LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
nicuvar Limba 1918 padure curiozitati humanitas 1 politica reclame drumetie comment-143 23 Fantasy muzica_traditionala efremovivanantonovici Popasul CPSF istorie sibiu taieri problema internet google mediu brasov romana
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 I_vote_lcapPOPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 I_voting_barPOPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 I_vote_lcapPOPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 I_voting_barPOPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE

In jos 
+11
yzzy
zuum
nicuvar
aurora
Layla
zaraza26
Anahoret
rolia
ostrovna
Emil Condor
abbilbal
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyMier 14 Oct 2009, 21:28

rolia a scris:
ostrovna a scris:

Si pe aici e timp urit,azi am trecut pe ringa Burgund s mi-au spus copii ca aici vor sa faca nunta cind o fi sa fie:)

Va puuuuuup pe amindoua fetele sufletului meu Zaraza si LIa:)

Nu am cuvinte sa-i multumesc lui Dumnezeu ca v-am intilnit mwah! mwah! mwah! mwah! mwah! mwah! hug

Hei, Geta smile api te-ai indurat sa treci pe langa Burgund si n-ai intrat sa bei un vin din ala, stii tu, ori macar un coctail ca-n august de ne-am facut prastie?!!! of, of... mai, mai POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 876722

noa vezi dara ce m-ai facut sa spun?! io stiu ca nu vrei sa stie lumea ca ne-am imbatat numa cand am vazut preturile, nu alta, ori emotiile?! POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 876722

Te pup si eu cu drag, copil mare ce esti. Si, da, sa dea domnul sa fie atunci cand se vor simti ei pregatiti, insa nu prea tarziu sa-ti puna la incercare prea mult asteptarea mwah! mwah! hug

Corect draga mea mwah! mwah! POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 876722 POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 876722 POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 876722
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 15 Oct 2009, 05:52

rolia a scris:
A venit iarna?! Ninge, ninge cu fulgi mari pufosi... niiiiingeeeeeeeeeee in Baia Mare. smile

gata, am fugit la treaba...
Si eu fug, fug de gândul că foarte curând o să fie iarnă din nou si iar trebuie să mă îmbrac ca o babă!

Mă bucur că ai lăsat si câteva urme ale trecerii tale prin popas. hug
Adevărat, urme pe zăpadă dar... smile

Un prieten de aici îmi spunea azi de faptul că în Cavnic ninge puternic.
Mi se pare un pic cam devreme pentru asa ceva! scratch

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 15 Oct 2009, 10:46

Emil Condor a scris:
rolia a scris:
A venit iarna?! Ninge, ninge cu fulgi mari pufosi... niiiiingeeeeeeeeeee in Baia Mare. smile

Si eu fug, fug de gândul că foarte curând o să fie iarnă din nou si iar trebuie să mă îmbrac ca o babă!

Mă bucur că ai lăsat si câteva urme ale trecerii tale prin popas. hug
Adevărat, urme pe zăpadă dar... smile

Un prieten de aici îmi spunea azi de faptul că în Cavnic ninge puternic.
Mi se pare un pic cam devreme pentru asa ceva! scratch

E foarte devreme, intr-adevar, mai ales ca toamna fu calda pana acum si copacii au coroanele intacte - cei mai multi. Intr-un an am facut poze cu zapada multa, care a tinut doua zile si era tot devreme - 2 noiembrie.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 15 Oct 2009, 11:20

ostrovna a scris:
rolia a scris:

soare-n suflet... zi buna, va imbratisez pe toti hug

Si pe aici e timp urit,azi am trecut pe ringa Burgund s mi-au spus copii ca aici vor sa faca nunta cind o fi sa fiesmile

Nu am cuvinte sa-i multumesc lui Dumnezeu ca v-am intilnit mwah! mwah! mwah! mwah! mwah! mwah! hug

Ai ajuns sa auzi si cuvintele astea! I love you rugă I love you
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 15 Oct 2009, 14:35

zaraza26 a scris:
ostrovna a scris:
rolia a scris:

soare-n suflet... zi buna, va imbratisez pe toti hug

Si pe aici e timp urit,azi am trecut pe ringa Burgund s mi-au spus copii ca aici vor sa faca nunta cind o fi sa fiesmile

Ai ajuns sa auzi si cuvintele astea! I love you rugă I love you

Simbata e ziua ei 27 de ani,de azi pregatiri ca miine si-o tine la birou:) mwah! mwah! mwah! mwah! hug hug hug
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 15 Oct 2009, 14:42

ostrovna a scris:

Simbata e ziua ei 27 de ani,de azi pregatiri ca miine si-o tine la birou:) mwah! mwah! mwah! mwah! hug hug hug

Of, of... numai mama sa nu fii!! Vorba poeziei! mwah! hug mwah! La multi ani de pe acum! Asa, sa o iau inaintea lui Abbilbal! Laughing
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 15 Oct 2009, 14:58

zaraza26 a scris:
ostrovna a scris:

Of, of... numai mama sa nu fii!! Vorba poeziei! mwah! hug mwah! La multi ani de pe acum! Asa, sa o iau inaintea lui Abbilbal! Laughing

Multumesc draga mea,draga:) mwah! mwah! mwah! mwah! hug

Aseara am vb. de tine cu al meu sot si i-am spus ce-a pierdut,offfffff cite planuri ne-am facut,il puuup si pe sotul tau si pe aia mica de 18 ani:) mwah! mwah! mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 15 Oct 2009, 14:59

ostrovna a scris:
zaraza26 a scris:
ostrovna a scris:

Aseara am vb. de tine cu al meu sot si i-am spus ce-a pierdut,offfffff cite planuri ne-am facut,il puuup si pe sotul tau si pe aia mica de 18 ani:) mwah! mwah! mwah! mwah! mwah!

20 de ani la primavara! Wink mwah! hug
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 15 Oct 2009, 15:02

zaraza26 a scris:
ostrovna a scris:
zaraza26 a scris:
ostrovna a scris:

20 de ani la primavara! Wink mwah! hug

Ei da am uitat ca ne cunoastem de doi ani ,draga mea:) mwah! mwah! mwah! mwah! mwah! mwah! hug
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 15 Oct 2009, 15:05

ostrovna a scris:

Ei da am uitat ca ne cunoastem de doi ani ,draga mea:) mwah! mwah! mwah! mwah! mwah! mwah! hug

Sa zicem ca din 16 ianuarie 2008! mwah! Atunci cand ai aparut prima data cu numele de Insula Altuia. hug
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyJoi 15 Oct 2009, 15:07

zaraza26 a scris:
ostrovna a scris:

Sa zicem ca din 16 ianuarie 2008! mwah! Atunci cand ai aparut prima data cu numele de Insula Altuia. hug

Corect:)

Daca nu erai tu,ramineam de caruta smile

Iti multumesc,nu cunosteam nici forumul,pe toti cei de aici:) mwah! mwah! mwah! mwah! mwah! hug

Plec acum la treaba .Va puuuuuup pe toti:) mwah! mwah! mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyMar 20 Oct 2009, 18:53

Happy Birthday Glitter Graphics

Cu drag si din suflet iti doresc numai bine La Multi Ani! La Multi Ani! mwah! mwah! mwah! mwah! mwah! hug hug hug flower flower flower flower flower flower flower flower flower sunny
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyMar 20 Oct 2009, 18:56

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyMar 20 Oct 2009, 19:44

Lia, şi aici îţi spun LA MULŢI ANI, ca să-mi răscumbăr zminteala de a nu fi pe fază.

https://www.youtube.com/watch?v=DhqP7gm8vro

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyVin 27 Noi 2009, 19:52

Cine zicea că măiastra Ciocârlie a uitat să mai cânte în Popas? smile

O bucurie să te revedem, Rolia dragă! hug

rolia

rolia

Numarul mesajelor : 535
Varsta : 62
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 12/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyVin 27 Noi 2009, 20:00

Emil Condor a scris:
Cine zicea că măiastra Ciocârlie a uitat să mai cânte în Popas? smile

O bucurie să te revedem, Rolia dragă! hug

sunny multumesc Emil, ma bucur sa fiu din nou alaturi de voi. N-am plecat de tot, doar asa un pic sa am de unde ma intoarce cand mi-e dor de oameni frumosi si calzi.
hug mwah!
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyVin 27 Noi 2009, 20:19

smile help!

am postat doua poezici in pagina mea " file de jurnal" si nu le vad, in lista la comentarii vad ca Emil a lasat un comentariu la 20, 10 min dar eu nu pot sa vizualizez... ce se intampla?
huh, am intrat cu stangu' in seara asta Wink
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyVin 27 Noi 2009, 20:22

Eu le văd, ambele poezii sunt acolo... scratch
Să ai ceva la calculatorul propriu ce te împiedică să vezi?!

Merg la profilul tău să verific dacă totul e în ordine.

rolia

rolia

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyVin 27 Noi 2009, 20:30

Scuze, la vad si eu acum, m-am deconectat si m-am reconectat din nou. Da, se pare ca la mine a fost problema, am ispravit oarece... Wink
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyDum 27 Dec 2009, 21:32

Primiti colindatorii? Acum, tarziu, ca am zabovit pe cale... Wink
Mi-au placut niste versuri de la un colind de la radio, asa ca vreau sa vin cu ele aici. smile

Sufla vantul prin tilinca
Gazda-i buna-a da horinca!
Sufla vantul prin târnaţ
Gazda-i buna-a da cârnaţ!

S-aveti an imbelsugat
Cu de toate-ndestulat! (astea-s de la mine) smile
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyLun 28 Dec 2009, 18:27

zaraza26 a scris:
Primiti colindatorii? Acum, tarziu, ca am zabovit pe cale... Wink
Mi-au placut niste versuri de la un colind de la radio, asa ca vreau sa vin cu ele aici. smile

Sufla vantul prin tilinca
Gazda-i buna-a da horinca!
Sufla vantul prin târnaţ
Gazda-i buna-a da cârnaţ!

S-aveti an imbelsugat
Cu de toate-ndestulat! (astea-s de la mine) smile

Multumesc Zaraza de colinda.

Scuze ca raspund cu intarziere, smile

io am fost la colindat
am umblat in lung si-n lat
si prin sat m-am imbatat
c-o fost anu' roditor
si la horinca cu spor.
Si la anul ce-o sa zie
m-oi duce la palincie
si oi cumpara tarie
sa ma-mbat sa uit de rele
sa vad bine-n toate cele.

p.s. scrisa de io, este-n gluma:)

Mult spor in toate si un an plin de bine. LA MULTI ANI Zarazo!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyLun 28 Dec 2009, 18:30

rolia a scris:
...
Păi da, este foarte cunoscut că alcoolul întăreste vederea! Laughing

rolia

rolia

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyLun 28 Dec 2009, 18:33

Emil Condor a scris:
rolia a scris:
...

Laughing Laughing Laughing huh, glumeam, amu sa nu ma acuzati de reclama pentru alcoolici...
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyLun 28 Dec 2009, 20:14

rolia a scris:
Emil Condor a scris:
rolia a scris:
...

Laughing Laughing Laughing huh, glumeam, amu sa nu ma acuzati de reclama pentru alcoolici...

adica vezi dublu sau chiar triplu POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 876722 POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 876722 POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 876722 POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 876722 so funny!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 EmptyDum 28 Feb 2010, 11:26

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE   POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE - Pagina 9 Empty

Sus In jos

POPASUL LIE, LIE, CIOCÂRLIE
Sus 
Pagina 9 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» POPASUL DOLION (III)
» POPASUL ABBILBAL
» POPASUL DOLION (I)
» ION
» POPASUL DOLION (II)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: ROLIA-
Mergi direct la: