Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 08:12
yzzy a scris:
Cristina a scris:
Te vad, te cred, te aud si nu esti/vei fi niciodata o "oarecare" !
Cristina, mulţumesc, dar viaţa/lumea nu e numai roz.
atunci fa-ti-o roz ! ps: daca vrei, poti , fara sa-ti pese ca exista riscul de a fi etichetat(a) in fel si chip
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 08:29
dolion a scris:
Cristina, Yzzy, Mihaela, trebuia sa va schimbati avatarele saptamana aceasta, deoarece la vedera lor trebuie sa zicem...si nu ne duce pe noi in ispita...!
Asa cum bine spunea Emil, ispita in sine nu este pacat . A cadea in ispita este pacat. "Ispitele ce se intampla dreptilor sunt pentru cercare si au si plata" (Sf. Simion al Tesalonicului, cap. 320, p. 317). “Unde ispita bantuieste mai aprig, acolo se poate spune ca si virtutea este mai mare” (Sf. Ioan Gura de Aur, Omilia despre statui, 1-2, vol. II, p. 567-568).
dolion a scris:
Unele cu ochii, alta cu spatele, numai la cele sfinte nu ne indemnati!
Ispitele sunt de mare folos: “Fericit este barbatul care rabda ispita; caci lamurit facandu-se va lua cununa vietii” (Iacov 1, 12; 1, 2, 4). Ispitele ne trezesc din nepasare, ne smeresc, ne sporesc virtutea (copacul scuturat de vant isi infige radacinile mai adanc), ne maresc dragostea fata de frumos, facindu-ne sa deosebim raul ("admiratie" vinovata a frumusetii, plina de ginduri ascunse) de bine (admiratie ingenua, pura, nevinovata a frumusetii) .
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 17:39
delta a scris:
Dacă-s cumva solicitări să-mi schimb avatarul, atunci răspunsul e cam ăsta:
Delta, nu mi-am schimbat avatarul pentru că a spus Dolion, ci numai că aşa am considerat potrivit. Ps. Nici eu nu am fost userul căruia nu i-a plăcut poza, dar mă bucur că nu mai există pe popasul meu. A fost un gest urât postarea ei.
Cristina a scris:
atunci fa-ti-o roz ! ps: daca vrei, poti , fara sa-ti pese ca exista riscul de a fi etichetat(a) in fel si chip
Greu de făcut. sunt o persoană dependentă de părerea celor din jur. Şi copilul îmi spune că nu e tocmai bine, în primul rând pentru mine, dar aşa sunt eu. Greu de schimbat la vârsta asta. Dar încercăm măcar. Mulţumesc.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 17:43
yzzy a scris:
A fost un gest urât postarea ei.
Yo zic să luăm în tragic fiecare moment din viaţă şi să ne tăiem venele în lung şi-n lat cu un cuţit bont.
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 17:49
delta a scris:
yzzy a scris:
A fost un gest urât postarea ei.
Yo zic să luăm în tragic fiecare moment din viaţă şi să ne tăiem venele în lung şi-n lat cu un cuţit bont.
Delta, nu mă cunoşti, nu iau în tragic nimic, nu sunt nici optimistă. Pur şi simplu nu mi-a plăcut chestia. Şi nu îmi tai venele pentru asta. PS. Sunt aspecte ale curentului emo pe care le apreciez.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 17:51
Dragii mei, postarea cu schimbarea avatarelor a fost o gluma; niciodata nu m-am legat de avatarul cuiva si nici nu o voi face! Imi pare rau ca nu am atasat un emoticon adecvat glumei. Daca cineva a fost lezat (lezata), imi cer mii de scuze, nu a fost cu tenta rautacioasa, ci numai din spirit de gluma!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 17:53
dolion a scris:
Dragii mei, postarea cu schimbarea avatarelor a fost o gluma; niciodata nu m-am legat de avatarul cuiva si nici nu o voi face! Imi pare rau ca nu am atasat un emoticon adecvat glumei. Daca cineva a fost lezat (lezata), imi cer mii de scuze, nu a fost cu tendinta rautacioasa, ci numai din spirit de gluma!
Dolion stai liniştit, postarea ta am luat-o chiar ca o glumă. PS. După Paşti, revin iar cu spatele.
Ultima editare efectuata de catre yzzy in Vin 02 Apr 2010, 17:54, editata de 1 ori
delta
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 17:53
yzzy a scris:
nu sunt nici optimistă.
Yo sunt, şi de aceea consider că oricând poate fi mai rău atunci când pesimiştii spun că nu se poate să fie mai rău...
yzzy a scris:
PS. Sunt aspecte ale curentului emo pe care le apreciez.
Cum ar fi "împachetarea" unor elemente EMO pentru a fi servite de americani sub formă mai pop?
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 17:54
Eh, na! A fost un avatar normal ce arăta în principal, un tatuaj, nimic mai mult!
Eşti fată tare finuţă! Nu-ţi mai pune atâta vină...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
delta
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 17:55
Sau versiunea soft-EMO din discografia autohtonă?
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 17:55
yzzy a scris:
PS. După Paşti, revin iar cu spatele.
Ţineţi-vă bine!
delta
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 17:58
Emil Condor a scris:
Eh, na! A fost un avatar normal ce arăta în principal, un tatuaj, nimic mai mult!
Eşti fată tare finuţă! Nu-ţi mai pune atâta vină...
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 18:00
Oh! Pe aceea nu am văzut-o!
E clar: confundam.
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 18:07
dolion a scris:
Dragii mei, postarea cu schimbarea avatarelor a fost o gluma...
Normal! Toţi au înţeles că glumeai. Nu-ţi fă probleme!
delta
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 18:08
Emil Condor a scris:
Oh! Pe aceea nu am văzut-o!
E clar: confundam.
Păi, era pentru a preveni vreo solicitare legată de scoaterea nurilor Nuţicii din avatar pe motiv că dă Paştele peste plaiuri... Cineva prin club spunea că unii nu fac nici sex Vinerea Mare.
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 18:10
Niciodată în viaţa mea nu am dat atenţie acestor aspecte: abstinenţa la ceva (orice) în timpul sărbătorilor. Şi nici nu o voi face...
delta
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 19:58
Emil Condor a scris:
Niciodată în viaţa mea nu am dat atenţie acestor aspecte: abstinenţa la ceva (orice) în timpul sărbătorilor.
Păi, de ce crezi că-s pe aici atâtea cazuri de intoxicaţii alimentare şi de comă alcoolică în ziua în care este "dezlegare"?
P.S. Nu am auzit de spitalizări pentru tratarea epuizării cauzate de orgasmele multiple care să fi fost în aceleaşi zile... deci sexu' probabil rămâne ca-n post...
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 20:04
delta a scris:
Emil Condor a scris:
Niciodată în viaţa mea nu am dat atenţie acestor aspecte: abstinenţa la ceva (orice) în timpul sărbătorilor.
Păi, de ce crezi că-s pe aici atâtea cazuri de intoxicaţii alimentare şi de comă alcoolică în ziua în care este "dezlegare"?
Păi, se comportă "dezlegaţi", doar ce au rupt lanţul şi nu mai sunt de oprit.
Citat :
Nu am auzit de spitalizări pentru tratarea epuizării cauzate de orgasmele multiple care să fi fost în aceleaşi zile... deci sexu' probabil rămâne ca-n post...
Singurul loc în care nu am făcut sex e biserica. Dar... mai am timp!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 21:13
Emil Condor a scris:
Dar... mai am timp!
Vrei să faci turism ecumenic prin Bucovina?
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 02 Apr 2010, 21:16
Văd că sunt tare vestiţi ăia, pe acolo!
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 04 Apr 2010, 12:30
Hristos a inviat! Te imbratisez, yzzy si sa te bucuri din plin de sarbatoare si de primavara!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 04 Apr 2010, 17:43
Hristos a înviat!
_____________________ Free your mind!
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 04 Apr 2010, 22:01
yzzy,
Hristos a-nviat!
sa ai parte in continuare de Pasti Fericit, lumina si caldura-n suflet. Tihna alaturi de cei dragi.