Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 14 Iun 2009, 16:27
În final ai avut o iesire reusită, asta contează.
Mă bucur că ai revenit la Popasul cu de toate. Deja începusem să simtim lipsa ta, precum si a altora. Dar vor veni ei (la fel ca tine)... E vară, cald si foarte potrivit pentru iesirile afară - normal să fim plecati. Tot asa o să fie curând si pentr mine: chiar dacă o să-mi lipsiti, o să trebuiască să plec.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 14 Iun 2009, 18:23
Yzzyyyyy! Să-ţi trăiască avatarul! Şi să aibă baftă mai departe!
_____________________ Free your mind!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 14 Iun 2009, 18:55
Anahoret a scris:
Yzzyyyyy! Să-ţi trăiască avatarul! Şi să aibă baftă mai departe!
Mulţumesc mult. La fel îi mulţumesc şi lui Emil pt. cuvintele frumoase. "Avatarul" meu, din cauza timpului, şi-a tras peste rochiţa elegantă, vernil şi de vară, o geacă de piele!!!!!!!!!!!!!!!! Deh, tinereţe, tinereţe! La orice neajuns găseşti o soluţie salvatoare!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 14 Iun 2009, 20:16
Pe gustul meu...
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 14 Iun 2009, 20:57
Ce frumos !!! Ma bucur pentru fiica ta. Chiar daca a plouat, sunt sigura ca a fost o ceremonie frumoasa si emotionanta. Cand am terminat noi facultatea erau alte vremuri. Sa ne mai povestesti cum e cu gradinuta ta si ce mai fac gainutele.Am avut si eu. Si eu dadeam fuga la cuibare sa vad daca s-a mai ouat vreuna. Mi-a placut povestea. PS.Ma bucur ca iti place fotografia.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 14 Iun 2009, 22:24
yzzy, felicitari din toata inima! absolventei si voua parintilor.
sa fie fericita, sa aiba noroc si toate sa ii mearga dupa inima ei!!!
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 17 Iun 2009, 19:00
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 20 Iun 2009, 19:25
aurora a scris:
Da da subscriu:) numai bine:)
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 20 Iun 2009, 21:02
ostrovna a scris:
aurora a scris:
Da da subscriu:) numai bine:)
Mulţumesc! Se pare că e plim forumul de fete faine şi deştepte! Dar şi băieţii lui Nicuvar, Emil sau Anahoret au calităţile lor, nu?
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 21 Iun 2009, 07:03
Ceva pentru ziua ta: "trupa pe butoaie". Sistem cu Natalia Barbu Sper să-ţi placă!
Sistem - Senzatii
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Iun 2009, 11:03
Citat :
Mulţumesc! Se pare că e plim forumul de fete faine şi deştepte! Dar şi băieţii lui Nicuvar, Emil sau Anahoret au calităţile lor, nu? Wink
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Iun 2009, 11:10
Anahoret a scris:
Ceva pentru ziua ta: "trupa pe butoaie". Sistem cu Natalia Barbu Sper să-ţi placă!
Sistem - Senzatii
Normal că-mi place trupa! Mulţumesc!
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Iun 2009, 11:11
zaraza26 a scris:
Citat :
Mulţumesc! Se pare că e plim forumul de fete faine şi deştepte! Dar şi băieţii lui Nicuvar, Emil sau Anahoret au calităţile lor, nu? Wink
Categoric ca si baietii sunt plini de calitati!!
Am uitat! Şi cristina parcă tot băiat are! Deci, să ne trăiască copchii!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Iun 2009, 16:44
yzzy a scris:
Am uitat! Şi cristina parcă tot băiat are! Deci, să ne trăiască copchii!
Tooot baiat are si Cristina, ai retinut bine! Sa ne traiasca, Yzzy, ani buni si frumosi ca ei ! Sa aibe noroc in viata!
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Iun 2009, 19:29
Yzzy, ia spune ce cadou ţi-a făcut BAC-ul de ziua ta?
Baftă multă fetei iar ţie încă o dată "La muţi ani!"
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Iun 2009, 19:49
Anahoret a scris:
Yzzy, ia spune ce cadou ţi-a făcut BAC-ul de ziua ta?
Nu înţeleg...
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Iun 2009, 20:07
Păi a mică n-a început cu examenele astăzi? N-a dat proba orală la BAC? Sau iar am încurcat personajele...
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Iun 2009, 20:17
Anahoret a scris:
Păi a mică n-a început cu examenele astăzi? N-a dat proba orală la BAC? Sau iar am încurcat personajele...
Aş fi vrut eu! Asta însemna că încă era acasă cu mine! OKeeeeeeeeeeeeeeei! A mică a mea a terminat anul acesta. Dar a terminat facultatea. Veterinara. La Cluj! Acum urmează licenţa. Apoi workăreala! Acum pricipişi cât de matusalemică pot fi?
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Iun 2009, 20:24
Păi oricum eşti mai puţin matusalemică decât mine! Că şi fi-miu îşi dă licenţa... este drept că la anul, dar eu am "copilărit" ceva mai mult faţă de tine... Iar workăreala... dracu' şite pe unde!
Înseamnă că puştimea cu bacul este prin altă parte... Să fie Zaraza? Mai facem săpături...
Cum se numeşte amanta celor care au 48 de ani? Roza cumva?
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Iun 2009, 20:33
Anahoret a scris:
Păi oricum eşti mai puţin matusalemică decât mine! Că şi fi-miu îşi dă licenţa... este drept că la anul, dar eu am "copilărit" ceva mai mult faţă de tine... Iar workăreala... dracu' şite pe unde!
Înseamnă că puştimea cu bacul este prin altă parte... Să fie Zaraza? Mai facem săpături...
Cum se numeşte amanta celor care au 48 de ani? Roza cumva?
Nici vorba Anahoret nu vreau sa-i scriu numele:(
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Iun 2009, 20:41
Măi Geta, de la o vârstă ne mai ţinem şi noi, bărbaţii, cu cine ne mai bagă în seamă! Eu, spre exemplu, am început să mă întâlnesc cu Roza... Amuzant este că Luminiţa nu ştie, dar a început să bănuiescă ceva...
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Iun 2009, 22:24
Anahoret a scris:
Înseamnă că puştimea cu bacul este prin altă parte... Să fie Zaraza?
dadada... BAFTA MULTA fetitei tale, zara!!!
Avem si noi o nepoata foarte buna... a luat azi 10 la romana oral. Zicea ca au oprit-o cei din comisie, facuse o intreaga dizertatie.
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Iun 2009, 22:31
Baftă fetelor şi să intre la facultatea pe care şi-o doresc! Deci, până la urmă, Roza mea nu este (încă) foarte posesivă...
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 23 Iun 2009, 09:04
Anahoret a scris:
A mea da bac-ul. Sorina. A luat 10. Au luat-o emotiile pe la 10. Ea era programata la 15.15, desi e cu litera C.
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 23 Iun 2009, 19:44
zaraza26 a scris:
A mea da bac-ul. Sorina. A luat 10. Au luat-o emotiile pe la 10. Ea era programata la 15.15, desi e cu litera C.
Felicitări! Succes în continuare!