LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
"Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
CPSF 1918 Fantasy nicuvar 23 brasov istorie muzica_traditionala politica reclame Popasul 1 problema humanitas padure mediu internet efremovivanantonovici taieri sibiu drumetie curiozitati romana Limba comment-143 google
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
"Popasul Meu" - Pagina 6 I_vote_lcap"Popasul Meu" - Pagina 6 I_voting_bar"Popasul Meu" - Pagina 6 I_vote_rcap 
Emil Condor
"Popasul Meu" - Pagina 6 I_vote_lcap"Popasul Meu" - Pagina 6 I_voting_bar"Popasul Meu" - Pagina 6 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

"Popasul Meu"

In jos 
+18
delta
Live
Blue
cactus
dolion
Doina
Cristina
ostrovna
aurora
abbilbal
zaraza26
zuum
ACCENT
Layla
Anahoret
nicuvar
Emil Condor
yzzy
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Urmatorul
AutorMesaj
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

"Popasul Meu" - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyDum 17 Mai 2009, 21:53

Emil Condor a scris:
Si trandafirul tău este asa înflorit, acum?
Ce avansată este primăvara la voi!
Este şi mai înflorit!
Ai impresia că sunt mai multe flori decât frunze! Fără modestie, pentru că e singurul lucru frumos ce-l am în grădină, dar se opreşte lumea care trece pe lângă el să-l admire.
Da, şi mie mi se pare că e mult mai înaintată vara. De exemplu, anul acesta via aproape că face umbră complet în curte, pe când anul trecut pe la sfârşitul lui iunie , umblam cu masa din curte după umbră! "Popasul Meu" - Pagina 6 154834

Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyDum 17 Mai 2009, 22:02

Acum am să vă stresez cu pozele mel!!
Aici sunt ouţele noastre de Paşti!
"Popasul Meu" - Pagina 6 Dscn0059.th"Popasul Meu" - Pagina 6 Dscn0071.th"Popasul Meu" - Pagina 6 Dscn0073.th

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyDum 17 Mai 2009, 22:25

Şi la mine trandafirul este doar îmbobocit iar viţa mai are până să-i crească frunzele mari.
Yzzy, tu ai iepuraş care face ouă colorate ca-n legendă? Laughing
Mamă! Şi face ouă cât el de mari! Very Happy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyDum 17 Mai 2009, 22:28

Anahoret a scris:

Yzzy, tu ai iepuraş care face ouă colorate ca-n legendă? Laughing
Da! Razz

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyDum 17 Mai 2009, 22:43

Nu-l împerechezi să-mi dai şi mie un pui? Plătesc bine!
Laughing Laughing Laughing

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyLun 18 Mai 2009, 11:41

yzzy a scris:
Emil Condor a scris:
Si trandafirul tău este asa înflorit, acum?
Ce avansată este primăvara la voi!
Este şi mai înflorit!
Ai impresia că sunt mai multe flori decât frunze! Fără modestie, pentru că e singurul lucru frumos ce-l am în grădină, dar se opreşte lumea care trece pe lângă el să-l admire.
Da, şi mie mi se pare că e mult mai înaintată vara. De exemplu, anul acesta via aproape că face umbră complet în curte, pe când anul trecut pe la sfârşitul lui iunie , umblam cu masa din curte după umbră! "Popasul Meu" - Pagina 6 154834

Nu fi asa modesta! Cred ca am citit ca ai pus straturi de legume... Eu n-am straturi inca... inafara de alea de malai puse de socrul că ţine mortis sa manance cateva boabe de malai dulce fiert din productia proprie. Zilele astea a inceput sa sape si alte straturi, ca de obicei acolo va fi ceva telina, gulii si vinete. Cu florile eu o duc si mai rau, deocamdata n-am numai niste panselute care zambesc timid trecatorilor. mwah!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyLun 18 Mai 2009, 20:48

Anahoret a scris:
Nu-l împerechezi să-mi dai şi mie un pui? Plătesc bine!
Laughing Laughing Laughing
eu îţi dau iepuraşul, şi-ţi mai dau unul roz,şi de-aici te descurci tu, doar că la anul să vii cu ouţe aşa frumoase ca ale mele! oh da!

Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyLun 18 Mai 2009, 20:53

zaraza26 a scris:

Nu fi asa modesta! Cred ca am citit ca ai pus straturi de legume... Eu n-am straturi inca... inafara de alea de malai puse de socrul că ţine mortis sa manance cateva boabe de malai dulce fiert din productia proprie. Zilele astea a inceput sa sape si alte straturi, ca de obicei acolo va fi ceva telina, gulii si vinete. Cu florile eu o duc si mai rau, deocamdata n-am numai niste panselute care zambesc timid trecatorilor. mwah!
De grădina de legume se ocupă soţul acum. Eu am ajutat la pus ceapa. usturoi, morcov, şi alte mărunţişuri, el e cu săpatul şi acum se chinuie cu răsadurile de roşii, ardei, vinete, castraveţi. Dar în schimb toată buruiana e a mea! Şi mai ajut la copilit, la udat.
Iar ca să ai grădină de flori frumoase, îţi trebuie bani, timp şi chef de lucru, că şi acolo se face buruiană multă. oh da!

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyLun 18 Mai 2009, 22:18

zaraza26 a scris:
Dar în schimb toată buruiana e a mea!
Naşpa! Ştiu cum e. Prefer săpatul!

zaraza26

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyMar 19 Mai 2009, 08:50

Anahoret a scris:
zaraza26 a scris:

Anahoret!!! N-am spus eu ca buruiana e a mea! Asta a fost mai demult, e drept, pe vremea cand eram in somaj si puteam sa spun ca am straturi de legume...
Daca gradina e sapata la timp si pamantul e de calitate, ai mai multe bucurii, care depasesc efortul.
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyMar 19 Mai 2009, 21:15

zaraza26 a scris:
Anahoret a scris:
zaraza26 a scris:

Anahoret!!! N-am spus eu ca buruiana e a mea! Asta a fost mai demult, e drept, pe vremea cand eram in somaj si puteam sa spun ca am straturi de legume...
Daca gradina e sapata la timp si pamantul e de calitate, ai mai multe bucurii, care depasesc efortul.
Zaraza, dar eu ţi-o dau. Cu dragă inimă. Nu sunt zgârcită! ulala

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyMier 20 Mai 2009, 05:52

zaraza26 a scris:
Pe mine mă enervează plivitul straturilor. N-am rădare. Prefer să stau o zi în picioare şi să leg la viţă sau să dau cu sapa decât să pigulesc buruienile dintre rândurile de ceapă.

zaraza26

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyMier 20 Mai 2009, 10:18

Citat :
Zaraza, dar eu ţi-o dau. Cu dragă inimă. Nu sunt zgârcită!

Eu ma prind sa plivesc la tine. Sunt sigura ca pamantul e bun si e bine sapat. La mine, buruiana apare din radacini vechi, din brazde rasturnate numai cu radacina in sus.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyMier 20 Mai 2009, 10:22

Anahoret a scris:
zaraza26 a scris:
Pe mine mă enervează plivitul straturilor. N-am rădare. Prefer să stau o zi în picioare şi să leg la viţă sau să dau cu sapa decât să pigulesc buruienile dintre rândurile de ceapă.

Cand ma punea mama mi-era uraaat....... Cat am avut straturi aici in partea de langa casa, era mai placut. Acum am mai putine straturi, dar in partea unde e pamantul mai rau. Ma relaxam plivind buruieni...
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyMier 20 Mai 2009, 20:22

zaraza26 a scris:

Eu ma prind sa plivesc la tine. Sunt sigura ca pamantul e bun si e bine sapat. La mine, buruiana apare din radacini vechi, din brazde rasturnate numai cu radacina in sus.
De-aia nu-l las pe omul meu să plivească. El rupe buruiana, rădăcina rămâne în pământ şi ea creşte mai mare , mai frumoasă şi mai rezistentă. Pe cât pot eu o rup cu tot cu rădăcină!
Dar, cu seceta asta nu prea am de lucru. Deocamdată. Ţin minte acum 3-4 ani, nu mai ştiu exact, a fost un an ploios, m-a năpădit buruiana peste tot. Nu prea mai vedeai ceapa, usturoiul, sau alte leguminoase din astea din buruiană. Nu terminam la un capăt al grădinăă, că în celălalt era la loc! doh

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Mai 2009, 09:37

yzzy a scris:
zaraza26 a scris:

De-aia nu-l las pe omul meu să plivească. El rupe buruiana, rădăcina rămâne în pământ şi ea creşte mai mare , mai frumoasă şi mai rezistentă. Pe cât pot eu o rup cu tot cu rădăcină!
Dar, cu seceta asta nu prea am de lucru. Deocamdată. Ţin minte acum 3-4 ani, nu mai ştiu exact, a fost un an ploios, m-a năpădit buruiana peste tot. Nu prea mai vedeai ceapa, usturoiul, sau alte leguminoase din astea din buruiană. Nu terminam la un capăt al grădinăă, că în celălalt era la loc! doh

Eu sufeream cand vedeam ca socrul face cum crede... mai sufar si acum, dar sunt constienta ca daca raman atasata de gradina o sa ajung o baba acrita de viata, care sufera din cauza unor lucruri minore. Asa ca ma auto-educ sa nu imi pese atata, sa ma bucur de alte lucruri in viata...si uite-asa ajung sa discut "filosofie", ca asa nu mai sufar. thumb_yello
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Mai 2009, 17:19

zaraza26 a scris:

Eu sufeream cand vedeam ca socrul face cum crede... mai sufar si acum, dar sunt constienta ca daca raman atasata de gradina o sa ajung o baba acrita de viata, care sufera din cauza unor lucruri minore. Asa ca ma auto-educ sa nu imi pese atata, sa ma bucur de alte lucruri in viata...si uite-asa ajung sa discut "filosofie", ca asa nu mai sufar. thumb_yello
Dar nu mă mai deranjează!
De vreo câţiva ani încoace, cam puţini, dar e bine şi-aşa, am câteva considerente după care mă iau.
1. Mâine mor, de ce să mă stresez?
2. Eu nu sunt perfectă, de ce să pretind acest lucru de la soţul meu?
Şi mai sunt şi altele, la fel de " profunde"! oh da! oh da!

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Mai 2009, 19:08

yzzy a scris:
zaraza26 a scris:

Dar nu mă mai deranjează!
De vreo câţiva ani încoace, cam puţini, dar e bine şi-aşa, am câteva considerente după care mă iau.
1. Mâine mor, de ce să mă stresez?
2. Eu nu sunt perfectă, de ce să pretind acest lucru de la soţul meu?
Şi mai sunt şi altele, la fel de " profunde"! oh da! oh da!

mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyJoi 28 Mai 2009, 19:48

Of, of!
Mâine dimineaţă plec la Cluj. Copilul are festivitatea de încheiere a studiilor. Gaudeamus Igitur, aplauze şi flori! aplauze
Vreme urâtă, tot ce-am pregătit de îmbrăcat nu se mai potriveşte. Crying or Very sad
Dar, nu noi vom fi în primul plan, important ca ei, copii să se simtă bine.
Ne citim-scriem când mă-ntorc. Sper să fac şi poze!
hug

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyJoi 28 Mai 2009, 20:51

yzzy a scris:
Of, of!
Mâine dimineaţă plec la Cluj. Copilul are festivitatea de încheiere a studiilor. Gaudeamus Igitur, aplauze şi flori! aplauze
Vreme urâtă, tot ce-am pregătit de îmbrăcat nu se mai potriveşte. Crying or Very sad
hug

Felicitari!! Ii doresc o viata implinita si frumoasa si voi sa va simtiti bine. Cel putin nu veti avea parte de canicula. smile
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyJoi 28 Mai 2009, 23:36

yzzy a scris:
Of, of!
Mâine dimineaţă plec la Cluj. Copilul are festivitatea de încheiere a studiilor. Gaudeamus Igitur, aplauze şi flori! aplauze hug
Apaluze si de la noi pentru fata ta. bravo bravo bravo
Felicitări! Sper să aibă sansa de a găsi ceva în domeniul studiat.

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyVin 29 Mai 2009, 23:14

Să aibă baftă! thumb_yello

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptySam 30 Mai 2009, 07:24

Felicitari , felicitari si noroc in pasii urmatori de viata!
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptySam 30 Mai 2009, 08:16

yzzy a scris:
Of, of!
hug

bravo flower aplauze sunny
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 EmptyDum 14 Iun 2009, 09:55

I'm back!Very Happy Adică I'm back mai de multişor, dar diverse amănunte Evil or Very Mad ale vieţii de zi cu zi m-au împiedicat să intru cu întregul pe forum.
Mulţumesc mult de urări, la fel doresc şi copiilor voştri.
Şi-acum...
Vizita a fost plăcută şi tensionată în acelaşi timp. Închipuiţi-vă o fată care şi-a făcut pregătirile în cele mai mici amănunte pentru festivitate, iar timpul, rece şi ploios, i-au cam dat toate planurile peste cap.Rolling Eyes Dar s-a adaptat repejor., oricum nervii erau instalaţi. affraid
Ceremonia de încheiere a fost impresionată. Flori, multe flori chiar oh da! , părinţi, fraţi, bunici, străbunici, prieteni, mătuşi, verişori, o grămadă de oameni entuziasmaţi, fericiţi, emoţionaţi. aplauze aplauze
Sfârşitul, adică, partea cu fotografiatul însă, a fost o nebunie întreagă. frusty frusty
Afară ploua, în sala din faţa aulei nu era loc. Cei care ieşiseră afară vroiau să imtre, cei de dinăuntru vroiau să iasă! Twisted Evil Organizarea acestui aspect a cam lăsat de dorit, dar asta a fost !No No
Până la urmă, am reuşit să ne tragem cumva în chip, aşa uzi cum eram, cu rochiţele şi robele ude, cu pletele plouate, dar nu a mai contat, după ce ne-au mai trecut nervii! ulala
Felicitările şi dansul, vorba vine, s-au desfăşurat la un restaurant japonez! Wow! Interesant, cel puţin pt mine a fost prima dată şi mi-a plăcut foarte mult. :drink:
Apoi, întoarcerea acasă, unde ploaia a făcut ravagii, în sensul de îmburuienit întreaga grădinuţă, până am pus-o la punct, am avut ceva de lucru, dar acum totul e ok.!
flower
În fine, au mai fost şi alegerile care m-au ţinut la lucru, mai mult decât ne era programul obişnuit, sărbători şi musafiri, toate astea m-au cam ţinut departe de voi. Acum să citim tot ceea ce aţi scris!
miss you
PS. Superbă fotografia "Popasului"! bravo Doina!

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 6 Empty

Sus In jos

"Popasul Meu"
Sus 
Pagina 6 din 31Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» "O casă de păpuşi" ("Nora")
» CINEMA
» Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?
» "Servus!" eseu de Maria Gold

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: YZZY-
Mergi direct la: