LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
CPSF google 1 taieri 1918 curiozitati drumetie padure Limba mediu reclame 23 nicuvar comment-143 humanitas Fantasy romana problema Popasul internet brasov politica muzica_traditionala sibiu efremovivanantonovici istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Nu există femei urâte, ci femei fără bani I_vote_lcapNu există femei urâte, ci femei fără bani I_voting_barNu există femei urâte, ci femei fără bani I_vote_rcap 
Emil Condor
Nu există femei urâte, ci femei fără bani I_vote_lcapNu există femei urâte, ci femei fără bani I_voting_barNu există femei urâte, ci femei fără bani I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu există femei urâte, ci femei fără bani

In jos 
+9
dolion
CRUCIAT
lutra vulgaris
Emil Condor
VOTAN
Anahoret
Cristina
zaraza26
aurora
13 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

Nu există femei urâte, ci femei fără bani Empty
MesajSubiect: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyVin 15 Mai 2009, 13:33

http://www.4shared.com/file/105489301/320e5366/nu_exista_femei_urate_ci_femei_fara_bani.html

Ai făcut vreo operaţie estetică?

Ai face?

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyMier 01 Iul 2009, 15:18

aurora a scris:

http://www.4shared.com/file/105489301/320e5366/nu_exista_femei_urate_ci_femei_fara_bani.html

Ai face?

N-am facut si nu as face. In occident e o moda si in acelasi timp o boala. O moda a modificarilor prin chirurgie estetica si o boala de care se sufera tinerele mai ales. Tinerele sunt profund nemultumite de aspectul lor si in loc sa invete cum sa capete incredere in ceea ce sunt, isi schimba aspectul, dar nu sunt multumite nici dupa aceea.
In documentul din link nu sunt neaparat operatii estetice. Am primit si eu imaginile astea in mail, dar nu scria ca ar fi operatii estetice. La fiecare e mult schimbata coafura, imbracamintea si sunt machiate. Faceti asta cu femeile din prima imagine si deja privindu-se in oglinda vor fi incantate de noul look si expresia fetei se va schimba si ea, destinzandu-se si relaxandu-se.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyMier 01 Iul 2009, 16:55

Ai dreptate, nu neaparat operatii estetice pot schimba infatisarea/psihicul unei femei.

Si nu neaparat multimea de bani alocata infatisarii.
Ca sunt femei/tinere care baga o gramada de bani in "estetica" lor,
dar parca fara sa se uite in oglinda sau fara sa-si dea seama ca viata de zi cu zi,
nu este ca viata pe sticla sau pe scena.

As fi de acord eventual cu o operatie care este musai indicata de medic,
cum sunt cele de la nas, daca este obstructionata respiratia, sau chiar pentru
o corectare a nasului daca este prea-prea si daca medicul asigura ca nu este nici un risc.

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyMier 01 Iul 2009, 18:18

aurora a scris:

Ai face?

Nu si nu! What a Face

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 02 Iul 2009, 13:18

Cristina a scris:
aurora a scris:

Ai face?

Nu si nu! What a Face

Sa facem operatie estetica si sa schimbam What a Face cu asta clown
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 02 Iul 2009, 13:20

aurora a scris:
Ai dreptate, nu neaparat operatii estetice pot schimba infatisarea/psihicul unei femei.

Si nu neaparat multimea de bani alocata infatisarii.
Ca sunt femei/tinere care baga o gramada de bani in "estetica" lor,
dar parca fara sa se uite in oglinda sau fara sa-si dea seama ca viata de zi cu zi,
nu este ca viata pe sticla sau pe scena.

As fi de acord eventual cu o operatie care este musai indicata de medic,
cum sunt cele de la nas, daca este obstructionata respiratia, sau chiar pentru
o corectare a nasului daca este prea-prea si daca medicul asigura ca nu este nici un risc.

Da, la nas se fac operatii in Romania, nu comporta atatea riscuri. Ca si operatia in cazul buzei de iepure.
Apropo de nas, sa nu uitam ca Barbara Streissand s-a descurcat foarte bine si asa.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 02 Iul 2009, 19:06

Şi ar mai fi vestitul Tănase...

zaraza26

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 02 Iul 2009, 19:08

Anahoret a scris:

scratch Era barbat... e drept ca acum si barbatii apeleaza la operatii estetice...
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 02 Iul 2009, 19:10

Anahoret a scris:

Si Terente Laughing ...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 02 Iul 2009, 19:10

zaraza26 a scris:
Anahoret a scris:

scratch Era barbat... e drept ca acum si barbatii apeleaza la operatii estetice...

Aia nu-s barbati, scuza-ma Evil or Very Mad ...

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 02 Iul 2009, 19:12

Ce avea Terente mare nu însemna, neapărat, un handicap fizic... numai că-l cam încurca la alergare! Laughing

Depinde ce operaţii estetice vor să facă. Dacă te-ai născut cu o faţă diformă şi poţi corecta fenomenul... mi se pare normal. Dar să te siliconezi ca cocotele... înseamnă că eşti cocotă masculină!

VOTAN

Numarul mesajelor : 630
Localizare : brasov
Data de inscriere : 25/11/2010

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyVin 26 Noi 2010, 18:37

as apela la chirurgia plastica doar in cazul unui accident,altfel,nu cred! nu se poate

zaraza26

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyVin 26 Noi 2010, 18:40

VOTAN a scris:
as apela la chirurgia plastica doar in cazul unui accident,altfel,nu cred! nu se poate

Si eu, la fel. Ce rost are sa "acoperi" ce ai? Mai bine iti ingrijesti sanatatea samd ca sa arati bine. Unora nu le plac uniformele scolare. Dar cu operatiile estetice doar de dragul lor, te uniformizezi.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyDum 11 Dec 2011, 19:25

Răsfoiam ziarele si am găsit ceea ce urmează...
Este dat un Clasament al femeilor sexy, de regulă si faimoase care pare interesant.
Personal nu cred că sunt alese cele mai frumoase, pentru că sunt multe, multe si necunoscute, dar voi intra un pic în jocul initiat de revista Men's Health:
Cele mai sexy (spun ei):
- Angelina Jolie - locul 10
- Jane Fonda - locul 9
- Pamela Anderson - locul 8
- Bettie Page - locul 7
- Ursula Andress - locul 6
- Madonna - locul 5
- Britney Spears - locul 4
- Marilyn Monroe - locul 3
- Raquel Welch - locul 2
- Jennifer Aniston - locul 1

Dacă ar fi să votez eu, as merge pe acest Clasament:
1. Raquel Welch
2. Catherine Zeta-Jones (Douglas)
3. Ursula Andress
4. Jennifer Aniston,
5. Jane Fonda
6. Sophia Loren si altele.

Ce se poate vedea din Clasamentul propriu? Faptul că nu o am pe Marilyn Monroe între primele. Eu cred că a fost mereu overrated, cu toate că trebuie să admit: nu este urâtă, dar nici cum se spune despre ea.

Ce ziceti?

Repet: adevărul absolut e că frumuseatea se găseste peste tot, doar că nu e văzută mereu.

lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyDum 11 Dec 2011, 19:54

Eu sunt la altele. Dragut. aplauze

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyDum 11 Dec 2011, 22:09

Emil Condor a scris:

Ce ziceti?

Repet: adevărul absolut e că frumuseatea se găseste peste tot, doar că nu e văzută mereu.
Despre clasamentul tau pot sa spun ca e mai fain decat ala oficialu'. Adica ai gusturi rafinate. oh da! thumb_yello

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyLun 12 Dec 2011, 05:32

Cei „de fată”, nicicând nu se includ în discutii din astea de „cel mai...” ori „cea mai...”.
Parcă asa se zice, nu?

Pentru mine, voi, cei de la Popas sunteti CEI MAI... si de aceea sunt în mijlocul vostru. hug

CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyLun 12 Dec 2011, 08:31

aplauze
Emil Condor a scris:
Cei „de fată”, nicicând nu se includ în discutii din astea de „cel mai...” ori „cea mai...”.
Parcă asa se zice, nu?

Pentru mine, voi, cei de la Popas sunteti CEI MAI... si de aceea sunt în mijlocul vostru. hug

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyLun 12 Dec 2011, 08:35

Clasamentul meu:

1. Mama
2. Fata
3. Sotia
4. Surorile
5. Fetele de la popas!
Cu scuzele de rigoare ca sunteti numai pe locul 5... cu tot respectul ce-l am pentru voi, daca era altfel, nu eram sincer!

zaraza26

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyLun 12 Dec 2011, 09:05

dolion a scris:
Clasamentul meu:

1. Mama
2. Fata
3. Sotia
4. Surorile
5. Fetele de la popas!
Cu scuzele de rigoare ca sunteti numai pe locul 5... cu tot respectul ce-l am pentru voi, daca era altfel, nu eram sincer!

Daca aveai baiat si... frati, noi eram pe locul trei! oh da! Dar... colege de serviciu nu ai? Presupunand ca nu ai si ca le-ai fi pus pe locul 4, noi ajungeam pe locul 6. ... Acuma fac si eu socoteli... ca de-as avea fulgi sa numar, altfel stateau treburile... scratch smile
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyLun 12 Dec 2011, 12:19

Am si un baiat, am si frati, dar era vorba de voi, fetele din viata noastra, a barbatilor! Iar colegele de serviciu, mai la coada... nu pentru ca n-ar merita un loc pe podium, dar se fac discriminari si se da nastere la interpretari (voi sunteti in "virtual").

zaraza26

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyLun 12 Dec 2011, 13:58

dolion a scris:
Am si un baiat, am si frati, dar era vorba de voi, fetele din viata noastra, a barbatilor! Iar colegele de serviciu, mai la coada... nu pentru ca n-ar merita un loc pe podium, dar se fac discriminari si se da nastere la interpretari (voi sunteti in "virtual").

Am inţeles, măi! mwah!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyLun 12 Dec 2011, 14:17

dolion a scris:
Clasamentul meu:

1. Mama
2. Fata
3. Sotia
4. Surorile
5. Fetele de la popas!
Sinceritatea e mult mai valoroasa. hug Si stim si noi cum stam, asa de adevaratelea. Dar eu zic ca e un loc bun. oh da! thumb_yello hug
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyMar 13 Dec 2011, 15:28

Deh si eu. Am vrut sa si citesc, nu doar sa simt. Suflet de femeie. Wink

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani EmptyJoi 15 Dec 2011, 17:01

M-a impresionat titlul: Nu există femei urâte, ci femei fără bani

Ba da, exista si urate si fara bani.

Nu există femei urâte, ci femei fără bani 29854228002305203789215
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani Empty

Sus In jos

Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SANATATE-
Mergi direct la: