| Despre noi | |
|
+25VOTAN delta dolion Cristina nicuvar yzzy Mara rolia ostrovna Anahoret MIRCEA zuum Roxy Nicanor Christina zaraza26 Domino bulache abba abbilbal Franz Schneider Emil Condor cactus Karima aurora 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Dum 09 Noi 2008, 22:45 | |
| Cât se poate de corect, Aurora. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 10 Noi 2008, 00:01 | |
| Dar pentru mine Domino va rămâne... "fată dragă, fată dragă".... pentru că şi-a făcut-o singur cu mâna lui. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 10 Noi 2008, 00:11 | |
| - abbilbal a scris:
- Dar pentru mine Domino va rămâne... "fată dragă, fată dragă".... pentru că şi-a făcut-o singur cu mâna lui.
:roflmao: stiu io ca-i ficior fain si nu s-o supara io=s curioasa ce muzica ii place si daca stie sa danseze _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 10 Noi 2008, 00:19 | |
| - abbilbal a scris:
- Dar pentru mine Domino va rămâne... "fată dragă, fată dragă".... pentru că şi-a făcut-o singur cu mâna lui.
Am vrut să mai completez ceva dar n-am mai avut spor decât aşa. Mie nu-mi plac travestiurile. Au miros de bătaie de joc faţă de interlocutori. De aceea am preferat ca avatarul să fie fotografia mea, nu a altuia. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Despre noi Lun 10 Noi 2008, 00:22 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
:roflmao: stiu io ca-i ficior fain si nu s-o supara
io=s curioasa ce muzica ii place si daca stie sa danseze Păi, ce muzică îi place reiese din videoclipul ce la dat. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 10 Noi 2008, 00:38 | |
| - abbilbal a scris:
- aurora a scris:
- abbilbal a scris:
:roflmao: stiu io ca-i ficior fain si nu s-o supara
io=s curioasa ce muzica ii place si daca stie sa danseze Păi, ce muzică îi place reiese din videoclipul ce la dat. Unde? io n-am vazut! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Domino
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 32 Localizare : Bocsa Montana Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mier 12 Noi 2008, 19:00 | |
| | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Despre noi Mier 12 Noi 2008, 23:10 | |
| ehehe, domino, ar fi vremea, chiar de cativa ani ar fi fost deja vremea fata mea, pe care o vezi in poza, are 29 de ani, in 4 martie 2009 va implini 30 de ani, desi arata muuult mai tinerica _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Joi 13 Noi 2008, 05:53 | |
| am gasit 2 poze cu Bulache cand le-am facut la Limbrik; daca vrea sa le puna el - f. bine ca io n-am curaj... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Domino
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 32 Localizare : Bocsa Montana Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Despre noi Joi 13 Noi 2008, 07:15 | |
| Si eu sunt tot in martie la fel ca si fifa ta multi inainte ... Daca aveti intrebari despre mine ... puteti intreba .. | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Joi 13 Noi 2008, 07:38 | |
| - Domino a scris:
- Si eu sunt tot in martie la fel ca si fifa ta multi inainte ...
Daca aveti intrebari despre mine ... puteti intreba .. Fiule ! Mai bine spune tu, din proprie initiativa, ca daca incepem noi sa intrebam... nici SRI nu ne intrece !!! :roflmao: | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Joi 13 Noi 2008, 07:54 | |
| - Domino a scris:
- Si eu sunt tot in martie la fel ca si fifa ta multi inainte ...
Daca aveti intrebari despre mine ... puteti intreba .. Păi, io zic să incepi prin a răspunde la: 1. câte tzigari pe zi fumezi ? 2. este adevărat că NU fumezi ? 3. îtzi place muzica clasică ? 4. NORMAL că vrei sa urmezi o facultate - deci intrebarea asta cade... 5. DACA inca nu ai drept de vot, ai vrea sa-l ai ? 6. in rest sa te intrebe ceilaltzi... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Joi 13 Noi 2008, 09:25 | |
| Acuma am vazut ca de fapt aici ar trebui sa vorbim despre noi. Intai cand am intrat aici era o discutie inceputa unde se lamurea ceva. M-am nascut intr-un sat din judetul Iasi, am urmat liceul si facultatea in Iasi. Am terminat facultatea de chimie industriala in 1988 si am luat un post in Nasaud cu repartitie guvernamentala. Cum era pe atunci...M-am casatorit in iulie 1989 si avem o fata in varsta de 18 ani si jumatate. Am vazut ca va intereseaza ce gandesc tinerii acum. Fiica mea asculta muzica rock, nu prea stie sa danseze, are un prieten de aproape doi ani de zile pe care il ajutam pe cat putem, pe cat putem interveni, deoarece parintii lui sunt divortati, mama e in Italia, tatal mai mult in Cluj unde lucreaza. Pe scurt, nu are niciun adult in familie pe care sa se poata baza. Cei doi tineri sunt de o varsta, dar la licee diferite. Fiica mea nu stie ce vrea sa faca in viitor, nici ce facultate...poate psihologia, oricum merge pe latura umana, dar nu vrea sa fie profesoara. Nu ca as vrea eu...dar e greu sa gasesti o meserie in conditiile astea...Am luat legatura cu cineva care o poate consilia, din Cluj. Urmeaza sa vorbeasca vineri cu domnul respectiv la telefon, si om mai vedea. Locuiesc cu socrul la casa, mama mea mai traieste si am vrea sa vina in Nasaud, dar sa putem vinde casa (veche) si terenul de acolo ca sa-si ia un apartament aici. E mai bine pentru ea sa locuiasca singura, are 63 de ani. La noi inca nu sunt conditii, dar cu timpul vom separa o camera sa se poata muta la noi, daca va fi necesar. Am un frate casatorit in Bucuresti, nu are copii. | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Joi 13 Noi 2008, 10:44 | |
| | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Joi 13 Noi 2008, 10:55 | |
| Teposul nostru e adept al fumatului.Incurabil fumator. :surrender: | |
|
| |
Domino
| Subiect: Re: Despre noi Joi 13 Noi 2008, 15:40 | |
| Deci sa raspun prima oara la intrebarile Domnului cactus1. câte tzigari pe zi fumezi ? raspuns : 0 2. este adevărat că NU fumezi ? raspuns : Da 3. îtzi place muzica clasică ? raspuns :Da imi place . 4. NORMAL că vrei sa urmezi o facultate - deci intrebarea asta cade... raspuns : Da vreau . 5. DACA inca nu ai drept de vot, ai vrea sa-l ai ? raspuns : Da 6. in rest sa te intrebe ceilaltzi.. raspuns : bine Acuma la intrebarea lui Franz SchneiderCe am facut in ultimi 5 ani ? Poi sa vedem am mai crescut , am fost la scoala , m-am uitat la Naruto etc .. | |
|
| |
Domino
| Subiect: Re: Despre noi Joi 13 Noi 2008, 17:26 | |
| Alte intrebari .. daca aveti ... spuneti | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Despre noi Joi 13 Noi 2008, 17:41 | |
| Mai, ca sa nu mor prost ! Chit ca ma fac de rusine in fata tinerilor ...ce-i ala Naruto ??? | |
|
| |
Domino
| Subiect: Re: Despre noi Joi 13 Noi 2008, 18:05 | |
| Naruto sa zik asa si pt mine e depasit , deci este un ANIME ( nu desene animat , e o diferenta ) , are in jur 240 de episoade Naruto Manga , Naruto Shipidden nu stiu cate are urmeaza sa le vizionez .. daca vrei iti dau un site prin pm unde poti vedea Naruto On-Line sau imi dai u un buzz pe Y!M .. | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Despre noi Joi 13 Noi 2008, 21:38 | |
| La 47 ani sa ma mai uit eu la d'astea ? Neeeeeeeeeeh !!! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Despre noi Joi 13 Noi 2008, 23:47 | |
| - cactus a scris:
- am gasit 2 poze cu Bulache cand le-am facut la Limbrik; daca vrea sa le puna el - f. bine ca io n-am curaj...
trimite-le la mine pe mail si le pun eu, vad ac nici bulache nu stie sa le puna _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Vin 14 Noi 2008, 10:36 | |
| - Franz Schneider a scris:
- La 47 ani sa ma mai uit eu la d'astea ? Neeeeeeeeeeh !!!
Nu rezisti 5 minute?? Fii adolescent pentru 5 minute... | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Despre noi Vin 14 Noi 2008, 10:40 | |
| - Domino a scris:
- Alte intrebari .. daca aveti ... spuneti
Ce obiecte de invatamant iti plac mai mult? Care nu iti plac? Dar obiecte? Ce nu-ti place sa faci? Ce ai vrea sa faci, dar nu poti? | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Vin 14 Noi 2008, 13:08 | |
| Asa Aurora,multam. | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Despre noi Vin 14 Noi 2008, 13:25 | |
| - zaraza26 a scris:
- Franz Schneider a scris:
- La 47 ani sa ma mai uit eu la d'astea ? Neeeeeeeeeeh !!!
Nu rezisti 5 minute?? Fii adolescent pentru 5 minute... Oricat mi-as dori ...nu se mai poate. Mintea mi-a ramas la adolescenta dar cugetul si simtirea sunt mult mai inaintate !!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre noi | |
| |
|
| |
| Despre noi | |
|