LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
sibiu mediu nicuvar 1918 brasov padure 1 internet politica curiozitati Fantasy drumetie Limba istorie google reclame muzica_traditionala CPSF 23 comment-143 efremovivanantonovici taieri Popasul problema humanitas romana
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 I_vote_lcapNu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 I_voting_barNu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 I_vote_lcapNu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 I_voting_barNu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu există femei urâte, ci femei fără bani

In jos 
+9
dolion
CRUCIAT
lutra vulgaris
Emil Condor
VOTAN
Anahoret
Cristina
zaraza26
aurora
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
IRBESTRA

IRBESTRA

Numarul mesajelor : 79
Varsta : 28
Localizare : Shielia
Data de inscriere : 12/08/2012

Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyLun 20 Aug 2012, 22:12

Eu as parafraza si as dezvolta:

nu exista femei frigide, ci barbati grabiti!

:http://abcd.top-me.com

l-am descoperit si ca necristina il recomand crestinilor!
Sus In jos
dyaname

Numarul mesajelor : 4
Varsta : 38
Localizare : bacau
Data de inscriere : 09/01/2013

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyMier 09 Ian 2013, 16:09

nu am facut niciodata o operatie estetica, si nici nu as face vreodata! poate daca aveam urechile clapauge sau nasul mare, atunci faceam fara doar si poate. am o prietena care si-a facut operatie de micsorare a nasului, o schimba enorm si arata mult mai bine acum, era frumoasa si inainte, dar acum e si mai frumoasa, parerea mea!
Sus In jos
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyMier 09 Ian 2013, 18:17

dyaname a scris:
nu am facut niciodata o operatie estetica, si nici nu as face vreodata! poate daca aveam urechile clapauge sau nasul mare, atunci faceam fara doar si poate. am o prietena care si-a facut operatie de micsorare a nasului, o schimba enorm si arata mult mai bine acum, era frumoasa si inainte, dar acum e si mai frumoasa, parerea mea!

Femeile nu au castigat nimic prin frumusetea trupului lor. Pot sa spun ca mai degraba au pierdut.
Mai castigate au fost cele frumoase la suflet si intelepte in hotarari.

Barbati de fel iubesc frumusetea feminina, dar urasc prostia. Si din pacate aceste doua merg todeauna impreuna.

Traiasca femeile modeste!
Sus In jos
dyaname

Numarul mesajelor : 4
Varsta : 38
Localizare : bacau
Data de inscriere : 09/01/2013

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyMier 09 Ian 2013, 18:27

nu te contrazic! rar ti-e dat sa intalnesti o femeie care sa le aiba pe toate: sa fie si frumoasa si desteapta! dar daca esti desteapta si vrei sa mai arati si bine, nu cred ca e ceva rau! nu am auzit nici un baiat sa zica: "ce desteapta e fata aia si ce suflet mare are ma duc sa o cuceresc!" , primul lucru de care sunt atrasi baietii este fizicul unei femei, nu mintea sau sufletul! sunt putini baieti care sa nu fie superficiali din punctul asta de vedere... n-as putea zice ca sunt toti la fel, altfel nu i-as mai alege smile)
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyJoi 10 Ian 2013, 13:54

Nu există femeie bătrână. Orice femeie, la orice vârstă, dacă iubeşte, dacă e bună, dăruieşte bărbatului clipa infinitului.

Jules Michelet

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyVin 11 Ian 2013, 03:33

Nu există?
Aoleu! Nu ati cunoscut-o pe sotia colegului meu de lucru...
Adevărat că si Einstein arată frumos pe lângă el. smile

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyVin 11 Ian 2013, 20:23

Pentru a face dragostea să dureze, îţi trebuie mai multă minte decât pentru a iubi: trebuie să etalezi în fiecare zi comori nebănuite; iată de ce femeile frumoase de pică n-au pricinuit niciodată pasiuni îndelungate, pe când frumuseţi oarecare, ba chiar femei urâte, dar pline de spirit şi graţie, şi-au păstrat iubiţii lângă ele. De altfel, femeilor frumoase li se pare că este de ajuns să se arate în lume, ca să şi placă.

Balzac

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyDum 13 Ian 2013, 16:36

Femeile si nu numai ele, bărbatii la fel, au ceva atrăgător în ei.
Acum depinde de cei din jur dacă pot vedea partea aceea.
Uneori (cel mai adesea) e nevoie să fie văzută, dezvoltată si... exploatată.
Cuvântul „exploatat” să nu fie luat în sensul negativ! Very Happy

Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptySam 19 Ian 2013, 22:58

Nu am văzut femeie frumoasa, rea, nici femeie urata, buna la suflet.
Aspectul exterior, trădează aspectul interior. E valabil și la bărbați.

Concluzie: Fiți buni, dacă vreți sa fiți frumoși!

De asta toți cauta frumusețea. La celalalt.
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyDum 20 Ian 2013, 09:09

Diaporevomenos a scris:
Aspectul exterior, trădează aspectul interior.
ce tâmpenii, de-a dreptul grosolane, mai poți debita! so funny!

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyDum 20 Ian 2013, 14:56

apocalyptica a scris:
Diaporevomenos a scris:

Ti-e teama ca te tradeaza fata ta, ca iesti rau ca dracu.

Eu deja imi inchipui cum arati, dupa mesajele tale. Daca iesti de alta parere, pune o poza de a ta, sa-ti vedem fatada si apoi sa decidem.

Eu mi-am pus cateva poze si stie lumea cum arat...
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyDum 20 Ian 2013, 17:23

apocalyptica a scris:
Diaporevomenos a scris:
Si totusi, într-o oarecare măsură e adevărat.
Stim că ochii (nu trebuie să spun că acest organ este exterior, nu-i asa? Laughing ) sunt ferestrele sufletului.
Mersul caracterizează un individ.
Vorba arată ce ai în creier s.a.m.d..
Deci Dia nu a fost chiar atât de gresit precum vrei tu să scoti în relief. mwah!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyDum 20 Ian 2013, 17:24

Diaporevomenos a scris:
apocalyptica a scris:
Diaporevomenos a scris:
Laughing Laughing Laughing

apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyDum 20 Ian 2013, 19:41

Emil Condor a scris:
apocalyptica a scris:
Diaporevomenos a scris:
Si totusi, într-o oarecare măsură e adevărat.
deci nu a fost suficient de relevantă frenologia combinată cu taberele de concentrare... oh da!

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyLun 21 Ian 2013, 00:01

Diaporevomenos a scris:
apocalyptica a scris:
Diaporevomenos a scris:

Eu deja imi inchipui cum arati, dupa mesajele tale. Daca iesti de alta parere, pune o poza de a ta, sa-ti vedem fatada si apoi sa decidem.

Eu mi-am pus cateva poze si stie lumea cum arat...
hai ca-ti spun eu ca delta nu e urat, e un pic mai frumos ca dracu asa cum ii sade bine unui barbat. insa are urmasi frumosi.

dolion

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 EmptyLun 21 Ian 2013, 07:55

Urmasii mai mostenesc si din cealalta parte cate ceva... meritul nostru (al barbatilor) e hotarator in cazul fetelor, cand, de cele mai multe ori, iau de la tata "calitatile"... de aceea sunt atat de multe femei frumoase aplauze

MesajSubiect: Re: Nu există femei urâte, ci femei fără bani   Nu există femei urâte, ci femei fără bani - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Nu există femei urâte, ci femei fără bani
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Femei, femei...
» MIC TRATAT AIURISTC DESPRE FEMEI
» PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!
» Există Dumnezeu?
» Va mai exista Romania ?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum