Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 05 Apr 2010, 07:55
Hristos a Înviat! Mulţumesc de urări, să aveţi parte şi voi de o primăvară frumoasă, plină de întâmplări minunate!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 05 Apr 2010, 20:56
16 aprilie 2010 29 aprilie 2010( cu toate că nu e foarte clară poza)
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 06 Apr 2010, 11:46
yzzy,
păcat că-s un pic ceţoase şi a doua pare că ai mişcat mâna în care aveai aparatu'... pare o pictură mai mult. Nu prea mă pricep io la fotografie, mă aflu-n trebă să mai schimbăm o vorbă
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 06 Apr 2010, 13:05
rolia a scris:
păcat că-s un pic ceţoase şi a doua pare că ai mişcat mâna în care aveai aparatu'...
Sau poate o fi din cauză că le-a făcut în avans (pe una cu doar 10 zile, pe cealaltă cu vreo trei săptămâni).
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 06 Apr 2010, 17:36
rolia a scris:
yzzy,
păcat că-s un pic ceţoase şi a doua pare că ai mişcat mâna în care aveai aparatu'... pare o pictură mai mult. Nu prea mă pricep io la fotografie, mă aflu-n trebă să mai schimbăm o vorbă
Nici eu nu mă pricep. Am vrut doar să arăt natura la un interval de 2 săptămâni. Prima nu e ceţoasă, pur şi simplu aşa tare ningea, cu fulgi mari, cum n-am văzut nici astă-iarnă. Era în 16 aprilie, iar în 29 am făcut cea de-a doua fotografie, eram "călare" pe geam, erau deja înflorite narcisele în grădinuţă. PS. Delta, adică cum în avans? Dinainte de 16 şi 29 aprilie 2010? E grele pentru mine.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 06 Apr 2010, 17:49
yzzy a scris:
PS. Delta, adică cum în avans? Dinainte de 16 şi 29 aprilie 2010? E grele pentru mine.
Păi bine tu vecino, dar suntem de abia în 6 aprilie 2010
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 06 Apr 2010, 17:52
rolia a scris:
yzzy,
Nu sut ceţoase, dar probabil bătea vântul şi florile erau în mişcare.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 06 Apr 2010, 18:00
abbilbal a scris:
yzzy a scris:
PS. Delta, adică cum în avans? Dinainte de 16 şi 29 aprilie 2010? E grele pentru mine.
Abby, eu cred ca Yzzy a facut pozele astea in martie. Dar si eu vreau sa ajungem mai repede la perioada mai calda
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 06 Apr 2010, 18:32
yzzy a scris:
... E grele pentru mine.
Chiar că fură "grele".
abbilbal a scris:
Da? Da! Asta e! şi ce tare eram în clanţă. Am greşit.
Mihaela a scris:
Abby, eu cred ca Yzzy a facut pozele astea in martie.
Da, erau din martie.
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 06 Apr 2010, 19:28
yzzy a scris:
Păi, dacă azi e 6 aprilie 2010 şi tu ai făcut poze deja pe 16 apilie 2010 şi 29 aprilie 2010, sunt convins că-i grea şi pentru tine o asemenea performanţă, nu doar pentru restul omenirii...
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 06 Apr 2010, 20:34
Language is the source of misunderstandings. - Antoine de Saint-Exupery
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 17 Apr 2010, 17:46
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 18 Apr 2010, 20:32
Sărut mâna, gazdă dragă!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 18 Apr 2010, 21:35
Emil Condor a scris:
Sărut mâna, gazdă dragă!
O zi frumoasă Emil dragă!
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 19 Apr 2010, 19:45
Primită pe mail.... Realizezi ca traiesti in 2010 fiindca...
1. tastezi numarul PIN, fara sa vrei, la cuptorul cu microunde. 2. de ani de zile nu ai mai jucat solitaire cu carti reale 3. ai o lista cu 15 numere de telefon ca sa iti suni familia formata din 3 persoane 4. trimiti un mail colegului care sta linga tine 5. ai pierdut contactul cu prietenii fiindca nu ai adresele lor de e-mail 6. te intorci dupa o zi lunga de lucru acasa si raspunzi la telefon cu numele firmei 7. formezi 0 la telefon ca sa primesti informatii 8. esti de 4 ani la locul tau de munca, dar pentru 3 firme diferite 9. toate reclamele de la TV arata si o adresa de web 11. intri in panica cind realizezi ca ai plecat de acasa fara mobil si te intorci din drum ca sa-l iei 12. te trezesti de dimineata si deschizi outlook-ul inainte sa bei cafeaua 13. inclini capul, ca sa zimbesti 14. citesti textul asta si rinjesti 15. mai rau, stii deja ca vei trimite mailul acesta mai departe 16. esti prea ocupat ca sa iti dai seama ca din lista lipseste punctul 10 17.. te mai uiti o data pe lista, ca sa vezi daca intr-adevar punctul 10 lipseste …. si acum rizi…. Hai, trimite mai departe …. : -) asa e, nu? Apropo: Un om de stiinta sud-american a descoperit, dupa cercetari indelungate si complicate, ca persoanele care nu sint sexual active isi citesc e-mail-urile cu mina pe mouse. Acum nu mai are sens sa iei mina de pe mouse, e prea tarziu……
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 19 Apr 2010, 20:19
Am inghitit galusca; eram cu mana pe mouse; dar spune-mi sincer yzzy, tu cu ce manevrezi calculatorul?
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 19 Apr 2010, 20:26
dolion a scris:
Am inghitit galusca; eram cu mana pe mouse; dar spune-mi sincer yzzy, tu cu ce manevrezi calculatorul?
Şi eu tot cu mâna pe mouse.
dolion
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 20 Apr 2010, 08:43
La mine e varsta, dar tu, domnisoara, ce explicatie ai? Sa stii ca nu am exagerat cu apelativul "domnisoara"; cand aveai tu 18 ani, eu eram de 32, sotia avea al doilea copil (am spus ca "sotia avea", pentru a evita interpretarile)! Asa ca nu ai motiv sa faci parte dintre persoanele citate de cercetatorul ala, care nu avea ce face!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 20 Apr 2010, 17:39
dolion a scris:
La mine e varsta, dar tu, domnisoara, ce explicatie ai? Sa stii ca nu am exagerat cu apelativul "domnisoara"; cand aveai tu 18 ani, eu eram de 32, sotia avea al doilea copil (am spus ca "sotia avea", pentru a evita interpretarile)! Asa ca nu ai motiv sa faci parte dintre persoanele citate de cercetatorul ala, care nu avea ce face!
Stai liniştit, nu fac parte, încă, dintre acele persoane. PS. Cred că toată lumea care-şi citeşte mailul o face cu mouse-ul. Sau nu?
dolion
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 20 Apr 2010, 17:57
Lasand gluma, adevarul e ca nu ai cum sa renunti la manevrarea mouse-lui in exploatarea calculatorului! Am intalnit, insa, calculatoristi care se descurca numai cu tastatura.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 20 Apr 2010, 18:01
dolion a scris:
... calculatoristi care se descurca numai cu tastatura.
Leptopiştii mai degrabă.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 21 Apr 2010, 19:20
yzzy a scris:
dolion a scris:
Leptopiştii mai degrabă.
Mai este cazul celor carora li se par mai rapide comenzile din taste. Se folosesc mai ales in Word si in Autocad. Cum e sotul meu...
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 21 Apr 2010, 20:36
si mie imi plac mai mult comenzile din taste de ex, copy-paste, fac de cele msi multe ori din tastatura
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 22 Apr 2010, 04:12
zaraza26 a scris:
yzzy a scris:
dolion a scris:
Leptopiştii mai degrabă.
Mai este cazul celor carora li se par mai rapide comenzile din taste. Se folosesc mai ales in Word si in Autocad. Cum e sotul meu...
Eu folosesc cu succes combinația celor două. Probabil cei mai mulți dintre noi așa procedează, nu?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 22 Apr 2010, 08:39
Emil Condor a scris:
Eu folosesc cu succes combinația celor două. Probabil cei mai mulți dintre noi așa procedează, nu?
Eu cred ca cei mai multi folosesc cu precadere mouse-ul. Si eu folosesc mai mult mouse-ul. Dar sunt comenzi pe care le-am invatat de la sotul meu si pe care le stiu cei care folosesc tastatura. De exemplu schimbarea din majuscule in minuscule si invers, in Word. E comanda Shift+F3.