__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE | |
|
+11yzzy zuum nicuvar aurora Layla zaraza26 Anahoret rolia ostrovna Emil Condor abbilbal 15 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Joi 26 Mar 2009, 22:06 | |
| - rolia a scris:
- Multumesc tuturor pentru ganduri si urari. Imi fac mea culpa deoarece nu am prea poposit pe aici, nu a fost din neglijenta... insa timpul meu liber este destul de limitat.
Ma bucur sa reintalnesc aici persoane pe care le-am intalnit pe alte meleaguri in "haosul virtual" ...
Acum am sa va cer un mic serviciu: cum pot atasa fotografii? si as vrea sa postez (public) daca veti avea rabdare sa cititi, incercarile mele literare, carora Abbilbal le-a spus amintiri. Nu stiu cum sa procedez fara ajutor nu ma descurc... Tin sa fac precizarea, inca inainte de a posta ca nu eu sunt eroina acestor povesti, desi cumva intr-un fel cam asa a fost copilaria mea. Am incercat sa descriu locuri si oameni uitati undeva in negura amintirilor. Spuneam ca am a-i multumi lui Abbilbal. Ei bine, undeva am citit un fragment despre copilaria in Apuseni din anii de dupa razboi, scris de el in dialect. Fara sa stie m-a inspirat si asa am inceput sa scriu seria " Din neguri uitate" apoi o Lady... draga mie, m-a incurajat sa-i mai povestesc... si nu au fost singurii, pe unii i-am reintalnit aici si ma bucur. Bine v-am regasit Zaraza, Layla, Ostrovna
Va multumesc tuturor Aici sunt amanunte pe forum despre incarcarea pozelor http://luminalumii.forumz.ro/computere-f77/cum-se-pun-poze-pe-forum-t448.htmAdresa mea de mail si messenger sunt disponibile pe forum, le gasesti dand click sub oricare mesaj al meu unde scrie YM sau Email. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Vin 27 Mar 2009, 01:26 | |
| - aurora a scris:
- cuc nu a fost azi
Aurica nu a văzut cucul nici azi? La mine îl astept prin Mai! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Vin 27 Mar 2009, 01:33 | |
| - rolia a scris:
- ...as vrea sa postez (public) daca veti avea rabdare sa cititi, incercarile mele literare, carora Abbilbal le-a spus amintiri.
Răbdare există la toti. Încearcă-ne! Asteptăm cu interes scrierile tale. - Citat :
- Bine v-am regasit Zaraza, Layla, Ostrovna
Stiind grupul domnitelor mentionate, o iau ca o garantie a faptului că vei fi plăcută aici la Popas. Prietenii lor sunt si ai nostri. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Vin 27 Mar 2009, 02:37 | |
| Unde-i cucu, bată-l cucu Că-l aştept de-acu un an Să ne cânte pe tăpşan Sau în luncă pe-o răchită Când mă plimb cu prunca mică.
Uite cucu cum ne cântă Dintr-un ornic învechit Că afară-i frig şi ceaţă Şi lui ciocul îi îngheaţă, Iar glasul i s-a dogit.
Vine cucul cel suratic Şi se-ascunde într-un nuc, Ca să-şi dreagă vocea frântă De zăpada ce-o alungă De pe dealuri şi din luncă. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Vin 27 Mar 2009, 02:49 | |
| RoLia, cînd te-am invitat să poposeşti în acest popas ştiam pe cine găseşti. Mă bucur că ai acceptat să fii cu noi şi am toată convingerea că te vei simţi bine, iar scrierile tale, oricum le vei boteza, tot amintiri rămân căci peste locuri, oameni şi fapte a zburat timpul şi a presărat pulberea uitării, pulbere ce este înlăturată de amintiri. Şi peste timp, departe în timp, ne vom aminti că au fost cîndva nişte forumuri, pe care au scris nişte oameni care sau cunoscut doar virtual din scrierile lor. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Vin 27 Mar 2009, 02:56 | |
| - abbilbal a scris:
- ...peste timp ne vom aminti că au fost cîndva nişte forumuri, pe care au scris nişte oameni care sau cunoscut doar virtual din scrierile lor.
S-au cunoscut virtual si îndrăgit în realitate. Unii ne vom cunoaste si în viata de zi cu zi... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Vin 27 Mar 2009, 03:13 | |
| - aurora a scris:
- Nu stiu ce vom face anul asta... cica fructe NU din cauza de inghet noaptea, dar nici porumb NU din cauza de mare seceta
Ne vor trimite americanii.... Ce zici Zuum? | |
| | | rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Vin 27 Mar 2009, 22:13 | |
| "Răbdare există la toti. Încearcă-ne! Asteptăm cu interes scrierile tale. " Emil, bine! Va incerc, am facut-o deja numai sa nu va ia cu dureri de cap de la citit. Va astept parerile legate de povestea despre satul readus din neguri... "Stiind grupul domnitelor mentionate, o iau ca o garantie a faptului că vei fi plăcută aici la Popas. Prietenii lor sunt si ai nostri." Sper sa nu dezamagesc si sa fiu la inaltimea domnitelor nominalizate:) | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Vin 27 Mar 2009, 22:20 | |
| - rolia a scris:
- Emil, bine! Va incerc, am facut-o deja numai sa nu va ia cu dureri de cap de la citit. Va astept parerile legate de povestea despre satul readus din neguri...
Ţi-aduci aminte cum zicea Creangă? "Vorba multă, sărăcia omului". Pune mâna pe pană, bate-n tastatură, şi dă-ne dureri de cap! Eu unul abia aştept! Habar n-ai cu câtă plăcere citesc ce se scrie aici (şi, după câte am văzut, parcă n-aş fi singurul )! _____________________ Free your mind!
| |
| | | rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Vin 27 Mar 2009, 22:42 | |
| - Anahoret a scris:
- Ţi-aduci aminte cum zicea Creangă? "Vorba multă, sărăcia omului".
Pune mâna pe pană, bate-n tastatură, şi dă-ne dureri de cap! Eu unul abia aştept! Habar n-ai cu câtă plăcere citesc ce se scrie aici (şi, după câte am văzut, parcă n-aş fi singurul )! )) Anahoret, api io cam asta fac scriind... graiesc mult, da' nu-i bai daca-i cene sa asculte, las sa saracesc si de s-o-mbogati oarecine citind ce-am scris... asta sa-mi fie rasplata meritata... ori nu? | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Vin 27 Mar 2009, 22:57 | |
| Corect! _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Vin 27 Mar 2009, 23:00 | |
| - rolia a scris:
- "Răbdare există la toti. Încearcă-ne!
Asteptăm cu interes scrierile tale. "
Emil, bine! Va incerc, am facut-o deja numai sa nu va ia cu dureri de cap de la citit. Va astept parerile legate de povestea despre satul readus din neguri...
"Stiind grupul domnitelor mentionate, o iau ca o garantie a faptului că vei fi plăcută aici la Popas. Prietenii lor sunt si ai nostri."
Sper sa nu dezamagesc si sa fiu la inaltimea domnitelor nominalizate:) rolia, nici tu nu ai avut azi buton de QUOTE? sau nu stii sa-l folosesti, cand citezi ceea ce a scris un user? (adica nu trebuie sa mai pui spusele userului citat intre "...", ci apesi pe butonul QUOTE si iti pune automat postarea lui intre - Citat :
- ...
_____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 28 Mar 2009, 02:50 | |
| Rolia, când te împotmoleşti cu ceva, dă alarma să-ţi întind o brâncă de ajutor. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 28 Mar 2009, 03:57 | |
| - rolia a scris:
- Emil, bine! Va incerc, am facut-o deja numai sa nu va ia cu dureri de cap de la citit.
Păi, atunci să te opresti din scris când avem dureri de cap de la citit! Simte-te liberă, simte-te bine si fă-ne si pe noi să ne simtim la fel de bine! Popasul ROLIA e căsuta ta si tu vei decide mersul lucrurilor aici. Spor la treabă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 28 Mar 2009, 04:27 | |
| - rolia a scris:
- Tu a cui eşti, zgaibă cu ochi?!
Citesc cu mare plăcere "O poveste din sat, traditii...", tu zgaibă cu ochi! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 28 Mar 2009, 14:12 | |
| | |
| | | rolia
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 28 Mar 2009, 17:13 | |
| - aurora a scris:
- rolia a scris:
- "Răbdare există la toti. Încearcă-ne!
Asteptăm cu interes scrierile tale. "
Emil, bine! Va incerc, am facut-o deja numai sa nu va ia cu dureri de cap de la citit. Va astept parerile legate de povestea despre satul readus din neguri...
"Stiind grupul domnitelor mentionate, o iau ca o garantie a faptului că vei fi plăcută aici la Popas. Prietenii lor sunt si ai nostri."
Sper sa nu dezamagesc si sa fiu la inaltimea domnitelor nominalizate:)
rolia, nici tu nu ai avut azi buton de QUOTE?
sau nu stii sa-l folosesti, cand citezi ceea ce a scris un user?
(adica nu trebuie sa mai pui spusele userului citat intre "...", ci apesi pe butonul QUOTE si iti pune automat postarea lui intre - Citat :
- ...
Aurora, multam, habar nu am avut. Inca nu ma descurc destul de bine, incerc... hai ca fac un test sper sa mearga... | |
| | | rolia
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 28 Mar 2009, 17:19 | |
| - Emil Condor a scris:
- rolia a scris:
- Tu a cui eşti, zgaibă cu ochi?!
Citesc cu mare plăcere "O poveste din sat, traditii...", tu zgaibă cu ochi! is a lu' Muresan! Emil, ma bucur sa te am printre cititori. Am sa postez si urmatoarele fragmente... | |
| | | rolia
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 28 Mar 2009, 17:25 | |
| | |
| | | rolia
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 28 Mar 2009, 17:29 | |
| - abbilbal a scris:
- Rolia, când te împotmoleşti cu ceva, dă alarma să-ţi întind o brâncă de ajutor.
Abbilbal, s-ar putea sa-ti solicit ajutorul... n-as vrea insa sa abuzez de timpul tau disponibil. Multam fain, iti raman datoare | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 29 Mar 2009, 11:32 | |
| - rolia a scris:
- abbilbal a scris:
- Rolia, când te împotmoleşti cu ceva, dă alarma să-ţi întind o brâncă de ajutor.
Abbilbal, s-ar putea sa-ti solicit ajutorul... n-as vrea insa sa abuzez de timpul tau disponibil. Multam fain, iti raman datoare Solicitând ajutorul nu abuzezi cu nimic şi nici nu rămâi datoare. Oricând ai nevoie, te ajut cu mare plăcere. Pe gratis! Că doar io-s învăţat cu munca voluntară. | |
| | | rolia
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 29 Mar 2009, 11:40 | |
| - abbilbal a scris:
- rolia a scris:
- abbilbal a scris:
Abbilbal, s-ar putea sa-ti solicit ajutorul... n-as vrea insa sa abuzez de timpul tau disponibil. Multam fain, iti raman datoare Solicitând ajutorul nu abuzezi cu nimic şi nici nu rămâi datoare. Oricând ai nevoie, te ajut cu mare plăcere. Pe gratis! Că doar io-s învăţat cu munca voluntară. Liviu, stiu, mai bine zis banuiesc ca este asa, cunoscandu-ma pe mine, pot intui ca si altii fac la fel. sa ai parte de o duminica insorita! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 29 Mar 2009, 17:36 | |
| - rolia a scris:
- Emil, ma bucur sa te am printre cititori.
Si eu mă bucur. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Lun 30 Mar 2009, 14:18 | |
| Am citit cu interes ce ai scris. Treb'e sa recunosc ca nu prea am inteles tot, desi am avut multi colegi de facultate din Maramures, din Baia Mare si de la Tauti. Promit sa ii mai intreb una-alta la intalnirea de 30 de ani. Jurnalul mi-a amintit de experientele mele din spitale. Am povestit ceva la popas, unde am o gramada de amintiri, si mai bune si mai rele. Cand mai ai timp, sa mai scrii. Te voi citi cu drag. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Lun 30 Mar 2009, 20:49 | |
| Nicule, de care Tăuţi vorbeşti? De cel din Judeţul Alba? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE | |
| |
| | | | POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |