_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 16 Mai 2010, 08:38
Un grup de fetite care de abia au ajuns pe bancile scolii au dansat lasciv pe melodia "All the single ladies", a lui Beyonce, in cadrul competitiei World of Dance, ce a avut loc zilele trecute in SUA. Coregrafia a fost impresionanta si micutele s-au descurcat de minune, insa multi parinti care au fetite de opt ani, precum dansatoarele, au fost deranjati, spunand ca li se pare exagerat ca micutele sa danseze imbracate asa si sa execute miscari lascive in fata publicului.
Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea)
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 16 Mai 2010, 08:46
dolion a scris:
Un grup de fetite care de abia au ajuns pe bancile scolii au dansat lasciv pe melodia "All the single ladies", a lui Beyonce, in cadrul competitiei World of Dance, ce a avut loc zilele trecute in SUA. Coregrafia a fost impresionanta si micutele s-au descurcat de minune, insa multi parinti care au fetite de opt ani, precum dansatoarele, au fost deranjati, spunand ca li se pare exagerat ca micutele sa danseze imbracate asa si sa execute miscari lascive in fata publicului. Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea)
Păi, poate că acea competiţie făcea parte dintr-un program de promovare a pedofiliei...
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 16 Mai 2010, 09:16
Cu acordul părinţilor, pentru că a fost imposibil sa nu se stie ce dans a pregatit coregraful! Mame, ca a copilului care a desenat urmatoarea chestie:
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Vin 21 Mai 2010, 06:52
Dolion,
Nu e necesar să despărtim noi, subiectele; când ajung la 1100 de postări, separarea se face automatic: 990 la topicul initial (I) si restul în Topic II. Asa este programat acest forum.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 30 Mai 2010, 19:58
Dolion frate,
Vorbind cu Abby, mi-a readus în memorie faptul că în trecut spuneai ceva de mama ta bolnavă si m-am cutremurat la gândul că poate din cauza asta ai decis să pleci pentru un timp. Sper că nu este cazul... adică mama ta să fie sănătoasă si voi toti fericiti.
Noi, stii bine, te asteptăm cu mult drag la Popasul nostru.
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 30 Mai 2010, 22:25
Emil Condor a scris:
Dolion frate,
Vorbind cu Abby, mi-a readus în memorie faptul că în trecut spuneai ceva de mama ta bolnavă si m-am cutremurat la gândul că poate din cauza asta ai decis să pleci pentru un timp. Sper că nu este cazul... adică mama ta să fie sănătoasă si voi toti fericiti.
Noi, stii bine, te asteptăm cu mult drag la Popasul nostru.
Şi eu l-am întrebat, dar nu mi-a răspuns şi nu am insistat. Oricum, le doresc sănătate!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Lun 31 Mai 2010, 06:40
Sanatate si mult noroc, Dolion!
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Lun 31 Mai 2010, 12:26
Am revenit, aducandu-mi aminte de ziua de nastere a lui Emil. I-am spus odata ca nu o pot uita, deoarece e ziua in care m-am inscris pe acest forum; asadar, azi el implineste niste ani de viata, iar eu un an de forum! Va multumesc pentru atentia ce mi-o acordati, ma simt onorat!
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Lun 31 Mai 2010, 12:37
Sambata, am fost plecat la Bucuresti sa ma intalnesc cu cineva venit din Toronto. M-a surprins cat de mult a imbatranit(el!) de la ultima intrevedere (acum zece ani)! Nu-mi explic motivele; copii nu au, servici bun au avut (acum sunt pensionari), vicii nu au avut (fumat, baut), viata in Toronto nu cred ca e stresanta (Emil poate fi confirmarea) si atunci ce? Va dati seama ca nu am putut atinge acest subiect in discutiile noastre, singura explicatie ar fi o boala de care nu a vrut sa ne spuna. Da, viata ne rezerva surprize destule!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Lun 31 Mai 2010, 13:35
Dolion... bine ai revenit!
Sa stii ca, ciudat, acelasi lucru cu ce spui tu despre cunostinta ta, mi-a povestiot o prietena, despre o cunostinta comuna, doamna pe la 65-67 de ani cred, ssita in vizita din Canada unde este la fiica ei. Mi-a spus ca a imbatranit asa brusc, a slabit... sa fie sanatatea? Nu stiu... ma gandesc ca poate noi nu ne vedem pe noi? Poate asa or zice altii si despre noi? Mie in fatza nu mi-a zis nimeni, ba dimpotriva... dar parca poti sa stii?
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Lun 31 Mai 2010, 14:23
Apropo de viata canadiana:
Locuitorii din Olanda, Canada si Australia sunt cei mai satisfacuti de zonele in care traiesc, potrivit unui studiu realizat in 23 de tari de Ipsos, citat luni de agentia Reuters.
Compania de cercetare a pietei Ipsos a intrebat circa 23.000 de persoane daca sunt multumite de zona in care traiesc si a descoperit ca perspectiva unui loc de munca, strazile curate, nivelul criminalitatii si transportul public reprezinta factori importanti ce influenteaza gradul de multumire al oamenilor.
"In timpul unei crize economice globale este usor sa uiti ca modul in care persoanele isi percep zonele in care traiesc are un impact major asupra calitatii vietii acestora", a declarat Bobby Duff, director al Ipsos Social Research Institute, intr-un comunicat.
Persoanele cele mai multumite de zona lor locala au fost olandezii, in contextul in care 85 la suta dintre persoanele chestionate care traiesc in Olanda au afirmat ca sunt fericite in cartierele lor. Pe locul secund s-a aflat Canada, cu un nivel al satisfactiei de 83 de procente, urmata de Australia cu 82 la suta. India, Germania si SUA formeaza top 6.
Pe de alte parte, persoanele care traiesc in Coreea de Sud au fost cele mai nemultumite de zona lor locala, numai 34% dintre acestea fiind impacate cu acest aspect. Sud-coreenii au precizat ca cele mai importante imbunatatiri pe care si le-ar dori in zonele locale tin de transportul public, locuinte la preturi accesibile si nivelul poluarii.
In Ungaria, numai 45 de procente s-au declarat multumite de cartierul in care traiesc, 46% in Japonia si 48% in China, unde principala grija a locuitorilor o reprezinta poluarea. In Rusia, 49 la suta dintre cetateni s-au declarat multumiti de zona in care traiesc si au pus repararea drumurilor in fruntea listei cu imbunatatiri pe care si le-ar dori.
SURSA: Agerpres
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Lun 31 Mai 2010, 16:26
Cautam cu frenezie sa vad ce au spus romanii, citi dintre noi suntem multumiti de zona in care traim ... Si fiindca n-am gasit nimic, mi-am spus ca poate s-au oripilat cei care au facut studiul .
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Lun 31 Mai 2010, 18:15
Pentru Agerpres, românii sunt o cantitate neglijabilă ce nu poate influenţa un sondaj!
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Lun 31 Mai 2010, 18:43
dolion a scris:
...un an de forum!
Multi înainte!
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Lun 31 Mai 2010, 20:12
Mulţumesc, la fel!
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Mar 01 Iun 2010, 18:48
Am aflat ceva ce m-a lăsat cu gura căscată: soţul unei colege, prorector la o facultate de stat, câştigă, după spusele ziarului local, 24.000 lei pe lună! Am rămas cu gura aşa cum am spus, deoarece, cu puţin timp înainte, colega povestea că şi-a trimis sotul să scoată nişte bani de pe cardul ei de salariu şi a intrat în descoperirea de card. Se plângea că nu ştie cum îi va pune la loc! Ipocrizie, maimuţăreală sau prostie?
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Mar 01 Iun 2010, 19:00
Intai asigura-te ca este adevarat!
Apoi... ceea ce ti-a spus colega, poate fi perfect adevarat, chiar daca sotul ei castiga asa cum scrie in ziar.
Si eu am descoperire de card, cu suma din descoperire cheltuita mereu, cel putin pe jumatate. Este cardul meu, personal, cardul meu de salar. Nu are nici o legatura cu veniturile sotului, acesta este venitul meu.
