Am citit cu interes ce ai scris. Treb'e sa recunosc ca nu prea am inteles tot, desi am avut multi colegi de facultate din Maramures, din Baia Mare si de la Tauti. Promit sa ii mai intreb una-alta la intalnirea de 30 de ani. Jurnalul mi-a amintit de experientele mele din spitale. Am povestit ceva la popas, unde am o gramada de amintiri, si mai bune si mai rele. Cand mai ai timp, sa mai scrii. Te voi citi cu drag.
Nicu, multumesc mult pentru ca ai adastat pe la popasul meu. Am citit ceea ce ti s-a intamplat, imi pare rau... iti admir taria si faptul ca nu te-ai lasat doborat. Tot respectul pentru Doina, sotia ta si fiul tau Andrei parca, daca am retinut bine. Stiu ce inseamna sprijinul celor dragi in momente de cumpana. V-am admirat terasa si trandafirii, si eu locuiesc la casa, dar am sa va spun mai multe in fila de jurnal unde vreau sa pun si fotografii daca am sa reusesc. Am cunostinte in Timisoara, unde am avut si un punct de lucru pe vremea cand faceam afaceri, din 2000 am renuntat desi am avut o activitate prospera... si, si cea mai buna prietena a mea, de-o viata, locuieste in Timisoara. Ma bucur ca am mai castigat un cititor, din respect pentru voi am sa pun la subsolul textelor viitoare un dictionar, poate ajuta. Cumva sunt baimareanca de peste 30 de ani, lucrez si am locuit in Baia Mare pana in 2005 de atunci fac naveta de la Tautii Magherausi circa 9 Km de Baia Mare. M-ar amuza sa avem cunostinte comune... totusi ce mica-i lumea asta mare
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Nicule, de care Tăuţi vorbeşti? De cel din Judeţul Alba?
Liviu, cred ca de Tautii de Sus ori de Tautii Magheraus de langa Baia Mare.
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 31 Mar 2009, 12:03
rolia a scris:
abbilbal a scris:
Nicule, de care Tăuţi vorbeşti? De cel din Judeţul Alba?
Liviu, cred ca de Tautii de Sus ori de Tautii Magheraus de langa Baia Mare.
Da, Tautii Magheraus. Colegul meu este Liviu Curtuzan. Acum este in Timisoara, are o tipografie.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 31 Mar 2009, 12:06
Citat :
La Nasaud vor fi 11 grade. Duminica vor fi 15 grade.
Cum a fost... sambata am avut 13 grade si soare. Duminica am avut 14 grade si nor, a fost placut. Luni am avut 16 grade si un pic de soare. Incet-incet o sa apara mai mult verde, daca nu se raceste iar... E inca prea devreme pentru asa temperaturi ca sa tina!
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 31 Mar 2009, 12:56
Am gasit si eu o diploma in grai banatenesc. Cand am introdus textul am fost atent la fiecare litera, am verificat de mai multe ori si nu am dat drumul la tipar pana ce domnul care a facut comanda nu mi-a dat acceptul. Am pastrat si eu una pentru ca mi-a placut.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 31 Mar 2009, 13:14
nicuvar a scris:
Am gasit si eu o diploma in grai banatenesc. Cand am introdus textul am fost atent la fiecare litera, am verificat de mai multe ori si nu am dat drumul la tipar pana ce domnul care a facut comanda nu mi-a dat acceptul. Am pastrat si eu una pentru ca mi-a placut.
ce faina e:)Nicule
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 31 Mar 2009, 14:30
Citat :
Am gasit si eu o diploma in grai banatenesc.
Grătulare, domnule dragă! Le-am trimis pe amandoua, si pe aia in grai ardelenesc, sotului meu, sa guste si el oareş'ce nectar de pe aceste tărâmuri forumistice.
Eu sunt mai mult om decat european, mai mult european decat roman, si mai mult roman decat moldovean. Totusi, n-am putut sa ma abtin sa nu caut o diploma di moldovean.
Eu sunt mai mult om decat european, mai mult european decat roman, si mai mult roman decat moldovean. Totusi, n-am putut sa ma abtin sa nu caut o diploma di moldovean.
Bravo Zaraza
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Ce minunatie! Vreau si eu o copie!
rolia
Ostrovna, adevărul este că aici "ne-a tunat şi ne-a adunat"! N-am fost pe foarte multe forumuri, dar gaşcă cum este aici n-am mai întâlnit. Dumnezeu să ne ţină aşa cât mai mult timp!
_____________________ Free your mind!
Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
Ostrovna, adevărul este că aici "ne-a tunat şi ne-a adunat"! N-am fost pe foarte multe forumuri, dar gaşcă cum este aici n-am mai întâlnit. Dumnezeu să ne ţină aşa cât mai mult timp!
Daaaaaa si mie imi place tare mult aici..pai drept sa spun atata deschidere si sinceritate eu n-am vazut pe alte forumuri...chiar ca e tare gasca
ps.azi m-am intalnit cu cucu ,trei pisici si doi fluturasi
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008