LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL ABBILBAL EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL ABBILBAL EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL ABBILBAL EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL ABBILBAL EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL ABBILBAL EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL ABBILBAL EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL ABBILBAL EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL ABBILBAL EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL ABBILBAL EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL ABBILBAL EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL ABBILBAL EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL ABBILBAL EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL ABBILBAL EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL ABBILBAL EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL ABBILBAL EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL ABBILBAL EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL ABBILBAL EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL ABBILBAL EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL ABBILBAL EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
google brasov efremovivanantonovici CPSF curiozitati Fantasy problema padure humanitas sibiu mediu reclame muzica_traditionala 1 nicuvar Limba drumetie politica comment-143 1918 istorie 23 romana taieri internet Popasul
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL ABBILBAL I_vote_lcapPOPASUL ABBILBAL I_voting_barPOPASUL ABBILBAL I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL ABBILBAL I_vote_lcapPOPASUL ABBILBAL I_voting_barPOPASUL ABBILBAL I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL ABBILBAL

In jos 
+13
Layla
Anahoret
zuum
nicuvar
zaraza26
abba
cactus
Karima
aurora
dsm
Emil Condor
Administrator
abbilbal
17 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 15 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
altu nu
Vizitator
Anonymous

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyDum 28 Sept 2008, 15:31

Sub clar de lună mă plimbam pe lângă voi. Pe alt forum activez intens şi aici, cum e normal, voi activa din când în când, când timpul îmi permite. Sper să ne-nţelegem bine că de câştigat m-aţi câştigat neţinându-mă în aticameră.

Pe unde umblu şi ce fac este uşor de aflat introducând nicknamul meu în Web Search şi dându-i clic.

Deci prezentarea fiind făcută, intru în activitate. Cu forţe prospete, vezi bine.

PS la precizare:
"Altu nu" cu "tot io" ăi tăt una cu "abbilbal" şi ăsta-s io

POPASUL ABBILBAL Dscn3256

belferul popasului.

De ce fu aşa? Păi staţi să vedeţi ce păţâi când intrai în curtea asta.
La poartă mă aştepraă doi dulăi ca nişte zmăi. Rânjiţ până dincolo. şi-o javră mai mică gureşă foc dirijate di-un stăpân ca zmoala de alb

Şi cum intrai pe nepusă masă, mă fâstâcii şi până să mă dumiresc cum îi mersu la scriat, o ieşit ce se vede.

Da bine aţi venit la popas şi hoi noroc, serviţi o bere că io beau două.
Sus In jos
tot io.
Vizitator
Anonymous

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyDum 28 Sept 2008, 15:46

Evil or Very Mad Căutând în sus şi-n jos, mă-nvârtesc în jurul cozii. Vrând să scri, mădete-afară să dau alt utilizator. Atunci se născură două clonă: "altu nu io, tot io" aşa că altu tot io îs. abbilbal

POPASUL ABBILBAL Dscn3258
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyDum 28 Sept 2008, 15:53

Noa că până să ajung aici mă trecură năduşelile. La tot io sunt nişte bâlbe emotive. Le iau asupra mea.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyDum 28 Sept 2008, 15:59

Şi acum s-o luăm pe îndelete.

Zua bună Clar de Lună şi toţi forumiştii s-aveţi parte de dreptate şi să nu-l puneţi pe admin la cheltuieli suplimentare cu bani.

De la bun început eu vreu să fiu cel mult egalul vostru şi ca atare să nu mă luaţi cu matale, do'mle şi alde de astea. Să-mi ziceţi ca-n "bobor" simplu pe nume, iar numele să fie cum vrea fiecare.

Vă salut.
Sus In jos
Administrator

Administrator

Numarul mesajelor : 300
Data de inscriere : 18/08/2008

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyDum 28 Sept 2008, 18:42

Ai un nas tare fin, abbilbal! Imediat ai găsit o bresă în Forum: aveam din greseală forumul ADMINISTRATIE deschis pentru postări la TOTI, nu doar membrii acestui Site, cum sunt toate celelalte forumuri si ai văzut aia urgent! Sincer mă bucur să te reîntâlnesc!

Esti unul dintre multi de pe acest forum ce stiu cum să descretească o frunte îngândurată.

Cu permisiunea ta, voi muta acest topic la DIVERTISMENT - acolo e coltul descretirilor de frunti. Very Happy
Sus In jos
http://luminalumii.forumz.ro
abbilbal

abbilbal

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyLun 29 Sept 2008, 06:24

Nu mă deranjează Admin mutarea făcută. Când voi fi deranjat de ceva voi urla în gura mare, dar cred şi sunt convins că veţi aştepta mult şi bine să auziţi urletul meu.
Nu te mai salut că te-am salutat osdată la grămadă şi mă doare gura şi de fapt io scriu cu deştele nu cu gura.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyLun 29 Sept 2008, 06:27

Pentru cei care se plimbă pe aceste meleaguri în Lumina Lumii e bine să ştiţi că aici veţi găsi trăznăile mele scriese-n miez de noapte sau la revărsat de zori.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyLun 29 Sept 2008, 06:30

Să mai spun aici ce-am spus pe alte forumuri. Că cine sunt, de cine mi-e dor cel mai mult ori ce-am făcut pe unde am umblat ?
Să spună Admin că el le ştie şi mai ştie şi dacă este cazul ori ba să repet ce-am zisără la alţii.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyLun 29 Sept 2008, 07:52

abbilbal a scris:
Pentru cei care se plimbă pe aceste meleaguri în Lumina Lumii e bine să ştiţi că aici veţi găsi trăznăile mele scriese-n miez de noapte sau la revărsat de zori.
Adesea îti voi tine companie...
abbilbal a scris:
Să mai spun aici ce-am spus pe alte forumuri. Că cine sunt, de cine mi-e dor cel mai mult ori ce-am făcut pe unde am umblat ?
Să spună Admin că el le ştie şi mai ştie şi dacă este cazul ori ba să repet ce-am zisără la alţii.
Consideră că nu ai spus nimic la nimeni (asa este de fapt pentru acest Site, nu?) si fii liber, descătusează-te! Very Happy
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyLun 29 Sept 2008, 09:18

Emil Condor a scris:
abbilbal a scris:
Adesea îti voi tine companie...
abbilbal a scris:
Consideră că nu ai spus nimic la nimeni (asa este de fapt pentru acest Site, nu?) si fii liber, descătusează-te! Very Happy

Şi dacă te întrec la număr de mesaje?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyLun 29 Sept 2008, 09:22

Tu crezi că poti?
Eu cred... pe tine si Ursu (dsm), vă cred...
Doresc să văd aceea. Câte săptămâni vă poate lua?
Sus In jos
dsm

Numarul mesajelor : 94
Data de inscriere : 17/09/2008

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyLun 29 Sept 2008, 09:51

Momentan n-am chef de-un concurs. Da' 450 de mesaje le fac în 2 zile de-mi punmintea!Very Happy
200 scriu pe Atei şi 250 pe CFR!Very Happy
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyLun 29 Sept 2008, 09:57

Am spus că te cred.
Îmi amintesc cum scriai tu si Valy pe tarlaua ceferistă... Wow!
Sus In jos
dsm

Numarul mesajelor : 94
Data de inscriere : 17/09/2008

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyLun 29 Sept 2008, 09:57

200 de căciulă pe zi!Laughing Numai tâmpenii!Laughing
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyMar 30 Sept 2008, 00:29

Emil Condor a scris:
Tu crezi că poti?
Eu cred... pe tine si Ursu (dsm), vă cred...
Doresc să văd aceea. Câte săptămâni vă poate lua?

Să facem o socoată: La mine Profile zâce 54 mesaje pe zi. Io nu mă laud ca Dsm că mai am un forum şi jumătate unde mă-nvârt de zor. Dar să zicem 10 zile = 540 mesaje. Acum v-om vide ce-o ieşi, dar să nu păţâm altceva. S-o ia unii la fugă zicând că nu-ş ce şi nu-ş cum şi să devină doar cetetori, că nu mai au vreme şi de scris.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyMar 30 Sept 2008, 00:32

dsm a scris:
200 de căciulă pe zi!Laughing Numai tâmpenii!Laughing

Dsm, nici chiar aşa. Subiectele să fie subiecte, nu doar pa şi pu că la mare este frig amu.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyMar 30 Sept 2008, 00:34

Vă stiu pe amândoi: scoateti postări la foc automat!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyMar 30 Sept 2008, 00:51

Cutia din cutia cu litere
de abbilbal

Scormonind printr-o ladă am dat peste o cutie uitată. Curios din fire am deschis cutia şi în ea, o altă cutie în care se afla o gramajoară de litere. Jucandu-mă cu ele mi-au fugit printre degete în cutia mare, unde au încolţit si s-au înmulţit. S-au îngrămădit unele în altele, apoi s-au ordonat şi s-au înşirat ca mărgelele pe aţă. Aşa s-au născut cuvintele, care s-au ordonat după modelul literelor şi au dat naştere propoziţiilor, de unde s-au dezvoltat frazele şi o nouă ordonare.
O ordonare finală din care s-a născut o mică poveste a cutiei din cutia cu litere. O joacă, un început de dialog la o cafea băută de unul singur cu găndul la potenţialii parteneri la o cafea în cafeneaua imaginară.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyMar 30 Sept 2008, 00:59

Mă joc cu litere
de abbilbal

Sunt singur într-un colţde cafenea. Sorb conţinutul urechii de măgar privind undeva în gol pe geamul bine închis.
După o vreme zăresc pierdute pe un colţ de masă nişte litere. Mici grăunţe scoase dintr-un abecedar. Iau una şi mă uit la ea: "a" i se spune literei pricinaşe. Aaaa, păi asta-i prima literă a alfabetului, pe gare grecii o numesc "alpha" pentru a marca începutul, dar începiutul nu l-au marcat ei, ci l-au găsit gata marcat. A !, dar iată un semn. Îl ţin cu extremităţile în sus, seamănă cu o pălărie stilizată. Îl ţin cu extremităţile în jos, parcă ar fi o căpiţă de fân sau o căciulă. Aaaa, dar punând pălăria peste "a" obţin un "ă".
Ăăăă, parcă mă gândesc ce să scoat din gură. Dar, învârtind pălăria şi obţinând căciula pe care o ataşez lui "a" obţin pa "â", o altă poticnire în vorbire. Da, da. A, ă, â, joc de litere ce se aude destul de des pe la reporterii grăbiţi să lanseze ştiri cât mai multe, mai diverse, despre ploi mărunte ce se transformă-n puhoaie pentru a ne aminti că "alpha" nu suntem noi, cei care pretindem că stăpânim natura şi facem din ea ce vrem noi. Natura face ce vrea ea, când vrea şi cât vrea. Aaa, deci asta era.
Descoperind misterul am rămas din nou singur, pentru a privi în gol pe geamul ermetic închis.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyMar 30 Sept 2008, 01:02

Cutia uitată
de abbilbal

La obişnuita-mi masă din colţul cafenelei găsesc o cutie. Sunt singur în cafenea şi n-am pe cine întreba ce e cu ea. O iau şi o deschid. In ea doar patru litere. Doi "A" un "D" şi un "I".
Au fost uitate sau intenţionat lăsate?
"A" este la fel ca ingenioasa sculă folosită la măsurat terenul agricol.
"D". Dacă-l răstorn şi-l pun peste "I" răsare o ciupercă. Dacă le înşir pe masă iese un nume "AIDA". Da! Opera lui Verdi, dar şi cuvântul "ADIA" care poate fi boarea vântului dar şi "A DIA", adica mi-am amintit de ea, de DIA. Dar cine este DIA? Claudia sau Diana? Nu le cunosc prea bine. Le-am întâlnit în fugă pe aici prin bar. Dar "AIDA" poate fi şi " A IDA" sau "A IAD" şi "A IAD" poate fi locul rău famat sau preţioasa piatră. Păi "D'AIA" n-are ursu coadă că i-am rupt-o jucându-mă cu aste litere. "DA IA" să-mi iau cafeaua în urechea de măgar pentru a mă dezmetici puţin din jocul ăsta.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyMar 30 Sept 2008, 01:08

Ştire de ultim ceas la o cafea
de abbilbal

Venind spre cafenea, m-am închedecat di-un iepure şchiop, de-o labă din faţă. Fugea mâncând pământul şi peste cap se da de şchip ce era.

Maestre, am venit "La o cafea" şi mă ţii cu ochi-n lumânare. Să aştept? Ce? Zua de mâne? Că doar ai de azi acum se gată.
Maestre, urechea de măgar mi-i goală. Am făcut comanda aseară, dar aşteptând am aţipit cu pofta-n cui. Şi nu mă bagă nume-n samă. Doar ăla unu ce strigă în gura mare c-am şezut pe hârbu lui şi nu-şi mai găsea muştaru.
Maestre, chiar mă ţii la uşă până te gândeşti la ce? Da ce-ţi veni mă omule să mături cafeneaua numa-n ciuda mea să faci? Şi uite, în loc de mătură foloseşti chemeşea mea. O vezi că-i slinoasă şi la guler roasă? Păi cât am frecat barba de ea s-apuc urechea măgarului nu-i de mirare. Că doar nu m-oi apuca acum de spălat chemeşi în loc să trag o-nghiţitură de cafea de ceea fină, rămăşiţă-n tomberon de când era cu nechezol.
Maestre, tu te-ntreci cu gluma şi mă cătrăneşti cu zmoală adunată de pe bloace când schimbară coperişu.
Maestre, eu te las să-ţi vezi de treabă, da te-ncumetă şi dă-mi... un cafei. Da-n ureche de măgar.
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyMar 30 Sept 2008, 01:12

POPASUL ABBILBAL Invision-Board-France-542
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyMar 30 Sept 2008, 01:14

Loc de bună ziua prin cafenea

Îmi place să dau un bună ziua celor pe care-i întâlnesc. dar, mă doare gura să tot spun bună ziua de câte ori deschid o discutie. Şi ăsta-i motivul pentru care,aici, lângă uşa salonului, strig în gura mare: bună ziua cafegii !
Apoi, ca orice cafegiu intrat in cafenea, privesc in jurul meu atent. Sa nu fie ceva ascuns sa-mi cada-n cap, ori ceva pitit de care sa ma impiedic si sa umblu-n patru labe. Nu de alta, dar ocup cam mult spatiu pe parchetul proaspat ceruit, sau paluxat... poate doar spalat... Dar nu, nu are importanta acest lucru. Important este ca sunt singur si ca orice singuratic ajuns in locuri necunoscute pandesc atent. Caut barul, caut... hm, poate va fi nevoie, caut putina apa de baut - in lipsa de altceva. Dar uite, o usa larg deschisa ma indeamna sa patrund intr-o incapere spatioasa. Oare-i voie? Sa incerc si daca nu este permis decat cu permis, ma retrag la fel cum am venit. Nebagat in seama, dar prudent sa nu strige careva dupa mine: hotu, hotu... dar sa fuga mai tare ca mine si, fara sa aiba pe nimeni in fata, fuge mancand pamantul continuand sa strige: hotu, hotu... prinde hotu.
Dar nu cred ca este vreo problema a utiliza o usa larg deschisa spre marea incapere ce pare a fi un salon. Nu vad pe nimeni in acest salon, desi voci se aud de peste tot. O fi un salon special, in care eu sunt vazut, dar eu nu vad. O fi o smecherie ultra performanta. O fi opera unui arhitect inrait in mister.
Si un alt dar, dar pe bune. Unde ma aflu? In ce m-am bagat? (fara caciuli pe "a" ca lipsa diacriticelor e totusi o mare problema. Si un nou dar, la cafegii merge. Merge si asa, ca doar asa scrie si Pata.. dar ho, ca poate nu-i permis. Si eu chiar nu am permis. Ca nu am fost, nu sunt si nu voi fi sofer. Si atunci la ce-mi trebuie permis... Păi simplu, doar ca sa am acces in acest salon ultraelegant, in care miroase frumos a cafea, in primul rand, ca altceva nici nu ma tenteaza.
Dar oare cum e obiceiul in aceasta cafenea? Vine fiecare cu glajuta lui, ori, cu rândul, fiecare aduce un butoi de cafea. Dar ce ma fac dacă mie-mi place nesul şi ăstia consumă doar nisip?
Sa am rabdare ca voi afla. Dar e timpul totusi sa ma retrag si sa le las un mic belet scris pe coltu asta de gazeta literara.
Pe curând. Abbilbal
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyMar 30 Sept 2008, 01:18

aurora a scris:
POPASUL ABBILBAL Invision-Board-France-542

Evil or Very Mad affraid king smile
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL EmptyMar 30 Sept 2008, 01:21

O să-mi placă tare mult Popasul ăsta!
Sus In jos
Continut sponsorizat

POPASUL ABBILBAL Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL Empty

Sus In jos

POPASUL ABBILBAL
Sus 
Pagina 1 din 30Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 15 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» HaZ şi RaS la abbilbal