LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
google padure 23 1918 brasov comment-143 Popasul Limba problema mediu efremovivanantonovici reclame humanitas nicuvar taieri sibiu Fantasy drumetie internet istorie curiozitati politica 1 romana CPSF muzica_traditionala
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 I_vote_lcapMIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 I_voting_barMIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 I_vote_lcapMIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 I_voting_barMIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI

In jos 
+4
Cristina
abbilbal
Emil Condor
Blue
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI   MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyDum 14 Oct 2012, 11:19

Bărbaţii care zic că locul femeii e la bucătărie, pur şi simplu nu ştiu ce să facă cu ea în dormitor!

dolion

MesajSubiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI   MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptySam 02 Feb 2013, 14:25

Recomandari pentru femeile care se cantaresc: ai vazut rezultatul, ai urlat, ai inceput sa plangi... Acum sterge lacrimile, calmeaza-te si urca si cu al doilea picior!

dolion

MesajSubiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI   MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptySam 02 Feb 2013, 14:26

Costatare medicala: cu cat este mai urata femeia, cu atat mai rar o doare capul!

dolion

MesajSubiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI   MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyJoi 07 Feb 2013, 07:27

Prietena mea m-a rugat astazi sa iesim la cumparaturi, dar m-am scuzat ca am o durere ingrozitoare de cap si nu pot.
Cred ca am luat-o aseara de la ea, cand mi-a spus ca nu poate sa faca sex.

dolion

MesajSubiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI   MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 EmptyJoi 07 Feb 2013, 07:45

Din punct de vedere al barbatilor, cadourile pentru femei se impart in doua categorii:
1. Asta sigur nu-i place!
2. La ce-i trebuie chestia asta?!

MesajSubiect: Re: MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI   MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI - Pagina 2 Empty

Sus In jos

MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Nu există femei urâte, ci femei fără bani
» Femei, femei...
» Despre noi
» ION
» DESPRE GALAXII

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum