| "Popasul Meu" | |
|
+18delta Live Blue cactus dolion Doina Cristina ostrovna aurora abbilbal zaraza26 zuum ACCENT Layla Anahoret nicuvar Emil Condor yzzy 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 17 Ian 2011, 17:58 | |
| Pentru ca -draga Yzzy- iti pasa de cei dragi ... si acesta nu poate fi un pacat _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 17 Ian 2011, 18:04 | |
| Buna seara, yzzy. Am facut o vizita la tine la popas. Mi-a placut. Toate cele bune. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 17 Ian 2011, 18:09 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 17 Ian 2011, 20:40 | |
| | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| |
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 17 Ian 2011, 20:58 | |
| Atatia pupici s-au dat pe acest forum, dar eu nu am simtit niciunul! Si tare as vrea! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 17 Ian 2011, 21:03 | |
| | |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Lun 17 Ian 2011, 22:18 | |
| - Cristina a scris:
- Pentru ca -draga Yzzy- iti pasa de cei dragi ... si acesta nu poate fi un pacat
+1 _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Mier 19 Ian 2011, 21:31 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 20 Ian 2011, 01:44 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Joi 20 Ian 2011, 13:10 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
yzzy
| |
| |
Cristina
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Vin 21 Ian 2011, 10:34 | |
| One might or ... might not. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 23 Ian 2011, 21:57 | |
|
| |
yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 30 Ian 2011, 10:47 | |
| Afară e o feerie de iarnă Totul e alb şi pufos. Nu e cine-ştie ce poza, dar am făcut-o din casă. Oricât de frumos e afară, tot ami bine e la căldură. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 30 Ian 2011, 10:52 | |
| faaaain! cum zici, de pe "fereastra", e minunat! eu am soare si "cica" e frig....o sa va pun poze mai pe seara, sa vedeti ce inseamna frig aici...de cele mai multe ori. Poza ta e insa minunata: rosu cu alb...ca si casuta batraneasca din vecini.. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 30 Ian 2011, 11:03 | |
| Cred ca e tot a lor, nu e in vecini; ma ghidez dupa vita de vie, care are radacinile peste gard. Nu-i asa Yzzy? Acolo va fi o bucatarie de vara! Sau "animalurile"! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 30 Ian 2011, 11:13 | |
| observasem si portita de comunicare...dar nuanta era de casuta batraneasca.. Dolioane, ce meserie ai? ca esti de o exactitate... _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 30 Ian 2011, 11:17 | |
| - CRUCIAT a scris:
- faaaain!
cum zici, de pe "fereastra", e minunat! eu am soare si "cica" e frig....o sa va pun poze mai pe seara, sa vedeti ce inseamna frig aici...de cele mai multe ori. Poza ta e insa minunata: rosu cu alb...ca si casuta batraneasca din vecini.. - dolion a scris:
- Cred ca e tot a lor, nu e in vecini; ma ghidez dupa vita de vie, care are radacinile peste gard. Nu-i asa Yzzy? Acolo va fi o bucatarie de vara! Sau "animalurile"!
E tăt al nostru. Îmbuibaţi ce suntem. E un fost grajd . Acum adăpostim în el lucruri nefolositoare. În spatele căsuţei e coteţul şi ţarcul găinilor, iar ceea ce se vede până la gardul roţu din spate e grădina noastră. Îmi tot propun primăvara/vara să vă arăt şi recolta, dar...lenea e cucoană mare. Asta e din faţă: _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 30 Ian 2011, 11:20 | |
| Frumos ! Imi plac pozele tale, Yzzy ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 30 Ian 2011, 11:23 | |
| Raspuns pentru "doctor", n-am mai dat quote!
Alege: „Executive Assistant“, „Corporate Assistant to President“, „Service Point Advisor“ sau „Support Officer“!
Am glumit, aceste joburi "pompoase", apar pe site-urile de angajare, astfel incat, până să verifice dacă îndeplineşte cerinţele postului, candidatul trebuie mai întâi să pună mâna pe un dicţionar englez-român pentru a descifra denumirea jobului pentru care urmează să aplice. Specialiştii în resurse umane susţin că de cele mai multe ori, joburile care nu oferă funcţii de conducere şi au denumiri pompoase nu reprezintă altceva decât o strategie a angajatorilor de a atrage atenţia, cu toate că în spatele cuvintelor, stau joburi mai mult decât banale. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 30 Ian 2011, 11:26 | |
| - dolion a scris:
- Raspuns pentru "doctor", n-am mai dat quote!
Alege: „Executive Assistant“, „Corporate Assistant to President“, „Service Point Advisor“ sau „Support Officer“!
Am glumit, aceste joburi "pompoase", apar pe site-urile de angajare, astfel incat, până să verifice dacă îndeplineşte cerinţele postului, candidatul trebuie mai întâi să pună mâna pe un dicţionar englez-român pentru a descifra denumirea jobului pentru care urmează să aplice. Specialiştii în resurse umane susţin că de cele mai multe ori, joburile care nu oferă funcţii de conducere şi au denumiri pompoase nu reprezintă altceva decât o strategie a angajatorilor de a atrage atenţia, cu toate că în spatele cuvintelor, stau joburi mai mult decât banale. de acord, stiu concret ca asa este. Ma refeream la rigurozitatea exprimarii... _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
yzzy
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 30 Ian 2011, 11:30 | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 30 Ian 2011, 11:35 | |
| Asta tine nitel de ambitia mea de a fi peste medie, niciodata nu m-am impacat cu mediocritatea si mi-a fost de folos in viata, peste tot am lasat loc de buna-ziua! Dar si educatia primita isi spune cuvantul; tatal meu, la 88 de ani, e activ, tine prelegeri, merge la festivitati, activeaza in tot felul de asociatii neguvernamentale, in stransa legatura cu mediul, "calareste" muntii la tot felul de stafete si festivaluri, etc. E de invidiat, are o vitalitate de necrezut, nu sufera de nici-o boala! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: "Popasul Meu" Dum 30 Ian 2011, 11:37 | |
| Tot pentru "doctor", de parca ar fi popasul ei, nu ma injura Yzzy! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: "Popasul Meu" | |
| |
|
| |
| "Popasul Meu" | |
|