LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
"Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
curiozitati sibiu 1918 taieri CPSF internet brasov politica muzica_traditionala Popasul problema comment-143 nicuvar efremovivanantonovici mediu Fantasy 23 humanitas Limba romana padure istorie google drumetie 1 reclame
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
"Popasul Meu" - Pagina 11 I_vote_lcap"Popasul Meu" - Pagina 11 I_voting_bar"Popasul Meu" - Pagina 11 I_vote_rcap 
Emil Condor
"Popasul Meu" - Pagina 11 I_vote_lcap"Popasul Meu" - Pagina 11 I_voting_bar"Popasul Meu" - Pagina 11 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

"Popasul Meu"

In jos 
+18
delta
Live
Blue
cactus
dolion
Doina
Cristina
ostrovna
aurora
abbilbal
zaraza26
zuum
ACCENT
Layla
Anahoret
nicuvar
Emil Condor
yzzy
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 31  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

"Popasul Meu" - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyDum 13 Sept 2009, 14:38

Mihaela a scris:
yzzy a scris:

Mihaela văd partea bună a lucrurilor, pentru că există şi asta, dar nu pot s-o pun în aplicare! doh
Cred ca mai mult nu vrei. Atunci consoleaza-te cu ideea ca timpul trece repede. Prea repede chiar. Mie imi place catelusul bosumflat din avatarul tau hug

Mihaela eu cred ca-i pisica "Popasul Meu" - Pagina 11 876722 "Popasul Meu" - Pagina 11 876722 "Popasul Meu" - Pagina 11 876722 mwah!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyDum 13 Sept 2009, 14:53

ostrovna a scris:

Mihaela eu cred ca-i pisica "Popasul Meu" - Pagina 11 876722 "Popasul Meu" - Pagina 11 876722 "Popasul Meu" - Pagina 11 876722 mwah!
A, daa? :yeahright: Ups ulala Pisoi atunci Rolling Eyes
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyLun 14 Sept 2009, 01:14

Multumesc pentru informatie! Si eu tot cătel am crezut că e (fără să-l studiez). smile

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyLun 14 Sept 2009, 20:45

Exista o anecdota referitoare la diferentele dintre câini si pisici, care suna cam asa:
Un câine spune: „Ma mângâi, îmi dai de mâncare, ma adapostesti, ma iubesti, fara îndoiala tu esti Dumnezeu”. Pe de alta parte, o pisica spune: „Ma mângâi, îmi dai de mâncare, ma adapostesti, ma iubesti, fara îndoiala eu sunt Dumnezeu”.
Cu alte cuvinte, câinii - loiali si credinciosi - au stapâni, în vreme ce pisicile - independente si detasate - au slujitori.

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyLun 14 Sept 2009, 20:46

Pentru pisici e valabila teologia confortului personal, pe când pentru câini functioneaza teologia supunerii fata de Stapân. La fel, pisicile cred ca Dumnezeu este un mijloc de a ajunge cu bine la destinatie, în vreme ce câinii sunt convinsi ca Dumnezeu este punctul terminus al oricarui drum.

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyLun 14 Sept 2009, 20:48

In secolul al XVII-lea, o pisica care-si spala fata insemna o furtuna pe cale sa se declanseze. Dar daca pisica isi spala fata in fata unui grup de persoane, prima persoana care se uita la ea urmeaza sa se casatoreasca. Daca va ganditi ca o pisica neagra inseamna ghinion, vederea unei pisici albe in pragul noptii este o prevestire a mortii.
In lumea canidelor, un caine care urla noaptea inseamna, de asemenea, ghinion. Un caine negru este la fel considerat un aducator al ghinionului in anumite parti ale lumii. Dar daca copilul tau nou-nascut este lins de un caine, ea sau el se va vindeca intotdeauna mai rapid decat alti copii.
Acestea sunt toate, in mod evident, niste mituri care au fost transmise din generatie in generatie si raspandite de la o cultura la alta. Uneori, actiunile companionilor nostri canini sau felini pot parea ciudate, trasnite sau prevestitoare sau aducatoare de ghinion (sunetul cainilor urland, de exemplu, este sinistru, infiorator – la fel ca sufletele mortilor care cutreiera).
Dar, exista, de asemenea, alte mituri mult mai prozaice despre caini si pisici carora oamenii continua sa le dea crezare. Multe sunt inofensive si au fost ridicate la statutul de „legenda urbana”. Dar altele, daca sunt puse in practica, pot conduce la ranirea cainelui vostru. Un copil, de exemplu, este posibil sa nu realizeze ca pisicile nu au in realitate noua vieti sau ca ele nu cad intotdeauna in picioare.
Aici sunt 10 dintre cele mai cunoscute mituri despre caini si pisici.
Cainii
• Cainii inainteaza in varsta cu cate 7 ani pentru fiecare an uman. Contrar credintei populare, nu exista o formula exacta de estimare a varstei cainelui. Cu toate acestea, un ghid de estimare aproximativa a varstei cainelui este acesta: primul an din viata unui caine este echivalentul a 16 ani umani. Dupa doi ani, ei au aproximativ 24 de ani. La 3 ani, ei au circa 30 ani. In fiecare an care urmeaza, se adauga 5 ani umani pentru a determina varsta cainelui vostru. Subliniez, acesta este un punct de reper, orientativ.
• Cainii nu vad in culori. Acest lucru nu este in totalitate adevarat. Cainii pot vedea in culori, dar nu pot spune diferenta intre galben, verde sau rosu, desi ei pot face distinctia intre nuantele de albastru si gri. De fapt, ei pot face diferenta intre nuantele apropiate de albastru, gri si violet mai bine decat oamenii.
• Cainii dingo sunt o specie de caini salbatici din Australia. Nu este adevarat. De fapt, ei sunt caini salbatici sau progeniturile cainilor salbatici. La un moment dat, cainii dingo au fost animale de casa, dar au revenit la viata din salbaticie.
• Saliva cainelui este antiseptica. Odata se credea ca saliva cainelui este antiseptica, si inca exista oameni care cred ca aceasta are proprietati vindecatoare. Desi ea poate ucide unele bacterii, saliva cainelui contine propriile ei bacterii „exotice” care pot produce infectii grave, mai ales la persoanele ale caror sisteme imunitare sunt slabite.
• Cainii se simt vinovati atunci cand fac ceva gresit. Nu este adevarat ca un caine se va simti vinovat pentru ceva facut gresit. Privirea de caine abatut nu este a unuia vinovat – este frica. Deoarece el va percepe ca pe liderul grupului, el va fi supus si ascultator daca simte ca sunteti prost dispusi, dar nu se va simti vinovat daca va da peste vasul vostru pretios din Dinastia Ming. Daca nu este prins asupra faptului, cainele vostru nu va avea nici cea mai vaga idee ce-a facut sa va supere; el vrea doar sa va impace.
Pisicile
• Pisicile intotdeauna aterizeaza pe propriile picioare. Acesta este probabil unul dintre cele mai periculoase mituri despre pisici, deoarece copiii, din nefericire, incearca sa-l dovedeasca. Este adevarat ca pisicile sunt foarte agile si ca se pot rasuci in aer pentru a-si corecta pozitia, dar nu intotdeauna. Daca pisica este luata prin surprindere, intra in panica sau este ranita, precum si daca ea cade de la o inaltime prea mare, ea este posibil sa nu mai fie capabila sa-si corecteze pozitia. In plus, intr-o cadere periculoasa (de exemplu, de la etajul 2) nu va mai conta daca ea va ateriza pe propriile picioare. Caderea ii poate provoca rani sau o poate ucide.
• Pisicile nu se supara si adesea prefera sa fie lasate singure. Pisicile nu ar trebui lasate singure pentru perioade lungi de timp. Pisicile au reputatia de a fi distante si independente, ceea ce i-a facut pe oameni sa creada ca ei isi pot lasa pisicile singure pentru perioade lungi de timp. De fapt, pisicile sunt animalute de companie gregare din punct de vedere social. O pisica bine socializata isi doreste sa fie in jurul familiei sale si-i place sa se joace si sa fie alintata. Unele sunt un pic mai pretentioase in ceea ce priveste momentele in care accepta sa fie mangaiate sau sa se joace, dar, per ansamblu, toate au nevoie de dragoste si atentie.
• Pisicile pot vedea in intuneric. Desi pisicile vad mai bine in semiintuneric decat oamenii, ele nu pot vedea in intuneric total. Ochi lor sunt proiectati sa se deschida de trei ori mai larg decat pupila umana pentru a lasa sa patrunda cat mai multa lumina cu putinta, cantitatea de lumina disponibila in timpul normal de „vanatoare” de la rasarit si de asfintit.
• Pisicile sunt animalute de companie „usor de intretinut”. Acesta este un mit subiectiv – el depinde in totalitate de ceea ce intelegeti prin intretinere usoara. In comparatie cu un caine, da, ele sunt relativ usor de intretinut avand in vedere faptul ca nu trebuie scoase afara pentru plimbarile zilnice si ca nu vor intotdeauna sa se joace. Dar, cu toate acestea, litiera trebuie curatata in fiecare zi, iar nisipul trebuie schimbat saptamanal; pisicile au nevoie de un regim regulat de miscare si de stimulare mentala; de asemenea, ele au nevoie de vizite regulate la medicul veterinar pentru a le mentine starea de sanatate, mai ales pe masura ce imbatranesc; si nu in ultimul rand, pisicile au nevoie de afectiune.
• Pisicile le sug suflarea noilor-nascuti. Undeva in adancurile istoriei, o pisica a fost vazuta lingand laptele de pe buzele unui bebelus, iar mama sugarului a interpretat acest lucru ca „rapirea suflarii bebelusului”. Desi acest lucru nu este cazul in realitate, o pisica poate fi intr-adevar atrasa de lapte si poate exista un anumit risc de sufocare accidentala. Intodeauna nu este o idee buna sa va lasati animalutul de companie singur cu un sugar, fie el caine sau pisica.

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyMar 15 Sept 2009, 09:07

Anahoret a scris:
Eu le folosesc pentru "liniştea" familiei mele. Oricum suntem ca familia Adams! Laughing
Dar am scos buretele de la căşti, că mă enervează.

Eu ma refeream la vorbitul in casti cu altii, in loc de scrisul pe messenger.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyMar 15 Sept 2009, 09:12

yzzy a scris:
Mi-am schimbat avatarul. Am trecut de la buchetul cu flori de câmp oferit de copilul meu, la starea mea. Sunt tristă. Omul meu e plecat 2 săptămâni în Deltă. Sunt singură. Sad

De ieri a plecat si fata noastra la Cluj. Deja din vara am simtit aceasta despartire, de cand a fost plecata la mama o saptamana si o zi la Cluj, cand a stat pana seara. Sper sa am cat mai putine seri care vor trece incet, ca melcul. Din pacate bucataria nu comunica cu restul casei, asa ca radioul si cd-player-ul vor fi din cand in cand insuficiente.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyMar 15 Sept 2009, 09:23

Emil Condor a scris:
Multumesc pentru informatie! Si eu tot cătel am crezut că e (fără să-l studiez). smile

Vaaai, comunitatea pisicilor isi arata ghearele!!

Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 17 Sept 2009, 06:40

zaraza26 a scris:

De ieri a plecat si fata noastra la Cluj....
Aşa repede? Nu pe 1 octombrie încep cursurile?
Oricum, baftă multă ei, iar vouă putere s-o puteţi susţine moral şi financiar şi să suportaţi uşor depărtarea.
Ştiu cum e, din toate punctele de vedere. Crying or Very sad

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 17 Sept 2009, 08:42

Într-un an, după o vacanţă de vară, m-am gândit că ar fi bine să merg mai repede la Braşov, pentru a evita aglomeraţia pe tren. Am plecat noaptea, pentru ca în timpul zilei să am timp de rezolvat problemele administrative. Seara, am sesizat că eram cam singur prin complex. În dimineaţa zilei următoare m-am întors la Alba Iulia, unde am mai stat o săptămână, apoi m-am dus şi io la işcoală. Când m-au văzut colegii, au început să râdă. Credeau că m-am retras şi nu ştiau ale cui sunt aşternuturile de pe pat.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 17 Sept 2009, 09:01

yzzy a scris:
zaraza26 a scris:

Oricum, baftă multă ei, iar vouă putere s-o puteţi susţine moral şi financiar şi să suportaţi uşor depărtarea.

In garsoniera sta cu prietenul ei, care, desi e de o varsta cu ea, s-a inscris intr-a XI la seral. Parintii lui sunt care-ncotro si, neocupandu-se de el, s-a ajuns aici... Sad Urmeaza sa-si caute de lucru... ce-o gasi!
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyMar 22 Sept 2009, 18:10

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-6181985-lista-lui-ursu-lista-lui-vantu.htm
Un jurnalist care îmi place cum scrie. Interesant articolul. Twisted Evil

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyMar 22 Sept 2009, 18:57

zaraza26 a scris:
yzzy a scris:
zaraza26 a scris:

In garsoniera sta cu prietenul ei, care, desi e de o varsta cu ea, s-a inscris intr-a XI la seral. Parintii lui sunt care-ncotro si, neocupandu-se de el, s-a ajuns aici... Sad Urmeaza sa-si caute de lucru... ce-o gasi!

Off,Zaraza atit pot a spune Sad rugă rugă 🙏sa dea Domnul sa-si gaseasca de lucru,baiatul:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 24 Sept 2009, 01:27

O surpriză pentru Yzzy! Very Happy

"Popasul Meu" - Pagina 11 55362438.th

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 24 Sept 2009, 17:42

Anahoret a scris:
O surpriză pentru Yzzy! Very Happy

"Popasul Meu" - Pagina 11 55362438.th
A! Nu! Mad
Dacă ai fost pe-acolo şi nu ai dat nici un semn de viaţă, mă supăr. nu se poate
Punct! :really:
PS. Din locul în care e făcută poza, până la mine la servici, sunt cam 15 min. Mers domol!

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 24 Sept 2009, 17:48

Doar am trecut prin Deva. Am fost la Brad şi la Abrud.
Data viitoare sper să am mai mut timp şi am să te anunţ din vreme!
Asta a fost doar aşa ca mărturie, făcută din maşină special pentru tine.

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 24 Sept 2009, 17:50

Anahoret a scris:
Doar am trecut prin Deva. Am fost la Brad şi la Abrud.
Data viitoare sper să am mai mut timp şi am să te anunţ din vreme!
Asta a fost doar aşa ca mărturie, făcută din maşină special pentru tine.
Răule! :box:
Ok, ar trebui să te iert, nu? mwah!

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 24 Sept 2009, 18:19

Mi-au plăcut peisajele dintre Brad şi Abrud. Ţi se taie răsuflarea. Câteva imagini erau bune de pus pe desktop. Am tras eu câteva din maşină (la muntele Vâlcan) dar n-au ieşit cine ştie ce. Am să le pun şi aici.

Anahoret

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 24 Sept 2009, 18:26

yzzy a scris:
Ok, ar trebui să te iert, nu? mwah!
"Popasul Meu" - Pagina 11 Worship

Am fost cu echipa, n-am fost singur, şi am fost strânşi cu timpul.
Iniţial ştiam c-am să merg doar cu un coleg şi voiam să te sun să-mi spui cum putem ajunge la Brad din Deva (până acolo veneam cu trenul). Pontul îi aparţine lui Preacinstitul, zicea că-mi dă numărul tău de telefon ca să te întreb. Între timp îl primisem şi de la Cactus. Săritori băieţii! Laughing

Până la urmă şefii s-au milostivit şi ne-au dat o maşină.

Anahoret

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 24 Sept 2009, 19:31

"Popasul Meu" - Pagina 11 Brad001.th "Popasul Meu" - Pagina 11 Brad002.th"Popasul Meu" - Pagina 11 Brad004.th"Popasul Meu" - Pagina 11 Brad005.th
"Popasul Meu" - Pagina 11 Brad006.th"Popasul Meu" - Pagina 11 Brad007.th"Popasul Meu" - Pagina 11 Brad009.th"Popasul Meu" - Pagina 11 Brad010.th
"Popasul Meu" - Pagina 11 Brad011.th"Popasul Meu" - Pagina 11 Brad013.th "Popasul Meu" - Pagina 11 Brad014.th"Popasul Meu" - Pagina 11 Brad015.th

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 24 Sept 2009, 20:19

Anahoret a scris:

Am fost cu echipa, n-am fost singur, şi am fost strânşi cu timpul.

No, ţi-am zis că te iert! hug
PS: Ne puteam întâlni cu toată echipa, nu? scratch

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 24 Sept 2009, 22:13

Ne puteam întâlni că-s tipi de gaşcă! thumb_yello De fapt a fost şi o tipă cu noi, că am fost patru, cu şofer cu tot. Dar prăpăditul ăla de timp nu ne-a lăsat. Poate, dacă am fi avut treabă numai la Brad şi ne-am fi întors prin Deva...

Dar las' că n-au intrat zilele-n sac! Oi mai avea eu drum p-acolo! Laughing

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyJoi 24 Sept 2009, 23:33

Si eu sunt pe aproape... 18 km pan' la Deva Very Happy

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 EmptyVin 25 Sept 2009, 00:16

Hait! Deja am comis-o! Laughing Laughing Laughing
De regulă, când plec de unul singur în delegaţie, îmi fac programul cum vreau eu şi chiar dacă lucrez până noaptea târziu, pot să mai bântui şi prin zonă. Ceea ce nu prea este valabil atunci când merg cu alţii.
Da' las' că mai trec eu p-acolo...
old

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 11 Empty

Sus In jos

"Popasul Meu"
Sus 
Pagina 11 din 31Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 31  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» "O casă de păpuşi" ("Nora")
» CINEMA
» Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?
» "Servus!" eseu de Maria Gold

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: YZZY-
Mergi direct la: