LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
brasov internet Fantasy 1 drumetie reclame taieri politica 23 muzica_traditionala problema nicuvar mediu istorie google sibiu efremovivanantonovici comment-143 CPSF romana padure Limba Popasul humanitas 1918 curiozitati
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL PRISMA CONDOR (I)

In jos 
+17
Cristina
dolion
rolia
cactus
ostrovna
Layla
yzzy
ACCENT
Anahoret
Karima
nicuvar
zuum
abba
zaraza26
aurora
abbilbal
Emil Condor
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyVin 31 Iul 2009, 09:35

Emil Condor a scris:
In fiecare dimineata ies la plimbare inainte ca restul grupului sa se trezeasca, asa ca am ocazia sa va salut din nou.
Azi plecam la Montreal, dupa circa trei ore si vom fi acolo inca trei zile apoi ne mutam sediul in Ontario. Va pup pe toti. mwah!

Oh, mi te imaginez cu laptop-ul asezat undeva intr-un peisaj mirific, ca un pictor cu sevalet, ce si-a ales locul potrivit. flower
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyVin 31 Iul 2009, 11:44

Emil Condor a scris:
In fiecare dimineata ies la plimbare inainte ca restul grupului sa se trezeasca, asa ca am ocazia sa va salut din nou.
Azi plecam la Montreal, dupa circa trei ore si vom fi acolo inca trei zile apoi ne mutam sediul in Ontario. Va pup pe toti. mwah!

Si noi pe tine:) mwah! mwah! mwah! hug
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyVin 31 Iul 2009, 11:46

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

Oh, mi te imaginez cu laptop-ul asezat undeva intr-un peisaj mirific, ca un pictor cu sevalet, ce si-a ales locul potrivit. flower

Zaraza de une iei chestiile acelea faine care le-ai pus la Emil?

Te puuuuuuuuuuuuuuuup.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyVin 31 Iul 2009, 12:27

ostrovna a scris:
zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

Te puuuuuuuuuuuuuuuup.

Ti-am mai zis ca trebuie instalat pe calculator.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyVin 31 Iul 2009, 14:54

zaraza26 a scris:
ostrovna a scris:
zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

Te puuuuuuuuuuuuuuuup.

Ti-am mai zis ca trebuie instalat pe calculator.

da nu ai un link?
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyDum 02 Aug 2009, 05:45

Condorache, bre omule, pe unde ti mai duci matale bădie?

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyMar 04 Aug 2009, 04:54

zaraza26 a scris:
Oh, mi te imaginez undeva intr-un peisaj mirific... flower
Exact cum spui, draga mea, am trăit momente de neuitat în Provincia Quebec care este de o frumusete rară. Nicio secundă din cele 8 zile petrecute acolo nu se poate uita nicicând.
Prima parte a vacantei: aproape desăvârsită.
Am făcut 1108 poze pentru voi, poze ce ne vor încânta privirile pentru multă vreme. Când voi reveni din vacantă le voi posta cu drag pentru voi toti. hug

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyMar 04 Aug 2009, 04:56

abbilbal a scris:

A venit şi-a dispărut.
Sunt încă în zbor, un zbor de vis... sunny
abbilbal a scris:
Condorache, bre omule, pe unde ti mai duci matale bădie?
Peste tot, tineretea mea, peste tot unde mă pot simti bine. Cu adevărat! sunny

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
Va pup pe toti. mwah!

Si noi pe tine:) mwah! hug
hug

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyMar 04 Aug 2009, 18:47

În prima parte a vacantei, Alexandra, nepoata mai mare a lipsit din cauză că o zi înainte de plecare a fost la un parc de distractii si a avut un mic accident unde si-a fisurat degetul mare de la un picior. Acum, după circa 90 de minute o să facă si ea parte din grup. Ne-a părut tare rău că a pierdut cele 8 zile extraordinare din Quebec dar ne vom revansa în a doua parte...

La Simcoe Lake o să fie mai multă leneveală: înot, tenis, mers pe jos dar cea mai mare parte a timpului o vom consuma pe plajă, bineînteles doar dacă vremea o să ne permită, altfel vom fi în bazinul de înot, la hotel, plus toate celelalte avute la îndemână acolo.

Acum vă salut si doresc să ne revedem sănătosi. V-am pupat! mwah!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 06 Aug 2009, 03:57

Ai mei fac dus acum si imi pot permite cateva minute la Popas.

Prima zi am avut vreme superba - de la 09:30 la 16:30 am fost pe plaja apoi am mers la un Restaurant unde am mancat shalau cat ne-a dorit inima. Reveniti la hotel, dupa o bere rece am plecat la bazinul de inot al hotelului.
Peste tot am facut si poze pentru voi. Le veti avea la terminarea vacantei mele.
Cred ca am sanse sa nu dorm la noapte: m-am prajit cam mult in soare!

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 06 Aug 2009, 08:13

La noi ploua de trei zile de ne usuca (cum spunea cineva!). Si e racoare; asa suntem noi, carcotasi: daca e canicula, de ce e; daca e frig, asta-i vara?

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 06 Aug 2009, 14:50

Mda! Am dormit dar numai eu stiu cum!
Sotia a cumparat niste Aloe si mi-a ameliorat cumva suferinta arsurilor.
De obicei am grija sa nu se intample asa ceva. De data asta am demonstrat ca am si eu scapari... scratch

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 06 Aug 2009, 15:20

Să faci plajă fără să te muşte soarele înseamnă că nu faci plajă. Acum ştiii şi tu că ai făcut plajă.

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 06 Aug 2009, 16:11

Mai era o metoda, dureroasa, dar puteai dormi noaptea: sa faci un dus fierbinte,fierbinte, cat poti suporta. L-am incercat si a mers.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 06 Aug 2009, 16:19

Posibil sa ai dreptate dar orice cald ma ucidea!!! Nu puteam suporta nimic cald...
Acum, dimineata, ma simt mult mai bine.

Hai ca va las acum. Ne revedem mai tarziu. hug

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyJoi 06 Aug 2009, 22:36

Păi sigur că da. Te-ai învăţat "El Fugitivo"

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyVin 07 Aug 2009, 06:07

Abby, odata sau cel mult de doua ori pe an facem asta, asa ca trebuie sa profit la maxim de aceasta sansa...

In seara asta arsurile de ieri se simt mult mai rau.
Azi nu am mai fost pe plaja - cuscra nu a vrut din cauza arsurilor ei iar eu am fost imediat de acord. Am facut niste plimbari prin parcurile de aici unde, ca de obicei am folosit la orice ocazie si aparatul de fotografiat. Totodata am fost la cules de afine unde am si mancat pana mi s-au strepezit dintii.
In finalul zilei, ca de obicei suntem la piscina hotelului.
Maine vom incerca sa mergem pe plaja, poate o sa ne simtim mai bine dupa arsurile alea.

Sa auzim numai de bine!

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyVin 07 Aug 2009, 09:01

Emil Condor a scris:
Posibil sa ai dreptate dar orice cald ma ucidea!!! Nu puteam suporta nimic cald...
Acum, dimineata, ma simt mult mai bine.

Hai ca va las acum. Ne revedem mai tarziu. hug

Sa incerci cu iaurt. Eu zic ca e cea mai buna "alifie" inaintea unei nopti "fierbinti".
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyVin 07 Aug 2009, 16:34

zaraza26 a scris:
Sa incerci cu iaurt.
Initial am vrut sa folosesc iaurt dar n-am mai facut-o si acum imi pare rau.
Nici azi nu voi avea curaj sa merg la plaja chiar daca restul grupului o sa fie acolo!

Va salut cu drag! hug

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyVin 07 Aug 2009, 19:32

Si noi Very Happy ! hug
ps: te-am "citit" si urmarit tot timpul, sa stii Very Happy ...chiar daca ti-am urat toate cele bune doar in gind smile .

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptyVin 07 Aug 2009, 19:57

Milu nost, fă un "duş" cu oţet de mere şi miere de albine. Sau la voi nu este aşa ceva?

Eşti mai rău decât Puiu Mic. Ea a căzut (era cu tati, încălţată cu snadale) şi nu m-a lăsat s-o ung c-o cremă de cătină, dar peste voia ei am uns-o când dormea şi în trei zile s-a vindecat.
La tine nu este cazul de cremă. Este bun oţetul de mere.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptySam 08 Aug 2009, 05:44

Cristina a scris:
hug
...te-am citit si urmarit tot timpul, sa stii Very Happy ...chiar daca ti-am urat toate cele bune doar in gind smile .
hug

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptySam 08 Aug 2009, 05:56

abbilbal a scris:
La tine nu este cazul de cremă. Este bun oţetul de mere.
Probabil este bun dar acum m-am facut bine cu extract de Aloe si cateva dusuri foarte fierbinti. Sunt bucuros ca pielea nu mi se duce... Very Happy

Azi am indraznit totusi sa merg in apa dar la iesirea din ea mi-am pus imediat un tricou pe mine.
Am inotat pana nu am mai rezistat in apa, circa trei ore. thumb_yello

Maine voi fi iar acolo in soare cu un pic mai mult curaj.

Va salut! mwah!

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptySam 08 Aug 2009, 07:14

Aici la mine ne e dor de soare, iar tu trebuie sa te feresti de el! Zice-se ca de azi se incalzeste; astept!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 EmptySam 08 Aug 2009, 07:19

Aici se anunta temperaturi de 32 de grade. Cam mult! Oricum, mai bine ca iarna! Very Happy

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 21 Empty

Sus In jos

POPASUL PRISMA CONDOR (I)
Sus 
Pagina 21 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» ZBOR DE CONDOR (I)
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL ABBILBAL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: