Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Lun 23 Mar 2009, 23:43
Pentru Rolia un locşor în care să-şi depene în linişte amintirile.
Spor la scris RoLia, ciocârlie românească !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Vin 27 Mar 2009, 03:09, editata de 3 ori
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 24 Mar 2009, 01:17
Unde vezi tu pe Rolia? Ai început să ai viziuni? Adică vedenii... Eu încă nu i-am auzit respiratia în acest Popas!
Păi, dacă e vorba că vine, atunci să spunem www.bigoo.ws' border='0' src='http://media.bigoo.ws/letters/style44/b.gif'>www.bigoo.ws' border='0' src='http://media.bigoo.ws/letters/style44/u.gif'>www.bigoo.ws' border='0' src='http://media.bigoo.ws/letters/style44/n.gif'>www.bigoo.ws' border='0' src='http://media.bigoo.ws/letters/style44/v.gif'>www.bigoo.ws' border='0' src='http://media.bigoo.ws/letters/style44/e.gif'>www.bigoo.ws' border='0' src='http://media.bigoo.ws/letters/style44/n.gif'>www.bigoo.ws' border='0' src='http://media.bigoo.ws/letters/style44/i.gif'>www.bigoo.ws' border='0' src='http://media.bigoo.ws/letters/style44/t.gif'> Simte-te ca acasă.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Rolia Mar 24 Mar 2009, 11:52
bine ai venit si scrie in graiul tau frumos,suflet bun si drag:)
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 24 Mar 2009, 20:59
Bine v-am gasit. Multumesc din suflet pentru primire. Si asa cum spun versurile unui cantec morosenesc, spun si eu:
dragu mni unde-am zinit cu cine m-am intalnit. dragu mni la veselie, cu oameni de omenie. unde oamenii nu-mni plac nici in casa nu ma bag.
inca nu ma descurc foarte bine pe aici, am intrat, am privit, am gasit oameni frumosi si cred ca am sa raman printre voi in limita timpului disponibil.
Am sa revin.
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 24 Mar 2009, 21:03
Am a multumi lui ABBILBAL intr-o zi am sa va spun de ce. Multumesc Emil de intampinare. Geta, ma bucur sa ne regasim si aici.
drag Lia, ciocarlia )) rolia
o seara deosebita tuturor!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mier 25 Mar 2009, 03:55
Bun venit Rolia! Bag seama că Preacinstitul (Abbilbal) este "vinovat" de sosirea multora în forum!
_____________________ Free your mind!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mier 25 Mar 2009, 09:56
rolia a scris:
Bine v-am gasit. Multumesc din suflet pentru primire. Si asa cum spun versurile unui cantec morosenesc, spun si eu:
dragu mni unde-am zinit cu cine m-am intalnit. dragu mni la veselie, cu oameni de omenie. unde oamenii nu-mni plac nici in casa nu ma bag.
inca nu ma descurc foarte bine pe aici, am intrat, am privit, am gasit oameni frumosi si cred ca am sa raman printre voi in limita timpului disponibil.
Am sa revin.
Bine-ai venit! Te intampina aici si fratii Petreus.
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mier 25 Mar 2009, 11:50
rolia a scris:
Am sa revin.
Bine ai venit draga Lia,stiu eu ca ai sa revii...ca si eu am poposit nu demult si sincer sa-ti zic..eu deaicea nu mai plec
Apropo..ce zice ciocarlia...oare canta azi cucu de bunavestire?
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mier 25 Mar 2009, 11:53
La mine cred ca l-a acoperit zapada pe cuc
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mier 25 Mar 2009, 12:02
Bine ai venit, draga Lia. Si pe mine tot Liviu m-a invitat aici.
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mier 25 Mar 2009, 12:22
Nu stiu ce vom face anul asta... cica fructe NU din cauza de inghet noaptea, dar nici porumb NU din cauza de mare seceta
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mier 25 Mar 2009, 12:24
aurora a scris:
Nu stiu ce vom face anul asta... cica fructe NU din cauza de inghet noaptea, dar nici porumb NU din cauza de mare seceta
Nu e dracul chiar asa de negru...Vom trece fie pe fructele salbatice ca-s mai rezistente, fie (mai mult ca sigur) vom avea, dar vor fi mai scumpe. Sau ne facem legumivori.
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mier 25 Mar 2009, 12:36
ei nuuuu..fructe de la turci si barabule de la unguri...da totusi...unde-i cucuuuuuuuuuu? ..Aurora scoate-l din zapada..te log flumos...ca se spelie si pleacaaaaa ....
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mier 25 Mar 2009, 12:50
Layla a scris:
ei nuuuu..fructe de la turci si barabule de la unguri...da totusi...unde-i cucuuuuuuuuuu? ..Aurora scoate-l din zapada..te log flumos...ca se spelie si pleacaaaaa ....
Nu e dracul chiar asa de negru...Vom trece fie pe fructele salbatice ca-s mai rezistente, fie (mai mult ca sigur) vom avea, dar vor fi mai scumpe. Sau ne facem legumivori.
De ce nu cred ca ar fi interesant eu m-am apucat sa ma documentez
rolia
Multumesc tuturor pentru ganduri si urari. Imi fac mea culpa deoarece nu am prea poposit pe aici, nu a fost din neglijenta... insa timpul meu liber este destul de limitat. Ma bucur sa reintalnesc aici persoane pe care le-am intalnit pe alte meleaguri in "haosul virtual" ...
Acum am sa va cer un mic serviciu: cum pot atasa fotografii? si as vrea sa postez (public) daca veti avea rabdare sa cititi, incercarile mele literare, carora Abbilbal le-a spus amintiri. Nu stiu cum sa procedez fara ajutor nu ma descurc... Tin sa fac precizarea, inca inainte de a posta ca nu eu sunt eroina acestor povesti, desi cumva intr-un fel cam asa a fost copilaria mea. Am incercat sa descriu locuri si oameni uitati undeva in negura amintirilor. Spuneam ca am a-i multumi lui Abbilbal. Ei bine, undeva am citit un fragment despre copilaria in Apuseni din anii de dupa razboi, scris de el in dialect. Fara sa stie m-a inspirat si asa am inceput sa scriu seria " Din neguri uitate" apoi o Lady... draga mie, m-a incurajat sa-i mai povestesc... si nu au fost singurii, pe unii i-am reintalnit aici si ma bucur. Bine v-am regasit Zaraza, Layla, Ostrovna
Va multumesc tuturor
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Multumesc tuturor pentru ganduri si urari. Imi fac mea culpa deoarece nu am prea poposit pe aici, nu a fost din neglijenta... insa timpul meu liber este destul de limitat. Ma bucur sa reintalnesc aici persoane pe care le-am intalnit pe alte meleaguri in "haosul virtual" ...
Acum am sa va cer un mic serviciu: cum pot atasa fotografii? si as vrea sa postez (public) daca veti avea rabdare sa cititi, incercarile mele literare, carora Abbilbal le-a spus amintiri. Nu stiu cum sa procedez fara ajutor nu ma descurc... Tin sa fac precizarea, inca inainte de a posta ca nu eu sunt eroina acestor povesti, desi cumva intr-un fel cam asa a fost copilaria mea. Am incercat sa descriu locuri si oameni uitati undeva in negura amintirilor. Spuneam ca am a-i multumi lui Abbilbal. Ei bine, undeva am citit un fragment despre copilaria in Apuseni din anii de dupa razboi, scris de el in dialect. Fara sa stie m-a inspirat si asa am inceput sa scriu seria " Din neguri uitate" apoi o Lady... draga mie, m-a incurajat sa-i mai povestesc... si nu au fost singurii, pe unii i-am reintalnit aici si ma bucur. Bine v-am regasit Zaraza, Layla, Ostrovna