Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Mai 2010, 22:13
Multumesc, Yzzy . Chiar asa...uitasem de saptamina care vine, se pare ca va fi una delicata pentru tara asta ... Ca atare, urarea ta este cu-atit mai semnificativa !
TUTUROR, va urez -din suflet- o saptamina BUNA!
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Mai 2010, 23:52
Daca pe 1 iunie intra si taximetristii in greva pe langa cei de la metrou si RATB, la cate am de facut si pe unde am de mers cu Steffy si alti copii, mor de nu plec din tzara asta unde numarul puturosilor creste in nesimtire.
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Mai 2010, 23:56
Taximetristi în grevă? Pentru ce? Probabil din dorinta organizatorilor de a crea haos - asa pot fura mai în liniste.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
pai.....dobitocii astia care organizeaza greve vor sa paralizeze activitatile total, daca au pierdut ei si altii ... macar sa piarda toti, ori sa-i sece la lingurica pe cei care nu privesc cu ochi buni grevaa lor. mama lor....
Imi pare rau, draga mea... Dar ... O batalie pierduta nu inseamna un razboi pierdut, Mihaela. Fii tare, nu te lasa doborita, fii perseverenta si, data viitoare, vei cistiga, sunt convinsa .
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Imi pare rau, draga mea... Dar ... O batalie pierduta nu inseamna un razboi pierdut, Mihaela. Fii tare, nu te lasa doborita, fii perseverenta si, data viitoare, vei cistiga, sunt convinsa .
Cristina cred ca numele meu este perseverenta . Este posibil sa-l iau totusi, mai la limita asa. Dar daca nu, in restanta il iau sigur. Merci de incurajari
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
... Saptamana a inceput cam naspa pentru mine caci nu prea am facut la examen
Ăsta să fie tot necazul, nu? Las' că le rezolvi tu până la urmă. Succes pe mai departe!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
ochii şi-au pierdut treptat scânteierea, zidul neputinţei s-a ridicat până la cer. de-o vreme încoace, au prins rădăcini minciuna, preacurvia, furtişagul şi-au crescut copaci umbroşi din solul tău, ţară, udat cu sângele tânăr şi naiv a celor care-au rupt sârma ghimpată.
o, biată Românie, ai ajuns a nimănui. ţara din care pleacă pruncii şi mamele-şi plâng durerea în pumni. la loc de cinste se ospătează în haine de mătasă foşnitoare, hoţii care te-au terfelit.
îmi înghit lacrimile de mamă, văzându-mi copilul nevoit să ia drumul pribegiei. dar, vă blestem în zi de sărbătoare. duce-ţi-vă dracului spre talpa iadului, să vă piară sămânţa până la a şaptea spiţă celor ce proslăviţi minciuna, preacurvia, furtişagul.
Cu acordul ei am pus-o aici unde-i este locul si cit adevar graieste aceasta poezie,numai mama sa nu fi ,Lia scumpa si draga mea draga.