| "Popasul Meu" | |
|
+18delta Live Blue cactus dolion Doina Cristina ostrovna aurora abbilbal zaraza26 zuum ACCENT Layla Anahoret nicuvar Emil Condor yzzy 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 19 Noi 2009, 17:14 | |
| - Cristina a scris:
- yzzy a scris:
- Şi uit-aşa, săptămâna viitoare, poate sunt mai mult pe aici.
Trebuie să dezbatem ce-a fost în 22 noiembrie! Ce-a fost, cum a fost, de ce a fost, şi apoi, ce va fi, cum va fi, când va fi, de ce va fi? Adică: PS. Oricum, replica lui Boc, că pică capetele prefecţilor, dacă vor mai fi buletine expirate în 22 noi sau în 6 dec, a înnebunit lumea! Muncim de ne sar capacele! Nu că în rest, nu am fi avut de lucru, dar perioada asta se compară doar cu cea de după 1 ianuarie 2007, de când se putea trece graniţa doar cu buletinul, fără paşaport! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 19 Noi 2009, 17:22 | |
| Apropos: --- A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Ei s-au intilnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s-au casatorit. Nunta a fost perfecta. Iar viata lor in doi a fost deasemenea perfecta.
Intr-o seara de craciun, in care ningea puternic, aceasta pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe, cind la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii, care se pare ca avea o pana. Era Mos Craciun cu o tolba plina de cadouri. Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca copiii cei multi care asteptau cadourile, perechea perfecta l-au invitat pe Mos Craciun sa se urce in masina lor pt. a ajunge sa imparta cadourile. Si asa au ajuns in scurt timp sa imparta cadourile. Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologice si cei trei au avut un accident.
Unul singur din cei trei a supravietuit. Care? (Ginditi-va mai intii si abia apoi va dau raspunsul) _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 19 Noi 2009, 18:04 | |
| Hmm... Daca spun Mos Craciun, ai sa-mi spui ca nu, pentru ca e un personaj imaginar . Daca spun barbatul perfect, ai sa-mi spui ... la fel . Daca spun femeia perfecta,...idem . Asa ca ... ma abtin ! ps: dar daca femeia perfecta era insarcinata si a scapat doar copilul?! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 20 Noi 2009, 02:42 | |
| - yzzy a scris:
- A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta.
Cristina a dat toate răspunsurile posibile dar cel adevărat este exact opusul celui ce îl vom primi de la Yzzy. Si-mi voi explica afirmatia numai după ce avem răspunsul. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 20 Noi 2009, 19:12 | |
| Bine-nteles ca femeia perfecta. Ea este singura din cele 3 personaje care exista intr-adevar. Toata lumea stie ca Mos Craciun nu exista.... si ce sa mai zicem de barbati perfecti... Pt. femei, povestea se termina aici. Barbatii vor citi in continuare. Puncte bonus pt. barbati: Daca Mos Craciun si barbatul perfect nu exista, inseamna ca femeia a condus.. Ceea ce explica de ce s-a si intimplat accidentul. Si inca ceva: daca esti femeie si ai citit si restul povestii, asta mai demonstreaza inca o chestie: Femeile nu fac niciodata ce li se spune ! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 21 Noi 2009, 00:14 | |
| - yzzy a scris:
- Bine-nteles ca femeia perfecta.
Acum o întrebare foarte serioasă: în istoria omenirii găsim oameni perfecti? Dacă găsim, hai să numim câtiva! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 21 Noi 2009, 06:00 | |
| Pentru început, bună dimineaţa tuturor! Greu început pentru ziua de azi, ar fi trebuit să dorm mai mult, că la lucru merg de după-masă, dar nenii ăştia care ar trebui să se ocupe de organizarea alegerilor, au priceput că trebuie la fiecare secţie de votare 4 urne, şi nu 3 cum ştiau ei, deştepţii. Aşa că, al meu husband, plecă cu noapte în cap, pe la 12 şi ceva să facă cele 41 de urne lipsă. Am dormit eu, dar pe la 4 am simţit lipsa jumătăţii, aşa că m-am foit oleacă, apoi am zis că mai bine mă trezesc să-mi beau cafeluţa, să nu mi se urce nervii la cap de tot. So, I'm here! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
yzzy
| |
| |
yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 21 Noi 2009, 06:06 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 21 Noi 2009, 06:12 | |
| Bună dimineata! Păi stiam că răspunsul ce o să vină e "femeie perfectă", din care cauză am spus că e opusul răspunsului, adică "bărbat perfect". Atât am avut perfect între oameni: un bărbat. E usor de dat acest răspuns. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 21 Noi 2009, 06:29 | |
| Born: c. 5 B.C. Birthplace: Bethlehem, Judea Died: c. 30 A.D. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
| |
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 21 Noi 2009, 07:01 | |
| - Emil Condor a scris:
- yzzy a scris:
- Bine-nteles ca femeia perfecta.
Acum o întrebare foarte serioasă: în istoria omenirii găsim oameni perfecti? Dacă găsim, hai să numim câtiva! Nu stiu daca perfecti, dar apropiati de perfectiune, eu cred ca au fost citiva, printre care marii invatatori/profeti ai lumii, dar si Maica Tereza, vorba lui Yzzy ... Iar un cuplu apropiat de perfectiune -eu cred ca - au fost Iisus si Maria Magdalena . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 21 Noi 2009, 07:04 | |
| - yzzy a scris:
- Cristina a scris:
ps: dar daca femeia perfecta era insarcinata si a scapat doar copilul?! Dar ai o imaginaţie bogată dragă! Asa este, recunosc ... Si este o "bogatie" pe care n-as schimba-o cu alt gen de ... comori . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 23 Noi 2009, 17:39 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 27 Noi 2009, 02:27 | |
| Dar tu unde esti, Yzzy? I too! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 28 Noi 2009, 20:08 | |
| Yzzy, Zilnic voi trece prin Popasul tău să-ti caut privirile, chiar dacă ar fi doar în avatarul acela. Ne mai lasi mult să asteptăm? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 29 Noi 2009, 15:29 | |
| Yzzy, am promis că zilnic voi trece pe aici... Tu? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 29 Noi 2009, 15:30 | |
| - Emil Condor a scris:
- Yzzy, am promis că zilnic voi trece pe aici... Tu?
Te salut Emile:) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 29 Noi 2009, 15:34 | |
| Sărut mâna! Geta, tu locuiesti mai aproape de Yzzy decât mine: trage o fugă la ea si rezolvă problema... No, glumesc. Vine si ea, doar acum e supărată pe mine că am plecat trei zile; nu stie că am fost fortat de boală. Yzzyyyyyyyy! Te iubim finetea noastră dulce! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 29 Noi 2009, 16:59, editata de 1 ori | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 29 Noi 2009, 15:37 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 02 Dec 2009, 06:42 | |
| Okay Yzzy! Politica o să dispară de la Popas, poti reveni. Ne lipsesti la fel de mult ca Anahoret. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 06 Dec 2009, 08:33 | |
| Asteptarea mi-a fost răsplătită. Mă bucur să te revăd, dragă Yzzy! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 06 Dec 2009, 08:37 | |
| - Emil Condor a scris:
- Asteptarea mi-a fost răsplătită.
Mă bucur să te revăd, dragă Yzzy! Mi-ai dus dorul? Mă bucur să te revăd! Am lăsat să se liniştească apele, acum vreau să citesc să văd cât de liniştite au fost pe aici, e cam mult de citit! Ţi.am scris un email, via yahoo, nu ştiu dacă l-ai citit. În fine, ne mai citim, sau nu. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: "Popasul Meu" | |
| |
|
| |
| "Popasul Meu" | |
|