__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| "Popasul Meu" | |
|
+18delta Live Blue cactus dolion Doina Cristina ostrovna aurora abbilbal zaraza26 zuum ACCENT Layla Anahoret nicuvar Emil Condor yzzy 22 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 17 Mai 2009, 21:53 | |
| - Emil Condor a scris:
- Si trandafirul tău este asa înflorit, acum?
Ce avansată este primăvara la voi! Este şi mai înflorit! Ai impresia că sunt mai multe flori decât frunze! Fără modestie, pentru că e singurul lucru frumos ce-l am în grădină, dar se opreşte lumea care trece pe lângă el să-l admire. Da, şi mie mi se pare că e mult mai înaintată vara. De exemplu, anul acesta via aproape că face umbră complet în curte, pe când anul trecut pe la sfârşitul lui iunie , umblam cu masa din curte după umbră! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 17 Mai 2009, 22:02 | |
| Acum am să vă stresez cu pozele mel!! Aici sunt ouţele noastre de Paşti! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 17 Mai 2009, 22:25 | |
| Şi la mine trandafirul este doar îmbobocit iar viţa mai are până să-i crească frunzele mari. Yzzy, tu ai iepuraş care face ouă colorate ca-n legendă? Mamă! Şi face ouă cât el de mari! _____________________ Free your mind!
| |
| | | yzzy
| | | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 17 Mai 2009, 22:43 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 18 Mai 2009, 11:41 | |
| - yzzy a scris:
- Emil Condor a scris:
- Si trandafirul tău este asa înflorit, acum?
Ce avansată este primăvara la voi! Este şi mai înflorit! Ai impresia că sunt mai multe flori decât frunze! Fără modestie, pentru că e singurul lucru frumos ce-l am în grădină, dar se opreşte lumea care trece pe lângă el să-l admire. Da, şi mie mi se pare că e mult mai înaintată vara. De exemplu, anul acesta via aproape că face umbră complet în curte, pe când anul trecut pe la sfârşitul lui iunie , umblam cu masa din curte după umbră! Nu fi asa modesta! Cred ca am citit ca ai pus straturi de legume... Eu n-am straturi inca... inafara de alea de malai puse de socrul că ţine mortis sa manance cateva boabe de malai dulce fiert din productia proprie. Zilele astea a inceput sa sape si alte straturi, ca de obicei acolo va fi ceva telina, gulii si vinete. Cu florile eu o duc si mai rau, deocamdata n-am numai niste panselute care zambesc timid trecatorilor. | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 18 Mai 2009, 20:48 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 18 Mai 2009, 20:53 | |
| - zaraza26 a scris:
Nu fi asa modesta! Cred ca am citit ca ai pus straturi de legume... Eu n-am straturi inca... inafara de alea de malai puse de socrul că ţine mortis sa manance cateva boabe de malai dulce fiert din productia proprie. Zilele astea a inceput sa sape si alte straturi, ca de obicei acolo va fi ceva telina, gulii si vinete. Cu florile eu o duc si mai rau, deocamdata n-am numai niste panselute care zambesc timid trecatorilor. De grădina de legume se ocupă soţul acum. Eu am ajutat la pus ceapa. usturoi, morcov, şi alte mărunţişuri, el e cu săpatul şi acum se chinuie cu răsadurile de roşii, ardei, vinete, castraveţi. Dar în schimb toată buruiana e a mea! Şi mai ajut la copilit, la udat. Iar ca să ai grădină de flori frumoase, îţi trebuie bani, timp şi chef de lucru, că şi acolo se face buruiană multă. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 18 Mai 2009, 22:18 | |
| - zaraza26 a scris:
- Dar în schimb toată buruiana e a mea!
Naşpa! Ştiu cum e. Prefer săpatul! _____________________ Free your mind!
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 19 Mai 2009, 08:50 | |
| - Anahoret a scris:
- zaraza26 a scris:
Naşpa! Ştiu cum e. Prefer săpatul! Anahoret!!! N-am spus eu ca buruiana e a mea! Asta a fost mai demult, e drept, pe vremea cand eram in somaj si puteam sa spun ca am straturi de legume... Daca gradina e sapata la timp si pamantul e de calitate, ai mai multe bucurii, care depasesc efortul. | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 19 Mai 2009, 21:15 | |
| - zaraza26 a scris:
- Anahoret a scris:
- zaraza26 a scris:
Naşpa! Ştiu cum e. Prefer săpatul! Anahoret!!! N-am spus eu ca buruiana e a mea! Asta a fost mai demult, e drept, pe vremea cand eram in somaj si puteam sa spun ca am straturi de legume... Daca gradina e sapata la timp si pamantul e de calitate, ai mai multe bucurii, care depasesc efortul. Zaraza, dar eu ţi-o dau. Cu dragă inimă. Nu sunt zgârcită! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 20 Mai 2009, 05:52 | |
| - zaraza26 a scris:
- Daca gradina e sapata la timp si pamantul e de calitate, ai mai multe bucurii, care depasesc efortul.
Pe mine mă enervează plivitul straturilor. N-am rădare. Prefer să stau o zi în picioare şi să leg la viţă sau să dau cu sapa decât să pigulesc buruienile dintre rândurile de ceapă. _____________________ Free your mind!
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 20 Mai 2009, 10:18 | |
| - Citat :
- Zaraza, dar eu ţi-o dau. Cu dragă inimă. Nu sunt zgârcită!
Eu ma prind sa plivesc la tine. Sunt sigura ca pamantul e bun si e bine sapat. La mine, buruiana apare din radacini vechi, din brazde rasturnate numai cu radacina in sus. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 20 Mai 2009, 10:22 | |
| - Anahoret a scris:
- zaraza26 a scris:
- Daca gradina e sapata la timp si pamantul e de calitate, ai mai multe bucurii, care depasesc efortul.
Pe mine mă enervează plivitul straturilor. N-am rădare. Prefer să stau o zi în picioare şi să leg la viţă sau să dau cu sapa decât să pigulesc buruienile dintre rândurile de ceapă. Cand ma punea mama mi-era uraaat....... Cat am avut straturi aici in partea de langa casa, era mai placut. Acum am mai putine straturi, dar in partea unde e pamantul mai rau. Ma relaxam plivind buruieni... | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 20 Mai 2009, 20:22 | |
| - zaraza26 a scris:
Eu ma prind sa plivesc la tine. Sunt sigura ca pamantul e bun si e bine sapat. La mine, buruiana apare din radacini vechi, din brazde rasturnate numai cu radacina in sus. De-aia nu-l las pe omul meu să plivească. El rupe buruiana, rădăcina rămâne în pământ şi ea creşte mai mare , mai frumoasă şi mai rezistentă. Pe cât pot eu o rup cu tot cu rădăcină! Dar, cu seceta asta nu prea am de lucru. Deocamdată. Ţin minte acum 3-4 ani, nu mai ştiu exact, a fost un an ploios, m-a năpădit buruiana peste tot. Nu prea mai vedeai ceapa, usturoiul, sau alte leguminoase din astea din buruiană. Nu terminam la un capăt al grădinăă, că în celălalt era la loc! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 21 Mai 2009, 09:37 | |
| - yzzy a scris:
- zaraza26 a scris:
Eu ma prind sa plivesc la tine. Sunt sigura ca pamantul e bun si e bine sapat. La mine, buruiana apare din radacini vechi, din brazde rasturnate numai cu radacina in sus. De-aia nu-l las pe omul meu să plivească. El rupe buruiana, rădăcina rămâne în pământ şi ea creşte mai mare , mai frumoasă şi mai rezistentă. Pe cât pot eu o rup cu tot cu rădăcină! Dar, cu seceta asta nu prea am de lucru. Deocamdată. Ţin minte acum 3-4 ani, nu mai ştiu exact, a fost un an ploios, m-a năpădit buruiana peste tot. Nu prea mai vedeai ceapa, usturoiul, sau alte leguminoase din astea din buruiană. Nu terminam la un capăt al grădinăă, că în celălalt era la loc! Eu sufeream cand vedeam ca socrul face cum crede... mai sufar si acum, dar sunt constienta ca daca raman atasata de gradina o sa ajung o baba acrita de viata, care sufera din cauza unor lucruri minore. Asa ca ma auto-educ sa nu imi pese atata, sa ma bucur de alte lucruri in viata...si uite-asa ajung sa discut "filosofie", ca asa nu mai sufar. | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 21 Mai 2009, 17:19 | |
| - zaraza26 a scris:
Eu sufeream cand vedeam ca socrul face cum crede... mai sufar si acum, dar sunt constienta ca daca raman atasata de gradina o sa ajung o baba acrita de viata, care sufera din cauza unor lucruri minore. Asa ca ma auto-educ sa nu imi pese atata, sa ma bucur de alte lucruri in viata...si uite-asa ajung sa discut "filosofie", ca asa nu mai sufar. Dar nu mă mai deranjează! De vreo câţiva ani încoace, cam puţini, dar e bine şi-aşa, am câteva considerente după care mă iau. 1. Mâine mor, de ce să mă stresez? 2. Eu nu sunt perfectă, de ce să pretind acest lucru de la soţul meu? Şi mai sunt şi altele, la fel de " profunde"! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 21 Mai 2009, 19:08 | |
| - yzzy a scris:
- zaraza26 a scris:
Eu sufeream cand vedeam ca socrul face cum crede... mai sufar si acum, dar sunt constienta ca daca raman atasata de gradina o sa ajung o baba acrita de viata, care sufera din cauza unor lucruri minore. Asa ca ma auto-educ sa nu imi pese atata, sa ma bucur de alte lucruri in viata...si uite-asa ajung sa discut "filosofie", ca asa nu mai sufar. Dar nu mă mai deranjează! De vreo câţiva ani încoace, cam puţini, dar e bine şi-aşa, am câteva considerente după care mă iau. 1. Mâine mor, de ce să mă stresez? 2. Eu nu sunt perfectă, de ce să pretind acest lucru de la soţul meu? Şi mai sunt şi altele, la fel de " profunde"! | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 28 Mai 2009, 19:48 | |
| Of, of! Mâine dimineaţă plec la Cluj. Copilul are festivitatea de încheiere a studiilor. Gaudeamus Igitur, aplauze şi flori! Vreme urâtă, tot ce-am pregătit de îmbrăcat nu se mai potriveşte. Dar, nu noi vom fi în primul plan, important ca ei, copii să se simtă bine. Ne citim-scriem când mă-ntorc. Sper să fac şi poze! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 28 Mai 2009, 20:51 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 28 Mai 2009, 23:36 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 29 Mai 2009, 23:14 | |
| Să aibă baftă! _____________________ Free your mind!
| |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 30 Mai 2009, 07:24 | |
| Felicitari , felicitari si noroc in pasii urmatori de viata! | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 30 Mai 2009, 08:16 | |
| | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 14 Iun 2009, 09:55 | |
| I'm back! Adică I'm back mai de multişor, dar diverse amănunte ale vieţii de zi cu zi m-au împiedicat să intru cu întregul pe forum. Mulţumesc mult de urări, la fel doresc şi copiilor voştri. Şi-acum... Vizita a fost plăcută şi tensionată în acelaşi timp. Închipuiţi-vă o fată care şi-a făcut pregătirile în cele mai mici amănunte pentru festivitate, iar timpul, rece şi ploios, i-au cam dat toate planurile peste cap. Dar s-a adaptat repejor., oricum nervii erau instalaţi. Ceremonia de încheiere a fost impresionată. Flori, multe flori chiar , părinţi, fraţi, bunici, străbunici, prieteni, mătuşi, verişori, o grămadă de oameni entuziasmaţi, fericiţi, emoţionaţi. Sfârşitul, adică, partea cu fotografiatul însă, a fost o nebunie întreagă. Afară ploua, în sala din faţa aulei nu era loc. Cei care ieşiseră afară vroiau să imtre, cei de dinăuntru vroiau să iasă! Organizarea acestui aspect a cam lăsat de dorit, dar asta a fost ! Până la urmă, am reuşit să ne tragem cumva în chip, aşa uzi cum eram, cu rochiţele şi robele ude, cu pletele plouate, dar nu a mai contat, după ce ne-au mai trecut nervii! Felicitările şi dansul, vorba vine, s-au desfăşurat la un restaurant japonez! Wow! Interesant, cel puţin pt mine a fost prima dată şi mi-a plăcut foarte mult. :drink: Apoi, întoarcerea acasă, unde ploaia a făcut ravagii, în sensul de îmburuienit întreaga grădinuţă, până am pus-o la punct, am avut ceva de lucru, dar acum totul e ok.! În fine, au mai fost şi alegerile care m-au ţinut la lucru, mai mult decât ne era programul obişnuit, sărbători şi musafiri, toate astea m-au cam ţinut departe de voi. Acum să citim tot ceea ce aţi scris! PS. Superbă fotografia "Popasului"! Doina! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: "Popasul Meu" | |
| |
| | | | "Popasul Meu" | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |