Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 25 Mai 2010, 08:43
Emil Condor a scris:
delta a scris:
...haimanalele portocalii ...
Am întâlnit pe multe (prea multe!) topicuri, devieri ale subiectelor spre ceea ce te obsedează, văd: ura pentru un anume partid politic. Să nu mă întelegi gresit, pe mine nu mă interesează niciunul, doar vreau să ne mai tinem si de temele impuse prin titlurile subiectelor dezbătute.
Expresia aia era un alint...
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 25 Mai 2010, 09:19
rolia a scris:
Repet mi s-a facut lehamite de atata politica, de atata vorbarie in van.
"Culmea" e ca si eu am momente de lehamite, iti spun sincer, Rolia ... Dar imi revin repede, la gindul ca nu le pot da satisfactie, resemnindu-ma asa de usor. Probabil ca ar convenii multor mafioti din tara asta sa ne rezumam doar la a da din umeri neputinciosi, sa nu mai votam deloc pentru a se vota ei -mafiotii- intre ei, sa nu mai devoalam niciun jaf si nici-o pensie si venituri nesimtite, nici-o declaratie de avere socanta si nici-o lege imorala.
rolia a scris:
Cristina, zau asa, cum ai indraznit sa ne intrerupi?! pfffffffff
Da, chiar ...Si eu ma-ntreb, adesea .
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 25 Mai 2010, 20:31
delta a scris:
delta a scris:
Eh, ca femeie era culmea să simpatizeze altă femeie băgată-n seamă chiar şi dacă de un singur bărbat...
Din fraza de mai sus tu ai înţeles asta de mai jos?
rolia a scris:
...chiar ai ramas ultimul barbat de pe planeta?!
Îhî, poi cum altufeliu?!
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 25 Mai 2010, 20:47
Cristina a scris:
rolia a scris:
"Culmea" e ca si eu am momente de lehamite, iti spun sincer, Rolia ... Dar imi revin repede, la gindul ca nu le pot da satisfactie, resemnindu-ma asa de usor. Probabil ca ar convenii multor mafioti din tara asta sa ne rezumam doar la a da din umeri neputinciosi, sa nu mai votam deloc pentru a se vota ei -mafiotii- intre ei, sa nu mai devoalam niciun jaf si nici-o pensie si venituri nesimtite, nici-o declaratie de avere socanta si nici-o lege imorala.
Cristina, uite hai ca incerc sa ma fac inteleasa, nu m-am resemnat, nici pe departe nu-s genu'. Insa eu vad sa actionez, sa fac ceva concret, sa spun ce ma doare atunci cand este momentul, indiferent de consecinte, desigur imi asum riscurile... si viata mi-a demonstrat ca nu am gresit. De aceea mi-e lehamite de vorbarie fara acoperire."Vorba multa, saracia..." stii zicala? Noi romanii se pare ca la asta ne pricepem cel mai bine, sa flecarim, sa ne dam cu parerea, sa acuzam, sa bagatelizam aproape totul, dar, odata pusi in fata unei evidente, ori pusi la incercare, dintr-o data ne piere chefu' de a fi asa viteji ca-n teorie.
rolia a scris:
Cristina a scris:
ah, si zici ca vrei sa pari sarcastica?!
delta
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 25 Mai 2010, 22:09
rolia a scris:
delta a scris:
delta a scris:
Eh, ca femeie era culmea să simpatizeze altă femeie băgată-n seamă chiar şi dacă de un singur bărbat...
rolia a scris:
Îhî, poi cum altufeliu?!
Eh, tot s-o mai găsi câte un Brad Pitt sau vreun Hugh Jackman...
delta
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 25 Mai 2010, 22:11
rolia a scris:
Cristina a scris:
hehe, te-a băgat în seamă vreun bărbat, de a-nceput săraca activistă să iasă-n decor regulat?
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mier 26 Mai 2010, 08:47
rolia a scris:
Cristina a scris:
rolia a scris:
Cristina, uite hai ca incerc sa ma fac inteleasa, nu m-am resemnat, nici pe departe nu-s genu'. Insa eu vad sa actionez, sa fac ceva concret, sa spun ce ma doare atunci cand este momentul, indiferent de consecinte, desigur imi asum riscurile... si viata mi-a demonstrat ca nu am gresit. De aceea mi-e lehamite de vorbarie fara acoperire."Vorba multa, saracia..." stii zicala? Noi romanii se pare ca la asta ne pricepem cel mai bine, sa flecarim, sa ne dam cu parerea, sa acuzam, sa bagatelizam aproape totul, dar, odata pusi in fata unei evidente, ori pusi la incercare, dintr-o data ne piere chefu' de a fi asa viteji ca-n teorie.
Eu chiar n-am facut referire la tine, ci doar la cum gindesc eu personal, dar daca suferi in halul asta, te las in durerea ta, sorry
rolia a scris:
rolia a scris:
Cristina a scris:
Ai impresia ca imi pasa?! ps: exista remedii pentru constipatie, sa stii ... Hai, pa! Nu te mai deranjez .
rolia
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mier 26 Mai 2010, 19:56
Cristina a scris:
Eu chiar n-am facut referire la tine, ci doar la cum gindesc eu personal, dar daca suferi in halul asta, te las in durerea ta, sorry
Si eu Cristina, am spus exact cum gandesc. In ce priveste durerea, da ma doare intr-adevar sa vad cum se degradeaza pe zi ce trece fiinta umana si asist neputincioasa la rasturnarea scarii valorilor. Clar, venim din lumi diferite si vedem cu totul diferit comunicarea, minima decenta, fie ea si virtuala.
Cristina a scris:
Ai impresia ca imi pasa?! ps: exista remedii pentru constipatie, sa stii ... Hai, pa! Nu te mai deranjez .
Si de ce crezi ca mie-mi pasa ca-ti pasa ori ba?! Hai, pa( sa vorbesc si eu pe limba ta) stii, constipatia este urmata de voma...
p.s. nu te obosi sa-mi raspunzi. Ignora-ma te rog. Dialogul meu cu tine se opreste aici. Punct.
rolia
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mier 26 Mai 2010, 20:13
delta a scris:
rolia a scris:
delta a scris:
delta a scris:
rolia a scris:
Îhî, poi cum altufeliu?!
pffffffffff, ni la el, am trecut de varsta aia... am alte criterii, cand vreau sa fiu bagata-n seama, trebe sa merite, sa-l bag io in seama pe el.
delta
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mier 26 Mai 2010, 20:40
rolia a scris:
delta a scris:
pffffffffff, ni la el, am trecut de varsta aia... am alte criterii,
aha... te şi cred... de numa' numa'...
rolia a scris:
cand vreau sa fiu bagata-n seama, trebe sa merite, sa-l bag io in seama pe el.
sigurrr...
delta
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mier 26 Mai 2010, 20:42
rolia a scris:
p.s. nu te obosi sa-mi raspunzi. Ignora-ma te rog. Dialogul meu cu tine se opreste aici. Punct.
aha... Ai omis faptul că e vorba de o pedelimbistă...
Cristina
Clar, venim din lumi diferite si vedem cu totul diferit comunicarea, minima decenta, fie ea si virtuala.
Decenta nu se rezuma doar la a vorbi despre ea (asta apropos de teorii puse in practica ) . Decenta inseamna sa accepti dialogul, inclusiv diversitatea de opinii, fara sa acuzi gratuit de "neatentie" si "citit pe diagonala", fara sa acuzi cu "lehamite" de "vorbarie fara acoperire" . Si asta pentru ca pe un forum asta se face: se vorbeste, se dialogheaza, se schimba idei si opinii, si tu o faci, si eu, si altii. Reciteste prima mea postare si spune-mi clar de ce a trebuit sa te superi si sa treci la "vorbarie fara acoperire". Decenta inseamna inclusiv sa stii de gluma, inclusiv sa fii sarcastica daca vrei si poti , dar fara sa se arunce cu voma , nu de altceva dar e pacat de laptopul celui ce o face .
rolia a scris:
Si de ce crezi ca mie-mi pasa ca-ti pasa ori ba?!
Din cauza propriei tale reactii ...
rolia a scris:
Hai, pa( sa vorbesc si eu pe limba ta) stii, constipatia este urmata de voma...
Crede-ma ca n-ai vrea sa-ti vomez , pardon, vorbesc, pe limba ta ! In plus, eu daca sunt constipata sau mi-e lehamite, ma tratez imediat , nu de alta, dar chiar nu merita sa pun la suflet toate nimicurile ...
rolia a scris:
Ok, ignora-ma si te voi ignora . Eu sunt pentru dialog, dar daca doresti sa punem punct, atunci sa punem punct si in practica, nu doar in teorie . Ti-am si spus ca nu te voi mai deranja, insa tu ai fost cea care a continuat. Deci, hai sa punem punct.
delta
Despre palatul Cotroceni în perioada ocupației băsesciene...
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Mai 2010, 20:09
Cristina a scris:
rolia a scris:
Ignora-ma te rog.
Ok, ignora-ma si te voi ignora .
Noooo! Două domnite faine ca voi trebuie să fie în dialog neîntrerupt. Asa stă bine, nu?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Cristina
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Mai 2010, 20:40
De acord cu tine, Emil ! Eu -asa cum am mai spus- sunt si voi fi pentru un dialog relaxat , fie el si in contradictoriu. In fond, ce ar insemna sa gindim toti la fel?! Ar fi groaaaaznic de plictisitor . Si inca ceva: accept inclusiv ironii -chiar si mici rautati- la adresa mea, dar sa nu fie cu suparare mare, daca reactionez, la rindul meu .
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Mai 2010, 20:49
Categoric ar fi tare plictisitor să fim înconjurati de „oameni standard”! Diferentele dintre noi ne fac viata cu ale ei mai atractivă, mai interesantă.
Am sesizat la un moment dat că, adesea îti plăcea aruncarea de săgeti dintre tine si Delta, dar mereu păstrati anumite limite. De câteva ori am vrut să intervin, dar am văzut că făceai fată cu succes oricăror atacuri, asa că te-am lăsat on your own.
rolia
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Mai 2010, 21:12
Huh, Emil ai dreptate, doar ca nu intotdeauna toata lumea se intelege cu toata lumea. Asa-i in viata, chestie de feeling.
Cristina, nu am absolut nimic cu tine sau cu altcineva de aici sau de aiurea din virtual. Sunt o persoana extrem de toleranta si ma comport aidoma in virtual ca si in viata de zi cu zi, in real. Nu port ranchiuna, insa ma retrag din spatiul relational cand simt ca nu reusesc sa comunic cu acea persoana. Nu atac si nu ironizez gratuit si cu atat mai mult persoane pe care nu le cunosc. Sa trecem peste, spunand ca a fost o neintelegere si sa ne vedem de ale noastre, fiecare in parte. Accept ironia, am simtul umorului cred destul de dezvoltat... insa, nu ma trag de sireturi cu nimeni... Este firesc cred sa-mi aleg pertenerii de dialog.
Cristina
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Mai 2010, 21:31
Emil Condor a scris:
Am sesizat la un moment dat că, adesea îti plăcea aruncarea de săgeti dintre tine si Delta, dar mereu păstrati anumite limite.
Termenul de a-mi plăcea nu este chiar exact, mai degraba nu ma deranja atit de tare, incit sa ma supar pe el aiurea-n copaci ... mai ales ca intuiam foarte bine ce soi de mormoloc este ...
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Mai 2010, 21:36
Ai dreptate Cristina, probabil nu am folosit cele mai potrivite cuvinte. Multumesc pentru corectare!
Cristina
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Mai 2010, 21:46
rolia a scris:
Cristina, nu am absolut nimic cu tine [...] Sa trecem peste, spunand ca a fost o neintelegere si sa ne vedem de ale noastre, fiecare in parte.
Rolia, de acord, atunci sa ne vedem de ale noastre, "fiecare in parte".
rolia a scris:
Accept ironia, am simtul umorului cred destul de dezvoltat... insa, nu ma trag de sireturi cu nimeni... Este firesc cred sa-mi aleg pertenerii de dialog.
Rolia, stai linistita: eu nu port sireturi, tocmai pentru ca imi place sa dialoghez -chiar si cind tac - cu toata lumea .
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Mai 2010, 21:52
Serios fetelor? No, chiar la voi două nu mă aşteptam. Şi din ce am citit cred că dacă discuţia era "vorbită", sigur nu s-ar fi ajuns aici. Pentru că oral, poţi nuanţa un cuvânt, o propoziţie, şi are alt înţeles. Dar aşa , lipsind nuanţele şi inflexiunile vocii, cred v-aţi înţeles oarecum altfel mesajele decât au fost ele scrise.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Cristina
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Mai 2010, 22:05
Se poate, Yzzy , s-ar putea sa ma fi inselat ... Viitorul (dialogului dintre noi) o va demonstra . Pina atunci, eu va urez tuturor "Somn usor!" .
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Mai 2010, 22:08
Cristina a scris:
Se poate, Yzzy , s-ar putea sa ma fi inselat ... Viitorul (dialogului dintre noi) o va demonstra . Pina atunci, eu va urez tuturor "Somn usor!" .
Şi ţie o noapte liniştită şi o săptămână frumoasă!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!