Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 30 Apr 2009, 21:07
yzzy a scris:
Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
Apoi mai e si pruna...
Tata era dintr-o comună de lângă Vălenii de Munte. Deci ceva gene bune aş avea...
Măi băieţi, voi vreţi s-o puneţi de-un chef la mine-n odaie fără mine?
Ori cu mine, ori cu mine!
Da crezi ca eu sunt scutita?))))
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 30 Apr 2009, 21:13
yzzy a scris:
Măi băieţi, voi vreţi s-o puneţi de-un chef la mine-n odaie fără mine? Ori cu mine, ori cu mine!
Yzzy, încercam şi noi să fim subtili... să te invităm fără să te prinzi!
_____________________ Free your mind!
ostrovna
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 30 Apr 2009, 21:17
Anahoret a scris:
yzzy a scris:
Măi băieţi, voi vreţi s-o puneţi de-un chef la mine-n odaie fără mine? Ori cu mine, ori cu mine!
Yzzy, încercam şi noi să fim subtili... să te invităm fără să te prinzi!
oki doki io va pup si vreau o umflata de Cotnari
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 30 Apr 2009, 21:42
Dar de Busuioacă de Bohotin ai auzit? Am făcut cunoştinţă cu "stimata doamnă" în 1984, când eram cu treabă prin Vaslui. De atunci suntem "prieteni de familie"...
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 01 Mai 2009, 01:08
yzzy a scris:
cu mine, ori cu mine!
Vorba englezului: Your way or No way! (Calea ta ori nicio cale) Adevărat? Sau Your way or Railway! (Calea ta ori Calea ferată)
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 01 Mai 2009, 17:16
Nu era în plan, dar, dis-de-dimineaţă, m-am apucat de "ordine" în pc şi de salvări. Acum sunt la capitolul cel mai greu, favoritele din Mozilla. Şi sunt atât de multeeeeeeeeeeeee! Când s-au adunat atâtea? :really: Aşa că, nu cred că ne vom mai "vedea" câteva zile! Vă las însă, o poezie dragă mie!
Indian Elder
by Oriah Mountain Dream
Nu ma intereseaza cum iti castigi existenta, Vreau sa stiu pentru ce suferi, si daca Indraznesti sa visezi intalnirea cu ceea ce inima ta isi doreste.
Nu ma intereseaza ce varsta ai, vreau sa stiu Daca inca risti sa arati ca un indragostit De visul tau, de aventura de a fi viu.
Nu ma intereseaza ce planete ai in patrar cu luna. Ma intereseaza sa aflu daca ai atins centrul tristetii tale Daca ai fost deschis catre tradarile vietii, sau daca te-ai ascuns De teama unei noi dureri. Vreau sa stiu Daca poti sa induri suferinta, a mea sau a ta, fara sa te ascunzi de ea Si fara sa ii cedezi, fara sa o colorezi. Vreau sa stiu
Daca poti fi doar bucurie, a mea sau a ta, daca poti dansa Cu naturalete si daca poti lasa incantarea sa te umple Pana la varful degetelor de la maini si de la picioare, Fara sa te ingrijorezi si fara sa-ti aduci aminte de limitarile fiintei umane.
Nu ma intereseaza daca povestea ta este adevarata. Vreau sa stiu daca poti sa dezamagesti pe altul Pentru a-ti fi fidel tie insuti, daca poti sa porti o acuzatie de tradare Fara sa iti tradezi propriul suflet. Vreau sa stiu daca esti credincios, si prin urmare demn de crezare
Vreau sa stiu daca poti vedea frumusetea, Chiar daca nu arata bine in fiecare zi, Daca poti sa iti aduni viata, cand stai pe malul lacului, Si daca poti sa o strigi catre luna argintie.
Nu ma intereseaza sa stiu unde traiesti sau cati bani ai. Vreau sa stiu daca poti sa te trezesti dupa o noapte de jale si tristete Slabit si ametit pana in maduva oaselor, Si apoi sa faci ce este nevoie sa faci pentru copii.
Nu ma intereseaza cum ai ajuns aici. Vreau sa stiu daca poti sa ramai in centrul focului cu mine, fara sa dai inapoi.
Nu ma intereseaza unde, sau ce sau cu cine ai studiat. Vreau sa stiu ce te sustine din interior, Atunci cand orice altceva pica in jurul tau.
Vreau sa stiu daca poti fi singur cu tine insuti, Si daca te incanta propria ta companie In acele momente de goliciune. __________________
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 01 Mai 2009, 18:18
Anahoret a scris:
Salvează-ţi ce ai mai important şi fă ca la trambulină: pune mâna la nas, închide ochii şi sari!
Gata, la atac!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
ostrovna
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 01 Mai 2009, 18:30
Anahoret a scris:
Dar de Busuioacă de Bohotin ai auzit? Am făcut cunoştinţă cu "stimata doamnă" în 1984, când eram cu treabă prin Vaslui. De atunci suntem "prieteni de familie"...
Da,dar eu sunt fidela
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 03 Mai 2009, 21:28
Printre musafiri, bere si-un gratar, am reusit de mi-am formatat calculatorul. Mai am de pus pe el amanunte si gata! PS. Acum vad! Totul! Alta poveste!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 03 Mai 2009, 21:40
yzzy a scris:
Printre musafiri, bere si-un gratar, am reusit de mi-am formatat calculatorul. Mai am de pus pe el amanunte si gata! PS. Acum vad! Totul! Alta poveste!
Mă bucur că ai acces la toate din Popas.
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 03 Mai 2009, 22:33
yzzy a scris:
PS. Acum vad! Totul! Alta poveste!
Deci de-acum înainte pot pune doar embed-urile, fără link-uri!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 04 Mai 2009, 10:15
yzzy a scris:
Nu era în plan, dar, dis-de-dimineaţă, m-am apucat de "ordine" în pc şi de salvări. Acum sunt la capitolul cel mai greu, favoritele din Mozilla. Şi sunt atât de multeeeeeeeeeeeee! Când s-au adunat atâtea? :really: Aşa că, nu cred că ne vom mai "vedea" câteva zile! Vă las însă, o poezie dragă mie!
Indian Elder
by Oriah Mountain Dream
Nu ma intereseaza cum iti castigi existenta, Vreau sa stiu pentru ce suferi, si daca Indraznesti sa visezi intalnirea cu ceea ce inima ta isi doreste.
Nu ma intereseaza ce varsta ai, vreau sa stiu Daca inca risti sa arati ca un indragostit De visul tau, de aventura de a fi viu.
Nu ma intereseaza ce planete ai in patrar cu luna. Ma intereseaza sa aflu daca ai atins centrul tristetii tale Daca ai fost deschis catre tradarile vietii, sau daca te-ai ascuns De teama unei noi dureri. Vreau sa stiu Daca poti sa induri suferinta, a mea sau a ta, fara sa te ascunzi de ea Si fara sa ii cedezi, fara sa o colorezi. Vreau sa stiu
Daca poti fi doar bucurie, a mea sau a ta, daca poti dansa Cu naturalete si daca poti lasa incantarea sa te umple Pana la varful degetelor de la maini si de la picioare, Fara sa te ingrijorezi si fara sa-ti aduci aminte de limitarile fiintei umane.
Nu ma intereseaza daca povestea ta este adevarata. Vreau sa stiu daca poti sa dezamagesti pe altul Pentru a-ti fi fidel tie insuti, daca poti sa porti o acuzatie de tradare Fara sa iti tradezi propriul suflet. Vreau sa stiu daca esti credincios, si prin urmare demn de crezare
Vreau sa stiu daca poti vedea frumusetea, Chiar daca nu arata bine in fiecare zi, Daca poti sa iti aduni viata, cand stai pe malul lacului, Si daca poti sa o strigi catre luna argintie.
Nu ma intereseaza sa stiu unde traiesti sau cati bani ai. Vreau sa stiu daca poti sa te trezesti dupa o noapte de jale si tristete Slabit si ametit pana in maduva oaselor, Si apoi sa faci ce este nevoie sa faci pentru copii.
Nu ma intereseaza cum ai ajuns aici. Vreau sa stiu daca poti sa ramai in centrul focului cu mine, fara sa dai inapoi.
Nu ma intereseaza unde, sau ce sau cu cine ai studiat. Vreau sa stiu ce te sustine din interior, Atunci cand orice altceva pica in jurul tau.
Vreau sa stiu daca poti fi singur cu tine insuti, Si daca te incanta propria ta companie In acele momente de goliciune. __________________
Poezia aceasta mi-a mers la suflet , Yzzy . ps: si ti-o spune cineva care nu se "omoara" dupa poezii ...
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 04 Mai 2009, 10:49
yzzy a scris:
....."Nu ma intereseaza cum ai ajuns aici".
Important este că ai ajuns şi nu te-ai rătăcit.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 04 Mai 2009, 20:25
Anahoret a scris:
yzzy a scris:
PS. Acum vad! Totul! Alta poveste!
Deci de-acum înainte pot pune doar embed-urile, fără link-uri!
Da, sper să nu se mai schimbe nimic în Pc-ul meu. Oricum, am căpătat experienţă la formatat, mai greu e cu salvarea de dinainte şi instalarea programelor după! Nici acum nu mi-am pus ordine în "favorite" şi nici nu mi-am copiat toate prostioarele înapoi ! Mulţumesc oricum pentru gestul tău!
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 04 Mai 2009, 20:30
Cristina a scris:
yzzy a scris:
[/i]
Poezia aceasta mi-a mers la suflet , Yzzy . ps: si ti-o spune cineva care nu se "omoara" dupa poezii ...
Idem, Cristina! Mai ales ultimele versuri!
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 04 Mai 2009, 20:51
yzzy a scris:
...mai greu e cu salvarea de dinainte şi instalarea programelor după! Nici acum nu mi-am pus ordine în "favorite" şi nici nu mi-am copiat toate prostioarele înapoi !
Păi asta mă omoară şi pe mine şi tot amân să fac ce te-am sfătuit pe tine! Faţă de cum îmi merge mie calculatorul acum, melcul face ţuşti!
Anahoret
Mulţumesc, chiar am nevoie de ceva să mă scoată dintr-o anumită stare de draci!
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 09 Mai 2009, 19:33
Am greşit albumul. Nu este "Full Circle" (ăla este al lui The Doors) este "Bible Of Dreams" Sory! Dar dacă ai ieşit din starea de draci, tot e bine!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 10 Mai 2009, 09:22
Anahoret a scris:
Am greşit albumul. Nu este "Full Circle" (ăla este al lui The Doors) este "Bible Of Dreams" Sory! Dar dacă ai ieşit din starea de draci, tot e bine!
Crezi că mai contează?
aurora a scris:
Don Omar // Pobre Diabla
Nu îmi place genul, sorry!
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 10 Mai 2009, 11:09
aurora a scris:
Don Omar // Pobre Diabla
Cred că ăla se voia a fi ceva gothic. Dacă ar fi fost ceva mai lucrat ar fi fost bun. Ceva ce-mi place mult (printre altele) tot gothic. Mi-a plăcut titlul: "Agonia fantomei". Mmmmm...
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 10 Mai 2009, 16:50
Anahoret a scris:
Cred că ăla se voia a fi ceva gothic.
Mie mi-a părut mai degrabă "reggaeton"!
Anahoret a scris:
ce-mi place mult (printre altele) tot gothic. Mi-a plăcut titlul: "Agonia fantomei". Mmmmm...
Stilul gothic, în schimb îmi place.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 17 Mai 2009, 21:32
În sfîrşit am reuşit să-mi instalez şi Nikon-ul în calculator, aşa că acum pot posta şi imaginea trandafirului meu.
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 17 Mai 2009, 21:38
Si trandafirul tău este asa înflorit, acum? Ce avansată este primăvara la voi!