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Joi 03 Iun 2010, 15:13
Avem (inca) niste cinematografe. Cum procedam? Pai, le punem cruce. Dupa ce a fost violata prin lege, dezmembrata si decapitata la comanda, reteaua nationala de cinematografe mai trebuie doar ingropata. Surpriza, groparu a venit la Ministerul Culturii. Un "investitor" spaniol ( din provincia Barcelona) vrea sa transforme cateva cinematografe in tanatorii ( ma rog, case funerare) care vor oferi "servicii funerare de inalt nivel". O afacere bine gandita, cu potential de extindere (mai ceva ca Sturbucks) in toata reteaua RADEF. Necesita investitii minime. Mai ales pentru sala frigorifica (se stie ca in batranele cinematografe e frig ca in cripta). Scaunele vechi sunt numai bune pentru sala de priveghi. Pe ecran se pot proiecta imagini din viata decedatului (deci proiectionistul va supravietui schimbarii). Holurile mari vor gazdui expo de cosciuge cu vanzare. Iar in loc de popcorn se va servi coliva. Cat de ironic ar suna acum oferta Orange de miercuri: la doi morti, unul intra gratis. continuare:
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Vin 04 Iun 2010, 20:56
Radu Soviani: 11 lucruri pe care Sebastian Vlădescu nu le va spune niciodată
1. Am câştigat într-un singur an, de la stat, aproape 100.000 de EURO. Potrivit declaraţiei de avere, depusă în data de 6 ianuarie 2010, Sebastian Vlădescu a primit în anul fiscal precedent depunerii declaraţiei de avere, suma de 405.650 de lei, numai de la companii de stat, astfel :
* de la CEC Bank, în calitate de membru în Consiliul de Administrație, a încasat 227.885 de lei
* de la Romavia, unde a mai prins un Consiliu de Administrație, a încasat într-un singur an 34.119 lei
* de la Fondul Proprietatea, unde a fost președinte de Comisie, a încasat într-un singur an 143.946 de lei.
În total, cei 405.650 de lei, încasați într-un singur an, la un curs de 4,2 lei pentru un EURO, reprezintă circa 96.000 de EURO.
2. Într-un singur an, am câștigat, mergând la câteva ședinte, unde am fost numit politic, echivalentul a 266 de salarii medii pe economie (1509 lei pe lună în martie). Fraierilor, care munciți, veți face banii aștia în 22 de ani. Numai dacă țin banii aștia pe dobânzi, voi încasa anual, din dobânzi, echivalentul a 26 de salarii medii pe economie.
3. Nu îmi pasă că și mie îmi tai salariul cu 25%. În fapt, dacă pierd 250 de EURO lunar din salariul de ministru de circa 1000 de EURO, voi returna în 384 de luni (32 de ani), ceea ce am încasat într-un singur an, din consilii de administrație. Să strângem cureaua!
4. Am câștigat într-un singur an, de la stat, din consilii de administrație, echivalentul a 570 de pensii medii. Adică ceea ce voi nu veți câștiga niciodată din pensie. Pentru că, fraierilor, trebuie să încasați pensia medie timp de 47 de ani și 6 luni pentru ca să primiți aceiași bani ca mine, într-un an. Iar media de vârstă este de 73 de ani. Și dacă vă scot la pensie la 67 de ani, veți încasa cel mult 6 ani de pensie, pe medie, chit că ați muncit și contribuit 50 de ani. Pardon, vă tai pensiile cu 15%, aşa că banii pe care i-am făcut într-un vor reprezenta echivalentul a 671 de pensii. Adică 56 de ani de pensie! Categoric nu prindeţi asta!
5. Am duble standarde. Plătesc cât pot de puțin la fisc. Potrivit declarației de avere, în calitate de director al SC PVB Euroconsulting, am încasat 4.970 de lei într-un an. Adică, probabil că mi-am dat cel mai mic salariu cu putință astfel încât să plătesc minimum de taxe.
6. După propria evaluare, merit 4970 de lei pe an (1183 de EURO). În fapt, în același an, am încasat din consilii de administraţie, de 81 (optzeci şi unu) de ori mai mult. Ce fraieri!
7. Am fost ministru de finanţe şi acum sunt din nou ministru de finanţe. Între timp nu am avut nici o jenă să fentez statul, prin optimizări fiscale. Mi-am făcut şi cont de PFA. În contul de PFA deschis în anul 2009, am la BRD peste 275.000 de lei (65.500 de EURO). Dacă aş fi primit banii aştia pe carte de muncă, ar fi trebuit să virez la stat, cam 55.675 de EURO (calculul este aproximativ). Aşa, cei care m-au plătit (nu vă spun cine şi pentru ce desi stiu) şi cu mine am plătit cam 14.625 de EURO. Am optimizat fiscal 40.000 de EURO. Echivalent al plăţii indemnizaţiei medii pentru creşterea copilului pentru 18 mame, timp de un an.
8. Deşi sunt ministru, nu am nici o jenă ca o societate la care mă declar asociat cu 25%, să nu plătească dările către stat. Să nu plătească banii pentru bugetul de pensii. Nici pentru bugetul de sănătate. societatea EOL Renewable Energy figurează în postura de a face obiectul procedurii de executare silită, cu datorii de 25.278 de lei la bugetul de stat, cu datorii de 836 de lei la bugetul asigurărilor de sănătate (unde vă bag coplata, sâc!), şi cu datorii de 5537 de lei la bugetul de pensii.
9. PVB Euroconsulting este o companie pe care am înfiinţat-o cu prietenii mei de pe vremuri, unii neamuri prin alianţă. “P” vine de la Popescu-Tăriceanu, “V” vine de la “Vlădescu” iar “B” vine de la Boureanu. Tăriceanu nu a fost prea tare, m-a dat afară pentru Vosganian, iar Boureanu… cu Boureanu m-am certat, pentru că nu este dispus să accepte chiar orice.
10. Iubesc banii de la stat. Pe lângă banii de la punctul 1, din 2005 până acum, am mai făcut câteva zeci de mii de EURO. Ca preşedinte al Comisiei de Privatizare BCR, sau ca Preşedinte al Comisiei de Privatizare Ford, sau ca Preşedinte al Comisiei de Privatizare CEC (apropos, CEC nu s-a privatizat). Am luat bani şi de la AVAS, şi de la EXIMBANK, de oriunde am putut, de-a lungul carierei.
11. Timpul costă bani. Măsor timpul cu o pendulă, dobândită în 2008. O evaluez la 50.000 de EURO. Ştiţi câte pensii medii s-ar putea plăti cu 50.000 de EURO? Sau câte indemnizaţii pentru creşterea copilului? Sau câte salarii medii? Nici eu nu ştiu. Pentru că nu mă interesează. Hai pa!
Datele care au stat la baza calculelor şi interpretărilor se găsesc în Declaratia de Avere a lui Sebastian Vladescu
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Vin 04 Iun 2010, 21:34
Dtp-ist sau it-ist, fotbalist sau poloist, contabil sau secretara, acestea sunt joburi de care toata lumea a auzit, dar ce ziceti de cizelator de materiale sau degustator de mancare pentru animale sau degustator de gandaci sau viermi? Iata 15 joburi de care nu prea s-a auzit, multe dintre ele fiind probabil ultimile joburi din lume pentru care ai aplica.
Tester de duhori/mirosuri urate
Crezi ca jobul tau e naspa? Ce ai mai spune daca in fiecare zi, la munca, ar trebui sa mirosi sub brat o duzina de oameni? Un tester de duhori pur si simplu testeaza eficienta deodorantelor de sub brat, fie ca e roll-on fie ca este spray. Multumita acestor oameni, noi suntem scutiti de mirosurile neplacute de transpiratie.
Curatator de ecrane IMAX
Probabil ca noile ecrane IMAX, abia aparute la noi, dar de foarte multi ani in strainatate, nu ar mai prezenta o imagine atat de clara daca ar fi acoperite de un strat stufos de praf si mizerie. Michael Quaranto, cofondator al firmei Cinema Services 1570, firma specializata in curatarea ecranelor de cinema, spune ca cea mai mare problema cu ecranele IMAX este ca atrag foarte mult praf. De multe ori muncitorii care curata aceste ecrane mamut trebuie sa treaca de doua sau chiar de trei ori cu aspiratorul pe suprafata acestora pentru ca noi sa ne bucuram de o imagine perfect clara.
Fluierator profesionist
Va vine sa credeti sau nu, poti face cariera din fluierat. Henry Brady, un englez de 58 de ani este exemplul perfect: "Un fluierator este un artist ca si un muzician sau un actor. Profesia mea mi-a oferit posibilitatea de a calatori prin toata lumea, unde am fost apreciat de foarte multi oameni," a spus fluieratorul.
Cizelator de materiale
Cand va veti cumpara urmatoarea pereche de pantofi uitati-va un moment la ei. Nu au cute sau riduri nu? Asta pentru ca intr-o fabrica de incaltaminte exita niste oameni cu un job foarte important, si anume sa scoata orice cuta/rid din materialul din care sunt facuti pantofii. Ei folosesc o masinarie speciala, ca un fier de calcat.
Examinator de mobila
Daca vi se pare ca e un job de vis va inselati. Un tester de mobila este acea persoana care este platita de diferite companii sa testeze rezistenta, confortul si siguranta unei piese de mobilier. Ei trebuie sa se aseze, sa se intinda, sa se aplece sau sa se intoarca de pe o parte pe alta pe piesa de mobilier (canapele, paturi sau fotolii). Cateodata un examinator de mobila trebuie sa testeze pana la 200 de piese de mobilier pe zi, deci nu prea are timp sa stea comod.
Degustator de mancare pentru animale
Daca animalele ar putea vorbi probabil ca nu ar mai fi nevoie de astfel de angajati, dar cum ele sunt necuvantatoare cineva trebuie sa faca si munca asta. Degustatorii trebuie sa analizeze de la textura pana la duritate si gust. De obicei ei nu inghit mancarea, locul de munca fiind prevazut cu un pahar in care se pune apa si un loc unde sa scuipe mancarea deja mestecata.
Scafandru... dupa mingi de golf
Cand mingile de golf ajung in lacurile de pe terenurile de golf sunt considerate pierdute, dar nu si pentru o categorie aparte de oameni, care credeti sau nu, formeaza o mica industrie de scufundatori dupa mingi de golf. Acestia scot la suprafata mingile pierdute si le vand mai ieftin, la mana a doua, practicantilor acestui sport.
Curatator de voma
O parte urata la roller coastere este aceea ca iti poti vedea mancarea dupa ce ai mancat-o. Daca se intampla asa ceva, unele parcuri de distractii au angajati al caror singura responsabilitate este sa curete voma de unde a aterizat. Rhys Owen, un curatator de voma angajat la parcul de distractii Thorpe Park din Anglia, spune cu nonsalanta: "Iubesc roller coasterele si faptul ca ma pot da pe gratis face acest job sa merite efortul."
Redactor de evaluari/analize false
Fara indoiala un job lipsit de etica, dar din pacate unii oameni fac bani din redactarea falsa a diferitelor evaluari pentru diferite firme, pe siteuri cum ar fi Yelp sau Cityserch. Aceste lucrari sunt menite sa sporeasca ratingul firmei rexpective si sa il scada pe cel al competitorilor.
"Tester cascadori" pentru mancaruri scarboase
Daca nu v-ati intrebat niciodata de ce producatorii emisiunilor gen Survivor sau Fear Factor nu sunt dati in judecata in mod constant, asta este pentru ca acestia angajaza oameni care sa testeze, inainte de show, gandacii sau viermii sau cine stie ce alte "mancaruri" pentru a se asigura ca acestea sunt sigure, dar in acelasi timp scarboase.
Adormit profesionist
Daca esti dependent de butonul de snooze (butonul care iti face alarma sa sune peste 5/10 minute... numai sa mai dormi putin) te poti angaja ca un adormit profesionist. Sunt oameni care sunt platiti ca sa doarma pentru ca doctorii si oamenii de stiinta sa ii analizeze pentru a determina diferite forme de tulburari ale somnului.
Mirositor de prosoape de hartie
Majoritatea firmelor producatoare de prosoape de hartie prefera ca produsul lor sa fie fara miros inainte, in timpul si dupa folosire. Cum isi dau ei seama daca produsele se ridica la asteptari? Angajaza un mirositor de prosoape care instiinteaza firma producatoare daca produsul lor miroase sau nu ciudat.
Pastratorul Cupei Stanley
Spre deosebire de alte sporturi, la hockey exista o singura cupa, Cupa Stanley. In fiecare an echipa castigatoare a trofeului are onoarea de a fi gravata in aceasta cupa. Din cauza valorii sale foarte mari, cupa trebuie intotdeauna sa aiba un paznic/un supraveghetor care sa aiba grija de ea atunci cand nu este amplasata in locul ei, la The Hockey Hall of Fame.
Examinator de tobogane cu apa
Oare ce este mai distractiv? Sa te dai pe tobogane cu apa toata ziua sau sa stai la birou? Raspunsul este evident... daca iti place apa. Iata un job ce pare foarte distractiv: tester/examinator de tobogane in statiuni de vacanta. Tommy Lynch are un astfel de job. El a fost angajat de o companie engleza, First Choice, sa verifice inaltimea, viteza, cantitatea de apa, aterizarea dar si siguranta acestora."Toboganele sunt foarte importante pentru statiune, ele fiind foarte distractive. Dar nu va ganditi ca ceea ce fac eu este asa de usor. Daca ceva se intampla pe aceste tobogane oamenii se pot rani destul de grav."
Responsabil cu securitatea cocotierilor
Suna ridicol? Da, dar daca esti in vacanta si te plimbi linistit pe o plaja pe care sunt cocotieri plantati si la un moment dat iti cade o nuca de cocos in cap cu siguranta nu mai suna asa de ridicol. Acesti responsabili cu securitatea cocotierilor trebuie sa se catere pana in varful copacilor si sa culeaga fructele care sunt coapte, pentru a evita caderea lor si posibila accidentare a vreunui turist. Un plus pentru acest job: nuci si suc de cocos gratis.
Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea)
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 06 Iun 2010, 06:54
Sa vedeti culmea crizei economice, BOR (Biserica Ortodoxa Romana) a facut un credit la banca de 200 mil. Euro si spune ca o sa mai ia inca cel putin 200 de mil. Euro pentru “finisari”.
Asadar, BOR pune aceste 200 de milioane de Euro, sa nu uitam, 200 de milioane a luat imprumut, daca punem dobanda la rate si alte cheltuieli de “protocol” cine stie pe la 300 si cat de milioane de achitat ajunge enoriasu’ roman care isi ia de la gura sa “mantuiasca neamu’”.
Astfel, iluminatii BOR au facut calcule extrem de complexe si au facut socoata in felul urmator: daca in Romania sunt opt milioane de familii, iar cel putin trei milioane sunt de religie ortodoxa, daca facem socoata ca macar trei familii sa bage in desaga BOR cate 10 Euroi/an, in 10 ani, BOR are inca o proprietate imobiliara.
Incerc sa fiu coerent, sa nu ma pierd in detalii, Catedrala Mantuirii Neamului cu impresionantele ei dimensiuni de 120 lungime, 70 latime si 120 inaltime costa, dupa cum am mentionat si mai sus 200 de milioane de Euro fara dobanzi si cheltuieli de “protocol”.
Sa imi stea mintea’n loc cand aud asa ceva, probabil ca guvernul incearca sa canalizeze banii de la populatie spre banci, via biserici, alta explicatie pertinenta pentru biserica nu gasesc.
Astfel, cu umilele mele sperante si inchinaciuni, sper sa existe un om cat de cat smecher in elita romana, care are asa o minte, care scapara si produce astfel de idei! Sa canalizezi banii de la ciorapi spre banci cumparand mila si indurare de la biserica, hai, recunoasteti, asta-i cea mai tare afacere a bancilor pe timp de criza.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 06 Iun 2010, 07:00
Copl de doi ani, fumează de la opt luni!
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 06 Iun 2010, 07:10
Guvernul de la Guatemala City a postat pe pagina oficiala Flickr o imagine incredibila cu o strada in centrul careia a aparut o gaura imensa datorita cutremurelor si ploilor torentiale din ultima vreme, posibil sa fi fost o punga de gaze naturale sau petrol care nu mai este sau si-a schimbat locatia, astfel, ploile au spalat incet, incet pamantul si a rezultat gaura din imaginea de mai jos…
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 06 Iun 2010, 12:20
Un glont a ajuns la destinatie cu cativa ani mai tarziu!
Henry Ziegland credea ca si-a pacalit soarta. In 1883, a rupt relatia cu prietena sa, care, de suparare, s-a sinucis. Fratele fetei a fost asa de furios, incat l-a urmarit pe Ziegland si l-a impuscat. Fratele fetei, dupa ce l-a impuscat pe Ziegland, crezand ca l-a ucis, s-a sinucis la randul sau. Dar Ziegland nu fusese omorat. Glontul, de fapt, i-a zgariat numai fata si s-a oprit intr-un copac. Ziegland s-a considerat cu siguranta un om norocos. Cativa ani mai tarziu, el s-a hotarat sa taie copacul in care ramasese infipt glontul. Parea sa fie atat de dificil, incat l-a aruncat in aer cu cateva batoane de dinamita. In urma exploziei, glontul a fost expulzat din trunchiul copacului direct in capul lui Ziegler, omorandu-l.