| Despre noi | |
|
+25VOTAN delta dolion Cristina nicuvar yzzy Mara rolia ostrovna Anahoret MIRCEA zuum Roxy Nicanor Christina zaraza26 Domino bulache abba abbilbal Franz Schneider Emil Condor cactus Karima aurora 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 18 Noi 2008, 16:15 | |
| Va multumesc pentru explicatii _____________________ | |
|
| |
Domino
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 32 Localizare : Bocsa Montana Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 18 Noi 2008, 17:21 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Aurora !
UIAGA = clondir / plosca mica de sfert de kil sau litra !!! si unii zic cocie altii zic coşie ! Ambele sunt recunoscute ca fiind corect folosite. Mda in banat se zice COCIE din cate stiu eu . in alte zone nu stiu .. da al mai bine e caruta ca aia stim toti !! ( ROMANI ) .. .. Banatu ii inima Romaniei | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 18 Noi 2008, 18:23 | |
| Pai eu stiam ca Banatul e fruntea(fruncea)sau gresesc??? _____________________ | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 18 Noi 2008, 20:14 | |
| Nu gresesti. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Dum 23 Noi 2008, 19:49 | |
| Sunt momente în viata mea când, pur si simplu nu am chef să fac nimic, absolut nimic. Doar să mă asez pe un shezlong, între copaci, păsările să-mi mângâie timpanele cu ciripitul lor neastâmpărat si... nu cumva, cineva să mă întrebe ceva - nu am poftă nici să răspund. Dacă, în momentele astea sunt întrebat care mi-e numele, răspunsul meu ar fi: Ăăăăăăăă! Nici numele să nu-mi amintesc. De obicei la pescuit mi se întâmplă să mă relaxez în "halul" ăsta. De aia sunt aici, voi constituiti florile între care vreau să stau...
Acum sunt în unul dintre momentele alea... Aaaaaaaaaaa! (dacă lenea ar durea...). | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Dum 23 Noi 2008, 21:39 | |
| - Emil Condor a scris:
- Acum sunt în unul dintre momentele alea...
Aaaaaaaaaaa! (dacă lenea ar durea...). Cum lene, mai emile... ca aicea e de munca... munca placuta pentru oameni placuti... dar tot munca, nu lene, se cheama!!! Stii ce-mi place mie mult? ca imediat cand citesc sau vad sau ascult ceva care imi place, imediat simt nevoia, placerea, sa impartasesc cu voi. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Dum 23 Noi 2008, 22:06 | |
| Esti o dulce - sunt convins că multi dintre noi simt la fel. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Lun 24 Noi 2008, 00:19 | |
| No, pentru "Ieri" (conform orei României) am postat destul dar acum trebuie să postez pentru "Azi"! Sau cum? "Ieri" la voi este încă "Azi" la mine... Ai mei au plecat la un Show. Eu am fost lăsat acasă - "lăsat" e un mod de a spune deciziei mele. Asa că... stau aici "între flori"! Numa' că "florile" românesti s-au ofilit si au plecat la culcare... Mă dau pe poezie că proză, văd că nu mai pot face cu nimeni. Poate Zuum cu Enohabel să se trezească undeva prin matzele Americii si să-mi tină companie. No, iar vorbesc de unul singur, am rămas "blocat" de la tratarea ficatului? | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 24 Noi 2008, 11:49 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Mar 25 Noi 2008, 04:46 | |
| Păi, chiar în jur de 12 ore face zborul până aici - ai ajuns fără fel de întârziere. Multumesc pentru spiritul tău de solidaritate. Zilele astea am fixat ce trebuia fixat în Oficiul meu, am dat prima vopsea (Primer-ul) apoi mâine voi pune culoarea finală. În trecut am avut un verde foarte deschis, dulce si odihnitor. Sotia nu mai vrea verde ci... ceva "căcăniu". Vom vedea - dau un perete, îl las să se usuce si dacă nu-mi place dau iarasi cu Primer si schimb înapoi la verdele meu. În două zile, sper să fiu iar singur în camera mea de lucru. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 25 Noi 2008, 09:51 | |
| - Emil Condor a scris:
- Păi, chiar în jur de 12 ore face zborul până aici - ai ajuns fără fel de întârziere.
Multumesc pentru spiritul tău de solidaritate.
Zilele astea am fixat ce trebuia fixat în Oficiul meu, am dat prima vopsea (Primer-ul) apoi mâine voi pune culoarea finală. În trecut am avut un verde foarte deschis, dulce si odihnitor. Sotia nu mai vrea verde ci... ceva "căcăniu". Vom vedea - dau un perete, îl las să se usuce si dacă nu-mi place dau iarasi cu Primer si schimb înapoi la verdele meu.
În două zile, sper să fiu iar singur în camera mea de lucru. Cam greu sa-mi imaginez "căcăniul". Poate ne dai o idee cum arata... Mie cel mai mult imi place verdele deschis, ala pal, din Excel. Il folosesc cat pot de des. Spor la lucru! | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 25 Noi 2008, 17:18 | |
| Daca imi permiteti o opinie: cred ca acel "cacaniu" nu e departe de nuanta fondului de pe forum! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 25 Noi 2008, 18:42 | |
| - abba a scris:
- Daca imi permiteti o opinie: cred ca acel "cacaniu" nu e departe de nuanta fondului de pe forum!
Fara suparare - chiar ca ar trebui schimbata culoarea asta "de camuflaj" a fundalului... Si, acuma ca vine iarna - pentru unii dintre noi - poate ca pot fi pusi sa cada si niste fulgi de zapada - pentru iuropeni - impreuna cu petale de flori - pentru ne-iuropeni (plz - No Offence)... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Despre noi Mier 26 Noi 2008, 09:32 | |
| - cactus a scris:
- abba a scris:
- Daca imi permiteti o opinie: cred ca acel "cacaniu" nu e departe de nuanta fondului de pe forum!
Fara suparare - chiar ca ar trebui schimbata culoarea asta "de camuflaj" a fundalului... Si, acuma ca vine iarna - pentru unii dintre noi - poate ca pot fi pusi sa cada si niste fulgi de zapada - pentru iuropeni - impreuna cu petale de flori - pentru ne-iuropeni (plz - No Offence)... Ar fi bine sa arate ca in fereastra mea de messenger. Dupa cum vedeti, in fereastra vorbesc eu cu mine...De asta iarna m-am capatat cu niste smile-uri de iarna si n-am renuntat la ele nici asta-vara... www.ImageShack.us" /> Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Sam 29 Noi 2008, 17:45 | |
| Toate forumurile sunt albastre, fratilor! Chiar dacă e una dintre culorile mele favorite, încerc să nu transform forumul ăsta în ceva ce există "pe toate drumurile"! Eu promit că neîncetat caut diferite combinatii de culori odihnitoare pentru ochi. Deocamdată, culoarea ce o avem nu este obositoare. Asa cred eu. - zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
- Sotia nu mai vrea verde ci... ceva "căcăniu". În două zile, sper să fiu iar singur în camera mea de lucru.
Cam greu sa-mi imaginez "căcăniul". Poate ne dai o idee cum arata... Mie cel mai mult imi place verdele deschis, ala pal, din Excel. Il folosesc cat pot de des. Spor la lucru! Multumesc! Căcăniu - cafeniu, undeva aproape de culoarea cafelei cu lapte, foarte deschis la culoare, oricum. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Sam 29 Noi 2008, 22:49 | |
| Mie "Căcăniu " asta imi place, ori ca m-am obisnuit cu el, de la inceput a fost asa, si are dreptate emil, toate celelalte forumuri sunt albastre. Ceva mai multe emoticoane nu mi-ar displace sa avem. Sau sa ne spuneti cat mai multe linkuri de unde le putem lua, c\direct cu adresa de link, sa fie cat mai la indemana si mai usor. Mai ales acum ca vin sarbatorile Eu marturisesc ac voi fi foaret foarte ocupata la servici, si mi-ar fi bine daca mi-ati ad "mura-n gura" cat mai multe chestii. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Dum 30 Noi 2008, 07:21 | |
| Da Aurora, culoarea prezentă este foarte relaxantă dar totusi promitem că atunci când vom găsi una si mai odihnitoare, o vom încerca "pe viu". | |
|
| |
| Subiect: Re: Despre noi Dum 30 Noi 2008, 07:50 | |
| - aurora a scris:
- Mie "Căcăniu " asta imi place, ori ca m-am obisnuit cu el, de la inceput a fost asa, si are dreptate emil, toate celelalte forumuri sunt albastre.
Ceva mai multe emoticoane nu mi-ar displace sa avem. Sau sa ne spuneti cat mai multe linkuri de unde le putem lua, c\direct cu adresa de link, sa fie cat mai la indemana si mai usor. Mai ales acum ca vin sarbatorile
Eu marturisesc ac voi fi foaret foarte ocupata la servici, si mi-ar fi bine daca mi-ati ad "mura-n gura" cat mai multe chestii.
Daca faci chestia asta unii or sa vada numai cifre si litere; am mai zis -adunate toate intr-un album aici pe forum... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Dum 30 Noi 2008, 07:53 | |
| Păi, cine le aduce? Oricine găseste ceva interesant le afisează la "Pentru un forum mai bun" si eu le voi culege de acolo. Ce ziceti? | |
|
| |
| Subiect: Re: Despre noi Dum 30 Noi 2008, 07:56 | |
| - Emil Condor a scris:
- Păi, cine le aduce?
Oricine găseste ceva interesant le afisează la "Pentru un forum mai bun" si eu le voi culege de acolo. Ce ziceti? _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Despre noi Dum 30 Noi 2008, 22:26 | |
| - cactus a scris:
- Daca faci chestia asta unii or sa vada numai cifre si litere; am mai zis -adunate toate intr-un album aici pe forum...
pai am zis ca asta ar fi solutia cea mai convenabila pentru toti, daca este posibil de realizat pe forum (daca nu ocupa prea mult spatiu, desi fiind linkuri nu ocupa spatiu?!?!?) _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Dum 30 Noi 2008, 22:29 | |
| Asteptăm aici pe toti forumistii să ne vorbească despre ei, să-i cunoastem mai bine.
Spre exemplu, acum Adiel este logat si îl invit la "destăinuiri". Nu te speria Ady, nu trebuie să eliberezi secretele vietii tale - o faci liber, atât cât vrei tu.
Bine ai venit, Ady! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Despre noi Dum 30 Noi 2008, 22:33 | |
| Adi - el, bine ai venit !!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| |
| |
Christina
Numarul mesajelor : 61 Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 01 Dec 2008, 00:15 | |
| Bine v-am găsit! Am aflat despre acest forum ca e un loc unde te poţi relaxa si totodată împărtăşi idei si cunoştinţe. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre noi | |
| |
|
| |
| Despre noi | |
|