Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 30 Ian 2011, 12:02
dolion a scris:
Tot pentru "doctor", de parca ar fi popasul ei, nu ma injura Yzzy!
mea culpa si de la mine, Yzzy
_____________________ Doctor Cross
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 30 Ian 2011, 12:52
dolion a scris:
CRUCIAT a scris:
dolion a scris:
mea culpa si de la mine, Yzzy
Liniştiţi făceţi-vă de cap!
Gazda mai are şi alte treburi.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 30 Ian 2011, 17:33
Indiferent de subiectele tratate, orice Popas tânjeste după animatie, deci nu asteptăm înjurăturile gazdei în nicio situatie, nu-i asa, Yzzy?
De fapt, văd că distinsa noastră gazdă a dat răspunsul asteptat: faceti-vă de cap.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 31 Ian 2011, 10:20
Yzzy a fost, este si va ramine mereu distinsa !
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 31 Ian 2011, 19:32
Emil Condor a scris:
Indiferent de subiectele tratate, orice Popas tânjeste după animatie, deci nu asteptăm înjurăturile gazdei în nicio situatie, nu-i asa, Yzzy?
De fapt, văd că distinsa noastră gazdă a dat răspunsul asteptat: faceti-vă de cap.
Cristina a scris:
Yzzy a fost, este si va ramine mereu distinsa !
No mulţam dragilor, dar mi se pare mie că voi vreţi un coniac, o ciocolată ceva.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 31 Ian 2011, 20:03
doar ti se pare - nu fac complimente, nici din obligatie, nici de complezenta, cu-atit mai mult din interes material. Poate din interes pentru om si caracterul sau ...
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 31 Ian 2011, 20:18
Cristina a scris:
doar ti se pare - nu fac complimente, nici din obligatie, nici de complezenta, cu-atit mai mult din interes material. Poate din interes pentru om si caracterul sau ...
Săru-mâna, o cafea tot dau când ne întâlnim.
Cristina
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 01 Feb 2011, 06:56
Abia astept ! ps: io dau prajiturica
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 16 Feb 2011, 22:43
People always think that they are unique. And they are. But their stories tend to repeat themselves again, and again, and again...over the time...over the countries...over the ages
yzzy
Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 07 Mar 2011, 22:42
Pentru 8 Martie cu drag!
Paradise Circus Lyrics
It's unfortunate that when we feel a storm we can roll ourselves over 'cause we're uncomfortable oh where the devil makes us sin but we like it when we're spinning in his grip.
Love is like a sin my love
For the one that feels it the most Look at her with her eyes like a flame She will love you like a fly will never love you, again
It's unfortunate that when we feel a storm we can roll ourselves over when we're uncomfortable oh well the devil makes us sin but we like it when we're spinning in his grip.
Love is like a sin my love
For the one that feels it the most Look at her with a smile like a flame She will love you like a fly will never love you, again
Cristina
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 08 Mar 2011, 09:37
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 31 Mai 2011, 02:44
of, of şi măi, măi!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 14 Ian 2012, 01:23
La Multi Ani, Yzzy dragă! Să fii bine acolo unde esti, frumoasă doamnă!
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 14 Ian 2012, 07:43
La multi ani, Yzzy!
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 14 Ian 2012, 09:07
Daca e ziua ei, musai s-o imbratisam si sa-i uram cele bune... daca nu-i ziua ei, tot asa ii uram, ca doar e de-a noastra, de pe forum! La multi ani, Yzzy, cu multa sanatate si dor!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 14 Ian 2012, 18:25
E ziua lui Yzzy? Pai de ce nu-i facem urarile asa cum se cuvine? Oricum, ma alatur si eu si ii urez lui Yzzysor: La multi ani, cu multa sanatate si bucurii!
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Sam 14 Ian 2012, 18:50
Am făcut urarea cu ocazia Noului An către un user de care ne-am atasat multi dintre noi. Nimic special decât dragostea pentru Yzzy!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 15 Ian 2012, 19:38
Emil Condor a scris:
Am făcut urarea cu ocazia Noului An către un user de care ne-am atasat multi dintre noi. Nimic special decât dragostea pentru Yzzy!
Aam inteles acum. Dar oare Yzzy nu mai vine pe aici?
Emil Condor
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 17 Ian 2012, 05:18
Mihaela a scris:
oare Yzzy nu mai vine pe aici?
Eu sper să revină...
Cu Yzzy si cu VOTAN am pierdut legătura cu desăvârsire si dragi îmi erau amândoi.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mar 17 Ian 2012, 13:07
Emil Condor a scris:
Mihaela a scris:
oare Yzzy nu mai vine pe aici?
Eu sper să revină...
Cu Yzzy si cu VOTAN am pierdut legătura cu desăvârsire si dragi îmi erau amândoi.
Pe Yzzy o gasesti pe facebook. Iti trimit sugestie pe facebook sa fiti prieteni. Votan sper sa reapara!
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 18 Ian 2012, 01:38
Da, stiu, o am ca prieten acolo, deja. Problema este că intru pe facebook extrem de rar sau chiar deloc. Din Iunie, anul trecut am fost acolo doar o singură dată.
zaraza26
Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 18 Ian 2012, 22:18
Emil Condor a scris:
Da, stiu, o am ca prieten acolo, deja. Problema este că intru pe facebook extrem de rar sau chiar deloc. Din Iunie, anul trecut am fost acolo doar o singură dată.
Pai atunci cine e "de vina" ca ai pierdut-o? Asta e viata, stii legile kybalionului? Nimic nu e fix, totul se schimba...