LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
humanitas Popasul 1 efremovivanantonovici internet drumetie istorie mediu padure Fantasy 1918 curiozitati brasov muzica_traditionala comment-143 sibiu google reclame romana taieri Limba politica CPSF nicuvar problema 23
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 I_vote_lcapPOPASUL DOLION (II) - Pagina 5 I_voting_barPOPASUL DOLION (II) - Pagina 5 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 I_vote_lcapPOPASUL DOLION (II) - Pagina 5 I_voting_barPOPASUL DOLION (II) - Pagina 5 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL DOLION (II)

In jos 
+13
cactus
Ion
Iisus
Cristina
delta
j0oke
abbilbal
yzzy
Emil Condor
zaraza26
dolion
aurora
Anahoret
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (II)   POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyDum 06 Iun 2010, 12:21

Un copil in cadere - salvat de doua ori de acelasi om

In vara anului 1930, in Detroit, o mama tanara (si incredibil de neatenta), trebuie sa-i fi fost etern recunoscatoare unui barbat numit Joseph Figlock. In timp ce Figlock mergea pe strada, copilul femeii a cazut de la etajul unei case, direct pe Figlock. Caderea copilului a fost atenuata si atat barbatul, cat si copilul au scapat nevatamati. Un noroc fantastic in sine, dar, peste un an, acelasi copil a cazut de la aceeasi fereastra, pe neasteptate, in capul bietului Joseph Figlock, care trecea din nou pe sub fereastra. Si de aceasta data ambii au supravietuit evenimentului.

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (II)   POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyDum 06 Iun 2010, 12:25

Baieti gemeni, vieti gemene

Povestile vietilor foarte asemanatoare ale gemenilor identici sunt deseori uimitoare dar, probabil ca povestea a doi gemeni din Ohio le intrece pe toate. Cei doi baieti gemeni au fost despartiti la nastere, fiind adoptati de familii diferite. Fara sa stie unii de ceilalti, ambele familii i-au botezat pe copii James. Si asta a fost doar prima coincidenta. Ambii James au crescut fara sa se cunoasca dar, cu toate acestea, ambii au ales sa urmeze cursuri de politisti, amandoi aveau talent la desen tehnic si tamplarie si amandoi s-au casatorit cu cate o femeie numita Linda. Fiecare a avut cate un fiu pe care l-au numit unul James Alen si celalalt James Allen. Amandoi au divortat de prima sotie si s-au recasatorit cu alta, ambele numindu-se Betty. Au avut fiecare cate un caine numit Toy. La patruzeci de ani de la separare, cei doi s-au reintalnit si au putut sa isi povesteasca amanuntele vietilor lor surprinzator de similare.

Părerea mea e că povestea e cusută cu aţă albă. Coincidenţe, dar prea de tot!

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (II)   POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyDum 06 Iun 2010, 12:27

Intocmai cartii lui Edgar Allan Poe

In secolul al XIX-lea, faimosul scriitor Egdar Allan Poe, cunoscut prin romanele sale de groaza, a scris o carte intitulata „Aventurile lui Arthur Gordon Pym". Era povestea a patru supravietuitori ai unui naufragiu care au stat intr-o barca multe zile inainte sa se hotarasca sa il omoare si sa il manance pe steward, al carui nume era Richard Parker.

Cativa ani mai tarziu, in 1884, iola Mignonette s-a scufundat si au fost numai patru supravietuitori, care au stat intr-o barca multe zile la rand. In cele din urma, cei trei membri superiori ai echipajului, l-au omorat si l-au mancat pe steward.
Numele acestuia era, Richard Parker.

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (II)   POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyDum 06 Iun 2010, 12:29

Frati gemeni - ucisi pe aceesi sosea la cateva ore diferenta

In anul 2002, doi frati gemeni in varsta de saptezeci si doi de ani au murit la cateva ore diferenta, in doua accidente care au avut loc pe aceeasi sosea in nordul Finlandei. Primul dintre ei a murit atunci cand a fost lovit de un camion in timp ce mergea pe bicicleta in Raahe, la 600 kilometri nord de capitala Helsinki. El a murit la doar 1,5 km de locul in care a fost ucis fratele sau. „Este pur si simplu o coincidenta istorica. Drumul este destul de aglomerat, dar nu se intampla accidente in fiecare zi" - a declarat agentiei Reuters ofiterul de politie Marja-Leena Huhtala. „Mi s-a ridicat parul in cap cand am aflat ca era vorba despre doi gemeni si identici pe deasupra. M-am gandit ca cineva, acolo sus, a avut ceva de a face cu asta."

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (II)   POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyDum 06 Iun 2010, 12:31

Castigator neasteptat la poker

In 1858, Robert Fallon, a fost impuscat mortal din razbunare de catre cei cu care juca poker. Acestia au pretins ca Fallon, castigase potul de 600 $ prin inselaciune. Locul lui Fallon fiind acum liber, nici unul dintre jucatori nu a vrut sa ia potul, acum ghinionist, de 600 $, asa ca au gasit un jucator care sa ii ia locul lui Fallon si l-au creditat cu cei 600 $ ai mortului. Atunci cand a ajuns politia sa investigheze crima, noul jucator transformase deja cei 600 $ intr-un castig de 2 200 $. Politia a cerut ca suma initiala de 600 $ sa fie data urmasilor lui Fallon, numai ca, noul jucator nu era altul decat fiul lui Fallon, care nu isi vazuse tatal de 7 ani!

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (II)   POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyDum 06 Iun 2010, 12:34

Mark Twain si cometa lui Halley

Mark Twain s-a nascut in ziua aparitiei cometei Halley, in 1835 si a murit la urmatoarea aparitie a acesteia, in 1910. El insusi a prezis asta in 1909, cand a spus: „Am intrat pe scena vietii, o data cu cometa lui Halley, in 1835. Vine din nou anul viitor, asa ca ma astept sa ies in culise tot cu ea".

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (II)   POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyDum 06 Iun 2010, 12:36

Doi frati - ucisi de acelasi sofer de taxi la un an diferenta

In 1975, in timp ce mergea pe o motoreta in Bermuda, un om a fost lovit mortal de un taxi. Cu un an mai tarziu, fratele omului a fost omorat in acelasi mod.
De fapt, se afla pe aceeasi motoreta. Si ca sa fie mai mult decat ciudat, a fost lovit de acelasi taxi, cu acelasi sofer si, culmea, cu acelasi pasager!

Haida, de! Cioace!

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (II)   POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyLun 07 Iun 2010, 02:15

dolion a scris:
Un glont a ajuns la destinatie cu cativa ani mai tarziu!
Se pare că nu a putut scăpa de ceea ce merita, de fapt, nu-i asa? smile

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (II)   POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyMar 08 Iun 2010, 18:25

Tare mult imi doresc sa se intample asa cu toti vinovatii acestei stari de lucruri existente azi in Romania. Nu, ar avea o moarte prea usoara! Ma gandeam la urmatoarea pedeapsa: toti cei ce se fac vinovati de furt, minciuna, inselatorie, crima, violuri, etc., etc., sa paralizeze peste noapte. Va dati seama ca a doua zi dimineata, ar trebui sa mergi kilometri pana sa intalnesti un om, sa-i dai binete? Pe tot globul, ar ramane 500.000.000 de oameni (cifra aproximativa), dar oameni adevarati! Cu riscul de a nu ma numara printre ei si tot doresc sa se intample!

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (II)   POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyMier 09 Iun 2010, 19:53

Keanu Reeves a primit £70 milioane pentru rolul din Matrix. Că a primit, bine, dar ce a făcut cu ei?
50 milioane a împărţit cu echipa de tehnicieni, graficieni, efecte speciale; le-a cumpărat la fiecare câte un Harley(£6000) şi ieşea cu ei în fiecare zi după filmări.
Altă parte din ce a rămas a canalizat-o spre cercetarea cancerului (leucemie) de care suferea sora sa înainte să moară. Astfel, declarând că banii care i-au rămas, i-ar ajunge secole de-a rândul să trăiască şi că nu are ce să facă cu ei, va rămâne în istorie.

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (II)   POPASUL DOLION (II) - Pagina 5 EmptyMier 09 Iun 2010, 20:01

Documentar interesant despre lorzii drogurilor, de aceasta dată, cei Mexicani.

O piaţă a drogurilor, în care sunt asasinaţi anual peste 6000 de oameni; într-o simplă zi de reportaj în oraşul de la graniţa cu USA, Juarez, 12 persoane au fost ucise prin împuşcare printre care şi un poliţist.

Interesant şi pătrunzător modul de viaţă al locuitorilor Mexicului. Dacă ar fi să spunem, foarte pe scurt, cu siguranţă toate autorităţile şi conducerea politică şi militară din Mexic este implicată în astfel de operaţiuni. Corupţia ajunsă la nişte nivele critice, probabil se confundă între ei, mă rog, mexicani…