LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Despre noi - Pagina 6 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Despre noi - Pagina 6 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Despre noi - Pagina 6 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Despre noi - Pagina 6 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Despre noi - Pagina 6 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Despre noi - Pagina 6 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Despre noi - Pagina 6 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Despre noi - Pagina 6 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Despre noi - Pagina 6 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Despre noi - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Despre noi - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Despre noi - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Despre noi - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Despre noi - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Despre noi - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Despre noi - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Despre noi - Pagina 6 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Despre noi - Pagina 6 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Despre noi - Pagina 6 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Limba problema Popasul humanitas brasov taieri curiozitati comment-143 1918 muzica_traditionala Fantasy nicuvar CPSF 1 google istorie 23 politica reclame drumetie mediu internet sibiu efremovivanantonovici romana padure
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Despre noi - Pagina 6 I_vote_lcapDespre noi - Pagina 6 I_voting_barDespre noi - Pagina 6 I_vote_rcap 
Emil Condor
Despre noi - Pagina 6 I_vote_lcapDespre noi - Pagina 6 I_voting_barDespre noi - Pagina 6 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Despre noi

In jos 
+25
VOTAN
delta
dolion
Cristina
nicuvar
yzzy
Mara
rolia
ostrovna
Anahoret
MIRCEA
zuum
Roxy
Nicanor
Christina
zaraza26
Domino
bulache
abba
abbilbal
Franz Schneider
Emil Condor
cactus
Karima
aurora
29 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21  Urmatorul
AutorMesaj
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

Despre noi - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyMar 18 Noi 2008, 16:15

Va multumesc pentru explicatii flower

Domino

Numarul mesajelor : 61
Varsta : 32
Localizare : Bocsa Montana
Data de inscriere : 09/11/2008

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyMar 18 Noi 2008, 17:21

Franz Schneider a scris:
Aurora !
UIAGA = clondir / plosca mica de sfert de kil sau litra !!!
si
unii zic cocie altii zic coşie ! Ambele sunt recunoscute ca fiind corect folosite.

Mda in banat se zice COCIE din cate stiu eu . in alte zone nu stiu .. da al mai bine e caruta ca aia stim toti !! ( ROMANI ) .. thumb_yello ..

I love you Banatu ii inima Romaniei I love you
Sus In jos
http://www.gamesforgamers.forumhit.ro
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyMar 18 Noi 2008, 18:23

Pai eu stiam ca Banatul e fruntea(fruncea)sau gresesc??? scratch

Trecut în nefiintă :(
bulache

Numarul mesajelor : 616
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyMar 18 Noi 2008, 20:14

Nu gresesti.
thumb_yello
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyDum 23 Noi 2008, 19:49

Sunt momente în viata mea când, pur si simplu nu am chef să fac nimic, absolut nimic.
Doar să mă asez pe un shezlong, între copaci, păsările să-mi mângâie timpanele cu ciripitul lor neastâmpărat si... nu cumva, cineva să mă întrebe ceva - nu am poftă nici să răspund. Dacă, în momentele astea sunt întrebat care mi-e numele, răspunsul meu ar fi: Ăăăăăăăă! Nici numele să nu-mi amintesc. De obicei la pescuit mi se întâmplă să mă relaxez în "halul" ăsta.
De aia sunt aici, voi constituiti florile între care vreau să stau...

Acum sunt în unul dintre momentele alea...
Aaaaaaaaaaa! (dacă lenea ar durea...).
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyDum 23 Noi 2008, 21:39

Emil Condor a scris:
Acum sunt în unul dintre momentele alea...
Aaaaaaaaaaa! (dacă lenea ar durea...).
Cum lene, mai emile... ca aicea e de munca... munca placuta pentru oameni placuti... dar tot munca, nu lene, se cheama!!! hug

Stii ce-mi place mie mult? ca imediat cand citesc sau vad sau ascult ceva care imi place, imediat simt nevoia, placerea, sa impartasesc cu voi.

sunny

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyDum 23 Noi 2008, 22:06

Esti o dulce - sunt convins că multi dintre noi simt la fel. hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyLun 24 Noi 2008, 00:19

No, pentru "Ieri" (conform orei României) am postat destul dar acum trebuie să postez pentru "Azi"!

Sau cum? "Ieri" la voi este încă "Azi" la mine...

Ai mei au plecat la un Show. Eu am fost lăsat acasă - "lăsat" e un mod de a spune deciziei mele. Asa că... stau aici "între flori"! Numa' că "florile" românesti s-au ofilit si au plecat la culcare... Mă dau pe poezie că proză, văd că nu mai pot face cu nimeni. Very Happy
Poate Zuum cu Enohabel să se trezească undeva prin matzele Americii si să-mi tină companie.

No, iar vorbesc de unul singur, am rămas "blocat" de la tratarea ficatului? Laughing
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyLun 24 Noi 2008, 11:49

Emil Condor a scris:
No, pentru "Ieri" (conform orei României) am postat destul dar acum trebuie să postez pentru "Azi"!

Sau cum? "Ieri" la voi este încă "Azi" la mine...

Ai mei au plecat la un Show. Eu am fost lăsat acasă - "lăsat" e un mod de a spune deciziei mele. Asa că... stau aici "între flori"! Numa' că "florile" românesti s-au ofilit si au plecat la culcare... Mă dau pe poezie că proză, văd că nu mai pot face cu nimeni. Very Happy
Poate Zuum cu Enohabel să se trezească undeva prin matzele Americii si să-mi tină companie.

No, iar vorbesc de unul singur, am rămas "blocat" de la tratarea ficatului? Laughing

Am aparut eu...cam tarziu...zici ca am luat avionul pana la tine... Laughing
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyMar 25 Noi 2008, 04:46

Păi, chiar în jur de 12 ore face zborul până aici - ai ajuns fără fel de întârziere.
Multumesc pentru spiritul tău de solidaritate. I love you

Zilele astea am fixat ce trebuia fixat în Oficiul meu, am dat prima vopsea (Primer-ul) apoi mâine voi pune culoarea finală. În trecut am avut un verde foarte deschis, dulce si odihnitor.
Sotia nu mai vrea verde ci... ceva "căcăniu". Vom vedea - dau un perete, îl las să se usuce si dacă nu-mi place dau iarasi cu Primer si schimb înapoi la verdele meu.

În două zile, sper să fiu iar singur în camera mea de lucru.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyMar 25 Noi 2008, 09:51

Emil Condor a scris:
Păi, chiar în jur de 12 ore face zborul până aici - ai ajuns fără fel de întârziere.
Multumesc pentru spiritul tău de solidaritate. I love you

Zilele astea am fixat ce trebuia fixat în Oficiul meu, am dat prima vopsea (Primer-ul) apoi mâine voi pune culoarea finală. În trecut am avut un verde foarte deschis, dulce si odihnitor.
Sotia nu mai vrea verde ci... ceva "căcăniu". Vom vedea - dau un perete, îl las să se usuce si dacă nu-mi place dau iarasi cu Primer si schimb înapoi la verdele meu.

În două zile, sper să fiu iar singur în camera mea de lucru.

Cam greu sa-mi imaginez "căcăniul". Poate ne dai o idee cum arata...
Mie cel mai mult imi place verdele deschis, ala pal, din Excel. Il folosesc cat pot de des.
Spor la lucru! aplauze
Sus In jos
abba

abba

Numarul mesajelor : 677
Localizare : Neaparat pe langa Dunare...
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyMar 25 Noi 2008, 17:18

Daca imi permiteti o opinie: cred ca acel "cacaniu" nu e departe de nuanta fondului de pe forum! oh da!

cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyMar 25 Noi 2008, 18:42

abba a scris:
Daca imi permiteti o opinie: cred ca acel "cacaniu" nu e departe de nuanta fondului de pe forum! oh da!

Fara suparare - chiar ca ar trebui schimbata culoarea asta "de camuflaj" a fundalului...
Si, acuma ca vine iarna - pentru unii dintre noi - poate ca pot fi pusi sa cada si niste fulgi de zapada - pentru iuropeni - impreuna cu petale de flori - pentru ne-iuropeni (plz - No Offence)... hug

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyMier 26 Noi 2008, 09:32

cactus a scris:
abba a scris:

Fara suparare - chiar ca ar trebui schimbata culoarea asta "de camuflaj" a fundalului...
Si, acuma ca vine iarna - pentru unii dintre noi - poate ca pot fi pusi sa cada si niste fulgi de zapada - pentru iuropeni - impreuna cu petale de flori - pentru ne-iuropeni (plz - No Offence)... hug

Ar fi bine sa arate ca in fereastra mea de messenger. Dupa cum vedeti, in fereastra vorbesc eu cu mine...De asta iarna m-am capatat cu niste smile-uri de iarna si n-am renuntat la ele nici asta-vara...

Free Image Hosting at <a href=www.ImageShack.us" />

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptySam 29 Noi 2008, 17:45

Toate forumurile sunt albastre, fratilor!
Chiar dacă e una dintre culorile mele favorite, încerc să nu transform forumul ăsta în ceva ce există "pe toate drumurile"!
Eu promit că neîncetat caut diferite combinatii de culori odihnitoare pentru ochi.
Deocamdată, culoarea ce o avem nu este obositoare. Asa cred eu.

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
Sotia nu mai vrea verde ci... ceva "căcăniu". În două zile, sper să fiu iar singur în camera mea de lucru.

Cam greu sa-mi imaginez "căcăniul". Poate ne dai o idee cum arata...
Mie cel mai mult imi place verdele deschis, ala pal, din Excel. Il folosesc cat pot de des.
Spor la lucru! aplauze
Multumesc!
Căcăniu - cafeniu, undeva aproape de culoarea cafelei cu lapte, foarte deschis la culoare, oricum.
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptySam 29 Noi 2008, 22:49

Mie "Căcăniu " asta imi place, ori ca m-am obisnuit cu el, de la inceput a fost asa, si are dreptate emil, toate celelalte forumuri sunt albastre.

Ceva mai multe emoticoane nu mi-ar displace sa avem.
Sau sa ne spuneti cat mai multe linkuri de unde le putem lua, c\direct cu adresa de link, sa fie cat mai la indemana si mai usor. Mai ales acum ca vin sarbatorile

Eu marturisesc ac voi fi foaret foarte ocupata la servici, si mi-ar fi bine daca mi-ati ad "mura-n gura" cat mai multe chestii.

Embarassed

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyDum 30 Noi 2008, 07:21

Da Aurora, culoarea prezentă este foarte relaxantă dar totusi promitem că atunci când vom găsi una si mai odihnitoare, o vom încerca "pe viu".
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyDum 30 Noi 2008, 07:50

aurora a scris:
Mie "Căcăniu " asta imi place, ori ca m-am obisnuit cu el, de la inceput a fost asa, si are dreptate emil, toate celelalte forumuri sunt albastre.

Ceva mai multe emoticoane nu mi-ar displace sa avem.
Sau sa ne spuneti cat mai multe linkuri de unde le putem lua, c\direct cu adresa de link, sa fie cat mai la indemana si mai usor. Mai ales acum ca vin sarbatorile

Eu marturisesc ac voi fi foaret foarte ocupata la servici, si mi-ar fi bine daca mi-ati ad "mura-n gura" cat mai multe chestii.

Embarassed
Daca faci chestia asta unii or sa vada numai cifre si litere; am mai zis -adunate toate intr-un album aici pe forum...

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyDum 30 Noi 2008, 07:53

Păi, cine le aduce?
Oricine găseste ceva interesant le afisează la "Pentru un forum mai bun" si eu le voi culege de acolo. Ce ziceti?
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyDum 30 Noi 2008, 07:56

Emil Condor a scris:
Păi, cine le aduce?
Oricine găseste ceva interesant le afisează la "Pentru un forum mai bun" si eu le voi culege de acolo. Ce ziceti?

thumb_yello

Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyDum 30 Noi 2008, 22:26

cactus a scris:
Daca faci chestia asta unii or sa vada numai cifre si litere; am mai zis -adunate toate intr-un album aici pe forum...
pai am zis ca asta ar fi solutia cea mai convenabila pentru toti, daca este posibil de realizat pe forum (daca nu ocupa prea mult spatiu, desi fiind linkuri nu ocupa spatiu?!?!?)

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyDum 30 Noi 2008, 22:29

Asteptăm aici pe toti forumistii să ne vorbească despre ei, să-i cunoastem mai bine.

Spre exemplu, acum Adiel este logat si îl invit la "destăinuiri". Nu te speria Ady, nu trebuie să eliberezi secretele vietii tale - o faci liber, atât cât vrei tu.

Bine ai venit, Ady!
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyDum 30 Noi 2008, 22:33

Adi - el, bine ai venit !!!
Despre noi - Pagina 6 23_28_125

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyLun 01 Dec 2008, 00:09

aurora a scris:
Adi - elDespre noi - Pagina 6 23_28_125
Aici cred că ai dreptate, nu este Adi - ea. smile
Sus In jos
Christina

Christina

Numarul mesajelor : 61
Data de inscriere : 01/12/2008

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 EmptyLun 01 Dec 2008, 00:15

Bine v-am găsit! Am aflat despre acest forum ca e un loc unde te poţi relaxa si totodată împărtăşi idei si cunoştinţe.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Despre noi   Despre noi - Pagina 6 Empty

Sus In jos

Despre noi
Sus 
Pagina 6 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Traditia ortodoxa
» ION