__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Despre noi | |
|
+25VOTAN delta dolion Cristina nicuvar yzzy Mara rolia ostrovna Anahoret MIRCEA zuum Roxy Nicanor Christina zaraza26 Domino bulache abba abbilbal Franz Schneider Emil Condor cactus Karima aurora 29 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Dum 07 Dec 2008, 11:20 | |
| Da. Io iau de-a gata. Dar numai de la Mozilla. E mai comod | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 08 Dec 2008, 00:26 | |
| Hai să mai zic ceva despre mine: mult timp, mult de tot, dar vă spun: mult, mult timp nu o să aveti ocazia de a citi o postare a lui Emil Condor la Religii. M-am acrit de ele... minciuni fără limite!
Administratorul o să intervină acolo doar dacă se va impune interventia - sper să nu fie cazul.
Deci, mă puteti întâlni oriunde în afară de Religii si Zodiace. | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 08 Dec 2008, 05:12 | |
| - Citat :
- [quote="Emil Condor"]Hai să mai zic ceva despre mine:
mult timp, mult de tot, dar vă spun: mult, mult timp nu o să aveti ocazia de a citi o postare a lui Emil Condor la Religii. M-am acrit de ele... minciuni fără limite! Hai sa-ti zic si io ceva despre mine. Mi s-a acrit de atacurile la persoana mea. Daca ti-as mai spune ca de fapt sunt negru, homosexual si comunist probabil ca mi-ai interzice sa mai scriu oriunde in afara de ...astrologie! Asa ca mult timp n-o sa mai aveti ocazia (pffff sic!) sa mai cititi o postare de-a lui Zuum! Sa fiti iubiti! Cuvintele jignitoare au fost eliminate fără un avertisment (de data asta!) - Administrator. | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 08 Dec 2008, 09:11 | |
| - Citat :
- Hai sa-ti zic si io ceva despre mine. Mi s-a acrit de atacurile la persoana mea.
Daca ti-as mai spune ca de fapt sunt negru, homosexual si comunist probabil ca mi-ai interzice sa mai scriu oriunde in afara de ...astrologie! Asa ca mult timp n-o sa mai aveti ocazia (pffff sic!) sa mai cititi o postare de-a lui Zuum! Imi pare rau sa nu mai scrii o perioada, imi place cum gandesti. Nici eu nu mai scriu la topicul despre religii, am impresia ca acolo e dialogul surzilor cu mutii. Dam dovada de lipsa de toleranta si de comunicare. Nu e chiar asa de rau acolo, dar unde vad aceste semne, plec. Ma doare faptul ca cei care cred intr-o divinitate nu se pot intelege intre ei, iar in lume cresc numarul ateilor. Multa lume nu mai intelege ce inseamna de fapt sa crezi intr-o divinitate, ei nu inteleg rostul umilintei...Tinem foarte mult la parerile noastre, mult prea mult... | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 08 Dec 2008, 09:14 | |
| Bineinteles ca nu sunt de acord cu "iesirea" lui Zuum, se pare ca nu-si da seama cand ataca omul. Ar trebui sa atace numai ideile, nu si persoana... | |
| | | MIRCEA
Numarul mesajelor : 245 Data de inscriere : 09/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 08 Dec 2008, 13:03 | |
| - Emil Condor a scris:
mult timp, mult de tot, dar vă spun: mult, mult timp nu o să aveti ocazia de a citi o postare a lui Emil Condor la Religii. Deci, mă puteti întâlni oriunde în afară de Religii Poate c-ar fi mai înţelept să te implici în continuare, deoarece opinia ta ar salva mulţi oameni de la gheenă. Calea Domnului trebuie susţinută, oricît de greu ni s-ar părea. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Despre noi Lun 08 Dec 2008, 13:58 | |
| - zuum a scris:
- Cuvintele jignitoare au fost eliminate fără un avertisment (de data asta!) - Administrator.
Cuvinte jignitoare? Care ar fi "cuvintele jignitoare"? Prin asta ai dat dovada ca esti partinitor si fals. Tin la tine foarte mult dar nu pot sa-ti fac jocul subtil. SUnt ceea ce sunt, sunt ortodox de sute de ani si sunt mandru de originea mea, de cultura mea, de traditiile care fac parte din mine.Pentru tine si cei din "grupul" tau sunt ala care pupa oase, asta la modul elegant ca sa nu mentionez celelate epitete. Dragostea mea fata de Dumnezeu nu se masoara in cuvinte si nici nu se cantareste pe internet. E limpede ca incurajezi si sutii fanatismul religios protestant,una din plagile care mananca sufletul Romaniei in ziua de azi Mai Emilache, de ce nu faci forumul asta numai cu din aia care beau suc si pupa altceva ca sa ai certitudinea ca e un forum care aduce mantuirea si viata veasnica nu moartea in chinurile gheenei! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Despre noi Lun 08 Dec 2008, 14:02 | |
| - zuum a scris:
- zuum a scris:
- Cuvintele jignitoare au fost eliminate fără un avertisment (de data asta!) - Administrator.
Cuvinte jignitoare? Care ar fi "cuvintele jignitoare"? Prin asta ai dat dovada ca esti partinitor si fals. Tin la tine foarte mult dar nu pot sa-ti fac jocul subtil. SUnt ceea ce sunt, sunt ortodox de sute de ani si sunt mandru de originea mea, de cultura mea, de traditiile care fac parte din mine.Pentru tine si cei din "grupul" tau sunt ala care pupa oase, asta la modul elegant ca sa nu mentionez celelate epitete. Dragostea mea fata de Dumnezeu nu se masoara in cuvinte si nici nu se cantareste pe internet. E limpede ca incurajezi si sutii fanatismul religios protestant,una din plagile care mananca sufletul Romaniei in ziua de azi Mai Emilache, de ce nu faci forumul asta numai cu din aia care beau suc si pupa altceva ca sa ai certitudinea ca e un forum care aduce mantuirea si viata veasnica nu moartea in chinurile gheenei! Ma dezamagesti... | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 08 Dec 2008, 22:15 | |
| - zuum a scris:
- zuum a scris:
Cuvinte jignitoare? Care ar fi "cuvintele jignitoare"? Prin asta ai dat dovada ca esti partinitor si fals. Tin la tine foarte mult dar nu pot sa-ti fac jocul subtil. SUnt ceea ce sunt, sunt ortodox de sute de ani si sunt mandru de originea mea, de cultura mea, de traditiile care fac parte din mine.Pentru tine si cei din "grupul" tau sunt ala care pupa oase, asta la modul elegant ca sa nu mentionez celelate epitete. Dragostea mea fata de Dumnezeu nu se masoara in cuvinte si nici nu se cantareste pe internet. E limpede ca incurajezi si sutii fanatismul religios protestant,una din plagile care mananca sufletul Romaniei in ziua de azi Mai Emilache, de ce nu faci forumul asta numai cu din aia care beau suc si pupa altceva ca sa ai certitudinea ca e un forum care aduce mantuirea si viata veasnica nu moartea in chinurile gheenei! Nu se face sa spui asa vorbe! Si stii prea bine cat de urata este lupta asta, intoleranta asta, ca stii cum e de dincolo, de la politica, unde este un animal, ca om nu-l pot numi, dupa vorbele pe care le poate scrie... ba chiar mai multe animale! TU nu poti fi ortodox de sute de ani! Cate generatii inapoi iti cunosti, sa poti afirma asta? Si eu sunt ortodoxa, si familia mea si a sotului suntem ortodoxi, atatia cati ii cunoastem. Si? Detinem noi adevarul suprem? Avem numai noi dreptul sa ne rugam? Sau putem impune credinta celor care se declara atei? Si mai si speram, gandim, intr-o unificare a religiilor! Vise, iluzii, utopii! Cu ce te deranjeaza pe tine cei care nu sunt ortodoxi? Unde ai vazut tu sa se incurajeze pe acest forum o religie sau alta? Nici macar nu se incurajeaza "discutiile religioase", fiecare scrie unde ii place, unde doreste, unde se simte in domeniu. M-ai vazut pe mine scriind la religii? M-ai vazut pe mine atacand pe cineva care scrie acolo? Ai aflat despre mine ca beau suc? Ce fel de vorbe sunt astea??? Ti se pare ca forumul asta este prea linistit? este prea multa pace si armonie? nu e scandal? Imi pare tare rau de vorbele pe care le-ai spus, nu stiu cum le vei putea retrage. Ai tulburat pacea acestui camin... imi pare rau, m-ai dezamagit, mie imi placeai. Sper sa gasesti calea, cuvintele, faptele, prin care un bun crestin, un bun ortodox care esti, sa poti aduce respectul si toleranta si aprecierea pentru toti oamenii care sunt pe acest forum. Aici suntem cu totii oameni, parteneri de cateva momente placute petrecute aici, in galceava vietii zilnice din realitate. Suntem egali, cel putin aici, si nu am vazut pe nimeni, dar absolut pe nimeni aici, care sa faca diferentieri sau dezaprecieri dupa religie sau dupa studii sau dupa conditie sociala, sau dupa varsta sau dupa sex ... nimeni nu a facut diferente intre userii de aici. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 08 Dec 2008, 23:37 | |
| - zuum a scris:
- zuum a scris:
- Cuvintele jignitoare au fost eliminate
Cuvinte jignitoare? Care ar fi "cuvintele jignitoare"? Ai numit un anume grup de useri, parsivi, dintre acei "parsivi" făcând si eu parte!!! Multumesc! Tu chiar crezi că am ceva împotriva ta? Spune-mi atunci de ce a plecat Mircea? Îti spun eu: pentru că te-am apărat si am atentionat pe el si pe Accent să nu mai facă din tine o tintă al atacurilor. Mesajele sunt acolo, pot confirma. Si Ralu îti poate spune că tin cu adevărat la tine dar tot asa tin si la fratele meu iar dacă el greseste, iau aceeasi pozitie. Întreabă-l pe cfc dacă mint. Nu o fac. Să nu crezi că mi-am schimbat sentimentele fată de tine cu acest duel (am avut destule până acum), vei rămâne acelasi interlocutor plăcut pe care doresc să-l întâlnesc la un pescuit în Canada chiar în anul următor. Zuum, eu nu spun nimic mai mult de atât: I like you, man! Întreabă-l si pe Abby, tu erai unul din cei ce îmi programasem să fie Moderator principal aici. În rest... să auzim numai de bine! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Lun 08 Dec 2008, 23:49 | |
| Zuum, intră acum si dă mâna cu mine - văd că esti la vizitatori, citind, să vezi reactia mea. Ce zici? Am avut o reactie destul de bună pentru un prieten, nu-i asa? Hai intră si vorbeste cu mine. Cei mai multi dintre noi te plac, nu stiai? Uite, ai deschis si Stupul ăla care nu mai bâzâie... Ce faci? Stii că nu sunt un om ranchiunos - tu ai spus-o cu gura ta, la Ziare... Chiar dacă uneori ne supărăm, Dumnezeu ne spune să fim ca niste copilasi, adică asa cum ei uită repede, tot asa trebuie să facem si noi, adultii. Tot ce mai zic referitor la subiectul din fată: este totalmente decizia ta. | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 09 Dec 2008, 00:06 | |
| zumulache ... vrei? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Despre noi Mar 09 Dec 2008, 00:44 | |
| - Emil Condor a scris:
- Zuum, intră acum si dă mâna cu mine - văd că esti la vizitatori, citind, să vezi reactia mea.
Ce zici? Am avut o reactie destul de bună pentru un prieten, nu-i asa? Hai intră si vorbeste cu mine. Cei mai multi dintre noi te plac, nu stiai? Uite, ai deschis si Stupul ăla care nu mai bâzâie... Ce faci?
Stii că nu sunt un om ranchiunos - tu ai spus-o cu gura ta, la Ziare... Chiar dacă uneori ne supărăm, Dumnezeu ne spune să fim ca niste copilasi, adică asa cum ei uită repede, tot asa trebuie să facem si noi, adultii.
Tot ce mai zic referitor la subiectul din fată: este totalmente decizia ta. acum ce vrei? Sa-ti fac o declaratie de dragoste in public? Doar n-ai nevoie de cuvintele mele..... | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Mar 09 Dec 2008, 00:47 | |
| Multumesc! Multumesc că ai venit. Merge si declaratia... De când e dragostea interzisă?! Am nevoie si de cuvintele tale, chiar dacă-ti sună straniu, poate! | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Despre noi Mar 09 Dec 2008, 00:53 | |
| | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Despre noi Mar 09 Dec 2008, 00:56 | |
| si pe mine nici nu ma bagi in seama _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Mar 09 Dec 2008, 00:59 | |
| No, acum să mă ocup si de celelalte postări... Mă bucur să-l văd pe Mircea înapoi - el stie asta. Da, Mircea dragă, ai dreptate când spui că trebuie să scriu despre Domnul nostru la forumul Religii. Si chiar stiind aceea, rămân la decizia mea initială (cel putin pentru o perioadă). Asa consider eu că este bine din partea unui Administrator. Deci, vă rog să nu cititi nimic altceva în decizia mea decât faptul că Administratorul nu vrea să creeze impresia că ar favoriza pe cineva (si poate, inconstient chiar o si face). Eu sper să nu fie cazul... Multumesc lui Zaraza! Esti o bijuterie de femeie. Toată stima mea, domnită dragă. Multumesc lui Aurora! Ce s-ar face forumul nostru fără tine? Ai tot respectul. Multumesc lui Abby! Esti exact cum doresc să fie cel pe care l-as alege să facă munca de Moderator Global. Tuturor vă multumesc că sunteti cu noi si vă place la Popas. Sincer mă bucur pentru asta. Absolut tuturor: mwah1
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mar 09 Dec 2008, 01:05, editata de 1 ori | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Mar 09 Dec 2008, 01:04 | |
| | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Despre noi Mar 09 Dec 2008, 09:08 | |
| Intr-adevar am intalnit aici niste oameni deosebiti! Si aceasta intamplare neplacuta ne-a descoperit sufletele mai mult ca orice! Sa dea Domnul sa ramanem impreuna si sa fim tot mai multi! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Despre noi Mar 09 Dec 2008, 09:12 | |
| | |
| | | Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 09 Dec 2008, 09:56 | |
| Ce s-a intamplat pe aici?Desperatiri,reintoarceri? Adevarul este ca religia este un subiect sensibil si nu toti pot sa discute fara a atinge identitatea interlocutorului. Oricum totul este bine cand se termina cu bine _____________________ | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Despre noi Mar 09 Dec 2008, 10:09 | |
| - Karima a scris:
- Ce s-a intamplat pe aici?Desperatiri,reintoarceri?
Adevarul este ca religia este un subiect sensibil si nu toti pot sa discute fara a atinge identitatea interlocutorului. Oricum totul este bine cand se termina cu bine In ceea ce credem si ceea ce iubim...iata doua subiecte extrem de sensibile...Nu stiu daca poate fi ceva cu care poti sa ranesti mai usor... Dar asa simti ca traiesti...Indiferenta e cea mai rea... | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Despre noi Mar 09 Dec 2008, 13:39 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Despre noi Mar 09 Dec 2008, 16:03 | |
| Vai de mine Auroro da nu poti sa ma invinuiesti de asa ceva! Eu intotdeauna te-am iubit...pe ascuns, de frica sa nu creez gelozii! NU vezi ce competitie e aici la dragoste? | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Despre noi Mar 09 Dec 2008, 18:06 | |
| - zuum a scris:
- Vai de mine Auroro da nu poti sa ma invinuiesti de asa ceva!
Eu intotdeauna te-am iubit...pe ascuns, de frica sa nu creez gelozii! NU vezi ce competitie e aici la dragoste? mwah1 _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre noi | |
| |
| | | | Despre noi | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |