Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 18:26
Mihaela a scris:
delta a scris:
Era legat de cele două nick-uri despre care Emil presupunea că ar fi clone... Mă rog, dacă una dintre ele este a ta, n-aveam de unde să știu asemenea detaliu.
Eu nu am clone si nici n-am avut vreodata... P.S. cred ca am facut cam multe dezvaluiri pt o singura zi
Eu te cred, Mihaela ... Esti mult prea desteapta ca sa te complici inutil . Pe cei care isi fac clone ii suspectez de dependenta forumistica, adica oameni slabi, din acest punct de vedere. Amuzant ar fi ca tot ei sa fie exact cei care tot ameninta cu plecarea , ca si cind ar fi de neinlocuit ...
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 18:40
Cristina a scris:
Eu te cred, Mihaela ... Esti mult prea desteapta ca sa te complici inutil . Pe cei care isi fac clone ii suspectez de dependenta forumistica, adica oameni slabi, din acest punct de vedere. Amuzant ar fi ca tot ei sa fie exact cei care tot ameninta cu plecarea , ca si cind ar fi de neinlocuit ...
Cristina, eu cred ca fiecare prin toate postarile pe care le face isi creaza o personalitate virtuala si un brand, asa cum este el cu bune si cu rele. Si daca tot am crescut postand nu inteleg de ce as arunca toata munca la gunoi pentru a o lua de la inceput... Dar evident asta e valabil pentru cei care vor sa fie seriosi si posteaza cu intentii bune.
Si da, sunt de acord ca cei care isi fac clone n-a u ce face, sunt slabi si in primul rand lasi. Dar sunt atat de usor de recunoscut!
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 19:16
Cristina a scris:
Amuzant ar fi ca tot ei sa fie exact cei care tot ameninta cu plecarea , ca si cind ar fi de neinlocuit ...
Da, cam ciudată metoda asta de a tot amenința cu plecarea de pe un forum. Am văzut în N cazuri chestia asta, de regulă dublată și cu un șantaj de genul "îl dai afară pe X sau plec eu" sau formulat mai generic "îi dai afară pe cei care fac nu-știu-ce sau plec eu". Păi, dacă tot este pe cale de a pleca respectiva persoană, păi să plece fără să tot facă teatru scurt. Între noi fie vorba și yo am senzația că deseori doar vor să fie rugați să rămână...
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 19:43
delta a scris:
Între noi fie vorba și yo am senzația că deseori doar vor să fie rugați să rămână...
Ma rog ...
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 20:56
delta a scris:
Da, cam ciudată metoda asta de a tot amenința cu plecarea de pe un forum. ...
Da, cred ca unii ar trebui sa ameninte cu ramanerea pe forum
delta
Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 21:06
Mihaela a scris:
delta a scris:
Da, cam ciudată metoda asta de a tot amenința cu plecarea de pe un forum. ...
Da, cred ca unii ar trebui sa ameninte cu ramanerea pe forum
Ce? Te-a pus scurt la punct şovinelul cu târnacop? Păi, dacă te+ai complicat să stai pe messenger cu unul care crede că Africa înseamnă fără frică din cauză că-i un a înainte de frica...
Urgent te-a dat în gât senilu' cu apucături rasiste? Zi mersi că nu a dat şi un desfăşurător al replicilor de pe messenger...
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 21:13
delta a scris:
Zi mersi că nu a dat şi un desfăşurător al replicilor de pe messenger...
Vrei sa-ti dau eu desfasuratorul?
delta
Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 21:17
Mihaela a scris:
delta a scris:
Zi mersi că nu a dat şi un desfăşurător al replicilor de pe messenger...
Vrei sa-ti dau eu desfasuratorul?
Nu, că nu folosesc. Nici pe chat-ul forumului nu intru că până apuc să dau o replică la ceva comentariu, deja vin alte 10...
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 21:25
delta a scris:
Nu, că nu folosesc. ...
Eu folosesc atat messenger cat si skype. Crezi ca ar trebui sa-mi fie rusine ca nu ma incadrez in obiceiurile celor de varsta mea? Eu sunt sigura ca nu.
delta
Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 21:29
Mihaela a scris:
delta a scris:
Nu, că nu folosesc. ...
Eu folosesc atat messenger cat si skype. Crezi ca ar trebui sa-mi fie rusine ca nu ma incadrez in obiceiurile celor de varsta mea? Eu sunt sigura ca nu.
ăăă... ce obiceiuri?
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 21:43
delta a scris:
ăăă... ce obiceiuri?
Dar pt astazi ai terminat de spionat banuiesc
delta
Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 21:50
Mihaela a scris:
delta a scris:
ăăă... ce obiceiuri?
Dar pt astazi ai terminat de spionat banuiesc
N-ai cum să spionezi ceva ce-i public...
delta
Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 22:16
Cristina a scris:
Ma rog ...
Cui?
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Despre noi Lun 29 Noi 2010, 02:26
Suntem de doi ani si jumătate împreună, la Popas... Personal stiu că datorită (si) vouă, astăzi sunt un pic mai bun, mai întelegător, iar pentru asta vă multumesc mult, prieteni dragi!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Despre noi Lun 29 Noi 2010, 07:32
Mi-ai luat vorba din gura! Ajunsesem zilele trecute la aceeasi constatare, acest forum m-a schimbat, scotandu-mi la suprafata sentimente de mult ingropate, intr-un fel mi-am gasit locul unde "e cald si bine", dupa cum e intitulat un topic! Si eu va sunt recunoscator!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Despre noi Lun 29 Noi 2010, 08:51
dolion a scris:
Mi-ai luat vorba din gura! Ajunsesem zilele trecute la aceeasi constatare, acest forum m-a schimbat, scotandu-mi la suprafata sentimente de mult ingropate, intr-un fel mi-am gasit locul unde "e cald si bine", dupa cum e intitulat un topic! Si eu va sunt recunoscator!
Eu ma uitam ieri oarecum mirata la data care apare la mine... 2 octombrie 2008. Doamne, ce repede trece timpul... Cu voi ma simt mai aproape de diaspora, e o regiune necunoscuta mie... Am cunoscut oameni deosebiti, pe care ii voi pastra toata viata in suflet! Oameni din diaspora sau de aici!
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Despre noi Mar 30 Noi 2010, 00:17
Cum ar putea cineva să nu fie atras de inimile voastre atât de calde? Sunteti minunati!
Emil Condor
Subiect: Re: Despre noi Sam 18 Dec 2010, 19:49
Cineva de pe forum mi-a trimis un Email referitor la activitatea din acest moment, la Popas: ”Hopa! Ceva l-a deranjat (glumea despre mine), nu mai scrie, doar citeste dar când o să scrie din nou, mi-e teamă...”.
Te-am pupat dulce, dragă utilizator ce mi-ai scris acestea! Uneori trebuie să te mai si abtii, chiar dacă nu-ti place ceva. Sunt în faza aceea...
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: Despre noi Sam 18 Dec 2010, 19:57
Emil Condor a scris:
Cineva de pe forum mi-a trimis un Email referitor la activitatea din acest moment, la Popas: ”Hopa! Ceva l-a deranjat (glumea despre mine), nu mai scrie, doar citeste dar când o să scrie din nou, mi-e teamă...”.
Te-am pupat dulce, dragă utilizator ce mi-ai scris acestea! Uneori trebuie să te mai si abtii, chiar dacă nu-ti place ceva. Sunt în faza aceea...
Felicitari. Asa e foarte bine.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
Subiect: Re: Despre noi Sam 18 Dec 2010, 20:00
/se mai obisnuieste si asa?...Ce a facut Nicu?I-au ajuns voturile??
_____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !!
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: Despre noi Sam 18 Dec 2010, 20:07
VOTAN a scris:
/se mai obisnuieste si asa?...Ce a facut Nicu?I-au ajuns voturile??
Da. Mi-au ajuns.
PS. Ale tale mi-au stat in gat, Nu ca ar fi fost multe. Dimpotriva.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
VOTAN
Subiect: Re: Despre noi Sam 18 Dec 2010, 20:57
Mai omule,tu te-ai spovedit de Craciun?Mai fa-o odata!Si apostrofeaza pe cine te supara nu dai cu barda in stanga si-n dreapta in cine nimeresti!
Cristina
Subiect: Re: Despre noi Sam 18 Dec 2010, 21:17
VOTAN a scris:
Mai omule,tu te-ai spovedit de Craciun?Mai fa-o odata!Si apostrofeaza pe cine te supara nu dai cu barda in stanga si-n dreapta in cine nimeresti!
Lasa-l Votan, in durerea lui, bietu' de el ... Ca-i trece! ps: si daca nu-i trece, ii vine ...
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
VOTAN
Subiect: Re: Despre noi Sam 18 Dec 2010, 21:26
Ai dreptate Cristina,dar asa-s mai greu de cap,si cand te gandesti ca-mi era mila cand era inghesuit cu usa! Totul e ca un bumerang!Stii vorba aceea:te pipi impotriva vantului,te stropesti.