| Despre noi | |
|
+25VOTAN delta dolion Cristina nicuvar yzzy Mara rolia ostrovna Anahoret MIRCEA zuum Roxy Nicanor Christina zaraza26 Domino bulache abba abbilbal Franz Schneider Emil Condor cactus Karima aurora 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Sam 27 Sept 2008, 19:55 | |
| Urăsc minciuna (si tot ce derivă din ea) din tot sufletul si... mi-e milă de cei ce o folosesc. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Sam 27 Sept 2008, 20:10 | |
| - Emil Condor a scris:
- Urăsc minciuna (si tot ce derivă din ea) din tot sufletul si... mi-e milă de cei ce o folosesc.
da, e un principiu foarte moral, dar deosebit de greu, greu de tot de respectat in totalitate in viata nu stii niciodata la ce compromisuri esti obligat, cat de bine poti aprecia intr-un moment conjunctural cat sa lasi de la tine, cat o actiune minora intr-un moment, iti poate afecta major viata in alt moment. Judecata, ratiunea, luciditatea, intelegerea, intelepciunea, sunt poate mai bune decat mila, pentru cineva care la un moment dat a folosit minciuna intr-un scop considerat bun. intradevar, minciuna se intoarce de obicei impotriva celui care o foloseste sau o minciuna, atrage alta, si apoi alta, si alta... pana mincinosul se afunda in intreaga urzeala a minciunii lui initiale. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Joi 02 Oct 2008, 00:37 | |
| - Emil Condor a scris:
- Urăsc minciuna (si tot ce derivă din ea) din tot sufletul si... mi-e milă de cei ce o folosesc.
Mie-mi place să mint spunând adevărul. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Joi 02 Oct 2008, 00:42 | |
| Noa, că era să mă fâstâcesc şi să plec fără a scrie subiectul la strologie. Şi mai trebuie să scriu şi ceva din horoscop că am promis cuiva şi-mi place să mă ţin de promis, după care am să vă las pentru a vă distra cu cetitu. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Vin 17 Oct 2008, 00:54 | |
| Au venit useri noi... vad ca unii dntre voi va cunoasteti intre voi... dar eu nu va cunosc, si poate nici celelalte "fete" de pe forum... nu vreti sa treceti si pe aici? | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Vin 17 Oct 2008, 00:58 | |
| Fain avatar ti-ai pus, Aurica. Poza e făcută în Hunedoara? | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Despre noi Vin 17 Oct 2008, 01:05 | |
| - Emil Condor a scris:
- Fain avatar ti-ai pus, Aurica. Poza e făcută în Hunedoara?
Nu, poza e facuta la Predeal. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Vin 17 Oct 2008, 01:11 | |
| Rusine să-mi fie! Dacă mă uitam mai atent, poate o recunosteam - am cutreierat Predealul tot în tinerete. Faine momente au fost! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Despre noi Vin 17 Oct 2008, 01:16 | |
| - Emil Condor a scris:
- Rusine să-mi fie! Dacă mă uitam mai atent, poate o recunosteam - am cutreierat Predealul tot în tinerete. Faine momente au fost!
Asta este facuta intr-o zona cred nou-noutza, este la marginea statiunii, la un hotel nou. Se construieste enorm enorm de mult in Predeal, sunt vilisoare si pensiuni noi, foarte multe si foarte frumoase, si care au si restaurant, si sala de conferinte, toate dotarile la standard. Mi-a placut tare mult. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Vin 17 Oct 2008, 01:19 | |
| În ce zonă? Pe partea lui Orizont sau partea alaltă, spre Cioplea? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Vin 17 Oct 2008, 01:33 | |
| E ăsta semn de îmbătrânire sau cei 25 de ani de când nu am trecut pe acolo îsi spun cuvântul? Cred că Orizontul e în Poiană, Rosmarin e la Predeal sau cel putin, era... | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Despre noi Vin 17 Oct 2008, 01:36 | |
| - Emil Condor a scris:
- E ăsta semn de îmbătrânire sau cei 25 de ani de când nu am trecut pe acolo îsi spun cuvântul?
Cred că Orizontul e în Poiană, Rosmarin e la Predeal sau cel putin, era... ooo... eu nu cunosc Predealul, e prima data cand stau mai mult decat in trecere. | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Sam 18 Oct 2008, 19:33 | |
| Dupa intersectia cu Orizontul, in sus, spre Brasov, ultima pe stanga, e Rozmarinul. La Predeal m-am casatorit si am nascut primul copil. La restaurantul Stejarul am facut nunta. Intai am locuit in spatele hotelului Bulevard, apoi ne-am mutat peste calea ferata, un pic mai sus, dar destul de aproape de gara. Vedeam cum coborau "paltonarii" din tren si se repezeau la alimentara sa cumpere parizer si paine. Asa li se zicea turistilor acolo, "paltonari"! Asta pentru ca localnicii nu purtau niciodata paltoane! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Sam 18 Oct 2008, 19:51 | |
| Aha! Da, acum mi-ai refăcut imaginea celor din zona respectivă. Frumosi ani am petrecut acolo... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Dum 19 Oct 2008, 20:16 | |
| Îmi place asa mult aici! Pot numi acest Site, "Un Forum al Iubirii" - mereu, fiind la muncă, astept să revin printre voi, îmi face mare plăcere. Toti sunteti terifici! Initial am avut intentia să mă ocup doar de probleme administrative dar modul vostru de a fi nu mă lasă rece si trebuie să mă implic în toate cu toti. O adevărată plăcere să fiu cu astfel de useri... | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 20 Oct 2008, 12:36 | |
| Emile!!! Ce sa zic io care am lasat alte forumuri numai ca sa pot sa fii pe acesta mai mult.Imi place mult si sa ma ierte colegi de forum ca zic o vorba din batrani:Lume buna dar cam nebuna. De aia is asa spirituali si haiosi.Unde e deja un zambet e ca si cum ar inflori veselia. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Despre noi Lun 20 Oct 2008, 15:32 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Joi 23 Oct 2008, 01:53 | |
| - bulache a scris:
- Emile!!! Ce sa zic io care am lasat alte forumuri numai ca sa pot sa fii pe acesta mai mult.Imi place mult si sa ma ierte colegi de forum ca zic o vorba din batrani:Lume buna dar cam nebuna.
De aia is asa spirituali si haiosi.Unde e deja un zambet e ca si cum ar inflori veselia. Esti de-al nostru, Măria Ta! Vorba lui Abbilbal: cei buni se caută. | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Joi 23 Oct 2008, 14:04 | |
| Emile, eu le zic afinitati elective! Si cred puternic in ele! | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Joi 23 Oct 2008, 17:15 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Lun 27 Oct 2008, 06:03 | |
| Se caută oricum! De păduchi, de ouă... se caută! No, acu', despre mine vreau să spun un lucru, okay, două: sunt obosit si plec la culcare. Numa' bine! O săptămână plină de reusite vă doresc tuturor! | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mier 29 Oct 2008, 11:21 | |
| Pe vremuri...alt forum, alt ceas, alte vremuri, acelasi - acuma ceva mai gras (de la tratament...) Voi ati vrut; io am pus-o ca alta nu cred sa mai am... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Despre noi Mier 29 Oct 2008, 13:05 | |
| tu zici ca nu te pricepi la calculatoare... cum ai aprins fulgerele alea? multumesc tare fain de poza, imi pare tare bine de cunostinta | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mier 29 Oct 2008, 13:18 | |
| - aurora a scris:
- tu zici ca nu te pricepi la calculatoare... cum ai aprins fulgerele alea?
multumesc tare fain de poza, imi pare tare bine de cunostinta
NORMAL ca nu am cosmetizat-o eu; o fosta colega de pe alt forum e mare informaticiana in Bucuresti si ea a facut pozele... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Despre noi Sam 01 Noi 2008, 01:02 | |
| Fulgerul ţăpuşe ce trăzneşte dimineţile cactusului s-a cosmetizat cu busuioacă... de import, de la bulache aleasă... la halbă, că la sticlă se cam strică.
Salutare, salutare oameni buni ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre noi | |
| |
|
| |
| Despre noi | |
|