LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
"Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
taieri muzica_traditionala politica reclame Fantasy Popasul sibiu curiozitati comment-143 drumetie efremovivanantonovici 1918 nicuvar problema internet mediu Limba 23 istorie google CPSF brasov humanitas 1 romana padure
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
"Popasul Meu" - Pagina 8 I_vote_lcap"Popasul Meu" - Pagina 8 I_voting_bar"Popasul Meu" - Pagina 8 I_vote_rcap 
Emil Condor
"Popasul Meu" - Pagina 8 I_vote_lcap"Popasul Meu" - Pagina 8 I_voting_bar"Popasul Meu" - Pagina 8 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

"Popasul Meu"

In jos 
+18
delta
Live
Blue
cactus
dolion
Doina
Cristina
ostrovna
aurora
abbilbal
zaraza26
zuum
ACCENT
Layla
Anahoret
nicuvar
Emil Condor
yzzy
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

"Popasul Meu" - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMar 23 Iun 2009, 21:35

Felicitări! aplauze
Mult succes şi la celelate probe şi să intre la facultatea pe care o vrea ea! thumb_yello

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMar 23 Iun 2009, 22:21

Glitter Graphics - GlitterLive.com

Si de la mine cadoul tau,felicitari Sorina si bafta in continuare ,Zaraza ma bucur nespus:)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMier 24 Iun 2009, 05:05

zaraza26 a scris:
A mea da bac-ul. Sorina. A luat 10.
Mă bucur pentru ea si pentru tine ca părinte.
Felicitări! Să nu se oprească aici... Baftă mai departe!

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMier 24 Iun 2009, 06:55

Bună dimineata, Yzzy!
Dacă o să te las singură în câteva momente, nu o să te superi pe mine, nu-i asa?
Eu trebuie să merg la culcare. O zi minunată să ai! smile

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMier 24 Iun 2009, 07:08

Emil Condor a scris:
Bună dimineata, Yzzy!
Dacă o să te las singură în câteva momente, nu o să te superi pe mine, nu-i asa?
Eu trebuie să merg la culcare. O zi minunată să ai! smile
Atunci somn uşor Emil!
Şi eu mă duc la munci imediat!
flower

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMier 24 Iun 2009, 09:45

Anahoret a scris:
Felicitări! aplauze
Mult succes şi la celelate probe şi să intre la facultatea pe care o vrea ea! thumb_yello

Multumesc!
Aici e o problema... Ce vrea ea e irealizabil... Vrea psiholog criminalist si tocmai am aflat ca exista, probabil, un loc in fiecare judet, care e luat "pe viata" de cei pe care pune ochii politia - in sens bun. Si cum altfel decat pe baza de relatii, ca oriunde in lume. Abia am aflat asta de cateva zile, nu i-am spus inca, sa nu ii distrag atentia de la examene. Stie ea ca nu tot ce zboara se mananca, dar e foarte greu sa ii gasesc alt "vis". E foarte buna la engleza, ar putea merge ca traducator, ca profesoara nu vrea deloc. Am luat contactul si cu cineva din Cluj care ne-ar putea sfatui, numai sa treaca bac-ul. Mai vrea la calculatoare (de exemplu web design), dar a facut liceul la filologie, asa ca matematica, fizica, au devenit niste necunoscute pentru ea.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMier 24 Iun 2009, 09:49

Yzzy, Geta, Emil, va multumesc foarte mult pentru sustinere! I love you flower I love you
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMier 24 Iun 2009, 17:31

zaraza26 a scris:
Mai vrea la calculatoare (de exemplu web design), dar a facut liceul la filologie, asa ca matematica, fizica, au devenit niste necunoscute pentru ea.
Fără matematică nu prea merge să faci treabă la calculatoare. Web designul nu înseamnă doar HTML. Este mult mai adânc, crede-mă! Este posibil să ia examenul la facultate dar, dacă pe parcurs nu se împrieteneşte cu matematica, facultatea va deveni un chin.

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMier 24 Iun 2009, 17:50

zaraza26 a scris:
Anahoret a scris:
Felicitări! aplauze

Multumesc!
Aici e o problema... Ce vrea ea e irealizabil... Vrea psiholog criminalist si tocmai am aflat ca exista, probabil, un loc in fiecare judet, care e luat "pe viata" de cei pe care pune ochii politia - in sens bun. Si cum altfel decat pe baza de relatii, ca oriunde in lume. Abia am aflat asta de cateva zile, nu i-am spus inca, sa nu ii distrag atentia de la examene. Stie ea ca nu tot ce zboara se mananca, dar e foarte greu sa ii gasesc alt "vis". E foarte buna la engleza, ar putea merge ca traducator, ca profesoara nu vrea deloc. Am luat contactul si cu cineva din Cluj care ne-ar putea sfatui, numai sa treaca bac-ul. Mai vrea la calculatoare (de exemplu web design), dar a facut liceul la filologie, asa ca matematica, fizica, au devenit niste necunoscute pentru ea.

Zara, ceea ce va face dupa ce termina facultatea, nu putem sti de acum.
Va fi norocul, oportunitatea din acel moment.
Eu zic sa nu va axati, ganditi, acum, pe "serviciul" pe care il va avea/gasi peste 4 ani.
Daca a facut uman, si isi doreste psihologie... sa mearga la fac de psihologie.
Cred ca este o fac buna si de viitor, cu un spectru larg de aplicabilitate.
Si daca este pasionata si va fi preocupata si muncitoare, si daca se va baga in seama in facultate, poate sa fie observata de profesorii de specialitate, i se pot deschide multe oportunitati. Important este sa se agite, sa se intereseze, sa nu fie un simplu student pasiv. Si sa invete, sa fie bine pregatita in ceea ce ii place.
Faptul ca stie engleza este foarte foarte bine si de ajutor... poate citi documentatie,
poate intra in legatura cu altii. Poate si pe net, poate exista proiecte europene.

Important este sa faca facultatea, si s-o faca constiincios.
Si sa se "agite" pentru orice oportunitate se va ivi in fac, sa o caute.

Oana mea a terminat ASE-Management in bucuresti, ca a facut real si altceva nu avea ce sa faca (stia ff bine engleza, facuse Cambridge, daduse deja primele 2 grade de examene de calificare). Din anul 2 de fac (in primul an nu am lasat-o sa faca nimic decat sa invete pt fac) a avut oportunitatea sa fie primita la un test de engleza la Antena 1... de aici a inceput sa traduca filme si continua si acum aceasta colaborare.
Deci a terminat o fac , nu a lucrat deloc in meseria pt care are diploma.
Traducator poate fi cu orice facultate absolvita.
La fel in presa poate intra cu orice facultate.
Oportunitati pot aparea in domeniul studiat sau in altceva.
Dar trebuie sa le caute si sa fie pe faza.
Ca in vorba aia "D-zeu iti da, dar ..."
Si cand apare o oportunitate, mai poate aparea si un risc... acolo intervine inspiratia, iti asumi riscul sau nu?!?! Asta nu mai poate nimeni sa dea sfaturi... fiecare apreciaza singur.

BAFTA MULTA !!!!!!!!!!!!!! si cu CURAJ !!!

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMier 24 Iun 2009, 18:15

zaraza26 a scris:
Ce vrea ea e irealizabil... Vrea psiholog criminalist
Irealizabil este doar ceea ce nici macar nu incerci sa realizezi. Daca asta este ceea ce-si doreste cu-adevarat si daca - documentindu-se bine despre ce implica o asemenea meserie - ea totusi se simte pregatita/capabila, eu nu cred ca m-as incumeta sa nu o las macar sa incerce. Pentru simplul motiv ca nu as vrea sa apara, mai tirziu, regretele.
Iti spun din experienta proprie, draga Zaraza: mie mi s-a spus -in fatza- ca nu se poate obtine un anume post la o multinationala, decit prin pile, spagi, bla-bla-bla. Asta m-a ambitionat si mai tare, m-am pregatit si mai abitir, mi-am depus CV-ul, am fost la interviuri/teste si ... am luat postul Wink .
Deci...Succes smile !

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyMier 24 Iun 2009, 19:47

Va multumesc pentru incurajari. In concluzie, daca nu va apare ceva mai potrivit, putem da o sansa si psihologiei criminalistice sau pe aproape. Eu asa am zis pana acum, ca nu se stie ce poate lucra mai tarziu... eu nu sunt la curent cu ce se gaseste intr-un oras mare. Dar dupa cum ati vazut, incepeam sa inclin sa dau dreptate altora... si poate nu era bine. Asa cum a fost o discutie la sfarsitul facultatii mele. Unii profesori ziceau ca sa ne spuna ce ne asteapta, altii nu... si nu ni s-a spus, si eu zic ca rau au facut. Sorina va afla dupa examene toate amanuntele posibile si decat sa insistam sa faca altceva, o vom lasa la psihologie, daca simte ca vrea sa faca aceasta facultate. I love you flower I love you
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 8 EmptySam 04 Iul 2009, 22:30

Fără să se supere Emil, că muzica e împrăştiată peste tot, melodia asta o vreau aici, pentru că mi-a marcat o anumită perioadă a vieţii!

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 8 EmptyLun 27 Iul 2009, 07:01

Să lăsăm blestemele în plata lor şi să trecem la ceva mai romantic :