| Despre noi | |
|
+25VOTAN delta dolion Cristina nicuvar yzzy Mara rolia ostrovna Anahoret MIRCEA zuum Roxy Nicanor Christina zaraza26 Domino bulache abba abbilbal Franz Schneider Emil Condor cactus Karima aurora 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 03 Feb 2009, 19:01 | |
| Pentru spondiloza o fiertura dintr-un amestec secret... Eu am avut si bine-ar fi sa nu mai recidiveze, dureri lombare, care mi s-au tras de la ridicarea unui obiect greu. Cu n-spe ani in urma, dar tot revin din cand in cand. Conform teoriei iertarii de mai sus, ar trebui sa-mi cer iertare ca eu n-am avut chef sa cer ajutorul socrului. Nu-mi place sa depind de cineva si respectivul sa vina...sa nu vina... Asa-mi trebuie! Daca nu a fost nimeni sa-mi spuna "ai grija ca e prea greu si vei suferi!" | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 09 Feb 2009, 03:59 | |
| - zaraza26 a scris:
- ...nu a fost nimeni sa-mi spuna "ai grija ca e prea greu si vei suferi!"
Chiar dacă era si-ti spunea, crezi că ascultai atunci? Asa e: păcatele tineretii se plătesc mai târziu... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 09 Feb 2009, 13:47 | |
| - Emil Condor a scris:
- zaraza26 a scris:
- ...nu a fost nimeni sa-mi spuna "ai grija ca e prea greu si vei suferi!"
Chiar dacă era si-ti spunea, crezi că ascultai atunci? Asa e: păcatele tineretii se plătesc mai târziu... Am fost invatata de parinti sa fiu ascultatoare...dar socrii au avut o atitudine...iar eu eram sensibila. Si acum sunt, dar stiu ca sunt si ma tratez...ca in filmul "Sunt timid si ma tratez." Hmm, cred ca am atins miezul lucrurilor si al intamplarilor din acea vreme. Din fericire, chiar daca sunt sensibila, renasc din cenusa. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 10 Feb 2009, 05:28 | |
| - zaraza26 a scris:
- ...chiar daca sunt sensibila, renasc din cenusa.
Sensibil nu înseamnă si slab, nu-i asa? Mie îmi creezi impresia unei personalităti foarte puternice; plină de sensibilitate dar puternică. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Despre noi Mar 10 Feb 2009, 10:22 | |
| - Emil Condor a scris:
- zaraza26 a scris:
- ...chiar daca sunt sensibila, renasc din cenusa.
Sensibil nu înseamnă si slab, nu-i asa? Mie îmi creezi impresia unei personalităti foarte puternice; plină de sensibilitate dar puternică. O perioada am fost si slaba...cred... Dar nu e bine sa inoti impotriva curentului...poate asa ai sansa sa inveti mai multe. A te impotrivi inseamna sa inveti mai putin, deoarece crezi prea mult in adevarul tau! Dar poate au si altii dreptate, necunoscute sunt caile Domnului... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Joi 26 Feb 2009, 04:17 | |
| - zaraza26 a scris:
- A te impotrivi inseamna sa inveti mai putin, deoarece crezi prea mult in adevarul tau!
Da, dar dialogurile contradictorii pun adevărul (mai) în lumină! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Despre noi Joi 26 Feb 2009, 09:33 | |
| - Emil Condor a scris:
- zaraza26 a scris:
- A te impotrivi inseamna sa inveti mai putin, deoarece crezi prea mult in adevarul tau!
Da, dar dialogurile contradictorii pun adevărul (mai) în lumină! Perfect de acord! Cand ma pun contra intr-o discutie nu o fac ca sa ma impotrivesc ideii celuilalt, ci ca sa inteleg mai bine ce gandeste! Dar cand in sinea noastra gandim ca e pe o cale gresita...poate ar trebui sa ne gandim de doua ori, poate avem ceva de invatat din pozitia celuilalt...ma refer in general... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Vin 27 Feb 2009, 02:21 | |
| - zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
- zaraza26 a scris:
Da, dar dialogurile contradictorii pun adevărul (mai) în lumină! Perfect de acord! Cand ma pun contra intr-o discutie nu o fac ca sa ma impotrivesc ideii celuilalt, ci ca sa inteleg mai bine ce gandeste! Dar cand in sinea noastra gandim ca e pe o cale gresita...poate ar trebui sa ne gandim de doua ori, poate avem ceva de invatat din pozitia celuilalt...ma refer in general... Categoric sunt de acord cu spusele tale: mă contrazici cu o asa înversunare iar mâine faci exact ce contraziceai. Se întâmplă si asa... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Despre noi Vin 27 Feb 2009, 12:04 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Sam 28 Feb 2009, 01:02 | |
| Zaraza, ai înteles că si eu tot la modul general mă refeream, nu? Esti o doamnă prea fină ca să încerc a te supăra, cumva, chiar si numai din greseală. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Despre noi Sam 28 Feb 2009, 17:36 | |
| - Emil Condor a scris:
- Zaraza, ai înteles că si eu tot la modul general mă refeream, nu?
Nooormaaaal... - Citat :
- Esti o doamnă prea fină ca să încerc a te supăra, cumva, chiar si numai din greseală.
"Si-avea o botina, Din cea mai fina..." | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Mar 14 Apr 2009, 01:59 | |
| CASA NOASTRĂ
România este CASA noastră, a românilor.
CASA noastră e formată din mai multe CAMERE - 9(nouă) am numărat eu. CAMERELE sunt: Transilvania, Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova - avem 6 (sase) numite aici! Oare să lăsăm cele 3 (trei) CAMERE neîngrijite, necurătate, ori să le lăsăm definitiv pe mâna vizitatorilor ce nu mai vor să plece???!!! Nu! Vizitatorii, mai ales cei nepoftiti, trebuie să plece iar CASA toată să revină Proprietarului. Un Gospodar (român în situatia de fată) bun, tine la fel de mult la toate camerele CASEI lui, si la cele trei care lipsesc pe moment: Basarabia, Banatul "sârbesc", Dobrogea de Sud (Nisipurile de Aur).
Eu, aici unde sunt, am 6 camere si tin la fiecare din ele - niciuna nu este mai putin importantă decât cealaltă.
Am simtit nevoia să spun aceste cuvinte despre mine, să se stie că românismul meu vine din inima mea, nu doar de pe buze!!! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Mier 15 Apr 2009, 05:29 | |
| Pentru mine, la consumul psihic de care am parte în ultima perioadă, intrarea la Popas este o adevărată terapie. Cu voi mă simt bine, mă relaxez... Sunteti medicamentul meu! Vă multumesc! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mier 15 Apr 2009, 05:45 | |
| Aaaa! Păi şi eu iau medicamentul ăsta! De fapt am mai scris pe undeva că, atunci când vreau să-mi încarc bateriile, ori mă duc o jumătate de oră la o cafenea din apropiere, ori intru pe forum! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zaraza26
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Joi 16 Apr 2009, 02:49 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Sam 23 Mai 2009, 21:14 | |
| Ai mei sunt plecati de-acasă, toti. Cu toate astea, nu sunt singur: îi am aici, chiar aici în casa mea pe Rolia, Anahoret - sunt cu ei si-mi face bine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Despre noi Sam 23 Mai 2009, 21:19 | |
| Bau! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Despre noi Sam 23 Mai 2009, 21:31 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Sam 23 Mai 2009, 21:41 | |
| Am înteles! Când am scris cele de mai sus, am gândit: imediat o vedem pe Geta întrebând "pe mine m-ai uitat?". _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Sam 23 Mai 2009, 21:42 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: Despre noi Sam 23 Mai 2009, 22:09 | |
| | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Sam 23 Mai 2009, 23:07 | |
| Am trecut pe uliţa asta, da' nu mă bag să nu vă stric gaşca. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Sam 23 Mai 2009, 23:08 | |
| Păi ce? Tu nu faci parte din gască??!! De când?! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Dum 24 Mai 2009, 00:08 | |
| Hop si eu! Ce faceti voi aici? Aici e loc de intalniri? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre noi | |
| |
|
| |
| Despre noi | |
|