| Despre noi | |
|
+25VOTAN delta dolion Cristina nicuvar yzzy Mara rolia ostrovna Anahoret MIRCEA zuum Roxy Nicanor Christina zaraza26 Domino bulache abba abbilbal Franz Schneider Emil Condor cactus Karima aurora 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Vin 14 Noi 2008, 17:13 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Domino
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 32 Localizare : Bocsa Montana Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Despre noi Vin 14 Noi 2008, 19:26 | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Despre noi Vin 14 Noi 2008, 19:31 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Domino
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 32 Localizare : Bocsa Montana Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Despre noi Vin 14 Noi 2008, 21:08 | |
| Nu eu nu am nimika impotriva poata sa ma intrebe aproape orice da nu am intales ce o vrut sa spuna .. zaraza26 | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Vin 14 Noi 2008, 22:38 | |
| ha... şi cum, în pozele astae două singurele, Bulake NU ARE ţigara în mână? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Sam 15 Noi 2008, 10:27 | |
| - cactus a scris:
- Domino a scris:
- zaraza26 a scris:
- Domino a scris:
- Alte intrebari .. daca aveti ... spuneti
Ce obiecte de invatamant iti plac mai mult? Care nu iti plac? Dar obiecte?
Ce nu-ti place sa faci? Ce ai vrea sa faci, dar nu poti? Scz nu am intales ce ai vrut sa spui ? ... Ia mai lasatzi copilu´n pace; ce - el v-o pus intrebari de de astea ??? :eusa_naughty: :eusa_naughty: Buna idee! Mie mi-au placut mult limba romana, chimia, filosofia, algebra, trigonometria si apoi franceza, muzica... Pe ultimul loc e fizica. In facultate am avut restante la tot ce era legat de fizica. Obiecte preferate: vaze, esarfe si in general tot ce e frumos colorat. Cu timpul m-am obisnuit sa fac si ce nu-mi placea. La varsta lui Domino nu-mi placea sa am de-a face cu carne cruda. As vrea sa intru in politica si sa schimb clasa politica. As vrea sa canalizez fortele populatiei in asa fel incat sa aiba o cuvant greu de spus. As vrea sa scriu o carte in care sa ii invat pe oameni cum sa fie multumiti in viata, dar sa iasa mai mult de un best-seller, sa fie ca o noua filosofie asupra vietii, de fapt exista aceasta filosofie, dar nu e recunoscuta ca atare si nu e luata in serios decat de foarte putini. Si mie mi-e foarte greu sa o aplic, deoarece rastoarna toate convingerile cu care ne-am obisnuit in viata. | |
|
| |
| Subiect: Re: Despre noi Sam 15 Noi 2008, 11:16 | |
| - aurora a scris:
- ha... şi cum, în pozele astae două singurele, Bulake NU ARE ţigara în mână?
Bulache nu fumeaza si nu bea zemuri sfinte - bea numai vin negru, bere si lături de şcoală duminicală... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Sam 15 Noi 2008, 11:31 | |
| - cactus a scris:
- aurora a scris:
- ha... şi cum, în pozele astae două singurele, Bulake NU ARE ţigara în mână?
Bulache nu fumeaza si nu bea zemuri sfinte - bea numai vin negru, bere si lături de şcoală duminicală... Bulache bărbatul ideal estem? N-are viţii? (absconse :pirat: Ce-s alea "lături de şcoală duminicală..."? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Sam 15 Noi 2008, 21:16 | |
| Aici se vorbeste cifrat? Hei! Nene Bulache! Nice to meet you "in person"! | |
|
| |
Domino
| |
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| |
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 17 Noi 2008, 15:54 | |
| Bulache ! Da in afara de "laturi duminicale" ce mai serveste Cactusu' ? Rabdarile prajite-i plac ??? | |
|
| |
| Subiect: Re: Despre noi Lun 17 Noi 2008, 20:39 | |
| Nuuuu.dat zemurii sfinte de doua ori intoarse merg si ciolanul la gratar.Are meniu ales. | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 17 Noi 2008, 20:58 | |
| E clar ! Nu apuca sa-l strige lumea Sfantu' Cactus !!! Nu tine post si se dedulceste cu zemuri intoarse de 2 x ! :eusa_naughty: | |
|
| |
| Subiect: Re: Despre noi Lun 17 Noi 2008, 22:30 | |
| Franzilein, eshti ficior fain; de-al nostru; să te îmbucure ce-i dă sus şi cei dă jos şi să ai tătă zîua labosha plină cu mâncare de ceia faină şi iaga să nu ţi să golească nicecând şi să ni chemi şi pă noi pă lîngă tine şă ţ-om fi di ajutoriu la golit iegi. Pusici multzi, tu dragă şă vezi să ne leşi - lu Bulache şă mie - oareshce în iaga ceia... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 18 Noi 2008, 00:21 | |
| - cactus a scris:
- Franzilein, ... vezi să ne leşi - lu Bulache şă mie - oareshce în iaga ceia...
Cât egoism la unii! | |
|
| |
| Subiect: Re: Despre noi Mar 18 Noi 2008, 06:57 | |
| - Emil Condor a scris:
- cactus a scris:
- Franzilein, ... vezi să ne leşi - lu Bulache şă mie - oareshce în iaga ceia...
Cât egoism la unii! NUUUUUU ca noi dam la totzi din ce ne lasa Franzi; impartzim fratzeshte - fiecare cate o dushka... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Despre noi Mar 18 Noi 2008, 09:55 | |
| - cactus a scris:
- Franzilein, eshti ficior fain; de-al nostru; să te îmbucure ce-i dă sus şi cei dă jos şi să ai tătă zîua labosha plină cu mâncare de ceia faină şi iaga să nu ţi să golească nicecând şi să ni chemi şi pă noi pă lîngă tine şă ţ-om fi di ajutoriu la golit iegi. Pusici multzi, tu dragă şă vezi să ne leşi - lu Bulache şă mie - oareshce în iaga ceia...
Iaga-i plina tătă tătă tătă ! Întindeţi numa mâna şi serviţivăţ. Orişicât aţ be, nu să goleşte veac. | |
|
| |
| Subiect: Re: Despre noi Mar 18 Noi 2008, 14:10 | |
| - Franz Schneider a scris:
- cactus a scris:
- Franzilein, eshti ficior fain; de-al nostru; să te îmbucure ce-i dă sus şi cei dă jos şi să ai tătă zîua labosha plină cu mâncare de ceia faină şi iaga să nu ţi să golească nicecând şi să ni chemi şi pă noi pă lîngă tine şă ţ-om fi di ajutoriu la golit iegi. Pusici multzi, tu dragă şă vezi să ne leşi - lu Bulache şă mie - oareshce în iaga ceia...
Iaga-i plina tătă tătă tătă ! Întindeţi numa mâna şi serviţivăţ. Orişicât aţ be, nu să goleşte veac. Inde hălădui că Bulache şî io ne slobozîm pînă aclo - mai sujem şă noi dîn iaga ceia.... Mai binie - vină tu aicilea şi om videa noi - pă pişerele tale, oricum nu-i slobod să mei acasă; te suim noi în cocie...om mere cu tine să ne arăţi uliţa şî nu mai plecăm; acoalea ni o să ne face mihei - Lache-i shăf dă mihei şi io mă fac putzer dă mihei numa să dai să tzucăm zama ceia bună tătă zîua... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 18 Noi 2008, 15:33 | |
| Va rog ajutati-ma si pe mine sa inteleg: iaga cocie mihei putzer _____________________ | |
|
| |
| Subiect: Re: Despre noi Mar 18 Noi 2008, 15:36 | |
| Iaga= sticla cocie =Caruta,cotiga. Mihei=atelier. Putzer= hamal,servitor. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 18 Noi 2008, 15:38 | |
| | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Despre noi Mar 18 Noi 2008, 15:41 | |
| - bulache a scris:
- Iaga= sticla --- > la noi (Manastiur/Faget/Lugoj se zice "uiaga"
cocie =Caruta,cotiga. ---> coşie _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Despre noi Mar 18 Noi 2008, 15:45 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Despre noi Mar 18 Noi 2008, 15:56 | |
| Aurora ! UIAGA = clondir / plosca mica de sfert de kil sau litra !!! si unii zic cocie altii zic coşie ! Ambele sunt recunoscute ca fiind corect folosite. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre noi | |
| |
|
| |
| Despre noi | |
|