sunt prin preajma, sunt bine... doar supra, mega ocupata, inchidere de semestru, mici probleme cu adm. financiara... si asa cum bine a spus Geta, obosita.
Multumesc Geta pentru gand si locul "rezervat", zau ca mi-ar prinde bine. Uite, acum imi imaginez ca sunt acolo si e bine si asa
Emil, ... concediu de vis.
Va imbratisez...
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
sunt prin preajma, sunt bine... doar supra, mega ocupata, inchidere de semestru, mici probleme cu adm. financiara... si asa cum bine a spus Geta, obosita.
Multumesc Geta pentru gand si locul "rezervat", zau ca mi-ar prinde bine. Uite, acum imi imaginez ca sunt acolo si e bine si asa
Va imbratisez...
Draga mea iti trimit o melodie care m-a impresionat cum de altfel si Sava Negrean Brudascu ma infioara iti dai seama are 62 de ani,nu pot sa cred.
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Neaaatza!... Mai este cineva adormit? Uite ce soare va lumineaza in fereastra!
Zaraza foarte fain ,te puuuuuuuuuuuuuuup:)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 08 Aug 2009, 06:32
rolia a scris:
salut pe toata lumea si ganduri bune.
Va imbratisez...
A fost cu adevarat un concediu de vis. Mai am cateva zile si voi incheia doua saptamani de care si nepoatele isi vor aminti toata viata lor (in mod special Monica ce a fost si in Quebec cu noi).
Multumiri multe, Rolia draga!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 08 Aug 2009, 07:44
Pe cand sa ne asteptam si la poze faine asa cum ne-ai obisnuit? Nu te zoresc, cand poti, dar sa stii ca le astept cu mare interes! Sunt convins ca ne vei uimi din nou!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 08 Aug 2009, 07:51
Odata ajuns acasa voi incepe sa le postez la Popas. Sunt multe: 1108 din Quebec si (deocamdata) 181 din zona Simcoe.
Acum o sa plec la culcare, nu pentru ca mi-ar fi somn ci... sotia s-a trezit fara mine in pat si nu-i place...
Va salut! Pe curand!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 18 Aug 2009, 00:35
Rolia a fost ieri pe la Popas, dar pare foarte tăcută! Hai! Vino! Ne este dor de zâmbetul tău - avatarul nu ajunge, vrem si cuvintele tale.
abbilbal
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 29 Aug 2009, 05:15
Nu cred că este tăcută, ci obosită. Va scrie ea când se simte în putere.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 29 Aug 2009, 21:23
Emil Condor a scris:
Rolia a fost ieri pe la Popas, dar pare foarte tăcută! Hai! Vino! Ne este dor de zâmbetul tău - avatarul nu ajunge, vrem si cuvintele tale.
Emil, sunt mereu aproape de voi chiar daca nu-mi simtiti prezenta, sunt tacuta, cred ca asa-i felul meu, cand am "limbaritza" turui incontinuu , noroc ca nu ma tine mult
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 29 Aug 2009, 21:24
We love you!
Te simtim aproape...
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 29 Aug 2009, 21:26
abbilbal a scris:
Nu cred că este tăcută, ci obosită. Va scrie ea când se simte în putere.
Liviu, ai dreptate, sunt si obosita, o oboseala de aceea de care habar nu am cum si daca voi scapa vreodata.
rolia
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 29 Aug 2009, 21:43
Emil Condor a scris:
We love you!
Te simtim aproape...
Si eu pe voi, imi sunteti dragi cu totii. Sunteti deosebiti, vin aici cu placere, este o oaza de liniste si caldura sufleteasca. Citesc si vizitez cu drag fie ca e popasul lui Emil, al lui Liviu ori Dolion, al Zarazei, al lui Nicu si al Doinei... al lui Anahoret, Yzzy, Cactus ori Cristinei,... de pretutindeni razbate bun simt, veselie si multa intelepciune.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Aug 2009, 00:44
Uite că s-a trezit ciocârlia! Bine-ai revenit! Mi-era dor de scrierile tale! Îţi propun ceva: când ai inspiraţie, mai scrie. Dar nu le posta imediat. Lasă-le şi tu pentru la iarnă să avem şi noi ce citi la gura caloriferului.
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Dum 30 Aug 2009, 02:55
Anahoret a scris:
Uite că s-a trezit ciocârlia!
Si cât de frumos cântă!