Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 17 Feb 2010, 20:52
No comment.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 18 Feb 2010, 09:48
yzzy a scris:
No comment.
chiar : no comment ...
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 28 Feb 2010, 23:34
Am trecut pe la tine şi ţi-am lăsat ceva în prag...
_____________________ Free your mind!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 01 Mar 2010, 16:22
Yzzy, de la Ioana pentru "tanti de la hintele din parc"
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 02 Mar 2010, 18:20
Anahoret a scris:
Am trecut pe la tine şi ţi-am lăsat ceva în prag...
Mulţumesc şi pupici. Legali acum.
abbilbal a scris:
Yzzy, de la Ioana pentru "tanti de la hintele din parc"
Mulţumesc şi-aştept să ne vedem la vară! Să crească mare, frumoasă, sănătoasă şi să-i fie viaţa presărată cu multe bucurii.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 03 Mar 2010, 00:02
Îţi mai aduci aminte de Marusha? Era în vogă la MTV prin '95.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 03 Mar 2010, 17:01
Anahoret a scris:
Îţi mai aduci aminte de Marusha? Era în vogă la MTV prin '95.
Nu! Sună a house, n'est pas? Oricum am multe chestii...uitate.
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 03 Mar 2010, 19:00
yzzy a scris:
Oricum am multe chestii...uitate.
Nu-i nimic rau un asta, Yzzy ! Se spune ca uitarea poate fi inclusiv o victorie a prezentului asupra trecutului ...
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 03 Mar 2010, 21:02
Cristina a scris:
Nu-i nimic rau un asta, Yzzy ! Se spune ca uitarea poate fi inclusiv o victorie a prezentului asupra trecutului ...
Sau un semn de bătrâneţe?
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 03 Mar 2010, 21:20
Nu-ţi face probleme Yzzy. Uitarea nu este decât un refuz al creerului de a se încărca cu lucruri inutile.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 03 Mar 2010, 21:24
abbilbal a scris:
Nu-ţi face probleme Yzzy. Uitarea nu este decât un refuz al creerului de a se încărca cu lucruri inutile.
Cu asta mă consolez şi eu, ce nu-mi trebă, uit.
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 03 Mar 2010, 22:28
yzzy a scris:
Sună a house, n'est pas?
House, c'est ça! În perioada aia mă trezeam în fiecare sâmbătă pe la 3 dimineaţa ca să ascult "Chill out zone" la MTV. De acolo îl ştiu şi pe Moby:
abbilbal
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 04 Mar 2010, 01:13
Yzzy, da tu ce ai păţit pe spate? Te-a prins soarele cu modele?
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Joi 04 Mar 2010, 10:15, editata de 1 ori
Cristina
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 04 Mar 2010, 06:55
yzzy a scris:
Cristina a scris:
Sau un semn de bătrâneţe?
In niciun caz: si copiii, si tinerii uita . Asta este o prejudecata inutila a societatii ... ps: frumos avatarul tau
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 04 Mar 2010, 19:36
Anahoret a scris:
În perioada aia mă trezeam în fiecare sâmbătă pe la 3 dimineaţa ca să ascult "Chill out zone" la MTV.
Eşti un adevărat devorator de muzică.
abbilbal a scris:
Yzzy, da tu ce ai păţit pe spate? Te-a prins soarele cu modele?
Tţ, tţ. Nu-i de la soare.
Cristina a scris:
Se spune ca uitarea poate fi inclusiv o victorie a prezentului asupra trecutului ...
Îmi place cum sună.
Cristina a scris:
ps: frumos avatarul tau
Şi mie-mi place. Dacă şi pe la noi s-ar face asemenea minuni, mai că m-aş risca.
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 04 Mar 2010, 21:54
yzzy a scris:
Eşti un adevărat devorator de muzică.
Eram, acum nu mai sunt. Am mai îmbătrânit şi eu. În plus... nici nu prea-mi mai place ce se cântă la MTV.
Acum ori ascult pop rock sau alternativ de dinainte de 2000, ori jazz sau muzică clasică. La MTV cred că nu m-am mai uitat de vreo 5 ani, nu exagerez!
A... şi pe Charles Aznavur cu "She" tot la "Chillout zone" l-am ascultat pentru prima dată.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 09 Mar 2010, 17:15
Cu mulţumiri pentru toate urările de 8 Martie şi pentru doamnele de pe acest forum şi din sufletele domnilor de pe aici. Acum picai şi eu, am fost la Cluj la copil, iar printre altele am văzut Avatar, în 3D, despre care am rămas impresionată, mai mult a detaliilor din poveste, decât de povestea în sine. În plus am şi citit o carte interesantă, "Cum iubesc femeile", iar la Auchan, hipermarketul de la Iulius Mall erau cărţi la preţ redus, aşa că am mai şi cumpărat câteva cărţi. Un week-end pentru inimă şi suflet. Îmi place la copil, că neavând acces la net ( are laptop pe care-l monopolizează), şi cum nu are nici tv, recurg la alte plăceri : citit şi film.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 10 Mar 2010, 10:44
yzzy a scris:
Cu mulţumiri pentru toate urările de 8 Martie şi pentru doamnele de pe acest forum şi din sufletele domnilor de pe aici. Acum picai şi eu, am fost la Cluj la copil, iar printre altele am văzut Avatar, în 3D, despre care am rămas impresionată, mai mult a detaliilor din poveste, decât de povestea în sine. În plus am şi citit o carte interesantă, "Cum iubesc femeile", iar la Auchan, hipermarketul de la Iulius Mall erau cărţi la preţ redus, aşa că am mai şi cumpărat câteva cărţi. Un week-end pentru inimă şi suflet. Îmi place la copil, că neavând acces la net ( are laptop pe care-l monopolizează), şi cum nu are nici tv, recurg la alte plăceri : citit şi film.
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 10 Mar 2010, 13:58
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 13 Mar 2010, 06:25
Buuuuuuuuuuuuuuună dimineaţa! De ce oare sâmbăta, când sunt liberă mă trezesc eu la 4.36? Asta e, văd că afară e frig, a şi nins un pic, nici săptămâna viitoare nu vine primăvara, dar noi ne-am pregătit cu sămânţuri pentru grădină. Acum să trecem la treabă, că doar tre' să facem şi plăcinte şi friptură şi oleacă ordine şi curăţenie. Să aveţi o zi frumoasă şi liniştită.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 13 Mar 2010, 06:28
Bună dimineata, frumoasă domnită!
Prezenta ta la Popas este o adevărată primăvară!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 13 Mar 2010, 06:43
Emil Condor a scris:
Bună dimineata, frumoasă domnită!
Prezenta ta la Popas este o adevărată primăvară!
Mulţumesc Emil. În popas intru aproape în fiecare zi, însă mai mult citesc ceea ce se scrie, decât să scriu. Îmi trebuie şi o anumită stare de spirit să pot pune pe monitor chiar şi câteva gânduri. Iar, iarna asta prelungită plus alte câteva mărunţişuri din viaţa de zi cu zi mă ţin într-o lentoare şi psihică şi fizică.