Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 13 Mar 2010, 07:46
Emil Condor a scris:
Prezenta ta la Popas este o adevărată primăvară!
Asta cu atat mai mult, cu cat nu prea avem primavara!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 13 Mar 2010, 08:00
Buna (de) dimineata sa fie, Yzzy ! Si tuturor !
Cu mult spor si voie buna !
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
dolion
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 13 Mar 2010, 08:04
Mutumesc, Cristina, incepea sa-mi fie urat pe aici, singur!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 13 Mar 2010, 08:05
O vad si pe yzzy, sincere urari de bine!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 13 Mar 2010, 08:36
dolion a scris:
Mutumesc, Cristina, incepea sa-mi fie urat pe aici, singur!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 13 Mar 2010, 09:59
yzzy a scris:
Asta e, văd că afară e frig, a şi nins un pic, nici săptămâna viitoare nu vine primăvara, dar noi ne-am pregătit cu sămânţuri pentru grădină.
Şi pe mine mă enervează vremea asta. Trebuie să ajung la Plopeni să tai viţa, trandafirii şi să curăţ pomii, dar nu pot intra în grădină. Poate săptămâna viitoare o fi mai bine. Sper!
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 13 Mar 2010, 16:21
Mă şochează (şocuri plăcute, oricum! ) faptul că aici, în South Ontario avem primăvară aşa timpurie! S-a anuntat că am avut cea mai frumoasă iarnă din ultimii 60 de ani! Spuneam eu în una din zilele trecute: poate se mută Florida la noi! Încă mai aştept...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 13 Mar 2010, 16:24
Cristina a scris:
Buna (de) dimineata sa fie, Yzzy ! Si tuturor !
Cu mult spor si voie buna !
Hello my dear, o după-masă frumosă şi ţie!
dolion a scris:
O vad si pe yzzy, sincere urari de bine!
Şi ţie Dolion numai bine îţi doresc!
Anahoret a scris:
Trebuie să ajung la Plopeni să tai viţa, trandafirii şi să curăţ pomii, dar nu pot intra în grădină. Poate săptămâna viitoare o fi mai bine. Sper!
E prima dată de când sunt aici( la casă mă refer), şi nu e curăţată via pe vremea asta. De obicei pe 8 martie cel târziu soţul "o ataca". Ce văzui eu pe net nici săptămâna viitoare n-o fi mai bine, poate doar pe "vichend"!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 13 Mar 2010, 16:27
Emil Condor a scris:
S-a anuntat că am avut cea mai frumoasă iarnă din ultimii 60 de ani! Spuneam eu în una din zilele trecute: poate se mută Florida la noi! Încă mai aştept...
La noi a fost o iarnă capricioasă, cu diferenţe mari de temperatură, când foarte cald, când foarte frig, şi cu zăpezi în zone care în alte ierni erau defavorizate. Dar, dacă în sud zăpada cred că a fost bună după seceta din ultimii ani, pentru cei din deltă vremea rea i-a dus pe mulţi la foamete.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 13 Mar 2010, 17:20
Michael a mai lansat o modă, însă acum cei 25 de artişti cântă pentru cei din Haiti:
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 13 Mar 2010, 19:01
Am zis undeva mai sus că am văzut "Avatar". Poate povestea nu a fost suficient de deosebită, dar realizarea, în 3D, prima de acest gen cred, plus unele chestiuţe care mi-au plăcut mult de tot, fac din acest film, unul deosebit. Părerea mea, e că, nici Hurt Locher nu merita Oscarul, dar ştiam oricum că şi premiile Academiei nu sunt chiar corecte. Şi acum ceva haios: http://www.happyfish.ro/voice_cover/avatarul_dupa_oscar
dolion
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 15 Mar 2010, 19:08
yzzy, iti ofer o lectie gratuita de machiaj! Nu ca n-ai stii!
Marlene Dietrich, marea actrita si cantareata a anilor ‘20-’30, posibil sa fie prima care a popularizat machiajele si arhetipurile preluate de fetele din ziua de astazi. Marlene ocupa locul noua in topul celor mai bune actrite din toate timpurile conform unui top realizat in anul 1999. pixiwoo (youtube user) are tutoriale de tot felul despre make-up-uri. Poti invata sa te machezi precum cele mai celebre sau controversate celebritati, incredibil sa vezi transformarea, metamorfozarea dintr-o simpla fata care merge pe strada, cu putin machiaj, arata precum o celebritate din anii ‘20.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 15 Mar 2010, 19:56
dolion a scris:
Ba, parc-aş avea nevoie. Nu folosesc decât ruj şi foarte rar rimel.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 16 Mar 2010, 15:45
yzzy a scris:
dolion a scris:
Ba, parc-aş avea nevoie. Nu folosesc decât ruj şi foarte rar rimel.
Si eu folosesc numai ruj, dar si ala foarte rar. Din toamna pana in primavara folosesc o crema protectoare. Totdeauna am fost "afona" la machiaj.
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 21 Mar 2010, 10:05
Bună dimineaţa şi s-aveţi o zi frumoasă!
Cristina
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Mar 2010, 07:49
Buna dimineata, Yzzy ! O zi senina, tuturor!
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
dolion
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Mar 2010, 08:32
Daca o fata cu asemenea ochi, ne ureaza o zi senina, sigur asa va fi! Multumesc si la multi ani!
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 22 Mar 2010, 19:48
dolion a scris:
Daca o fata cu asemenea ochi, ne ureaza o zi senina, sigur asa va fi! Multumesc si la multi ani!
I-am remarcat şi eu, într-o altă postare superbul avatar.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 30 Mar 2010, 21:21
...Pot sa gandesc cu voce tare, Ca nimeni nu ma vede, nimeni nu ma crede, Nimeni nu m-aude, sunt un oarecare...
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 31 Mar 2010, 00:54
yzzy a scris:
...nimeni nu ma vede...
Răspuns #1 Normal! Dacă întorci ochii de la noi şi ne arăţi spatele (adevărat că e frumos )!
Răspuns#2 Cum să te vedem dacă treci aşa rar pe la Popas?
Servus Yzzy dragă! Mereu mă bucur când te văd (citesc).
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 31 Mar 2010, 12:36
Frumoasă piesa, frumoasă expeditoarea piesei şi bineînţeles, frumoasă şi destinatara.
Cristina a scris:
Te vad, te cred, te aud si nu esti/vei fi niciodata o "oarecare" !
Cristina, mulţumesc, dar viaţa/lumea nu e numai roz.
dolion
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 01 Apr 2010, 19:28
Cristina, Yzzy, Mihaela, trebuia sa va schimbati avatarele saptamana aceasta, deoarece la vedera lor trebuie sa zicem...si nu ne duce pe noi in ispita...! Unele cu ochii, alta cu spatele, numai la cele sfinte nu ne indemnati!
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 01 Apr 2010, 20:28
dolion a scris:
...si nu ne duce pe noi in ispita...!
M/am conformat!