Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 13 Dec 2009, 21:08
dolion a scris:
Aşa mai merge, Dolion mulţumesc! Îmi place să păstrez în memorie doar lucruri frumoase, pe cât posibil.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 27 Dec 2009, 09:47
Aseară am văzut, în fine, pe ProTv, "V de la Vendetta". Ştiam de el de multă vreme, şi într-adevăr e un film bun, însufleţitor, foarte aproape de realitate, cu atacurile viruşilor, cu manipulările jurnalistice, cu corupţia infiltrată până şi în preoţime, un film care te face să gândeşti, un film pe care trebuie să îl urmăreşti atent pt a-l înţelege. Idea e că oamenii n-ar trebui să se teamă de guvernele lor, ci guvernele ar trebui să se teamă de oameni. O pledoarie pentru libertate. Şi nu neapărat lupta lui V, ci ideea că, uniţi putem schimba ceva.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 27 Dec 2009, 17:15
yzzy a scris:
...uniţi putem schimba ceva.
Totdeauna, unitatea aduce cu ea si nenumărate fructe ale succesului. Când poporul o să realizeze ce fortă uriasă reprezintă în unitate, atunci schimbările în bine nu se vor mai lăsa asteptate.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 27 Dec 2009, 17:20
Emil Condor a scris:
yzzy a scris:
...uniţi putem schimba ceva.
Totdeauna, unitatea aduce cu ea si nenumărate fructe ale succesului. Când poporul o să realizeze ce fortă uriasă reprezintă în unitate, atunci schimbările în bine nu se vor mai lăsa asteptate.
Da, unitate, dar şi înţelegere şi toleranţă. În sensul de a-l accepta pe cel de lângă tine, indiferent de opiniile lui. Cam la fel cu ce a scris şi Anahoret la "Ceea ce ne dorim..."
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 27 Dec 2009, 17:24
Mie mi-a plăcut:
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 27 Dec 2009, 17:25
Păi, unitatea se poate realiza doar arătând întelegere si tolerantă, altfel nu lucrează, ai dreptate Yzzy.
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 27 Dec 2009, 20:55
Astept de dimineată cu tunurile pregătite pentru "Mesajul #1 000" în dreptul userului Yzzy si numa' nu vine!
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 27 Dec 2009, 21:20
Emil Condor a scris:
Astept de dimineată cu tunurile pregătite pentru "Mesajul #1 000" în dreptul userului Yzzy si numa' nu vine!
N-am observat, ultima dată era pe la 976 când m-am uitat. No, nu ne grăbim, că doar avem timp nu?
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 27 Dec 2009, 21:25
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 30 Dec 2009, 09:46
Pe un site (http://www.haios.ro), pe lângă multe alte texte amuzante sau pline de tâlc, am găsit şi acesta ce cuprinde cele mai frumoase momente din viaţă:
1. Să te indrăgosteşti
2. Să râzi până te doare burta
3. Să găseşti un teanc de facturi când te întorci din vacanţă
4. Să mergi într-un loc unde găseşti peisaje superbe
5. Să-ţi asculţi cântecul favorit la radio
6. Să adormi ascultând sunetul ploii
7. Să ieşi de sub duş si să te acoperi cu un prosop cald
8. Să reuşeşti la ultimul examen
9. Să iei parte la o discuţie interesantă
10. Să găseşti bani într-o pereche de pantaloni pe care nu ai mai purtat-o de mult timp
11. Să râzi de tine
12. Să te relaxezi printre prieteni
13. Să râzi fără vreun motiv anume
14. Să te trezeşti în mijlocul nopţii şi să-ţi dai seama că mai ai câteva ore bune de somn
15. Să auzi, din întâmplare cum te vorbeşte cineva de bine
16. Să priveşti un apus de soare
17. Să asculţi o melodie care-ţi aduce aminte de o persoană specială din viaţa ta
18. Să primeşti şi să dai primul sarut
19. Să te distrezi cu prietenii
20. Să vezi fericite persoanele la care ţii
21. Să porţi lănţicul persoanei iubite şi încă să-i simţi parfumul
22. Să vizitezi un prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult şi să simţi că nu s-a schimbat nimic
23. Să simţi fluturi în stomac când vezi persoana specială din viaţa ta
24. Să ştii că eşti iubit
"Adevăraţii prieteni sunt alături de tine cand îi chemi în momentele frumoase ale vieţii şi în cele rele... când vin nechemaţi."
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 30 Dec 2009, 10:11
Yzzy a scris:
Mătuşa mea -- sora mamei mele -- locuia la câteva străzi mai sus de noi. Şi cum unchiul meu, sondor, lucra pe la Videle fiind mai mult plecat decât acasă, tatăl meu o mai ajuta pe mătuşi-mea la chestii mai grele: reparaţii la instalaţii sanitare, montat lustre etc. Când venea unchiul acasă, trăgeau amândoi un chef şi, dacă ploua, se duceau în pod să se culce ca să audă ploaia pe acoperişul de tablă.
_____________________ Free your mind!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 30 Dec 2009, 10:32
Anahoret a scris:
Yzzy a scris:
Mătuşa mea -- sora mamei mele -- locuia la câteva străzi mai sus de noi. Şi cum unchiul meu, sondor, lucra pe la Videle fiind mai mult plecat decât acasă, tatăl meu o mai ajuta pe mătuşi-mea la chestii mai grele: reparaţii la instalaţii sanitare, montat lustre etc. Când venea unchiul acasă, trăgeau amândoi un chef şi, dacă ploua, se duceau în pod să se culce ca să audă ploaia pe acoperişul de tablă.
Cred ca si eu am nostalgia sunetului ploii pe acoperis de tabla. Casa natala are un cerdac inchis cu sticla, asa ca adeseori eram pe acolo cand ploua. M-am obisnuit cu zgomotul si cred ca m-ar relaxa sa-l mai aud.
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 30 Dec 2009, 10:39
Dar cui nu-i place să asculte cântecul ploii?
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 30 Dec 2009, 11:37
abbilbal a scris:
Dar cui nu-i place să asculte cântecul ploii?
La Nasaud mai mult nu se aude. Si daca se aude, nu-mi evoca decat griji. Mai aud uneori cum picura ca picatura chinezeasca, intr-un burlan de la coltul casei. Dar ideea de ploaie nu-mi displace. Fie soare, fie ploaie, toate le primesc.
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 30 Dec 2009, 13:07
1 000 de mesaje la Popas pentru Yzzy! La mai multe, draga noastră, dragă!
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 30 Dec 2009, 13:27
Bravo; la mai multe..
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 31 Dec 2009, 07:05
Felicitari, Yzzy!
ps:imi plac foarte mult cele 24 de momente din viata, postate de tine !
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 31 Dec 2009, 09:09
Vă mulţumesc tuturor că în acest an am fost alături, şi noul an să ne aducă , aici la popas, subiecte frumoase, muzică pentru sufletul fiecăruia, înţelegere şi multe postări.
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 31 Dec 2009, 20:08
Multumim Yzzy pentru gândurile bune îndreptate către noi!
Urarea "multe postări" este o garantie a succesului atunci când acele "multe postări" sunt făcute de oameni precum cei de la Popas. Foarte dragi îmi sunteti! Stiati?
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 31 Dec 2009, 23:30
Emil Condor a scris:
Multumim Yzzy pentru gândurile bune îndreptate către noi!
Urarea "multe postări" este o garantie a succesului atunci când acele "multe postări" sunt făcute de oameni precum cei de la Popas. Foarte dragi îmi sunteti! Stiati?
Eu stiu sigur ca-mi place aici si te puuuuuuuuup:)
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 31 Dec 2009, 23:38
Să fii iubită Geta!
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 03 Ian 2010, 10:08
Bună dimineaţa şi "La mulţi ani" pe 2010!!!!!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 03 Ian 2010, 11:27
Bună dimineaţa Yzzy şi să ai un 2010 aşa cum ţi-l doreşte sufelţelul!
_____________________ Free your mind!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 03 Ian 2010, 12:03
Anahoret a scris:
Bună dimineaţa Yzzy şi să ai un 2010 aşa cum ţi-l doreşte sufelţelul!
Mulţumesc Anahoret, să fie sănătate şi să întrezărim luminiţa de la capătul tunelului. Mai mult speranţă va fi anul acesta decât realizări.