LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
reclame curiozitati taieri problema Fantasy Popasul romana 1918 sibiu 1 nicuvar humanitas 23 muzica_traditionala Limba mediu brasov internet google efremovivanantonovici comment-143 padure drumetie istorie politica CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 I_vote_lcapPOPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 I_voting_barPOPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 I_vote_lcapPOPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 I_voting_barPOPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE

In jos 
+11
yzzy
zuum
nicuvar
aurora
Layla
zaraza26
Anahoret
rolia
ostrovna
Emil Condor
abbilbal
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Urmatorul
AutorMesaj
delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMar 25 Mai 2010, 08:43

Emil Condor a scris:
delta a scris:
...haimanalele portocalii ... Laughing
Am întâlnit pe multe (prea multe!) topicuri, devieri ale subiectelor spre ceea ce te obsedează, văd: ura pentru un anume partid politic. Să nu mă întelegi gresit, pe mine nu mă interesează niciunul, doar vreau să ne mai tinem si de temele impuse prin titlurile subiectelor dezbătute. mwah!
Expresia aia era un alint... Laughing
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMar 25 Mai 2010, 09:19

rolia a scris:

Repet mi s-a facut lehamite de atata politica, de atata vorbarie in van.
"Culmea" e ca si eu am momente de lehamite, iti spun sincer, Rolia ...
Dar imi revin repede, la gindul ca nu le pot da satisfactie, resemnindu-ma asa de usor. Probabil ca ar convenii multor mafioti din tara asta sa ne rezumam doar la a da din umeri neputinciosi, sa nu mai votam deloc pentru a se vota ei -mafiotii- intre ei, sa nu mai devoalam niciun jaf si nici-o pensie si venituri nesimtite, nici-o declaratie de avere socanta si nici-o lege imorala.
rolia a scris:

POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 876722 Cristina, zau asa, cum ai indraznit sa ne intrerupi?! pfffffffff

Da, chiar Laughing ...Si eu ma-ntreb, adesea oh da! .
Sus In jos
rolia

rolia

Numarul mesajelor : 535
Varsta : 62
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 12/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMar 25 Mai 2010, 20:31

delta a scris:
delta a scris:
Eh, ca femeie era culmea să simpatizeze altă femeie băgată-n seamă chiar şi dacă de un singur bărbat... Laughing
Din fraza de mai sus tu ai înţeles asta de mai jos? POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 876722
rolia a scris:
...chiar ai ramas ultimul barbat de pe planeta?!

POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 154834

Îhî, poi cum altufeliu?! POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 876722
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMar 25 Mai 2010, 20:47

Cristina a scris:
rolia a scris:

Dar imi revin repede, la gindul ca nu le pot da satisfactie, resemnindu-ma asa de usor. Probabil ca ar convenii multor mafioti din tara asta sa ne rezumam doar la a da din umeri neputinciosi, sa nu mai votam deloc pentru a se vota ei -mafiotii- intre ei, sa nu mai devoalam niciun jaf si nici-o pensie si venituri nesimtite, nici-o declaratie de avere socanta si nici-o lege imorala.

Cristina, uite hai ca incerc sa ma fac inteleasa, nu m-am resemnat, nici pe departe nu-s genu'. Insa eu vad sa actionez, sa fac ceva concret, sa spun ce ma doare atunci cand este momentul, indiferent de consecinte, desigur imi asum riscurile... si viata mi-a demonstrat ca nu am gresit. De aceea mi-e lehamite de vorbarie fara acoperire."Vorba multa, saracia..." stii zicala? Noi romanii se pare ca la asta ne pricepem cel mai bine, sa flecarim, sa ne dam cu parerea, sa acuzam, sa bagatelizam aproape totul, dar, odata pusi in fata unei evidente, ori pusi la incercare, dintr-o data ne piere chefu' de a fi asa viteji ca-n teorie.

rolia a scris:

POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 876722 Cristina, zau asa, cum ai indraznit sa ne intrerupi?! pfffffffff

Cristina a scris:

ah, si zici ca vrei sa pari sarcastica?! confused
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMar 25 Mai 2010, 22:09

rolia a scris:
delta a scris:
delta a scris:
Eh, ca femeie era culmea să simpatizeze altă femeie băgată-n seamă chiar şi dacă de un singur bărbat... Laughing
Din fraza de mai sus tu ai înţeles asta de mai jos? POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 876722
rolia a scris:

Eh, tot s-o mai găsi câte un Brad Pitt sau vreun Hugh Jackman... POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 601218
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMar 25 Mai 2010, 22:11

rolia a scris:
Cristina a scris:

hehe, te-a băgat în seamă vreun bărbat, de a-nceput săraca activistă să iasă-n decor regulat? POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 601218
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMier 26 Mai 2010, 08:47

rolia a scris:
Cristina a scris:
rolia a scris:

Cristina, uite hai ca incerc sa ma fac inteleasa, nu m-am resemnat, nici pe departe nu-s genu'. Insa eu vad sa actionez, sa fac ceva concret, sa spun ce ma doare atunci cand este momentul, indiferent de consecinte, desigur imi asum riscurile... si viata mi-a demonstrat ca nu am gresit. De aceea mi-e lehamite de vorbarie fara acoperire."Vorba multa, saracia..." stii zicala? Noi romanii se pare ca la asta ne pricepem cel mai bine, sa flecarim, sa ne dam cu parerea, sa acuzam, sa bagatelizam aproape totul, dar, odata pusi in fata unei evidente, ori pusi la incercare, dintr-o data ne piere chefu' de a fi asa viteji ca-n teorie.
Eu chiar n-am facut referire la tine, ci doar la cum gindesc eu personal, dar daca suferi in halul asta, te las in durerea ta, sorry mwah!
rolia a scris:
rolia a scris:

Cristina a scris:
Ai impresia ca imi pasa?! mwah!
ps: exista remedii pentru constipatie, sa stii Laughing ... Hai, pa! Very Happy Nu te mai deranjez Wink .
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMier 26 Mai 2010, 19:56

Cristina a scris:

Eu chiar n-am facut referire la tine, ci doar la cum gindesc eu personal, dar daca suferi in halul asta, te las in durerea ta, sorry mwah!

Si eu Cristina, am spus exact cum gandesc. In ce priveste durerea, da ma doare intr-adevar sa vad cum se degradeaza pe zi ce trece fiinta umana si asist neputincioasa la rasturnarea scarii valorilor. Clar, venim din lumi diferite si vedem cu totul diferit comunicarea, minima decenta, fie ea si virtuala.

Cristina a scris:
Ai impresia ca imi pasa?! mwah!
ps: exista remedii pentru constipatie, sa stii Laughing ... Hai, pa! Very Happy Nu te mai deranjez Wink .

Si de ce crezi ca mie-mi pasa ca-ti pasa ori ba?! Hai, pa( sa vorbesc si eu pe limba ta) stii, constipatia este urmata de voma... mwah!

p.s. nu te obosi sa-mi raspunzi. Ignora-ma te rog. Dialogul meu cu tine se opreste aici. Punct.
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMier 26 Mai 2010, 20:13

delta a scris:
rolia a scris:
delta a scris:
delta a scris:
rolia a scris:

Eh, tot s-o mai găsi câte un Brad Pitt sau vreun Hugh Jackman... POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 601218

Very Happy pffffffffff, ni la el, am trecut de varsta aia... am alte criterii, cand vreau sa fiu bagata-n seama, trebe sa merite, sa-l bag io in seama pe el. doh
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMier 26 Mai 2010, 20:40

rolia a scris:
delta a scris:
Very Happy pffffffffff, ni la el, am trecut de varsta aia... am alte criterii,
aha... te şi cred... de numa' numa'... POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 601218

rolia a scris:
cand vreau sa fiu bagata-n seama, trebe sa merite, sa-l bag io in seama pe el. doh
sigurrr... POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 856898
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyMier 26 Mai 2010, 20:42

rolia a scris:
p.s. nu te obosi sa-mi raspunzi. Ignora-ma te rog. Dialogul meu cu tine se opreste aici. Punct.
aha... POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 Icon_rolleyes
Ai omis faptul că e vorba de o pedelimbistă... POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 876722
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyJoi 27 Mai 2010, 08:43

rolia a scris:
Clar, venim din lumi diferite si vedem cu totul diferit comunicarea, minima decenta, fie ea si virtuala.
Decenta nu se rezuma doar la a vorbi despre ea (asta apropos de teorii puse in practica Wink ) .
Decenta inseamna sa accepti dialogul, inclusiv diversitatea de opinii, fara sa acuzi gratuit de "neatentie" si "citit pe diagonala", fara sa acuzi cu "lehamite" de "vorbarie fara acoperire" smile . Si asta pentru ca pe un forum asta se face: se vorbeste, se dialogheaza, se schimba idei si opinii, si tu o faci, si eu, si altii. Reciteste prima mea postare si spune-mi clar de ce a trebuit sa te superi si sa treci la "vorbarie fara acoperire".
Decenta inseamna inclusiv sa stii de gluma, inclusiv sa fii sarcastica daca vrei si poti , dar fara sa se arunce cu voma smile , nu de altceva dar e pacat de laptopul celui ce o face Laughing .
rolia a scris:
Si de ce crezi ca mie-mi pasa ca-ti pasa ori ba?!
Din cauza propriei tale reactii Wink ...
rolia a scris:
Hai, pa( sa vorbesc si eu pe limba ta) stii, constipatia este urmata de voma... mwah!
Crede-ma ca n-ai vrea sa-ti vomez smile , pardon, vorbesc, pe limba ta mwah! ! In plus, eu daca sunt constipata sau mi-e lehamite, ma tratez imediat Very Happy , nu de alta, dar chiar nu merita sa pun la suflet toate nimicurile smile ...
rolia a scris:

Ok, ignora-ma si te voi ignora smile .
Eu sunt pentru dialog, dar daca doresti sa punem punct, atunci sa punem punct si in practica, nu doar in teorie Wink . Ti-am si spus ca nu te voi mai deranja, insa tu ai fost cea care a continuat. Deci, hai sa punem punct.
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyJoi 27 Mai 2010, 08:47

Laughing

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyJoi 27 Mai 2010, 11:25

so funny!
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyJoi 27 Mai 2010, 14:05

Despre palatul Cotroceni în perioada ocupației băsesciene... Laughing

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyDum 30 Mai 2010, 20:09

Cristina a scris:
rolia a scris:
Ignora-ma te rog.

Ok, ignora-ma si te voi ignora smile .
Noooo! Două domnite faine ca voi trebuie să fie în dialog neîntrerupt. Asa stă bine, nu? mwah!

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyDum 30 Mai 2010, 20:40

De acord cu tine, Emil thumb_yello ! Eu -asa cum am mai spus- sunt si voi fi pentru un dialog relaxat smile , fie el si in contradictoriu. In fond, ce ar insemna sa gindim toti la fel?! Ar fi groaaaaznic de plictisitor Very Happy . Si inca ceva: accept inclusiv ironii -chiar si mici rautati- la adresa mea, dar sa nu fie cu suparare mare, daca reactionez, la rindul meu mwah! .

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyDum 30 Mai 2010, 20:49

Categoric ar fi tare plictisitor să fim înconjurati de „oameni standard”!
Diferentele dintre noi ne fac viata cu ale ei mai atractivă, mai interesantă.

Am sesizat la un moment dat că, adesea îti plăcea aruncarea de săgeti dintre tine si Delta, dar mereu păstrati anumite limite. De câteva ori am vrut să intervin, dar am văzut că făceai fată cu succes oricăror atacuri, asa că te-am lăsat on your own. Laughing

rolia

rolia

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyDum 30 Mai 2010, 21:12

Huh, Emil ai dreptate, doar ca nu intotdeauna toata lumea se intelege cu toata lumea. Asa-i in viata, chestie de feeling. smile

Cristina, nu am absolut nimic cu tine sau cu altcineva de aici sau de aiurea din virtual. Sunt o persoana extrem de toleranta si ma comport aidoma in virtual ca si in viata de zi cu zi, in real. Nu port ranchiuna, insa ma retrag din spatiul relational cand simt ca nu reusesc sa comunic cu acea persoana.
Nu atac si nu ironizez gratuit si cu atat mai mult persoane pe care nu le cunosc.
Sa trecem peste, spunand ca a fost o neintelegere si sa ne vedem de ale noastre, fiecare in parte.
Accept ironia, am simtul umorului cred destul de dezvoltat... insa, nu ma trag de sireturi cu nimeni... Este firesc cred sa-mi aleg pertenerii de dialog. smile
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyDum 30 Mai 2010, 21:31

Emil Condor a scris:

Am sesizat la un moment dat că, adesea îti plăcea aruncarea de săgeti dintre tine si Delta, dar mereu păstrati anumite limite.
Termenul de a-mi plăcea nu este chiar exact, mai degraba nu ma deranja Wink atit de tare, incit sa ma supar pe el aiurea-n copaci Very Happy ... mai ales ca intuiam foarte bine ce soi de mormoloc este Laughing ...
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyDum 30 Mai 2010, 21:36

Ai dreptate Cristina, probabil nu am folosit cele mai potrivite cuvinte.
Multumesc pentru corectare! hug2

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyDum 30 Mai 2010, 21:46

rolia a scris:

Cristina, nu am absolut nimic cu tine [...]
Sa trecem peste, spunand ca a fost o neintelegere si sa ne vedem de ale noastre, fiecare in parte.
Rolia, de acord, atunci sa ne vedem de ale noastre, "fiecare in parte".
rolia a scris:
Accept ironia, am simtul umorului cred destul de dezvoltat... insa, nu ma trag de sireturi cu nimeni... Este firesc cred sa-mi aleg pertenerii de dialog. smile
Rolia, stai linistita: eu nu port sireturi, tocmai pentru ca imi place sa dialoghez -chiar si cind tac Wink - cu toata lumea smile .
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyDum 30 Mai 2010, 21:52

Serios fetelor?
No, chiar la voi două nu mă aşteptam. confused
Şi din ce am citit cred că dacă discuţia era "vorbită", sigur nu s-ar fi ajuns aici. Pentru că oral, poţi nuanţa un cuvânt, o propoziţie, şi are alt înţeles. Dar aşa , lipsind nuanţele şi inflexiunile vocii, cred v-aţi înţeles oarecum altfel mesajele decât au fost ele scrise. nu se poate(2)

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyDum 30 Mai 2010, 22:05

Se poate, Yzzy smile , s-ar putea sa ma fi inselat Wink ... Viitorul (dialogului dintre noi) o va demonstra mwah! .
Pina atunci, eu va urez tuturor "Somn usor!" smile .

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 EmptyDum 30 Mai 2010, 22:08

Cristina a scris:
Se poate, Yzzy smile , s-ar putea sa ma fi inselat Wink ... Viitorul (dialogului dintre noi) o va demonstra mwah! .
Pina atunci, eu va urez tuturor "Somn usor!" smile .
Şi ţie o noapte liniştită şi o săptămână frumoasă! hug2

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 13 Empty

Sus In jos

POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE
Sus 
Pagina 13 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» POPASUL DOLION (III)
» POPASUL ABBILBAL
» POPASUL DOLION (I)
» ION
» POPASUL DOLION (II)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: ROLIA-
Mergi direct la: