Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Despre noi Sam 01 Noi 2008, 01:09
Acum îmi amintesc că ti-am văzut poza aia în trecut, Cactus. O plăcere să te avem între noi, tineretea mea! Cel putin în dreptul meu... dar stiu că e valabil si pentru ceilalti. Numa' bine, omule!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Despre noi Mar 04 Noi 2008, 04:09
Încerc să răspund la cât mai multe mesaje dar uneori nu pot din diferite considerente. În astfel de situatii, vă rog să mă scuzati, nu este din rea vointă.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Despre noi Mar 04 Noi 2008, 05:17
Emil Condor a scris:
Încerc să răspund la cât mai multe mesaje dar uneori nu pot din diferite considerente. În astfel de situatii, vă rog să mă scuzati, nu este din rea vointă.
Păi şti cum este treaba asta ? Cănd răspunzi la mesaje nu poţi redacta texte şi când redactezi texte, pierzi mesaje, dar dialogul sau conversaţia merg înainte.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: Despre noi Mier 05 Noi 2008, 16:41
Cactus, ma bucur sa te cunosc! Am remarcat modul absolut profesionist in care tii tigara intre degete!
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Despre noi Mier 05 Noi 2008, 17:46
abba a scris:
Cactus, ma bucur sa te cunosc! Am remarcat modul absolut profesionist in care tii tigara intre degete!
mă făcuşi de mă dusei înapoi la poză, să văz cum ţine ţigara... professional
eu observasem numa' cât e de bine asortat
Subiect: Re: Despre noi Mier 05 Noi 2008, 18:43
Şi io care credeam că are un deşti legat cu fleoaştăr !
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Despre noi Mier 05 Noi 2008, 23:16
ce-i aia "fleoaştăr" ?
Subiect: Re: Despre noi Joi 06 Noi 2008, 11:02
Asfalt,drum asfaltat.
aurora
Subiect: Re: Despre noi Joi 06 Noi 2008, 11:23
bulache a scris:
Asfalt,drum asfaltat.
nu cred, cel putin nu in contextul asta!
abbi a zis "Şi io care credeam că are un deşti legat cu fleoaştăr !"
cum sa fie legat degetul lui "cactus" cu "drum asfaltat"???
Subiect: Re: Despre noi Joi 06 Noi 2008, 12:30
Eu cred că e "cârpă", nu asfalt!
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
Emil Condor
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 06:23
Dacă e asfalt, probabil doar cu sensul de ghips. Abby, ne-ai pus în mare încurcătură: nu stim (a)româna ta!
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 12:21
Floastar = asfalt, se zice la drum asfaltat si propvine din maghiara flaszter.Daca zik :Flaszter Koptato.= chiulangiu.adica stricator de asfalt.
Emil Condor
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 20:47
Azi sunt în mare vervă la scris darrr... am cu cine?!
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 21:20
Emil Condor a scris:
Azi sunt în mare vervă la scris darrr... am cu cine?!
Nu te lasa ! Persevereaza ! Eu nu prea am timp ca ma confrunt cu niste scandaluri pe suporteri.ro de nu-ti inchipui !!!
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 21:26
Tie îti place să stai în mijlocul scandalurilor?
Aici e cald si bine...
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 21:32
Şi mie. Fleoaştăr se mai utilizează şi pentru leucoplast, pentru că la fel ca şi asfaltul este o "îmbrăcăminte" de protecţie. Unul pentru beton, celălat pentru o rană.
aurora
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 21:56
N-am stiut unde sa pun asta si o pun aci, cu gand ca poate "domino" ca scrie si ea mai multe despre ea. Cred ca daca va avea rabdare si timp pentru acest forum, va fi o interesanta experienta de discutie intre noi, de varsta mai mari, si ea, tineretul, speranta noastra de maine.
Asadar, "domino" a zis ca ea este din Bocşa Montană ... nu stiu cine a avut rabdarea sa faca acest montaj, dar cred ca ar trebui sa primeasca laude si recunostinta de la noi toti romanii.
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 21:57
si am mai vazut un videoclip fain de la Bocsa Concertul Tinerilor din Bocsa. Miercuri 26 Decembrie 2007
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 22:01
să vă spun că în acelaşi loc sunt câteva filmări de la o rugă la Bocşa... eu care ştiu din tinereţea mea cum se desfăşura o rugă în Banat... aoleu, m-a luat cu rece pe şira spinării şi dezgust ce a putut să ajungă o asemenea manifestare căreia unii îi zic şi acum "rugă"
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 22:07
aurora a scris:
"domino" a zis ca ea este din Bocşa Montană
Eu totusi am impresia că Domino este el, nu ea. Asa mi-a creat impresia pe timpul când intra ca vizitator. Vom afla direct de la sursă...
aurora
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 22:16
Emil Condor a scris:
aurora a scris:
"domino" a zis ca ea este din Bocşa Montană
Eu totusi am impresia că Domino este el, nu ea. Asa mi-a creat impresia pe timpul când intra ca vizitator. Vom afla direct de la sursă...
eu m-am luat dupa poza din avatar, care este o frumoasa domnisoara
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 22:26
Se pare că este si o tânără persoană inteligentă. După manifestările arătate la 16 ani... o fată se maturizează mai repede ca un băiat, asa că s-ar putea să aveti dreptate... Dar gata cu speculatiile: Domino, vino si ne spune în persoană...
aurora
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 22:30
Emil Condor a scris:
Se pare că este si o tânără persoană inteligentă. După manifestările arătate la 16 ani... o fată se maturizează mai repede ca un băiat, asa că s-ar putea să aveti dreptate... Dar gata cu speculatiile: Domino, vino si ne spune în persoană...
emileeeeeeeeee... m-am uitat acuma în profilul userului... şi ai avut dreptate, m-am făcut de ruşine, "domino" scrie clar în profil că e de gen "masculin"
"domino" sper că nu te-ai supărat pe greşeală mea... dar e tare frumuşică fata din poză
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 22:32
Prietena lui... o actrită... o vecină... o soră... oricine.
Domino a intrat circa 10 minute mai devreme si a pus informatia la avatar. Mai devreme am verificat eu si nu era acolo.
Ca vizitator a spus că profesorii la scoală îi spun Domnule Pricop. Aia mi-a ajutat la orientarea mea.
aurora
Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 22:41
Emil Condor a scris:
Prietena lui... o actrită... o vecină... o soră... oricine.
Domino a intrat circa 10 minute mai devreme si a pus informatia la avatar. Mai devreme am verificat eu si nu era acolo.
Ca vizitator a spus că profesorii la scoală îi spun Domnule Pricop. Aia mi-a ajutat la orientarea mea.
Mie mi-ar placea sa stam de vorba cu el, pe orice fel de tema... ar fi interesant cum gandeste un tanar la varsta lui, pe orice tema de viata. Cum se bucura ei, cum se distreaza, ce gandesc despre viata lor, despre viitorul lor. Pentru mine ar fi tare interesant... asa cum am mai zis, ei sunt viitorul, de ei depindem pana la urma cu totii, de ceea ce ei vor face din aceasta tara, din aceasta lume.