Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 06 Dec 2009, 08:40
Emil Condor a scris:
No, glumesc. Vine si ea, doar acum e supărată pe mine că am plecat trei zile; nu stie că am fost fortat de boală.
Heeeeeeeeeeeeeeeeeei, n-am ştiu! Sper că acum eşti bine! Dacă ştiam reveneam mai repede, să te susţin moral, fireşte!. Te pup, încă odată.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 06 Dec 2009, 23:00
yzzy a scris:
Emil Condor a scris:
Asteptarea mi-a fost răsplătită. Mă bucur să te revăd, dragă Yzzy!
Mi-ai dus dorul? Mă bucur să te revăd! Am lăsat să se liniştească apele, acum vreau să citesc să văd cât de liniştite au fost pe aici, e cam mult de citit! Ţi.am scris un email, via yahoo, nu ştiu dacă l-ai citit. În fine, ne mai citim, sau nu.
Nu încape nicio îndoială în privinta dorului.
Yzzy, chiar dacă uneori, unii se agită mai mult decât trebuie, nu e necesar să pleci, ci doar să eviti ceea ce nu-ti place. Acelasi lucru transmit si călugărului nostru iubit.
Multumesc pentru Email: nu umblasem pe el de circa o săptămână. Acum l-am citit. Sărut mâna!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 06 Dec 2009, 23:03
yzzy a scris:
Emil Condor a scris:
No, glumesc. Vine si ea, doar acum e supărată pe mine că am plecat trei zile; nu stie că am fost fortat de boală.
Heeeeeeeeeeeeeeeeeei, n-am ştiu! Sper că acum eşti bine! Dacă ştiam reveneam mai repede, să te susţin moral, fireşte!. Te pup, încă odată.
Dacă stiam că... nu stii, îl rugam pe Abby să-ti transmită, doar pentru a te vedea înapoi.
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 07 Dec 2009, 22:29
Noapte bună!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 07 Dec 2009, 22:44
Mulţumesc Yzzy. Noapte bună şi....să visezi frumos.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 08 Dec 2009, 14:04
Am găsit ceva absolut delicios: …îi sfătuiesc pe votanţii anti-Băsescu bătuţi de gândul emigrării să mai chibzuiască înainte de a o face. Nu de alta, dar aproape toţi cei care au plecat înaintea lor au ajuns să-l voteze pe Băsescu. – Cristian Tudor Popescu, Gandul
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 08 Dec 2009, 14:33
Şi încă una:
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 08 Dec 2009, 20:55
ostrovna a scris:
Ce simplă e viaţa pentru ele.
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 09 Dec 2009, 00:11
yzzy a scris:
Am găsit ceva absolut delicios: …îi sfătuiesc pe votanţii anti-Băsescu bătuţi de gândul emigrării să mai chibzuiască înainte de a o face. Nu de alta, dar aproape toţi cei care au plecat înaintea lor au ajuns să-l voteze pe Băsescu. – Cristian Tudor Popescu, Gandul
Probabil Cristian a spus-o ca glumă dar are mult adevăr!
Yzzy, am remarcat usor un lucru în acest Popas: de două zile este mai luminos.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 09 Dec 2009, 08:15
Emil Condor a scris:
PS. Nu mi-ai spus nimic de avatar.
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 09 Dec 2009, 17:49
Popasul e mai luminos, datorita noua, celor ce postam cuvinte luminoase, care nu sunt doar vorbe, aparent frumoase. Sunt bucati rupte din noi, farame de suflet pe care ni le transmitem unul altuia, petice de speranta, dorinte amanate care de-abia asteapta sa irumpa. Fiecare vorba poarta in ea alte mii de vorbe , multe nespuse, destule gandite, putine rostite…Si fiecare cuvant ne leaga din ce in ce mai strans unii de ceilalalti. Cu doruri multe…Mult prea multe.
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 09 Dec 2009, 17:53
...Am fost invatati sa vorbim frumos: "cuvinte frumoase la auzit si placute la raspuns scrise" precizau inca din 1841 "Regulile de chepetenie ale Epistolariului romanesc". Tot demult dateaza regula bunei-cuviinte si ea mai veche decat viata fiecaruia din noi: "Demnitatea scrierii sta in alegerea espresiunilor cuviincioase, cerute de respectul datorat persoanelor catra cari ne adresam si de respectul catra noi insine si in inlaturarea vorbelor vulgare care ar arata dispretul pentru altii sau lipsa noastra de cultura, precum si a espresiunilor care ar arata injosire, umilinta sau lipsa de demnitate".
Antoaneta TANASESCU - Curs intensiv de comunicare pe cale virtuala. In: Jurnalul national, anul 15, nr.4283/ 4 apr. 2007, p. 4.
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 09 Dec 2009, 19:38
dolion a scris:
...Am fost invatati sa vorbim frumos: "cuvinte frumoase la auzit si placute la raspuns scrise" precizau inca din 1841 "Regulile de chepetenie ale Epistolariului romanesc". Tot demult dateaza regula bunei-cuviinte si ea mai veche decat viata fiecaruia din noi: "Demnitatea scrierii sta in alegerea espresiunilor cuviincioase, cerute de respectul datorat persoanelor catra cari ne adresam si de respectul catra noi insine si in inlaturarea vorbelor vulgare care ar arata dispretul pentru altii sau lipsa noastra de cultura, precum si a espresiunilor care ar arata injosire, umilinta sau lipsa de demnitate".
Antoaneta TANASESCU - Curs intensiv de comunicare pe cale virtuala. In: Jurnalul national, anul 15, nr.4283/ 4 apr. 2007, p. 4.
Da Dolion. Ai dreptate, dar parcă am uitat, o parte dintre noi, să apelăm la regulile bunei-cuviinţe. Vezi asta, zi de zi, în viaţa reală. O vezi şi pe blogurile şi forumurile din virtual. Spuneam câteva postări mai sus, că, încă, încerc să înţeleg oamenii de ce la place să fie răi. Apropo, ce mai face mama ta?
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 09 Dec 2009, 20:02
yzzy a scris:
Emil Condor a scris:
PS. Nu mi-ai spus nimic de avatar.
Păi nuţi-am spus eu ? Este Milu nost la pescuit pe vremea când avea 20 de primăveri. Ori pe mine nu mă crezi?
Şi ţi-am mai spus că acum până şi nepoatele l-au părăsit, că s-au dus după drăguţ.
Şi ţi-am mai spus că eu am noroc că Puiu Mic încă este mic.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 09 Dec 2009, 20:09
abbilbal a scris:
Păi nuţi-am spus eu ? Este Milu nost la pescuit pe vremea când avea 20 de primăveri. Ori pe mine nu mă crezi?
Şi ţi-am mai spus că acum până şi nepoatele l-au părăsit, că s-au dus după drăguţ.
Da, Abbi, mi-ai spus. Dar, no, vroiam să-l las şi pe Emil să se laude. Iar nepoatele vor mai apare ele, fii sigur! Numa că ele-s mai năzdrăvane ca Puiu Mic.
abbilbal
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 09 Dec 2009, 20:21
Citat :
Dar, no, vroiam să-l las şi pe Emil să se laude.
Păi tu nu ştii că Milu nost nu se laudă, că doar i ruşine şi lui că nu-l mai bagă nepoatele în seamă. Norocul meu că mai am ceva vreme pănă nu mă bagă nici pe mine în seamă Puiu Mic.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 09 Dec 2009, 20:47
abbilbal a scris:
Norocul meu că mai am ceva vreme pănă nu mă bagă nici pe mine în seamă Puiu Mic.
Să-ţi ajute Dumnezeu să ajungi la vremea în care Puiu Mic nu te va băga în seamă, că va avea şi ea un Puiuţ Micuţ.
abbilbal
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 09 Dec 2009, 21:06
Păi tu Yzzy, dacă ar fi să apuc vremea când Puiu Mic va avea Puiuţ Micuţ, ceea ce este peste puterile mele, atunci iar mă va băga în seamă să-l învăţ pe Puiuţ să meargă cu rolele
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 09 Dec 2009, 21:09
abbilbal a scris:
Păi tu Yzzy, dacă ar fi să apuc vremea când Puiu Mic va avea Puiuţ Micuţ, ceea ce este peste puterile mele, atunci iar mă va băga în seamă să-l învăţ pe Puiuţ să meargă cu rolele
Chiar nu este peste puterile tale. Şi numa' bine, ai experienţă de-acum.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 09 Dec 2009, 21:15
Urmăresc de ceva timp, serialul FlashForward. În seara asta am găsit o frază care mi-a plăcut: Să trăieşti fiecare zi, făcând ce simţi că e corect. Şi asta, după ce azi, îmi venea să las totul baltă şi să plec din ţara asta, în care politicienii parcă şi-au pus în cap să-şi bată joc de noi toţi.
abbilbal
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 09 Dec 2009, 22:24
Yzzy, eu habar nu am ce au făcut politicienii azi. Aşa că, eu nu am motiv să-mi iau lumea în cap.
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 10 Dec 2009, 04:01
yzzy a scris:
abbilbal a scris:
Da, Abbi, mi-ai spus. Dar, no, vroiam să-l las şi pe Emil să se laude. Iar nepoatele vor mai apare ele, fii sigur! Numa că ele-s mai năzdrăvane ca Puiu Mic.
Da, eram trecut de 20 (cum spune Abby) dar nu si de 30 - mă reprezintă la primul pescuit în Canada.
Fetelor le-am dat o pauză, nu vreau să le văd că asistă la discutii politice.
Abby, fetele nu m-au părăsit, mă iubesc si mai mult. Asa este în neamul nostru dragostea nu scade odată cu trecerea timpului ci... invers: mereu mai mare si mai mare. La noi, dragostea e ca vinul.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 10 Dec 2009, 08:43
Bună dimineaţa!
"I look into your eyes Diving into the ocean I look into your eyes Falling
Like a wall of stars We are ripe to fall
And if you are a ghost I'll call your name again And if you are a ghost I'll call your name... You, always." Too Late - M83
abbilbal
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 10 Dec 2009, 08:54
Emil Condor a scris:
...fetele nu m-au părăsit, mă iubesc si mai mult...
Milu nost, eu nu am spus că nu te iubesc. Am spus doar că te-au părăsit şi se duc la drăguţ. Că doar la urma urmei, tot la "bucă" au sursa....