__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI | |
|
+4Cristina abbilbal Emil Condor Blue 8 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
| Subiect: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Dum 24 Ian 2010, 19:12 | |
| Consideraţii, recomandări, atenţionări, avertizări, precizări (şi ce-o mai fi ele) preliminare: 1.. Acest Tratat se adresează doar persoanelor cu simţul umorului. 2.. Persoanele fără simţul umorului riscă să le rămână belită şi şocată. Pupila. Şi să afirme, „Ia uite ce spune dobitocul ăsta misogin”. 3.. Feminstele ireconciliabile şi intratabile, au şansa de a se răzbuna prin printarea Tratatului şi folosirea apoi ca hârtie igienică. Ce-i mai dulce decât răzbunarea?
Deci,
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Femeia. Veşnica enigmă. În decursul existenţei ei, a însoţit omul pe a proape toată existenţa lui. Biblia spune că specia respectivă este cu o zi mai tânără decât bărbatul. Am auzit oameni prin zona păşunistică a României spunând când vedeau că se apropie un bărbat şi o femeie: „Uite că vine un om şi o muiere”. Adâncă şi plină de sensuri această afirmaţie. Din ea putem deduce clar câteva chestii: 1.. Un om şi o femeie se apropie, 2.. Femeia nu e om, dovadă că e pomenită sub altă denumire, 3.. După folosirea femeii, unele părţi ale omului sufere femomenul de înmuiere. Alte afirmaţii legate de femei: Femeia reprezintă sexul frumos sau sexul slab. Despre prima u mă pot exprima deoarece nu am văzut sexul tuturor femeilor, despre a doua am o oareca îndoială deoarece am văzut femei de peste 100 de kile. Stiinţific, cred că femeia face parte din specia Homo Sapiens. Personal am văzut femei săpând, unele săpau diferite culturi, altele îşi săpau şefii. Diferenţa esenţială dintre femie şi on ste că omul mai e numit şi homo erectus, or, din motiv de dotate de la natură, această chestie nu se potriveşte. Femeia este văzută de către om în mai multe feluri: Nou născuţii văd în femeie o sursă de hrană, adolescenţii văd o mare enigmă, marurii, un vis, bătrânii o amintire, magicii o boală care se tratează de obicei la pat şi pe întuneric, matematicienii o văd ca pe o problemă cu un număr infinit de necunoscute. Controlorii de bilete o definesc ca fiind diferită de biletele de autobuz în principal prin faptul că biletele trebuiesc compostate doar o singură dată. Femeile nu sunt toate la fel. Cel puţin din punct de vedere al motivelor care le fac fericite. De exemplu se spune că englezoaicele sunt foarte fericite. Să zicem că un om are următoarele dimensiuni: L=15, D=2,5; L-Lungimea, D-Diametrul. O europeancă,de pe continent va înţelege 15cm/2,5cm şi unele să fie cam nemulţumite. O englezoiacă în schimb, ar fi foarte bucuroasă. Ea ar înţelege 15inch/2,5inch. (1inch=2,54centimetri) Ar mai fi nişte diferenţe. Culoare părului, greutate, dimensiuni, inteligenţă. N-am să le pomesec pe toate. Am să mă refer doar la aspiraţiile unor femei minoritare etnic din România. Toată lumea ştie că în anumite zone femeile militează pentru bilingvism. Adică alături de limba majoritarilor să poată folosi în toate cazurile şi limba strămoşilor lor, a fraţilor, a părinţilor, arudelor de sex feminin sau masculin , a celorlalţi coetnici când, unde şi de câte ori doresc. Eu zic că dacă vor două limbi, să le dăm deoarece nu ne costă nimic, dar când femeile sunt mulţumite şi când sunt satisfăcute nu avem decât de câştigat. Mă întreb însă ca, dacă le satisfacem unguroaicelor această dorinţă, nu ar trebui să le satisfacem şi dorinţa ţigăncilor care sunt şi unguroaice. Aceste vor vre trei limbi. Legat de acest aspect, pentru că se tot vorbeşte de reforma în invăţământ. Cred că se impune o mică schimbare. Folosirea corectă a limbii ar trebui învăţată încă de la grădiniţă, deoarece atunci de formează deprinderile necesare şi folositoare pentru toată viaţa. După cum se poate observa, femeia există şi zic unii este extrem de folositoare. În treburile gospodăreşni e mai bună decât orice aparat, animal sau maşinărie din casă. Spre deosebire de căţel, poate aduce ziarul fără să îl umple de bale, spre deorebire de aragaz poate să şi sevească la masă, spre deosegire de maşina de spălat poate întinde şi pe sfoară la uscat hainele etc. Singura chestie este că, vorba controlorului de bilete, mai trebuie compostată din când în când. Dar asta e o activitate destul de plăcută, dacă nu se suprapune peste momentele când omul urmăreşte un meci de fotbal, sau când se relaxează la o bere cu amicii...
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Dum 24 Ian 2010, 19:38 | |
| " Tratat aiuristic" - titlul spune mult! Succesul sau insuccesul unui topic depinde de reactia membrilor Popasului. Deci, eu voi reactiona după... reactia celorlalti. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
| | | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Dum 24 Ian 2010, 21:45 | |
| - Blue a scris:
- Feminstele ireconciliabile şi intratabile, au şansa de a se răzbuna prin printarea Tratatului şi folosirea apoi ca hârtie igienică.
Hm ! Cam complicată treabă. Se poate întâmpla să se întindă cerneala. În rest, mi s-a părut interesant şi realist tratatul. Mai ales partea cu amintirile te fură. | |
| | | Blue
| | | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Mar 26 Ian 2010, 01:03 | |
| Lipsa de reactie este si ea... o reactie, nu-i asa? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Mar 26 Ian 2010, 01:44 | |
| - Emil Condor a scris:
- Lipsa de reactie este si ea... o reactie, nu-i asa?
Lipsa de reacţie nu este o reacţie, ci o nepăsare. Când nu reacţionezi, "nu eşti pe fază". | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Mar 26 Ian 2010, 01:45 | |
| Nepăsarea o includem la reactii (de nepăsare). Unii nu reactionează chiar dacă sunt pe fază, pentru că asa decid ei. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Mar 26 Ian 2010, 07:38 | |
| - Blue a scris:
1.. Acest Tratat se adresează doar persoanelor cu simţul umorului. E bine ca ai precizat "persoanelor" si nu doar "femeilor" ! - Blue a scris:
- 2.. Persoanele fără simţul umorului riscă să le rămână belită şi şocată. Pupila. Şi să afirme, „Ia uite ce spune dobitocul ăsta misogin”.
Asta a fost pro-funda ! - Blue a scris:
- 3.. Feminstele ireconciliabile şi intratabile, au şansa de a se răzbuna prin printarea Tratatului şi folosirea apoi ca hârtie igienică.
Noroc nu nu exista feminste printre noi ! - Blue a scris:
- Ce-i mai dulce decât răzbunarea?
Sarcasmul, chiar daca e-nghitit mai greu de catre "om" ... - Blue a scris:
- Deci,
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI fiind aiuristic, il tratam ca atare, de acord ?! - Blue a scris:
- Femeia. Veşnica enigmă.
Pentru multi, e greu sa-nteleaga ceea ce-i depaseste ... Care este . - Blue a scris:
- În decursul existenţei ei, a însoţit omul pe a proape toată existenţa lui.
Handicapatii au intotdeauna nevoie de insotitori . - Blue a scris:
- Biblia spune că specia respectivă este cu o zi mai tânără decât bărbatul.
Marile capodoperi au fost intotdeauna precedate de ciorne . - Blue a scris:
- Am auzit oameni prin zona păşunistică a României spunând când vedeau că se apropie un bărbat şi o femeie:
„Uite că vine un om şi o muiere”. Si tot ei spune -cind vede apropiindu-se doi oameni- "Uite ca vine un cal si-un magar"... - Blue a scris:
- Adâncă şi plină de sensuri această afirmaţie.
Evideeeent ... - Blue a scris:
- Din ea putem deduce clar câteva chestii:
Se poate orice: asta-i clar ! - Blue a scris:
- 1.. Un om şi o femeie se apropie,
Totul e sa nu fie brusc ... - Blue a scris:
- 2.. Femeia nu e om, dovadă că e pomenită sub altă denumire,
Nu e om, e supra-om! - Blue a scris:
- 3.. După folosirea femeii, unele părţi ale omului sufere femomenul de înmuiere.
A, da?! N-am stiut ca mina omului o numesti -mai nou- "femeie" ... - Blue a scris:
- Stiinţific, cred că femeia face parte din specia Homo Sapiens. Personal am văzut femei săpând, unele săpau diferite culturi,
Pai deh, daca omu' era obosit de-atita palinca, cineva tre' sa fie (nu doar sa se numeas ca) capu' familiei ... - Blue a scris:
- altele îşi săpau şefii.
Asta nu-i bine: pai unii cu mapa si-altii cu sapa, domne'?! - Blue a scris:
- Diferenţa esenţială dintre femie şi on ste că omul mai e numit şi homo erectus, or, din motiv de dotate de la natură, această chestie nu se potriveşte.
Pai e si normal: de-abia dupa ce a vazut-o pe femeie (mergind drept din nascare), a renuntat si omul la (mers in patru) labe ... - Blue a scris:
- După cum se poate observa...[...]
...acesta este un tratat, si mic, si aiuristic ...
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Mar 26 Ian 2010, 07:49, editata de 1 ori | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Mar 26 Ian 2010, 07:45 | |
| | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Mier 27 Ian 2010, 10:23 | |
| Am ajuns si eu pe aici... Am ramas mult in urma cu subiectele vechi. Impresii? Toate-s vechi si noua toate! | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Mier 27 Ian 2010, 18:56 | |
| Curs special pentru femei
Obiectivul pedagogic al cursului este dezvoltarea functiunilor creierului la femeia moderna.
Durata Brunete - 1,5 luni / modul ; Roscate - 3 luni / modul; Blonde - 6 luni / modul
Modulul 1 1. Acceptarea soartei : m-am nascut femeie
2. Cunoasterea locului de desfasurare a vietii : bucataria
3. Cum pastrez ordinea in poseta ? ( sub control strict)
4. Cum fac cumparaturi in mai putin de 4 ore - notiuni elementare
5. Pastrarea limitelor : Cum ma machiez corect
6. Curs de programare I ( toate categoriile ) : Folosirea cuptorului cu microunde
7. Curs de programare II ( numai brunetele si roscatele) : Videorecorderul
Modulul 2 1. Ecuatia cu o necunoscuta. Autoturismul.
2. Exercitii de dinamica grupului. Ce trebuie sa fac cand stau in masina.
3 Partea 1 - Diferenta intre carosabil si trotuar 4 Frana si acceleratia - provocare sau necesitate ? 5 Cutia de viteze. Descriere completa. ( pentru blonde, numai cutia automata) 6 .Notiuni elementare de fízica. Corpuri in miscare. 7 Adevaruri optice : Culorile semaforului 8 Curs special : Parcarea in garaj 9 Ecuatia cu mai multe necunoscute. Cutia cu scule 10 Curs de supravietuire I : Unde se afla lumina de avarie. 11 Curs de supravietuire II : Schimbarea unui cauciuc 12 Curs de supravietuire III : Schimbarea mai multor cauciucuri. ( Da, este posibil !) 13 Curs de supravietuire V : Verificarea cu succes a nivelului uleiului si al apei .
Modulul 3 1. Notiuni elementare : Nicio cucerire a tehnicii moderne nu ma va putea ridica la nivelul barbatului. 2.Vocabular I : Definitia cuvantului "DA". Corectarea exercitiului "Esti gata ?"
3. Vocabular II : Definita notiunii " 5 minute"
4. Sociologie : Fotbalul nu este un sport ci o religie.
5. Drept cetatenesc I : Numai barbatii discuta despre fotbal.
6. Drept cetatenesc II : Femeile nu se amesteca in aceste discutii.
7. Psihologie ( nivel elementar) : Cum evit intrebarile inutile - de exemplu " Ma iubesti?" "Sunt frumoasa?", "Am ceva special?" 8. Adevaruri zilnice I : Si femeile ragaie. ( exercitii de grup )
9. Adevaruri zilnice II : Mustata - o problema ? Comunicari stiintifice pe tema " Lama, ceara sau penseta ?"
10. Comportamentul la cumparaturi . Cardul Visa - Definirea notiunii "Limita de suma"
11. Comportamentul la cumparaturi. Dezbaterea temei " Si eu pot cara naveta de bere"
12. Logica ( nivel mediu). De ce mama ta nu e binevenita la noi ? ( 1000 studii de caz)
Modulul 4 1. Telefonul. Cand trebuie sa inchid ? Exercitii de grup - 4 femei / telefon ( nu uitati sacul de dormit ! )
