| POPASUL ABBILBAL | |
|
+13Layla Anahoret zuum nicuvar zaraza26 abba cactus Karima aurora dsm Emil Condor Administrator abbilbal 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mier 26 Noi 2008, 01:20 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mier 26 Noi 2008, 01:50 | |
| | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mier 26 Noi 2008, 09:38 | |
| | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mier 26 Noi 2008, 19:13 | |
| - zaraza26 a scris:
- abbilbal a scris:
- Ia, uite-o c-am găsit-o ! Era tupilată după o coadă de mătură.
http://www.peteava.ro/imagini/material/50205 Aia nu era coada de matura...era trunchi de sequoia... Şi trunchiul de sequoia este suplu pentru aşa o fiinţă suavă. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Joi 27 Noi 2008, 00:42 | |
| vaaai, nu, pe asta nu... am mai vazut-o pe undeva _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Joi 27 Noi 2008, 00:45 | |
| Stiti de unde se "îmbogătesc" unii cu virusi? De la Site-uri cu zâmbăretzi gratuiti! Am încercat să intru pe câteva si Antivirusul meu m-a avertizat de pericol!!! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Joi 27 Noi 2008, 00:49 | |
| - Emil Condor a scris:
- Stiti de unde se "îmbogătesc" unii cu virusi? De la Site-uri cu zâmbăretzi gratuiti!
Am încercat să intru pe câteva si Antivirusul meu m-a avertizat de pericol!!! ne pacalesti? io am un site sigur unde intru, si asta a lui abbibu _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Joi 27 Noi 2008, 01:08 | |
| Nu, nu încerc să păcălesc pe nimeni. Asta nu înseamnă că toate Site-urile de zâmbăreti sunt "bolnave"! Nu afirm asa ceva... | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Joi 27 Noi 2008, 01:12 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu, nu încerc să păcălesc pe nimeni. Asta nu înseamnă că toate Site-urile de zâmbăreti sunt "bolnave"! Nu afirm asa ceva...
am glumit! dar sa ne zici ceea ce gasesti dubios! e spre binele tuturor sa ne anuntam, mai ales ca unii sunt mai priceputi la calculatoare si internet, altii mai putin, doar utilizatori. (eu sunt de-asta de la urma, mai civila!!!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Joi 27 Noi 2008, 05:54 | |
| Emil are dreptate, atentie la zambilici ca dupa aia....radeti precum Harap Alb! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Joi 27 Noi 2008, 06:09 | |
| Din 3 Site-uri pe care am intrat pentru zâmbăreti, două aveau "păduchi"! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Joi 27 Noi 2008, 13:39 | |
| Receptiv fiind la mesajele voastre, am făcut o verificare antivirus la ce am în calculator. Sistemul antivirus a funcţionat ca un turboreactor cu mici escale la deschiderea fişierelor. Nu a găsit nici un virus. Totuşi, am încredere că gogol nu scrie "fără viruşi" pe siteuri virusate. Eu vă mulţumesc pentru avertizare, voi fi mai atent la ce deschid şi nu voi mai fi aşa amabil cu deschiderea uşii. Cred că antivirusul meu "avast" este destul de puternic în lupta cu viruşii şi că deocamdată calculatorul meu este curat. Pentru mai multă siguranţă voi accepta şi oferta UPC de protecţie a reţelei pentru că este chiar neplăcut să închizi calculatorul normal, şi să-l deschizi alb. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 28 Noi 2008, 02:11 | |
| Cel mai adesea virusul e băgat cu acordul propriu în computer. Când hotărăsti să încarci ceva pe calculator, Antivirusul ascultă de tine, urmând decizia ta. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 28 Noi 2008, 02:38 | |
| - Emil Condor a scris:
- Cel mai adesea virusul e băgat cu acordul propriu în computer.
Când hotărăsti să încarci ceva pe calculator, Antivirusul ascultă de tine, urmând decizia ta. Da, dar pentru prima fază antivirusul trebuie să dea alarmam şi de abia în faza a doua acceptă virusul, cel puţin eu aşa am păţit odată. Am vrut să preiau un mail şi antivirusul a făcut scandal atât sonor cât şi vizual. E drept că semnalul sonor a fost doar o sonerie, dar semnalul video nu ştiu cât ar fi durat pentru că am şters imediat tot ce am vrut să preiau. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 28 Noi 2008, 02:49 | |
| Corect ceea ce spui - în general ne previne dar nici aia, totdeauna! Depinde ce fel de butonari suntem... Căăă... dacă îi dăm un buton în cap antivirusului, ascultă de noi, administratorii calculatoarelor. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 28 Noi 2008, 02:58 | |
| - Emil Condor a scris:
- Corect ceea ce spui - în general ne previne dar nici aia, totdeauna! Depinde ce fel de butonari suntem... Căăă... dacă îi dăm un buton în cap antivirusului, ascultă de noi, administratorii calculatoarelor.
Păi vezi. Este singurul obicei ce nu mi l-am făcut. Să dau peste gură antivirusului. Şi atunci când am avut probleme în altă parte, antivirusul meu a fost agresiv rău de tot că m-a decuplat automat. Nu a mai stat pe gânduri să-mi dea sau nu semnal. Cred că atunci a fost mai mult decât un troyan. Dar apropos. Dacă vreau să introduc sistemul de protecţie oferit de UPC pentru reţea, trebuie scos antivirusul din PC ? Că într-o discuţie mai veche cineva îmi spunea că nu este bine să fie două sisteme diferite de antivirus. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 28 Noi 2008, 03:07 | |
| De regulă, două din ele se anulează reciproc în anumite momente si virusul pătrunde mai usor! În general, când instalezi un antivirus, îti cere să-l dezinstalezi pe celălalt - dacă sunt programe serioase. La voi nu există Panda Platinium? Eu îl folosesc de când mă stiu si lucrează impecabil. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 28 Noi 2008, 03:23 | |
| - Emil Condor a scris:
- De regulă, două din ele se anulează reciproc în anumite momente si virusul pătrunde mai usor!
În general, când instalezi un antivirus, îti cere să-l dezinstalezi pe celălalt - dacă sunt programe serioase. La voi nu există Panda Platinium? Eu îl folosesc de când mă stiu si lucrează impecabil. Nu ştiu. S-ar putea să fie. Eu sunt mulţumit de cum lucră al meu şi se reactualizează frecvent. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 28 Noi 2008, 03:28 | |
| Un antivirus bun trebuie să aibe update-uri (reactualizări) zilnice. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 29 Noi 2008, 05:20 | |
| - Emil Condor a scris:
- Un antivirus bun trebuie să aibe update-uri (reactualizări) zilnice.
Dar al meu o face de 4 - 5 ori în 24 de ore. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 29 Noi 2008, 05:24 | |
| O face si de mai multe ori, ai dreptate. Este în functie de câte semnături de virusi apar si sunt rezolvate. Eu am programat calculatorul meu să-si facă update (reactualizare) o singură dată pe zi: seara, după ce vin de la "sapă". | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 29 Noi 2008, 05:28 | |
| - Emil Condor a scris:
- O face si de mai multe ori, ai dreptate. Este în functie de câte semnături de virusi apar si sunt rezolvate. Eu am programat calculatorul meu să-si facă update (reactualizare) o singură dată pe zi: seara, după ce vin de la "sapă".
Cu alte cuvinte îmi cam dau târcoale viruşii. Am nişte mesaje de la cunoscuţi şi cam stau la îndoială dacă să le deschid ori ba. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 29 Noi 2008, 05:42 | |
| - abbilbal a scris:
Cu alte cuvinte îmi cam dau târcoale viruşii.
Am nişte mesaje de la cunoscuţi şi cam stau la îndoială dacă să le deschid ori ba. Nu. Virusii ce sunt acolo, afară - împotriva lor se luptă. Nu are nimic de a face calculatorul tău cu semnăturile antivirus. Mesajele primite - dai click-dreapta pe ele si vezi că ti se dă posibilitatea să le scanezi. De fiecare dată să o faci. Nu deschide nicio filă fără scanare. Chiar dacă vine de la prieteni - ei pot expedia ceva infect fără să stie! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 29 Noi 2008, 05:50 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
Am nişte mesaje de la cunoscuţi şi cam stau la îndoială dacă să le deschid ori ba. Nu. Virusii ce sunt acolo, afară - împotriva lor se luptă. Nu are nimic de a face calculatorul tău cu semnăturile antivirus.
Mesajele primite - dai click-dreapta pe ele si vezi că ti se dă posibilitatea să le scanezi. De fiecare dată să o faci. Nu deschide nicio filă fără scanare. Chiar dacă vine de la prieteni - ei pot expedia ceva infect fără să stie! Mulţam de sfat. N-am ştiut treaba cu scanarea mesajelor. Ce nu-mi convenea ştergeam fără să citesc. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 29 Noi 2008, 05:50 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
Am nişte mesaje de la cunoscuţi şi cam stau la îndoială dacă să le deschid ori ba. Nu. Virusii ce sunt acolo, afară - împotriva lor se luptă. Nu are nimic de a face calculatorul tău cu semnăturile antivirus.
Mesajele primite - dai click-dreapta pe ele si vezi că ti se dă posibilitatea să le scanezi. De fiecare dată să o faci. Nu deschide nicio filă fără scanare. Chiar dacă vine de la prieteni - ei pot expedia ceva infect fără să stie! Mulţam de sfat. N-am ştiut treaba cu scanarea mesajelor. Ce nu-mi convenea ştergeam fără să citesc. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL | |
| |
|
| |
| POPASUL ABBILBAL | |
|