Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 09 Mai 2009, 17:49
ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
Liviu, îti cer scuze, Emailul este acolo asa cum ai spus. Am poza lui Rolia si o voi pune la avatarul ei. Vorbesti de poza aceea în costum popular, nu? Ce domnită faină e!
Emil,subscriu si la propriu si la figurat:)ma refer la Lia.Va pup.
multumesc... ma zapaciti de tot cu atatea complimente
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 09 Mai 2009, 17:59
Lia,Stefan Iordache a fost unul din preferatii mei.
Ingerii poate cinta cu el:)
rolia
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 23 Mai 2009, 18:40
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 23 Mai 2009, 18:50
Fain! Fain... Gusturi fine, foarte delicate. Si nu mă refer doar la o postare, ci la toate...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
rolia
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 23 Mai 2009, 19:09
Emil, multumesc, n-am nici un merit in asta, cred... mama natura. Altfel, sunt o mica salbaticiune si nu cred ca-s delicata de multe ori
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 23 Mai 2009, 19:49
rolia a scris:
...n-am nici un merit in asta, cred... mama natura.
Fiecare avem un merit sau... o vină în ceea ce suntem - de noi a depins si depinde, drumul pe care mergem. Sunt convins că esti de acord cu asta.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
rolia
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Sam 23 Mai 2009, 20:06
Emil Condor a scris:
Fiecare avem un merit sau... o vină în ceea ce suntem - de noi a depins si depinde, drumul pe care mergem. Sunt convins că esti de acord cu asta.
Da, avem intotdeauna, un merit ori o vina in devenire, in buna masura. Insa, nu depinde in totalitate de propria vointa, cred ca un cumul de factori concura la asta.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Un suflet bun atrage ceea ce este bun. Legea atractiei, asa cum este prezentata in filmul "The Secret". Fiecare om atrage lucruri asemanatoare cu el, cu gandurile lui!
Un suflet bun atrage ceea ce este bun. Legea atractiei, asa cum este prezentata in filmul "The Secret". Fiecare om atrage lucruri asemanatoare cu el, cu gandurile lui!
Zaraza, habar nu am cum este cu legea atractiei si nu sunt convinsa ca un suflet bun atrage intotdeauna ceea ce este bun, as spune ca in viata, mai degraba se intampla exact pe dos... legea compensatiei, insa mai sunt si exceptii, fireste.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE Mar 26 Mai 2009, 08:59
Citat :
Zaraza, habar nu am cum este cu legea atractiei si nu sunt convinsa ca un suflet bun atrage intotdeauna ceea ce este bun, as spune ca in viata, mai degraba se intampla exact pe dos... legea compensatiei, insa mai sunt si exceptii, fireste. mwah!
Ce este acela suflet bun? Ce este aceea bun ce ti se intampla?
Eu zic ca sufletul bun e bun pana in adancul adancului lui. Orice urma de invidie, de gand rau, il face mai putin bun. Ce ti se poate intampla bun? Poate fi si ceva aparent rau, dar care iti indreapta pasii unde trebuie...
Ce este acela suflet bun? Ce este aceea bun ce ti se intampla?
Eu zic ca sufletul bun e bun pana in adancul adancului lui. Orice urma de invidie, de gand rau, il face mai putin bun. Ce ti se poate intampla bun? Poate fi si ceva aparent rau, dar care iti indreapta pasii unde trebuie...
De acord cu tine Zaraza, as veni insa cu o completare chiar si cele mai nobile suflete, care inteleg lumea si iau oamenii asa cum sunt si-si ajuta semenii cu pasiune, din convingere si fara discriminare au momentele lor de slabiciune, de oboseala daca vrei... asta nu inseamna ca-s mai putin buni. In esenta raman la fel. Am convingerea ca din nascare poti avea sufletul bun ori hain, nu este ceva dobandit pe parcurs. Sigur unii pot mima bunatatea, pot insela o vreme pe unii ori altii insa sigur nu vor putea insela pe toata lumea si nu tot timpul.
In ce priveste intamplarea binelui ori a ceva rau, depinde de modul cum privesti lucrurile si doar timpul decide... ceea ce la un moment dat consideram a fi ceva rau se poate dovedi ca in fapt a fost bine si invers. Binele si raul sunt diferit percepute de fiecare dintre noi, in functie de asteptari si nu intotdeauna binele unuia coincide cu binele celuilalt, in sensul ca, ceva ce mie mi-ar aduce o stare de bine si confort pentru altul ar putea insemna nemultumire, factor de stres...
zaraza26
De acord cu tine Zaraza, as veni insa cu o completare scratch chiar si cele mai nobile suflete, care inteleg lumea si iau oamenii asa cum sunt si-si ajuta semenii cu pasiune, din convingere si fara discriminare au momentele lor de slabiciune, de oboseala daca vrei... asta nu inseamna ca-s mai putin buni. In esenta raman la fel. Am convingerea ca din nascare poti avea sufletul bun ori hain, nu este ceva dobandit pe parcurs. Sigur unii pot mima bunatatea, pot insela o vreme pe unii ori altii insa sigur nu vor putea insela pe toata lumea si nu tot timpul.
In ce priveste intamplarea binelui ori a ceva rau, depinde de modul cum privesti lucrurile si doar timpul decide... ceea ce la un moment dat consideram a fi ceva rau se poate dovedi ca in fapt a fost bine si invers. Binele si raul sunt diferit percepute de fiecare dintre noi, in functie de asteptari si nu intotdeauna binele unuia coincide cu binele celuilalt, in sensul ca, ceva ce mie mi-ar aduce o stare de bine si confort pentru altul ar putea insemna nemultumire, factor de stres...