2. Machiajul. Metamorfoza femeii
3. Terapie TV I : Si fara telenovele se poate trai !
4. Terapia TV II : Filmele de dragoste sunt pura fictiune si nu realitate
5. Oglinda - martor obiectiv. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Joi 28 Ian 2010, 03:40 | |
| Chiar că e Tratat Aiuristic! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Joi 28 Ian 2010, 07:00 | |
| - yzzy a scris:
- Blonde - 6 luni / modul
Doar 6 luni??? ps: pot sa zic "pas"?! Nu de alta da' in 6 luni de-abia invat titlul ... si nu poci ca sa ma concentrez, care este ... | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Joi 28 Ian 2010, 12:06 | |
| Pentru obiectivitate, sa dam curs celuilalt... curs: Curs special pentru barbatiObiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau. Program: 4 module dintre care unul obligatoriu:Modulul 1: (curs obligatoriu)1. Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore) 2. Sotia mea nu este mama mea (350 ore) 3. Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport Modulul 2: Viata in doi1. Sa am copii fara sa devin gelos (pe ei) (50 ore) 2. Sa nu mai zic prostii atunci cand nevasta isi primeste prietenele (500 ore) 3. Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii (550 ore) 4. Sa inteleg ca pantalonii nu se duc nici o data singuri pana la dulap (800 ore) 5. Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc (500 ore) 6. Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez Modulul 3: Timpul liber1. Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de doua ore (exercitiu practic) Modulul 4 : Curs de bucatarie1. nivelul 1 (incepatori) : Electrocasnicele : ON deschis ; OFF inchis 2. nivelul 2 (avansati): prima mea supa instant fara sa ard cratita Exercitiu practic: fierbe apa inainte de a adauga pastele CURS INTENSIVDin ratiuni de dificultate si de intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi. Tema 1: Calcatul, acest proces misterios: de la masina de spalat pana la dulap Tema 2: Riscurile umplerii tavii pentru gheata (demonstratie sustituta de diapozitive) Tema 3: Tu si electricitatea. Avantajele economice de a angaja personal calificat pentru reparatii (chiar si cele elementare) Tema 4: Ultima descoperire stiintifica.. A gati si a duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici tetraplagie. (Practica laborator). Tema 5: De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar daca te-ai casatorit cu ea Tema 6: Sulul de hartie igienica. Hartia igienica nu creste langa veceu. Expozitii cu tema "generatia spontana" Tema 7: Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas (Teleconferinta cu Universitatea Harvard) Tema 8: Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere informatii fara riscul de a parea impotenti? (Marturisiri) Tema 9: Masina de spalat, acest mare mister din casa. Tema 10: Diferente fundamentale: cosul pentru rufe murdare si podeaua (exercitii in laboratoarele cu terapie muzicala) Tema 11: Barbatul in scaunul pasagerului. Este posibil sa nu vorbeasca sau sa se agite compulsiv in timp ce ea parcheaza? Tema 12: Ceasca de la micul dejun nu leviteaza singura pana la chiuveta | |
| | | murfatlar
Numarul mesajelor : 188 Varsta : 71 Localizare : pe val de mare si-un strop de soare! Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Vin 29 Ian 2010, 12:08 | |
| care nu recunoaste ca se regaseste in cele postate,minte. eu sunt una dintre cele mai aiurite femei!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Vin 29 Ian 2010, 13:15 | |
| Pai, sor'meo, are si aiureala farmecul ei . ps: si eu ma ...aiuresc brusc, cind e sa platesc facturile, de exemplu _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Sam 30 Ian 2010, 20:53 | |
| | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Dum 31 Ian 2010, 06:48 | |
| - zaraza26 a scris:
- ... de fapt, banii lui sunt banii mei si invers.
Nu aşa dragă, banii lui sunt şi ai mei şi banii mei sunt ai mei! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Dum 06 Noi 2011, 09:02 | |
| Femeile se clasifica in 2 mari categorii: Doamne si Doamne fereste! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Dum 06 Noi 2011, 09:03 | |
| Daca ti-ai gasit femeia visurilor tale, ia-ti adio de la celelalte vise... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Dum 06 Noi 2011, 09:09 | |
| Inainte de casatorie, cand un barbat tine de mana o femeie, este dragoste. Dupa casatorie... este autoaparare. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| | | | dolion
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Mar 08 Noi 2011, 07:13 | |
| Femeia nu e deloc inferioară bărbatului, nu-i nici superioară, iar de egalitate nici nu poate fi vorba! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI Dum 14 Oct 2012, 11:11 | |
| Ion zice.....
de Ion Pribeagu
La un doctor vine Gheorghe Cu o mină foarte rea - Doctore, chestiunea aceea Nu mai merge cum mergea
Am luat şi cantaridă Şi pilule de muştar Icre negre, Perla, Titus Însă totul e-n zadar!
- Câţi ani ai? - Şaptezeci şi unu! - Apoi gata: Ce mai vrei? Gata, ai iubit atâta, Zeci şi sute de femei,
Cuconiţe apetisante, Văduve încântătoare, Dame de chantan, studente, Picoliţe, servitoare.
Şi-n hambare şi pe iarbă Şi la Cluj şi la Sovata Şi-n cabine la Mamaia. Ce mai vrei? De-acuma e gata!
- Dar, dar eu am un prieten Ion, din Lipscani, Care a împlinit acuma Şaptezeci şi opt de ani.
Şi el zice că mai face (şi adaugă surâzând) Chiar de două ori la rând.
- Zice? - Întreabă domnul doctor Şi un gând îl străbătu: Dacă zici, că Ion zice, N-ai decât să-i zici şi tu! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI | |
| |
| | | | MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |