Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 08:27
Acesta aş vrea să fie "Popasul meu", fără a ştii, deocamdată, ce nume să îi pun. Dar, să fie locuşorul meu de nebunii, gânduri, probleme, bucurii, .... Şi pentru început, aş vrea să vă supun atenţiei un articol din " Cotidianul", citit azi dimineaţă, în care mă regăsesc în majoritatea "oboselilor", fără a fi de acord, însă, cu plecatul din ţară. Nu din foarte mult patriotism, ci doar că familia mi-e mult mai dragă decât "covrigii din coada căţelului de dincolo". http://www.cotidianul.ro/ai_obosit_de_romania-79114.html PS. D-le Administrator, îmi mutaţi şi mie acest topic cu câteva rânduri mai sus, please?
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 08:58
Era timpul draga noastră Yzzy! Era clar timpul să te unesti cu noi la Popasuri personalizate.
Când hotărăsti asupra titlului favorit, doar ne spui si-l vom schimba.
Acum, doar atrage-ne în Popasul tău cât mai mult!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 13:36
yzzy a scris:
Acesta aş vrea să fie "Popasul meu", fără a ştii, deocamdată, ce nume să îi pun. Dar, să fie locuşorul meu de nebunii, gânduri, probleme, bucurii, ....
Voi trece cu drag pe la popasul tau, ori de cate ori mai apare o nebunie, un gand, o problema sau o bucurie. Sper sa fie cat mai multe bucurii.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 16:40
Am văzut popasul şi, cum eram cam obosit, m-am aşezat pe băncuţă ca să-mi trag sufletu'. Dacă n-am să te deranjez prea tare, am să mai trec p-aci! _______________________________________ P.S. Băiatul ăla e obosit de România. Mie mi s-a umflat ficatul de România. Dar mă tratez cu ceai de sunătoare şi iau Rowacol, ca s-o mai duc câţiva ani. Dar al naibii să fiu dacă la viitoarea reîncarnare am să mă mai nasc în România! Am să încerc ceva mai exotic: să devin mucegai pe Marte...
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 17:29
Te-a obosit grădina de la Plopeni? Atunci este o oboseală dulce...
E jalnic dar îmi place PS-ul tău!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 18:13
Eheiii! Plopeniul l-am cam fentat săptămâna asta.
Am fost ieri p-acolo ca să nu creadă lumea c-am vândut casa şi am mai făcut ceva ordine. Dacă nu stau acolo nici nu pot pune legume pentru că n-am când să le ud şi nici n-am când să le plivesc.
Dar m-am întâlnit cu Ioneştii (dna Gina Ionescu – colegă de generală cu mine şi bună prietenă cu soţia mea – şi dl Dan Ionescu – unul dintre cei doi prieteni pe care-i am în viaţa asta) şi am stat la grătar şi la palavre până seara târziu.
Ar fi singrurul motiv care m-ar readuce în România la viitoarea reîncarnare: dacă s-ar renaşte şi ei aici! ____________________________ P.S. Ăsta-s eu în postura de fermier. Fotografia-i făcută anul trecut, că anu' asta n-am avut timp de poze...
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 18:20
N-ai figură nici de fermier, nici de anahoret! Încerci să ne păcălesti cu pălării, pistoale pe tine... Eheee!
Da, este minunat să ai cel putin un prieten adevărat.
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 18:23
Emil Condor a scris:
N-ai figură nici de fermier, nici de anahoret! Încerci să ne păcălesti cu pălării, pistoale pe tine... Eheee!
Da, este minunat să ai cel putin un prieten adevărat.
Emile, ţi-am spus doar că Anahoret mi-e doar numele! Fermier... fac eforturi ca să devin!
Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 20:41
Nu vi se pare straniu cum apare Popasul acesta? Ori este de la mine?
Eu văd o amestecătură imposibilă după al treilea mesaj, adică începând cu postarea lui Nicu! Vouă vă apare totul normal?
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 20:43
Iar penultima mea postare este trecută pe o altă treaptă. Cred că trebuie să restaurez Popasul acesta sau... este doar la mine??!!
Văd că pe a doua pagină e un început normal. Să vedem cum o să continue următoarele postări...
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 20:45
La mine se vede bine. Când sunt probleme în forum apare naşpa lista derulantă cu ultimele postări (aia de pe manşeta stângă). Cred că citeşte scriptul mai greu pentru că după aia-şi revine în matcă. Dar târziu.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 20:46
Emil Condor a scris:
Eu văd o amestecătură imposibilă după al treilea mesaj, adică începând cu postarea lui Nicu! Vouă vă apare totul normal?
Ca să se vadă normal, ar tebui să fim, noi toţi, normali! La mine se vede ok.
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 20:48
Pagina asta o văd cât se poate de normal dar pagina de început, avatarele apar în trei trepte!!!
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 20:49
yzzy a scris:
Emil Condor a scris:
Ca să se vadă normal, ar tebui să fim, noi toţi, normali! La mine se vede ok.
Dacă am fi normali, Popasul nu ar mai fi asa normal!
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 20:56
La mine şi pagina de început apare bine. Probabil calculatorul tău s-a speriat de faţa mea! Scoate-o de-acolo!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 21:07
Anahoret poate nu ma crezi dar eu chiar asa mi te-am imaginat. Mi se intampla des chestia asta.
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 21:08
Păi nu ţi-am spus că sunt ţăran?!?!
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 21:11
Normal, scrierile sale, deja au format un portret care nu poate fi departe de realitate. Doar că în portretul imaginar făcut nu-l aveam cu pălărie de menonites!
Esti bărbat bine, Anahoret! Am să iau poza de acolo, poate îsi revine si pagina aceea!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 21:14
Ei se vede si dincolo de palarie Doar avem imaginatie Emil, poate s-a emotionat pagina
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 21:18
Uite Mihaela! Bărbatul cu pălărie s-a rusinat în fata atâtor complimente si a plecat din Popas! Probabil este în fata oglinzii să vadă dacă avem dreptate!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 21:26
Emil Condor a scris:
Uite Mihaela! Bărbatul cu pălărie s-a rusinat în fata atâtor complimente si a plecat din Popas!
Ei apare acusi cu alta palarie
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 21:34
Anahoret a scris:
Ăsta-s eu în postura de fermier. Fotografia-i făcută anul trecut, că anu' asta n-am avut timp de poze...
Ce bine sameni cu ,,nea Mărin" (Amza Pelea)... Eşti şi miliardar? Mă bucur să te cunosc şi fără sutană.
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 05 Apr 2009, 21:52
Mihaela a scris:
Emil Condor a scris:
Uite Mihaela! Bărbatul cu pălărie s-a rusinat în fata atâtor complimente si a plecat din Popas!
Ei apare acusi cu alta palarie
Altă "Mărie" sau doar altă pălărie?
Anahoret, vino repede înapoi că Emil e pus pe "bârfă"!
Late edit: a apărut! eu plec...