LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
"Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
CPSF taieri 1 google efremovivanantonovici Popasul brasov comment-143 romana politica sibiu 1918 padure mediu istorie Limba internet Fantasy muzica_traditionala problema reclame humanitas drumetie curiozitati 23 nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
"Popasul Meu" - Pagina 27 I_vote_lcap"Popasul Meu" - Pagina 27 I_voting_bar"Popasul Meu" - Pagina 27 I_vote_rcap 
Emil Condor
"Popasul Meu" - Pagina 27 I_vote_lcap"Popasul Meu" - Pagina 27 I_voting_bar"Popasul Meu" - Pagina 27 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

"Popasul Meu"

In jos 
+18
delta
Live
Blue
cactus
dolion
Doina
Cristina
ostrovna
aurora
abbilbal
zaraza26
zuum
ACCENT
Layla
Anahoret
nicuvar
Emil Condor
yzzy
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

"Popasul Meu" - Pagina 27 Empty
MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyMier 23 Iun 2010, 16:49

Păi tu operai camera si dădeai sfaturi lui Gabi. smile

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyMier 23 Iun 2010, 16:51

Emil Condor a scris:
Păi tu operai camera si dădeai sfaturi lui Gabi. smile
Bingo, am şi eu 1 punct? Wink

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyMier 23 Iun 2010, 16:54

Toată viata am crezut că sunt bun ca detectiv! Laughing

yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyMier 23 Iun 2010, 16:56

Emil Condor a scris:
Toată viata am crezut că sunt bun ca detectiv! Laughing
Şi, n-ai făcut nimic în acest sens? O şcoală, un job? Wink

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyMier 23 Iun 2010, 16:58

Da, m-am însurat si am făcut copii! so funny!

N-am vrut să bag nevinovati în puscărie! "Popasul Meu" - Pagina 27 876722

yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyMier 23 Iun 2010, 19:15

Emil Condor a scris:
Da, m-am însurat si am făcut copii! so funny!

...
bravo respect

Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyDum 27 Iun 2010, 08:52

Primită pe mail de la copilu' meu:
George este tipul de om pe care ţi-ar plăcea să-l urăşti: e întotdeauna bine dispus şi are întotdeauna ceva pozitiv de spus.

Dacă cineva îl întreabă cum ii merge, el răspunde:

"Dacă ar fi mai bine de atât, ar fi nevoie de doi oameni pentru atâta bine!"

E un optimist! Dacă un coleg are o zi rea, George reuşeşte întotdeauna să-l facă să vadă partea pozitivă a situaţiei.

Am devenit curios şi într-o zi l-am intrebat:

"Nu înţeleg, nu este cu putinţă să fii optimist în toate zilele, tu cum reuşeşti?"

George îmi răspunse:

"În fiecare zi când mă trezesc, ştiu că am două posibilităţi: Pot să aleg să fiu bine dispus sau pot să aleg să fiu rău dispus. Şi aleg să fiu bine dispus. Când mi se întamplă ceva rău, pot să aleg între a fi o victimă sau pot să aleg să învăţ din ce mi s-a întâmplat. Şi eu aleg să învăţ. De fiecare dată când cineva vine la mine să se lamenteze pentru ceva, pot să aleg între a-i accepta plângerile sau pot alege să-l ajut să vadă latura pozitivă a vieţii. Şi eu aleg întotdeauna partea bună a vieţii."

"Dar asta nu este întotdeauna aşa de usor" i-am spus.

"Ba da, zise George, întreaga viaţă este o problemă de opţiuni. Când îndepărtezi din viaţă tot ceea ce nu contează cu adevărat, totul devine o chestiune de opţiuni. Depinde de tine să alegi cum să reacţionezi la diverse situaţii, tu trebuie să decizi cum să-i laşi pe alţii să-ţi influienţeze atitudinea faţă de viaţă. Tu alegi să fii bine sau rău dispus. Până la sfârşit tu eşti acela care decizi cum să-ţi trăieşti viaţa".

Dupa această discuţie am pierdut legătura cu George, fiindcă mi-am schimbat locul de muncă, dar adesea, când mă regăseam gândindu-mă la cuvintele lui, atunci optam pentru ceva în viaţă în loc să reacţionez la evenimente.

Apoi am aflat că George a avut un accident groaznic la locul de muncă, a căzut de la 18 metri înălţime şi după o operaţie de 8 ore şi după o îndelungată spitalizare a ieşit având o placă de oţel în spate.

M-am dus să-l văd şi l-am întrebat dacă se simte tot atât de bine.

"Vrei să vezi cicatricile mele?"

"Dar cum faci să rămâi pozitiv dupa ce ţi s-a întâmplat?

"În timp ce cădeam, primul lucru care mi-a venit în minte a fost fetiţa mea. Apoi, în timp ce zăceam pe pământ, mi-am zis că pot să aleg între a muri şi a trăi. Şi am ales să trăiesc."

"Dar nu ţi-a fost frică?"

"Atunci când m-au dus la spital şi am văzut expresiile feţelor surorilor şi doctorilor, mi-a fost frică, fiindcă era de parcă se uitau la un om mort. Apoi un infirmier m-a întrebat dacă am alergie şi am răspuns: DA! Toţi m-au privit şi atunci am urlat: sunt alergic la gravitaţie! Toţi au izbucnit în râs şi eu le-am spus: acum operaţi-mă ca un om viu, nu ca pe unul care e deja mort!"

George m-a învăţat că în fiecare zi/moment avem posibilitatea de a alege să trăim o viaţă deplină. Şi este inutil să fim mereu îngrijoraţi pentru mâine, fiindcă fiecare zi vine cu problemele ei cu care trebuie să trăim, şi mâine ne vom gandi la problemele de mâine.

La urma urmei, azi este ziua de mâine pentru care îţi făceai probleme ieri.

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyDum 27 Iun 2010, 08:55

yzzy a scris:
"În fiecare zi când mă trezesc, ştiu că am două posibilităţi: Pot să aleg să fiu bine dispus sau pot să aleg să fiu rău dispus. Şi aleg să fiu bine dispus.
Cu deplină certitudine: este alegerea fiecăruia din noi. bravo

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyLun 28 Iun 2010, 18:48

yzzy a scris:
Primită pe mail de la copilu' meu:
George este tipul de om pe care ţi-ar plăcea să-l urăşti: e întotdeauna bine dispus şi are întotdeauna ceva pozitiv de spus.

[...]

Suuuper! aplauze

Ai un copil tare bun, Yzzy thumb_yello .
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyLun 28 Iun 2010, 21:13

Cristina a scris:
...
Ai un copil tare bun, Yzzy thumb_yello .
Ştiu Cristina, şi sunt tare mândră de ea, pentru că ţinând cont de condiţiile în care a crescut, şi posibilităţile ei şi ale noastre, ştie să aprecieze ceea ce are, fără a pretinde mai mult decât îi putem oferi.

Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyDum 04 Iul 2010, 09:50

Sunt 7 ani de când nu mai e printre noi:

Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyDum 04 Iul 2010, 09:54

O, da, si mie imi este dor de muzica lui plina de suflet si iubire love .

Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyVin 09 Iul 2010, 07:34

Yzzy, a anuntat azi dimineata la radio, reusita fetitei de 13 ani din Deva, care, impreuna cu tatal ei, au escaladat Mont Blanc-ul. Felicitari!

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyVin 09 Iul 2010, 21:30

dolion a scris:
Yzzy, a anuntat azi dimineata la radio, reusita fetitei de 13 ani din Deva, care, impreuna cu tatal ei, au escaladat Mont Blanc-ul. Felicitari!
Mulţumesc Dolion, cu toate că nu am absolut nici un merit în asta. Wink
Dar, da! Copila merită felicitări! Mont Blanc e un munte greu de escaladat şi pentru bărbaţi în putere, cu antrenament de-o viaţă, dar pentru un copil? Antrenamentul acesteia a fost de o jumate de an, şi e o mână de copil. Felicitări şi părinţilor!

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptySam 10 Iul 2010, 06:10

Am intrat în popasul tău doar să te salut, frumoasă doamnă! flower
Oricând e o plăcere să fiu înconjurat de oameni ca tine! hug2

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 15 Iul 2010, 06:56

Buna dimineata Yzzy, prin ce topic te ascunzi? Vad ca esti online, dar nu te intalnesc! O zi buna sa ai!

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 15 Iul 2010, 18:04

dolion a scris:
Buna dimineata Yzzy, prin ce topic te ascunzi? Vad ca esti online, dar nu te intalnesc! O zi buna sa ai!
Bunăziua acum şi ţie Dolion şi celor care mai intră să ne citească sau scrie.
Am intrat doar oleacă şi apoi am fugit la lucru.
Am crezut că ai fost în concediu, să înţeleg că încă nu ai plecat?

Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 15 Iul 2010, 19:31

Buna, Yzzy. Daca ma mut la Deva, imi faci cartea de identitate peste rand, ca sa nu stau la coada? Very Happy
Ma gandesc, cu groaza, la ce ma asteapta in noiembrie, cand trebuie sa imi schimb cartea de identitate. Rolling Eyes Sunt convins ca si la Timisoara este aceeasi situatie. Stiu cum a fost acum cativa ani, cand a schimbat-o Doina. A stat cateva ore dimineata, ca se depuna actele, si alte cateva ore, ca sa ajunga la poza.
Si in noiembrie va fi frig. Mie nu-mi face bine frigul.

yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 15 Iul 2010, 19:58

nicuvar a scris:
Buna, Yzzy. Daca ma mut la Deva, imi faci cartea de identitate peste rand, ca sa nu stau la coada? Very Happy
Of course! oh da!
nicuvar a scris:
Ma gandesc, cu groaza, la ce ma asteapta in noiembrie, cand trebuie sa imi schimb cartea de identitate. Rolling Eyes Sunt convins ca si la Timisoara este aceeasi situatie. Stiu cum a fost acum cativa ani, cand a schimbat-o Doina. A stat cateva ore dimineata, ca se depuna actele, si alte cateva ore, ca sa ajunga la poza.
Si in noiembrie va fi frig. Mie nu-mi face bine frigul.

Poţi să mergi şi mai repede de expirare. Bagă şi tu o scuză că eşti plecat din ţară în acea perioadă. A mai fost o asemenea situaţie în 2007 după ce am intrat în UE şi se putea circula cu cartea de identitate peste graniţă, dar s-au liniştit apele după 3-4 luni. Ştiu că termenul pe atunci de eliberare era de o lună, poate şi peste, acum e de o săptămână şi mai repede dacă sunt situaţii excepţionale. Wink

Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyMier 29 Sept 2010, 15:10

Azi am fost la evidenta populatiei, cu dosarul complet, si a fost foarte bine. Nu era multa lume, dar cand sa depun actele fetele au fost foarte dragute si m-au bagat in fata la poze. Vineri am noua carte de identitate. Nu a trebuit sa invoc nicio scuza. Multumesc de sfat. mwah!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptySam 23 Oct 2010, 21:37

yzzy a scris:
Bunăziua
Bună!
Sincer mă bucur să te văd în fiecare zi alături de noi, la Popas!
Ne-ai lipsit mult! mwah!

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptySam 23 Oct 2010, 21:40

Yzzy, si eu ma bucur sa te vad din nou mwah!
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 11 Noi 2010, 21:19

Nu am să pot înţelege niciodată răutatea gratuită. Doar aşa că nu-ţi place de cineva/ceva alegi să fii rău, ranchiunos, cârcotaş. Cu ce-ţi faci viaţa mai bună dacă ataci de fiecare dată când nu îţi convine ceva? Nu suntem la fel. Nici noi nu suntem perfecţi. De ce nu ne putem suporta unii pe alţii, fiecare cu defectele/calităţile lui. De ce nu putem vedea doar partea bună a fiecăruia?

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 11 Noi 2010, 22:20

Cu cine vorbesti, Yzzy? Eu am postat deasupra mesajului tau si ma simt vizata.
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 EmptyJoi 11 Noi 2010, 22:28

Mihaela a scris:
Cu cine vorbesti, Yzzy? Eu am postat deasupra mesajului tau si ma simt vizata.
Coincidenţă. Sunt mai multe asemenea mesaje la care fac referire pe forum. Şi în viaţa reală e la fel, nu?

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: "Popasul Meu"   "Popasul Meu" - Pagina 27 Empty

Sus In jos

"Popasul Meu"
Sus 
Pagina 27 din 31Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» "O casă de păpuşi" ("Nora")
» CINEMA
» Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?
» "Servus!" eseu de Maria Gold

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: YZZY-
Mergi direct la: