LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
google drumetie humanitas Fantasy politica padure internet 1 taieri romana brasov 1918 mediu comment-143 Popasul sibiu nicuvar efremovivanantonovici problema istorie 23 CPSF Limba reclame curiozitati muzica_traditionala
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 I_vote_lcapPOPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 I_voting_barPOPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 I_vote_lcapPOPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 I_voting_barPOPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE

In jos 
+11
yzzy
zuum
nicuvar
aurora
Layla
zaraza26
Anahoret
rolia
ostrovna
Emil Condor
abbilbal
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyJoi 26 Mar 2009, 22:06

rolia a scris:
Multumesc tuturor pentru ganduri si urari. Imi fac mea culpa deoarece nu am prea poposit pe aici, nu a fost din neglijenta... insa timpul meu liber este destul de limitat.
Ma bucur sa reintalnesc aici persoane pe care le-am intalnit pe alte meleaguri in "haosul virtual" ...

Acum am sa va cer un mic serviciu: cum pot atasa fotografii? si as vrea sa postez (public) daca veti avea rabdare sa cititi, incercarile mele literare, carora Abbilbal le-a spus amintiri. Nu stiu cum sa procedez Sad fara ajutor nu ma descurc...
Tin sa fac precizarea, inca inainte de a posta ca nu eu sunt eroina acestor povesti, desi cumva intr-un fel cam asa a fost copilaria mea. Am incercat sa descriu locuri si oameni uitati undeva in negura amintirilor. Spuneam ca am a-i multumi lui Abbilbal. Ei bine, undeva am citit un fragment despre copilaria in Apuseni din anii de dupa razboi, scris de el in dialect. Fara sa stie m-a inspirat si asa am inceput sa scriu seria " Din neguri uitate" apoi o Lady... draga mie, m-a incurajat sa-i mai povestesc... si nu au fost singurii, pe unii i-am reintalnit aici si ma bucur. Bine v-am regasit Zaraza, Layla, Ostrovna mwah!

Va multumesc tuturor
Very Happy

Aici sunt amanunte pe forum despre incarcarea pozelor
http://luminalumii.forumz.ro/computere-f77/cum-se-pun-poze-pe-forum-t448.htm
Adresa mea de mail si messenger sunt disponibile pe forum, le gasesti dand click sub oricare mesaj al meu unde scrie YM sau Email.
hug
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyVin 27 Mar 2009, 01:26

aurora a scris:
cuc nu a fost azi No
Aurica nu a văzut cucul nici azi? Very Happy
La mine îl astept prin Mai! scratch

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyVin 27 Mar 2009, 01:33

rolia a scris:
...as vrea sa postez (public) daca veti avea rabdare sa cititi, incercarile mele literare, carora Abbilbal le-a spus amintiri.
Răbdare există la toti. Încearcă-ne! smile
Asteptăm cu interes scrierile tale. hug

Citat :
Bine v-am regasit Zaraza, Layla, Ostrovna mwah!
Stiind grupul domnitelor mentionate, o iau ca o garantie a faptului că vei fi plăcută aici la Popas. Prietenii lor sunt si ai nostri. thumb_yello

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyVin 27 Mar 2009, 02:37

Unde-i cucu, bată-l cucu
Că-l aştept de-acu un an
Să ne cânte pe tăpşan
Sau în luncă pe-o răchită
Când mă plimb cu prunca mică.

Uite cucu cum ne cântă
Dintr-un ornic învechit
Că afară-i frig şi ceaţă
Şi lui ciocul îi îngheaţă,
Iar glasul i s-a dogit.

Vine cucul cel suratic
Şi se-ascunde într-un nuc,
Ca să-şi dreagă vocea frântă
De zăpada ce-o alungă
De pe dealuri şi din luncă.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyVin 27 Mar 2009, 02:49

RoLia, cînd te-am invitat să poposeşti în acest popas ştiam pe cine găseşti. Mă bucur că ai acceptat să fii cu noi şi am toată convingerea că te vei simţi bine, iar scrierile tale, oricum le vei boteza, tot amintiri rămân căci peste locuri, oameni şi fapte a zburat timpul şi a presărat pulberea uitării, pulbere ce este înlăturată de amintiri. Şi peste timp, departe în timp, ne vom aminti că au fost cîndva nişte forumuri, pe care au scris nişte oameni care sau cunoscut doar virtual din scrierile lor.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyVin 27 Mar 2009, 02:56

abbilbal a scris:
...peste timp ne vom aminti că au fost cîndva nişte forumuri, pe care au scris nişte oameni care sau cunoscut doar virtual din scrierile lor.
S-au cunoscut virtual si îndrăgit în realitate.
Unii ne vom cunoaste si în viata de zi cu zi...

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyVin 27 Mar 2009, 03:13

aurora a scris:
Nu stiu ce vom face anul asta... cica fructe NU din cauza de inghet noaptea, dar nici porumb NU din cauza de mare seceta
doh

Ne vor trimite americanii.... Ce zici Zuum?

rolia

rolia

Numarul mesajelor : 535
Varsta : 62
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 12/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyVin 27 Mar 2009, 22:13

"Răbdare există la toti. Încearcă-ne!
Asteptăm cu interes scrierile tale. "

Emil, bine! Va incerc, am facut-o deja smile numai sa nu va ia cu dureri de cap de la citit. Va astept parerile legate de povestea despre satul readus din neguri...

"Stiind grupul domnitelor mentionate, o iau ca o garantie a faptului că vei fi plăcută aici la Popas. Prietenii lor sunt si ai nostri."

Sper sa nu dezamagesc si sa fiu la inaltimea domnitelor nominalizate:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyVin 27 Mar 2009, 22:20

rolia a scris:
Emil, bine! Va incerc, am facut-o deja smile numai sa nu va ia cu dureri de cap de la citit. Va astept parerile legate de povestea despre satul readus din neguri...
Ţi-aduci aminte cum zicea Creangă? "Vorba multă, sărăcia omului".
Pune mâna pe pană, bate-n tastatură, şi dă-ne dureri de cap! Eu unul abia aştept! oh da!
Habar n-ai cu câtă plăcere citesc ce se scrie aici (şi, după câte am văzut, parcă n-aş fi singurul Wink)!
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 Reading

rolia

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyVin 27 Mar 2009, 22:42

Anahoret a scris:
Ţi-aduci aminte cum zicea Creangă? "Vorba multă, sărăcia omului".
Pune mâna pe pană, bate-n tastatură, şi dă-ne dureri de cap! Eu unul abia aştept!
Habar n-ai cu câtă plăcere citesc ce se scrie aici (şi, după câte am văzut, parcă n-aş fi singurul )!

smile)) Anahoret, api io cam asta fac scriind... graiesc mult, da' nu-i bai daca-i cene sa asculte, las sa saracesc si de s-o-mbogati oarecine citind ce-am scris... asta sa-mi fie rasplata meritata...
ori nu?
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyVin 27 Mar 2009, 22:57

Corect! POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 183

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyVin 27 Mar 2009, 23:00

rolia a scris:

"Stiind grupul domnitelor mentionate, o iau ca o garantie a faptului că vei fi plăcută aici la Popas. Prietenii lor sunt si ai nostri."

rolia, nici tu nu ai avut azi buton de QUOTE?

sau nu stii sa-l folosesti, cand citezi ceea ce a scris un user?

(adica nu trebuie sa mai pui spusele userului citat intre "...", ci apesi pe butonul QUOTE si iti pune automat postarea lui intre
Citat :
...

study

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptySam 28 Mar 2009, 02:50

Rolia, când te împotmoleşti cu ceva, dă alarma să-ţi întind o brâncă de ajutor.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptySam 28 Mar 2009, 03:57

rolia a scris:
Emil, bine! Va incerc, am facut-o deja smile numai sa nu va ia cu dureri de cap de la citit.
Păi, atunci să te opresti din scris când avem dureri de cap de la citit! Laughing

Simte-te liberă, simte-te bine si fă-ne si pe noi să ne simtim la fel de bine! sunny
Popasul ROLIA e căsuta ta si tu vei decide mersul lucrurilor aici. Spor la treabă!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptySam 28 Mar 2009, 04:27

rolia a scris:
Tu a cui eşti, zgaibă cu ochi?!
Citesc cu mare plăcere "O poveste din sat, traditii...", tu zgaibă cu ochi! Very Happy

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptySam 28 Mar 2009, 14:12

Emil Condor a scris:
rolia a scris:
Citesc cu mare plăcere "O poveste din sat, traditii...", tu zgaibă cu ochi! Very Happy

Rolia bravo POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 876722
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptySam 28 Mar 2009, 17:13

aurora a scris:
rolia a scris:

rolia, nici tu nu ai avut azi buton de QUOTE?

sau nu stii sa-l folosesti, cand citezi ceea ce a scris un user?

(adica nu trebuie sa mai pui spusele userului citat intre "...", ci apesi pe butonul QUOTE si iti pune automat postarea lui intre
Citat :
...

study

Aurora, multam, habar nu am avut. Inca nu ma descurc destul de bine, incerc... hai ca fac un test Very Happy sper sa mearga...
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptySam 28 Mar 2009, 17:19

Emil Condor a scris:
rolia a scris:

is a lu' Muresan! smile

Emil, Very Happy ma bucur sa te am printre cititori. Am sa postez si urmatoarele fragmente...
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptySam 28 Mar 2009, 17:25

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
rolia a scris:

Rolia bravo POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 876722

te amuzi? nu-i bai, las' ca ti-o coc eu POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 876722
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptySam 28 Mar 2009, 17:29

abbilbal a scris:

Abbilbal, s-ar putea sa-ti solicit ajutorul... n-as vrea insa sa abuzez de timpul tau disponibil.
Multam fain, iti raman datoare smile
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyDum 29 Mar 2009, 11:32

rolia a scris:
abbilbal a scris:

Abbilbal, s-ar putea sa-ti solicit ajutorul... n-as vrea insa sa abuzez de timpul tau disponibil.

Solicitând ajutorul nu abuzezi cu nimic şi nici nu rămâi datoare. Oricând ai nevoie, te ajut cu mare plăcere. Pe gratis! Că doar io-s învăţat cu munca voluntară.

rolia

rolia

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyDum 29 Mar 2009, 11:40

abbilbal a scris:
rolia a scris:
abbilbal a scris:

Solicitând ajutorul nu abuzezi cu nimic şi nici nu rămâi datoare. Oricând ai nevoie, te ajut cu mare plăcere. Pe gratis! Că doar io-s învăţat cu munca voluntară.

Liviu, stiu, mai bine zis banuiesc ca este asa, cunoscandu-ma pe mine, pot intui ca si altii fac la fel.

sa ai parte de o duminica insorita!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyDum 29 Mar 2009, 17:36

rolia a scris:
Emil, Very Happy ma bucur sa te am printre cititori.
Si eu mă bucur. smile

nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyLun 30 Mar 2009, 14:18

Am citit cu interes ce ai scris. Treb'e sa recunosc ca nu prea am inteles tot, desi am avut multi colegi de facultate din Maramures, din Baia Mare si de la Tauti. Promit sa ii mai intreb una-alta la intalnirea de 30 de ani.
Jurnalul mi-a amintit de experientele mele din spitale. Am povestit ceva la popas, unde am o gramada de amintiri, si mai bune si mai rele. Cand mai ai timp, sa mai scrii. Te voi citi cu drag.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 EmptyLun 30 Mar 2009, 20:49

Nicule, de care Tăuţi vorbeşti? De cel din Judeţul Alba?

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 2 Empty

Sus In jos

POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE
Sus 
Pagina 2 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» POPASUL DOLION (III)
» POPASUL ABBILBAL
» POPASUL DOLION (I)
» ION
» POPASUL DOLION (II)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: ROLIA-
Mergi direct la: