LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
"Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
brasov sibiu taieri nicuvar politica Fantasy reclame Limba comment-143 romana google muzica_traditionala problema mediu 1 padure Popasul CPSF internet curiozitati drumetie istorie humanitas efremovivanantonovici 23 1918
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
"Popasul Meu" - Pagina 13 I_vote_lcap"Popasul Meu" - Pagina 13 I_voting_bar"Popasul Meu" - Pagina 13 I_vote_rcap 
Emil Condor
"Popasul Meu" - Pagina 13 I_vote_lcap"Popasul Meu" - Pagina 13 I_voting_bar"Popasul Meu" - Pagina 13 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

"Popasul Meu"

In jos 
+18
delta
Live
Blue
cactus
dolion
Doina
Cristina
ostrovna
aurora
abbilbal
zaraza26
zuum
ACCENT
Layla
Anahoret
nicuvar
Emil Condor
yzzy
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

"Popasul Meu" - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptySam 17 Oct 2009, 11:04

zaraza26 a scris:
Cristina a scris:
Yzzy, nu fii trista, toate-s trecatoare pe lumea asta Very Happy ! Important e sa-nvatam sa acceptam mai usor diversitatea de opinii, sa ne comportam democratic, pas cu pas, dar temeinic Cool ...
Si -mai ales- sa nu uitam sa zimbim Very Happy !

Si uite ce frumos ne zambeste Cristina! Daca as avea timp, v-as pune o poza cu o mutra tare vesela :joker: , ceva sa va descretesc fruntile. Nu conteaza ce fac astia de sus... pur si simplu asa e la alegeri... nu va speriati de criza, ca romanii nu se impiedica de asa ceva. Vedeti-va de treburi zambind! La mine e soare dupa cateva zile de nor!! queen

Te salut Zaraza si pe toti care sunteti ,o zi buna sa avet!!! mwah! mwah! mwah! flower
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyDum 18 Oct 2009, 07:34

zaraza26 a scris:
Cristina a scris:
Yzzy, nu fii trista, toate-s trecatoare pe lumea asta Very Happy ! Important e sa-nvatam sa acceptam mai usor diversitatea de opinii, sa ne comportam democratic, pas cu pas, dar temeinic Cool ...

Si uite ce frumos ne zambeste Cristina! Daca as avea timp, v-as pune o poza cu o mutra tare vesela :joker: , ceva sa va descretesc fruntile. Nu conteaza ce fac astia de sus... pur si simplu asa e la alegeri... nu va speriati de criza, ca romanii nu se impiedica de asa ceva. Vedeti-va de treburi zambind! La mine e soare dupa cateva zile de nor!! queen

Astept(am) cu nerabdare, frumoasa Zaraza, noul tau avatar sunny ! Chiar daca nu reusesti, pune-l la semnatura si roaga-l pe Emil sa te ajute: o va face cu placere Very Happy!
ps: sper ca zimbetul meu sa fie molipsitor, inclusiv pe-acest forum.

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyDum 18 Oct 2009, 07:45

Cristina a scris:
Ce avatar frumos ţi-ai tras! Şi ce zâmbet minunat ai! Pupici!
Şi acum să revenim...
Eram tristă, pentru că nu-mi place să văd lumea că se ceartă. Sunt de acord cu diferenţele de opinie, dar nu cu atacurile la persoană. E dreptul fiecăruia să gândească şi să acţioneze cum crede de cuviinţă, dar să nu judece pe altul care are o părere diferită.
Oricum, ieri dimineaţă când am intrat pe forum, Emil reuţise să detensioneze atmosfera. Păcat că ieri am fost ocupată, dar mă revanşez cu scrisul azi!
A! Şi păcat că nu-mi merg muţunachii! bounce

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyDum 18 Oct 2009, 07:57

yzzy a scris:
Cristina a scris:
Ce avatar frumos ţi-ai tras! Şi ce zâmbet minunat ai! Pupici!
Şi acum să revenim...
Eram tristă, pentru că nu-mi place să văd lumea că se ceartă. Sunt de acord cu diferenţele de opinie, dar nu cu atacurile la persoană. E dreptul fiecăruia să gândească şi să acţioneze cum crede de cuviinţă, dar să nu judece pe altul care are o părere diferită.
Oricum, ieri dimineaţă când am intrat pe forum, Emil reuţise să detensioneze atmosfera. Păcat că ieri am fost ocupată, dar mă revanşez cu scrisul azi!
A! Şi păcat că nu-mi merg muţunachii! bounce

Ma bucur ca-ti place noul meu avatar zimbaretz Very Happy !

Uite aici un link de unde iti poti copia mutunachii "Popasul Meu" - Pagina 13 Laie_23

http://www.pic4ever.com/index.htm

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyDum 18 Oct 2009, 08:15

Cristina a scris:
...
ps: sper ca zimbetul meu sa fie molipsitor, inclusiv pe-acest forum.
Am văzut că nici eu nu mai am avatarul meu tristuţ. Mi-era drag de el! "Popasul Meu" - Pagina 13 4chsmu1
Am să caut altul "Popasul Meu" - Pagina 13 Chase
Poate-mi trag şi eu o mutră zâmbăreaţă! "Popasul Meu" - Pagina 13 SEVeyesB08_th

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyDum 18 Oct 2009, 08:21

"Popasul Meu" - Pagina 13 Sunt_f_dulce_1152369646

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyDum 18 Oct 2009, 08:22

"Popasul Meu" - Pagina 13 Best_friends_1150878796

Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyDum 18 Oct 2009, 08:25

Cristina a scris:
Şi eu am unul cam la fel! Very Happy
"Popasul Meu" - Pagina 13 Supric1.th

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyDum 18 Oct 2009, 08:38

yzzy a scris:
Cristina a scris:

E dulce fooooc, micutzul!!! Sa-ti traiasca BINE! Very Happy
ps: Vezi ce intuitie am ?! "Popasul Meu" - Pagina 13 Hexer lol!

Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyDum 18 Oct 2009, 09:15

Cristina a scris:

Nope! "Popasul Meu" - Pagina 13 No
Şi pentru a nu mai fi dubii, acesta e căţeluşul meu, un doberman, talie medie, maro, pe nume Max! Aici e astăprimăvară, la băiţă, cu soţul meu şi copilu'!
"Popasul Meu" - Pagina 13 Dscn0069h.th

Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyDum 18 Oct 2009, 10:02

Cam aşa văd şi eu problema.
Care este realitatea zilei ?
Impunerea prin intermediul unei dictaturi parlamentare constituita ad-hoc a unei miscari totale de indepartare a lui Basescu si a tuturor celor care mai stau in calea miliardarilor de carton si a gulerelor albe care au pus stapanire pe Romania post comunista.
In realitate este vorba despre unirea tuturor acestor forte malefice care au ruinat totalmente Romania prin acumularea in buzunarele proprii a peste 90% din bogatiile tarii, saracind in cel mai profund grad marea masa a populatiei.
De fapt nici nu conteaza pentru ei jocul sau apartenenta doctrinara sau politica.
In aceste momente isi string randurile si isi dau mana cu totii, fosti securisti vechiului regim impreuna cu urmasii lor, fosti apartinatori ai vechiului sistem comunist la care au marsat si o mare parte a imbogatitilor peste noapte prin inselatorie sau furt in perioada de dupa 1989, admisi in aceste cercuri datorita servilismului si sprijinului acordat celorlalti in toata aceasta perioada.
Daca face o minima analiza oricine poate sa constate cu usurinta ca oameni care nu aveau nici dupa ce sa bea apa in decembrie 1989 au ajuns prin furt, inselatorie, frauda, evaziune fiscala, mita sau servilism sa fie detinatorii unor averi la care americanii, nemtii, japonezii sau englezii au ajuns in decursul a cel putin 5-6 generatii.
Dintre ei fac parte nimeni altii decat fosti sau actuali politicieni, fosti sau actuali parlamentari, fosti sau actuali membri ai puterii judecatoresi.
Numele acestora sunt de notorietate si iar ceea ce afirm eu se poate usor constata si dovedi.
Mai mult, constatam cu stupoare ca mare parte dintre ei cooptati si in marile loje masonice care se pare ca nici ele nu mai tintesc spre telul initial pentru care s-au constituit, in ultima perioada dand dovada de pervertirea nobilelor idei in care pana nu de mult se subjugau.

Ce se intampla azi in realitate ?

Basescu a avut curajul sa se impotriveasca si sa limiteze acest curent malefic, atingand prin aceasta vointa acestei caste a superimbogatitilor peste noapte, a acestui vampirism impotriva romanilor.
Rezultatul ?

Simplu si il observam cu totii.
Nici sa nu va mirati fata de ceea ce va urma.
Simplu ca buna ziua.
Inchiderea totala a gurii acestuia prin aplicarea unor pedepse exemplare aplicate acestuia prin intermediul uneia din puterile rebele, urmand a fi ascuns pentru restul vietii in spatele gratiilor, atat el cat si cei care au indrasnit sa i se alature.

Ce nu observam noi ?

Afinitatile inexplicabile dintre fostii reprezentanti ai comunismului si ai urmasilor lor cu restul celor aratati mai sus.
Afinitati intre iliescieni si comunisti cu fostii securisti, cu spargatorii profesionisti de acum de partide sau aliante care au fost anticomuniste rpin formarea de aripi si aripioare, cumulat cu imbogatitii din magistratura sau cu o parte din imbogatitii peste noapte acceptati datorita jocurilor pro.

Toate acestea vor conduce insa catre o situatie grava si fara precedent a marei mase a poporului incepand cu sfarsitul lui noiembrie 2009, accentuata in decembrie 2009 si care va izbucni in forta cel tarziu in februarie-martie 2010.
Grav va fi faptul ca miscarile vor deveni necontrolabile, similare situatiei din fosta iugoslavie, ajungandu-se in foarte scurt timp la ceea ce se urmareste de foarte multa vreme si anume la ruperea Statului Roman in provincii, lucru dorit dealtfel de foarte multa vreme de mai marii lumii.

Singura noastra sansa este aceea pe care o poate aduce tot marea masa a poporului care trebuie sa dea dovada din nou de luciditate in locul celor care ar trebui sa fie lucizi, votand contra acestui mare pericol - DICTATURA din acest moment a PARLAMENTULUI.

Votul poate salva aceasta tara de la dezastru.

Este vizibil ce se petrece de cateva saptamani, este mai mult ca vizibil santajul parlamentarilor impotriva presedintelui.
este mai mult ca vizibil ca de peste 2 ani se cauta a se scapa de basescu de teama ca ar putea sa ajunga in a reusi sa puna acele "tepe" pentru toate aceste gasti.
Este singur insa.
A deranjat mult si pe multi motiv pentru care s-au coalizat cu totii, facandu-se frate du dracul pana trec puntea - impotriva lui Basescu.

Nu uitati, conflictul este plecat de la parlamentari prin incercarea demiterii din 2008, nereusita, continuata cu alianta antibasecu dintre PNL sustinuti de PSD in 2008 si 2009, situatie prelungita, accentuata si sustinuta de marea parte a magistratilor proveniti din fostul regim, continuat cu manipularea sindicatelor prin liderii lor, ajunsi la randul lor milionari pe spatele bietilor sindicalisti, toate acestea incheiate cu aceasta forma de santaj al parlamentului fata de presedinte chiar cu riscul ca populatia sa ajunga in sapa de lemn si sa fie infometata.

Nu sunt membru PDL si nici sustinator fervent al lui Basescu.
Dar nici orb nu sunt.
Invocarea dictaturii presedintelui este un bluf.
Am asistat in ultimii ani la dictatura primuluui ministru Tariceanu (care nu putea fi schimbat), asist la dictatuta parlamentului - in perioada in care nu poate fi dizolvat, cu scopul de a se ajunge la o noua dictatura cumulata a urmatorului prim-ministru cumulata cu una a parlamentului.

Este parerea mea si tare as vrea sa nu se adevereasca.

Sursa: ForumRealitateaTv.
http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=35933[i][b]

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyLun 19 Oct 2009, 14:05

yzzy a scris:

Si eu am poza asta. De cand am gasit-o, o pun la avatarul de la messenger din cand in cand. Eu zic ca seamana cu un prieten!

N-aveam de gand sa schimb avatarul. Sunt cam inflexibila la capitolul asta. Mai intra aici: sotul, prietenii... Nu ii schimb. In rest imi place schimbarea, dar uneori mi se pare ca ma ia pe nepregatite si am nevoie de o perioada de acomodare.

Si pentru ca e toamna...

"Popasul Meu" - Pagina 13 1597211pf0vznbeym

si sa ne simtim bine impreuna!! hug
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyLun 19 Oct 2009, 19:21

Cristina a scris:
yzzy a scris:
Cristina a scris:

Ce dragut mwah! mwah! mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyMar 20 Oct 2009, 08:25

yzzy a scris:
Cristina a scris:

Nope! "Popasul Meu" - Pagina 13 No

doh tongue Ups! Laughing

yzzy a scris:
Şi pentru a nu mai fi dubii, acesta e căţeluşul meu, un doberman, talie medie, maro, pe nume Max! Aici e astăprimăvară, la băiţă, cu soţul meu şi copilu'!
"Popasul Meu" - Pagina 13 Dscn0069h.th

Sa va traiasca puiutzul, Yzzy Very Happy ! Cei maro sunt -intr-adevar- mult mai frumosi decit cei cu negru ...

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyMar 20 Oct 2009, 08:27

ostrovna a scris:
Cristina a scris:

Ce dragut mwah! mwah! mwah! mwah! mwah!
Subscriu ! Laughing
mwah!

Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyMar 20 Oct 2009, 18:30

Cristina a scris:

Sa va traiasca puiutzul, Yzzy Very Happy ! Cei maro sunt -intr-adevar- mult mai frumosi decit cei cu negru ...
Mulţumesc Cristina. Nu mai e puiuţ, are cred 6 ani, acum în octombrie. Nu ştiu exac, trebuie să mă uit în carneţelul lui. Dar e de talie medie. Şi e răăăăăăăăăăăăăăăău, latră orice mişcă, are treabă cu copii, ţiganii, bicicliştii, motoarele, soţul meu, etc... doh
Şi nu-l poţi lăsa dezlegat şi nesupravegheat, imediat e în casă! "Popasul Meu" - Pagina 13 876722

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyMier 28 Oct 2009, 01:24

Am intrat în Popasul ăsta doar ca să văd niste zâmbete dulci. hug
Acum pot pleca, sunt satisfăcut. Very Happy

yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyMier 28 Oct 2009, 19:38

Emil Condor a scris:
Eşti un dulce Emil, mulţumesc! mwah!
Adevărul e că suntem câteva femei faine pe-aici prin popas, nu? Wink
Şi zâmbăreţe! so funny!

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyMier 28 Oct 2009, 22:49

yzzy a scris:
Emil Condor a scris:
Eşti un dulce Emil, mulţumesc! mwah!
Eh! Stiu de unde mi se trage... de dulceată vorbesc!
S-a luat de la zâmbetele voastre. hug Nu e meritul meu. smile

Citat :
Adevărul e că suntem câteva femei faine pe-aici prin popas, nu? Wink
Şi zâmbăreţe! so funny!
Prisma Condor atrage numai ce este frumos. fizic, moral... numiti-le voi! happy

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyJoi 29 Oct 2009, 10:36

Emil Condor a scris:

E un fenomen inversat. Prisma Condor compune, in loc sa descompuna. Ea apare in urma compunerii a sapte, nu culori, ci atribute: frumusete, iubire, prietenie, cinste, dreptate, bun-simt, inteligenta. Sau, cum vede fiecare... curcubeul! hug love
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyJoi 29 Oct 2009, 19:11

zaraza26 a scris:
compune, in loc sa descompuna.
uneste, in loc sa dezbine smile mwah! love

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyVin 30 Oct 2009, 00:53

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

E un fenomen inversat. Prisma Condor compune, in loc sa descompuna. Ea apare in urma compunerii a sapte, nu culori, ci atribute: frumusete, iubire, prietenie, cinste, dreptate, bun-simt, inteligenta. Sau, cum vede fiecare... curcubeul! hug love
Asa să fie, dulce Zaraza! Asa să fie mereu la Popasul nostru.

yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyLun 02 Noi 2009, 20:12

În sfârşit mi-am adus aminte cu cine cântă Tina această melodie superbă.
Vă las să savuraţi!
hug2

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyMar 03 Noi 2009, 00:51

Super Tina Turner! bravo

Totdeauna am ascultat-o cu plăcere.

Multumim pentru melodie, Yzzy!
Chiar am savurat fiecare moment. hug2

yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 EmptyMier 11 Noi 2009, 19:49

Pentru seara asta:

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 13 Empty

Sus In jos

"Popasul Meu"
Sus 
Pagina 13 din 31Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» "O casă de păpuşi" ("Nora")
» CINEMA
» Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?
» "Servus!" eseu de Maria Gold

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: YZZY-
Mergi direct la: