__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Despre noi | |
|
+25VOTAN delta dolion Cristina nicuvar yzzy Mara rolia ostrovna Anahoret MIRCEA zuum Roxy Nicanor Christina zaraza26 Domino bulache abba abbilbal Franz Schneider Emil Condor cactus Karima aurora 29 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mier 28 Apr 2010, 23:05 | |
| Exista atatea situatii , cateodata te si intrebi de unde atata diversitate! Dar pentru orice exista o explicatie. | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| | | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Joi 29 Apr 2010, 08:44 | |
| - Cristina a scris:
- zuum a scris:
Am plecat de la curvie! Daca unul din soti curveste asta nu inseamna ca nu-si iubeste partenerul/a sincer ! Dar ce inseamna curvia, Zuum? Ce inseamna minciuna/tradarea/inselarea? Cum poti sa spui ca-ti iubesti partenerul in timp ce-l inseli/minti/tradezi? Fiecare are definitia lui pentru iubire... A, si pentru ca tot esti aici, Cristina, ai vazut site-ul cu poze de epoca pomenit de mine la Cultura Romaneasca? www.fotocabinet.ro | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Despre noi Joi 29 Apr 2010, 16:07 | |
| - Cristina a scris:
- zuum a scris:
Am plecat de la curvie! Daca unul din soti curveste asta nu inseamna ca nu-si iubeste partenerul/a sincer ! Dar ce inseamna curvia, Zuum? Ce inseamna minciuna/tradarea/inselarea? Cum poti sa spui ca-ti iubesti partenerul in timp ce-l inseli/minti/tradezi? Curvia inseamna curvie, minciuna minciuna, tradarea tradare...cand se intampla nu le poti schimba. Vrei sa zici ca desi confruntata cu asemenea realitati, nu mai iubesti persoana??? Intervine ratiunea si-i spune inimii, stop ,nu mai iubi? Iubesti si ramai cu inima franta. Cel ce FACE asa ceva, are nevoie de ajutor sau trebuie lasat sa-si gaseasca drumul, singur. Nimeni nu poate trai pentru altcineva. Din pacate situatiile de genul asta sunt tot mai multe, ceea ce-mi justifica parerea ca viata, mai ales casnicia nu e un drum plin de fluturasi si floricele...aici voiam sa ajung! | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Despre noi Joi 29 Apr 2010, 17:06 | |
| - zaraza26 a scris:
-
- Cristina a scris:
- zuum a scris:
Am plecat de la curvie! Daca unul din soti curveste asta nu inseamna ca nu-si iubeste partenerul/a sincer ! Dar ce inseamna curvia, Zuum? Ce inseamna minciuna/tradarea/inselarea? Cum poti sa spui ca-ti iubesti partenerul in timp ce-l inseli/minti/tradezi? Fiecare are definitia lui pentru iubire... In mod cert ... - zaraza26 a scris:
- A, si pentru ca tot esti aici, Cristina, ai vazut site-ul cu poze de epoca pomenit de mine la Cultura Romaneasca? www.fotocabinet.ro
Desigur, Zaraza ! Acest tip de fotografii sunt superbe si vor fi intotdeauna favoritele mele. . | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Joi 29 Apr 2010, 18:53 | |
| - zuum a scris:
- Curvia inseamna curvie, minciuna minciuna, tradarea tradare...cand se intampla nu le poti schimba. Vrei sa zici ca desi confruntata cu asemenea realitati, nu mai iubesti persoana??? Intervine ratiunea si-i spune inimii, stop ,nu mai iubi?
Iubesti si ramai cu inima franta. Cel ce FACE asa ceva, are nevoie de ajutor sau trebuie lasat sa-si gaseasca drumul, singur. Nimeni nu poate trai pentru altcineva. Din pacate situatiile de genul asta sunt tot mai multe, ceea ce-mi justifica parerea ca viata, mai ales casnicia nu e un drum plin de fluturasi si floricele...aici voiam sa ajung! Ce are tradarea cu iubirea? Astea sunt sentimente omenesti, care vin peste tine... e viata, plina de pericole carora trebuie sa le facem fatza. Nu cred ca situatiile sunt tot mai multe... nu intr-un anumit fel. Nu oamenii sunt mai slabi, ci lipseste respectul pentru partenerul de viata. Nu vrem sa sacrificam nimic, ni se pare ca ni se cuvine totul, de parca celalalt nu e si el o persoana ca si noi. Pai in vremuri de demult casatoriile erau aranjate de parinti... Iubirea... venea sau nu venea. Si atunci de ce nu erau atata neintelegeri si divorturi? Pentru ca educatia era facuta in asa fel incat stiai, bine infipt in minte, ce se cade si ce nu se cade. Ochii, sufletul, mai puteau aluneca si dincolo de gard, asupra vecinului/vecinei, dar multi/multe se opreau la timp sau tineau totul in cel mai mare secret. A, pai Zuum, de ce ti se par mai multe situatiile de acest gen? Pentru ca in copilarie, adolescenta, prima tinerete, nu-ti spunea nimeni despre asemenea cazuri... Aflai doar de cele care nu ti se puteau ascunde. Asa cum si eu credeam ca tot ce zboara se mananca si ca tot ce pare de incredere va ramane de incredere toata viata. Dar nu e asa. Acolo unde gresim cu presupunerile, Dumnezeu ne arata adevarata fatza a acestei lumi, ca sa o vedem asa cum este ea. Cu bune, cu rele, si sa facem un efort sa o iubim asa cum este ea, diversa, frumoasa... Nu, casnicia nu e un drum cu floricele. Dar cine are curajul sa deschida ochii tinerilor, cand e singura perioada cand vezi totul in roz? De fapt, dupa ce te lovesti de pragurile de sus din viata, ajungi sa vezi din nou totul in roz, daca ai incredere in tine si in oameni. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Dum 16 Mai 2010, 17:01 | |
| Ce mă distrează trei utilizatori ce ne vizitează, citesc si pleacă apoi. Partea care mă distrează e că îi cunosc chiar dacă au IP-uri false de prin Olanda! Vă salut dragi vizitatori „olandezi”! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: Despre noi Dum 16 Mai 2010, 18:25 | |
| - Cristina a scris:
- Cum poti sa spui ca-ti iubesti partenerul in timp ce-l inseli/minti/tradezi?
Păi, îl poţi iubi cu inima şi encefalul, deoarece sex cu altul facu cu organe aflate ceva mai jos. Este ca şi chestia din zicala: " Yo mă plimb cu ea şi prietenul mi-o f... ericeşte". | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Despre noi Dum 16 Mai 2010, 21:01 | |
| Desigur, poti "iubi" inclusiv in halu' asta ... Eu ma refeream la oameni, nu la mormoloci , nici macar la aia bruni si sapatori ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
| Subiect: Re: Despre noi Dum 16 Mai 2010, 21:11 | |
| - Cristina a scris:
- Desigur, poti "iubi" inclusiv in halu' asta ... Eu ma refeream la oameni, nu la mormoloci , nici macar la aia bruni si sapatori ...
Păi, mormolocii nu fac sex. Ca orice larvă (nu contează că-i de vertebrat sau de nevertebrat), n-au organe sexuale. De exemplu, tu nu aveai stadiu de larvă după ce te-ai născut, deoarece aveai organe sexuale încă de la naştere, chiar dacă nefuncţionale până pe la vârsta de cca 11 - 12 ani. P.S. Asta nu înseamnă că la 11 - 12 ani deja ai fi făcut sex, ci se referă la faptul că în acea perioadă a început producerea hormonilor care au dus în cca 5 ani la maturizarea organismului tău (din punct de vedere morfologic şi fiziologic). | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Despre noi Dum 16 Mai 2010, 21:46 | |
| - delta a scris:
- Cristina a scris:
- Desigur, poti "iubi" inclusiv in halu' asta ... Eu ma refeream la oameni, nu la mormoloci , nici macar la aia bruni si sapatori ...
Păi, mormolocii nu fac sex. Normal. Ei se considera autosuficienti si la capitolu' asta ... - delta a scris:
- Ca orice larvă (nu contează că-i de vertebrat sau de nevertebrat), n-au organe sexuale.
Nu am stiut ca mormolocul e o ... larva . De retinut ! | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Despre noi Lun 17 Mai 2010, 00:10 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ce mă distrează trei utilizatori ce ne vizitează, citesc si pleacă apoi.
Partea care mă distrează e că îi cunosc chiar dacă au IP-uri false de prin Olanda!
Vă salut dragi vizitatori „olandezi”! Si eu stiu cel putin 3 semnatari ai acestui forum care nu intra fiindca nu gasesc suibiectele interesante! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 17 Mai 2010, 03:52 | |
| Să le fie de bine! Să meargă acolo unde simt atractie - fiecare din noi are libertatea deciziei, nu-i asa? Ai dreptate, aici nu se bârfeste în măsura în care ar dori unii. Subiecte sunt multe si faine dar... mai trebuie si citite din când în când. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | delta
| Subiect: Re: Despre noi Lun 17 Mai 2010, 13:35 | |
| | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mier 19 Mai 2010, 09:19 | |
| Honi soit qui mal y pense stand io si kujetand profund - kam ashea stau io si ganddesc - nu avetzi si voi impresia ca in ograda asta avem conturi - clone ?? ar fi tare nasol dar cred ca nu ma insel desi tare as vrea sa ma insel... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | delta
| Subiect: Re: Despre noi Mier 19 Mai 2010, 10:28 | |
| - cactus a scris:
- stau io si ganddesc - nu avetzi si voi impresia ca in ograda asta avem conturi - clone ??
Păi, site-admin-ul poate verifica IP-urile. Poate există şi facilitatea de a vedea dacă s-au scris pe mai multe cont-uri de pe acelaşi IP. Mă rog, dacă este proxy-server sau poate ceva IP dinamic, atunci n-are de unde să ghicească - adică, presupun... | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mier 19 Mai 2010, 11:53 | |
| Staţi liniştiţi. Deocamdată nu au fost găsite clone. Şi dacă sunt totuşi, utilizatorii lor sunt experţi în informatica de un anumit tip. | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mier 19 Mai 2010, 13:02 | |
| ok; m-am luminat; multzam _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Joi 20 Mai 2010, 01:18 | |
| - cactus a scris:
- ...nu avetzi si voi impresia ca in ograda asta avem conturi - clone ??
ar fi tare nasol dar cred ca nu ma insel desi tare as vrea sa ma insel... E posibil să nu te înseli dar, cel putin, deocamdată nu poate fi probat! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Joi 20 Mai 2010, 01:22 | |
| - delta a scris:
- cactus a scris:
- stau io si ganddesc - nu avetzi si voi impresia ca in ograda asta avem conturi - clone ??
Păi, site-admin-ul poate verifica IP-urile. Poate există şi facilitatea de a vedea dacă s-au scris pe mai multe cont-uri de pe acelaşi IP. Mă rog, dacă este proxy-server sau poate ceva IP dinamic, atunci n-are de unde să ghicească - adică, presupun... Mda, pot fi IP-uri false, dar cu anumite programe se descifrează si problema aceea. În acest moment, doar intuiesc că sunt doi useri ce au cont dublu dar mă abtin de la a comenta mai mult de atât. Deocamdată! Nu vă îngrijorati, dacă sunt dubluri, se vor trăda cu timpul... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | delta
| Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 09:23 | |
| - Emil Condor a scris:
- delta a scris:
- cactus a scris:
Păi, site-admin-ul poate verifica IP-urile. Poate există şi facilitatea de a vedea dacă s-au scris pe mai multe cont-uri de pe acelaşi IP. Mă rog, dacă este proxy-server sau poate ceva IP dinamic, atunci n-are de unde să ghicească - adică, presupun... Mda, pot fi IP-uri false, dar cu anumite programe se descifrează si problema aceea. În acest moment, doar intuiesc că sunt doi useri ce au cont dublu dar mă abtin de la a comenta mai mult de atât. Deocamdată!
Nu vă îngrijorati, dacă sunt dubluri, se vor trăda cu timpul... hehehe, o fi emisari trimiși de minerașul isteric de șovin pentru a-ți racola membrii pentru lagărul său virtual... Pentru un lucru poți băga mâna-n foc: pe "delta" sigur n-o să-l mp-uiască nici-o mioritică unineuronală cu invitații de acea natură... | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 12:28 | |
| - delta a scris:
hehehe, o fi emisari trimiși de minerașul isteric de șovin pentru a-ți racola membrii pentru lagărul său virtual... Pentru un lucru poți băga mâna-n foc: pe "delta" sigur n-o să-l mp-uiască nici-o mioritică unineuronală cu invitații de acea natură... he he, de un lucru poti fi sigur: eu n-am trimis niciodata mp-uri de racolare pe niciun forum. TU?? rade ciob............. |
| | | delta
| Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 13:01 | |
| - Mihaela a scris:
- delta a scris:
- hehehe, o fi emisari trimiși de minerașul isteric de șovin pentru a-ți racola membrii pentru lagărul său virtual...
Pentru un lucru poți băga mâna-n foc: pe "delta" sigur n-o să-l mp-uiască nici-o mioritică unineuronală cu invitații de acea natură... he he, de un lucru poti fi sigur: eu n-am trimis niciodata mp-uri de racolare pe niciun forum. Cine vorbea de tine? Era legat de cele două nick-uri despre care Emil presupunea că ar fi clone... Mă rog, dacă una dintre ele este a ta, n-aveam de unde să știu asemenea detaliu. Așa cum nu știu nici al cui este cealaltă clonă presupusă... | |
| | | Vizitator Vizitator
| | | | delta
| Subiect: Re: Despre noi Vin 21 Mai 2010, 16:22 | |
| - Mihaela a scris:
- Eu nu am clone si nici n-am avut vreodata...
Yo am o grămadă pe Antena 1, dar nu vorbesc cu ele. Și nici nu le las să vorbească una cu cealaltă... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre noi | |
| |
| | | | Despre noi | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |