Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Anahoret>Yzzy Vin 29 Ian 2010, 21:25
Când am urcat la munte i-am dat un sms că trec prin oraşul ei. S-a bucurat şi rămăsese ca, a doua zi, când o să coborâm, să trecem pe la ea să bem o cafea.
Dar s-au încurcat lucrurile. Ea a trebuit să plece în Timişoara iar noi am coborât târziu din munte. Pe la 11 abia intram în Caransebeş. Apoi colegii din Timişoara se grăbeau să ajungă acasă, colegul meu cu care am plecat în delegaţie era obosit... aşa că am ţinut-o aţă către destinaţie.
Acum înţelegi de ce-ţi spuneam astă-toamnă, când am fost la Brad că, dacă eram singur, opream şi la Deva? Uite d-aia!
_____________________ Free your mind!
Live
Numarul mesajelor : 147 Varsta : 50 Localizare : Păi...aici:D Data de inscriere : 14/01/2010
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 29 Ian 2010, 21:27
Către Sinaia, prin Târgovişte...nimic, nimic, Anahoret?
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 29 Ian 2010, 21:28
Anahoret a scris:
Acum înţelegi de ce-ţi spuneam astă-toamnă, când am fost la Brad că, dacă eram singur, opream şi la Deva? Uite d-aia!
Las c-o veni apă şi pe la moara nostră.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 29 Ian 2010, 21:33
Nu râdeţi! Anul ăsta sigur ajung la Arad, dar s-ar putea să ajung şi la Deva şi la Moreni!
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 14:51
Am butonat pe blogul lui d_d şi am mai descoperit ceva house: Schiller. Tu ştiai de ei? Eu nu, dar a fost o surpriză plăcută. Ţi-am pus şi ţie, sper să-ţi placă. Ăsta este "cântec de drum lung": să-l pui la CD-player şi să ţii piciorul pe acceleraţie...
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 15:37
Noooo, cântec de drum lung ăi ăsta :
PS. "Pofiţi în vizită la Bălgeadul de azi" cu clic pe Blog personal de la semnătură.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 16:39
Anahoret a scris:
... Ţi-am pus şi ţie, sper să-ţi placă.
Yami! mulţumesc, nu-l ştiam. PS. Nu prea caut muzică, ascult mai mult Guerilla.
abbilbal a scris:
PS. "Pofiţi în vizită la Bălgeadul de azi" cu clic pe Blog personal de la semnătură.
Vom intra ş-om vedea.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 17:16
yzzy a scris:
PS. Nu prea caut muzică, ascult mai mult Guerilla.
Am un "parteneriat" cu soţia: acasă "suport" ce ascultă ea, dar în maşină pun eu muzica... şi atunci profit cât se poate!
Glumesc, nu este chiar aşa. Doar că în maşină am setul cu CD-uri. Şi când merg singur ascult ce-mi place. De ştiri sunt sătul, fie la radio fie la TV.
Totuşi, dintre radiouri prefer Europa FM. Îmi plăceau interviurile Rodicăi Culcer. Se difuzau zilnic, între 18.30 şi 19.00. Păcat că a plecat la TVR. Acolo s-a spurcat politic. Era (este) o ziaristă de primă mână.
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 17:26
Anahoret a scris:
Totuşi, dintre radiouri prefer Europa FM. Îmi plăceau interviurile Rodicăi Culcer. Se difuzau zilnic, între 18.30 şi 19.00. Păcat că a plecat la TVR. Acolo s-a spurcat politic. Era (este) o ziaristă de primă mână.
Şi mie îmi place EuropaFM, îmi plăcea şi de Culcer şi de Turcescu. Dar, Guerilla au altfel de muzică, nu atât de comercială.
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 17:36
M-ai făcut curios. De mâine am să ascult şi eu Guerilla. Vorba cântecului:
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 18:43
Tot de la Dolo. Mi-a recomandat asta... şi eu am dat-o mai departe!
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 18:46
Anahoret a scris:
Tot de la Dolo. Mi-a recomandat asta... şi eu am dat-o mai departe!
Şi ce imagini frumoase.
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 18:50
Acum am de lucru şi doar ascult. O să caut un playlist să văd dacă-mi plac şi alte piese. Dacă da... o să-i caut discografia pe torrents şi am s-o dau jos!
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 18:53
Anahoret a scris:
Acum am de lucru şi doar ascult. O să caut un playlist să văd dacă-mi plac şi alte piese. Dacă da... o să-i caut discografia pe torrents şi am s-o dau jos!
Parcă nu e atât de....pedala de acceleraţie la maxim, dacă mă înţelegi ce vreau să spun.
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 18:58
Ei... să mai vedem! Până acum nici eu n-am apăsat pedala. Dar mai ştii?
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 21:03
La drum lung, aceasta melodie ma relaxeaza:
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 21:10
Mai sunt si alte genuri, pentru alti soferi:
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 21:15
Anahoret, iti fac o propunere; tu alegi ce doresti, muzica sau fata; indiferent de alegere vei avea de castigat:
Anahoret
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 07 Feb 2010, 22:40
dolion a scris:
Anahoret, iti fac o propunere; tu alegi ce doresti, muzica sau fata; indiferent de alegere vei avea de castigat:
Fata - exclus, că nu sunt pedofil! Este de-o seamă cu fi-miu, ce naiba! Deci rămâne muzica! Nu mă pronunţ încă, trebuie să mai ascult. Nu tot ceea ce este house îmi place neapărat...
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 09 Feb 2010, 03:41
dolion a scris:
Mai sunt si alte genuri, pentru alti soferi:
Pe mine mă relaxează Country Music la drum lung. Altfel nu-mi place deloc! Cum e si Raggae, îmi place doar pe plajă, altcumva nu o ascult.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 09 Feb 2010, 19:13
dolion a scris:
La drum lung, aceasta melodie ma relaxeaza:
e frumoasa
uite inca una... de drum lung...si de fuga
si-nca una ... si ma duc ...
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 16 Feb 2010, 19:28
Judge me & I'll prove you wrong. Tell me what to do & I'll tell you off. Say I'm not worth it & watch where I end up. Screw me over & I'll do it to you twice as bad. Call me crazy&you really have no idea!
dolion
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 16 Feb 2010, 21:37
Pentru al tau popas si pentru tine!
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 17 Feb 2010, 17:21
dolion a scris:
Pentru al tau popas si pentru tine!
...
Mulţumesc Dolion. PS. Am văzut filmul, mi-a plăcut şi povestea, mi-au plăcut şi actorii.