Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 13 Mar 2010, 19:11
Geta, pan' la vara nu mai este asa mult. Sper sa ne revedem in carne si oase Si mie mie dor de tine... in ce priveste puterea, cauta-o in tine, este acolo, doar tu nu stii inca asta, suflet de copil ce esti.
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 13 Mar 2010, 19:46
rolia a scris:
Geta, pan' la vara nu mai este asa mult. Sper sa ne revedem in carne si oase Si mie mie dor de tine... in ce priveste puterea, cauta-o in tine, este acolo, doar tu nu stii inca asta, suflet de copil ce esti.
Da da nu mai mergem la Burgund gasesc io ceva fain:))))
Mulţumesc Emil, timpu' -i de vină. Voi încerca să vin mai des... nu vreau să vă ştiu tristi.
Aş da zile de la mineeeeeeeeeee!
Anahoret, poi ce faci, ai trecut la manele? huh... vai viatza mea! si de azi de la ora 9 gata cu timpul liber, incep scarbiciul ... habar n-am cand voi mai trece pe aici. Pana atunci va imbratisez, ramaneti cu bine.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Rolia, îmi pare rău că am ajuns prea târziu să citesc acel mesaj de la vizitatori că aş fi lichidat comentariile înainte de a fi începute. Am şters şi mesajul şi comentariile. O seară bună îţi doresc.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Nici o problema. Scuze daca am fost prea dura, dar crede-ma, ma doare sa vad cum ne degradam ca oameni... din ce in ce mai multi cer, asteapta sa primeasca, uita de buna cuviinta, de mandrie... si daca ar fi doar asta n-ar fi nimic. Este plina lumea de sarlatani care mizeaza pe naivitatea unora. Imi cer scuze daca prin comentariul meu am deranjat pe cineva. Seara frumoasa si voua.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Prin urmare nu e un cerșetor „veritabil”. Poate fi oricine, absolut oricine și având orice posibil scop.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
rolia
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 08 Mai 2010, 11:00
o melodie de care uitasem...
rolia
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 08 Mai 2010, 11:06
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 08 Mai 2010, 12:34
Cu melodia ta, am facut o calatorie in timp, pe vremea cand eram "tanar si ferice"! E binevenita o introspectie din cand in cand; iti mai revizuiesti comportamentul. De exemplu, acum, sunt mult mai bun, decat in urma cu 4'54''!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.