| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|
+17Cristina dolion rolia cactus ostrovna Layla yzzy ACCENT Anahoret Karima nicuvar zuum abba zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 31 Iul 2009, 11:44 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 31 Iul 2009, 11:46 | |
| - zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
- In fiecare dimineata ies la plimbare inainte ca restul grupului sa se trezeasca, asa ca am ocazia sa va salut din nou.
Azi plecam la Montreal, dupa circa trei ore si vom fi acolo inca trei zile apoi ne mutam sediul in Ontario. Va pup pe toti. Oh, mi te imaginez cu laptop-ul asezat undeva intr-un peisaj mirific, ca un pictor cu sevalet, ce si-a ales locul potrivit. Zaraza de une iei chestiile acelea faine care le-ai pus la Emil? Te puuuuuuuuuuuuuuuup. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
ostrovna
| |
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 02 Aug 2009, 05:45 | |
| Condorache, bre omule, pe unde ti mai duci matale bădie? | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 04 Aug 2009, 04:54 | |
| - zaraza26 a scris:
- Oh, mi te imaginez undeva intr-un peisaj mirific...
Exact cum spui, draga mea, am trăit momente de neuitat în Provincia Quebec care este de o frumusete rară. Nicio secundă din cele 8 zile petrecute acolo nu se poate uita nicicând. Prima parte a vacantei: aproape desăvârsită. Am făcut 1108 poze pentru voi, poze ce ne vor încânta privirile pentru multă vreme. Când voi reveni din vacantă le voi posta cu drag pentru voi toti. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 04 Aug 2009, 04:56 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 04 Aug 2009, 18:47 | |
| În prima parte a vacantei, Alexandra, nepoata mai mare a lipsit din cauză că o zi înainte de plecare a fost la un parc de distractii si a avut un mic accident unde si-a fisurat degetul mare de la un picior. Acum, după circa 90 de minute o să facă si ea parte din grup. Ne-a părut tare rău că a pierdut cele 8 zile extraordinare din Quebec dar ne vom revansa în a doua parte... La Simcoe Lake o să fie mai multă leneveală: înot, tenis, mers pe jos dar cea mai mare parte a timpului o vom consuma pe plajă, bineînteles doar dacă vremea o să ne permită, altfel vom fi în bazinul de înot, la hotel, plus toate celelalte avute la îndemână acolo. Acum vă salut si doresc să ne revedem sănătosi. V-am pupat! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 06 Aug 2009, 03:57 | |
| Ai mei fac dus acum si imi pot permite cateva minute la Popas.
Prima zi am avut vreme superba - de la 09:30 la 16:30 am fost pe plaja apoi am mers la un Restaurant unde am mancat shalau cat ne-a dorit inima. Reveniti la hotel, dupa o bere rece am plecat la bazinul de inot al hotelului. Peste tot am facut si poze pentru voi. Le veti avea la terminarea vacantei mele. Cred ca am sanse sa nu dorm la noapte: m-am prajit cam mult in soare! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 06 Aug 2009, 08:13 | |
| La noi ploua de trei zile de ne usuca (cum spunea cineva!). Si e racoare; asa suntem noi, carcotasi: daca e canicula, de ce e; daca e frig, asta-i vara? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 06 Aug 2009, 14:50 | |
| Mda! Am dormit dar numai eu stiu cum! Sotia a cumparat niste Aloe si mi-a ameliorat cumva suferinta arsurilor. De obicei am grija sa nu se intample asa ceva. De data asta am demonstrat ca am si eu scapari... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 06 Aug 2009, 15:20 | |
| Să faci plajă fără să te muşte soarele înseamnă că nu faci plajă. Acum ştiii şi tu că ai făcut plajă. | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 06 Aug 2009, 16:11 | |
| Mai era o metoda, dureroasa, dar puteai dormi noaptea: sa faci un dus fierbinte,fierbinte, cat poti suporta. L-am incercat si a mers. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 06 Aug 2009, 16:19 | |
| Posibil sa ai dreptate dar orice cald ma ucidea!!! Nu puteam suporta nimic cald... Acum, dimineata, ma simt mult mai bine. Hai ca va las acum. Ne revedem mai tarziu. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 06 Aug 2009, 22:36 | |
| Păi sigur că da. Te-ai învăţat "El Fugitivo" | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 07 Aug 2009, 06:07 | |
| Abby, odata sau cel mult de doua ori pe an facem asta, asa ca trebuie sa profit la maxim de aceasta sansa...
In seara asta arsurile de ieri se simt mult mai rau. Azi nu am mai fost pe plaja - cuscra nu a vrut din cauza arsurilor ei iar eu am fost imediat de acord. Am facut niste plimbari prin parcurile de aici unde, ca de obicei am folosit la orice ocazie si aparatul de fotografiat. Totodata am fost la cules de afine unde am si mancat pana mi s-au strepezit dintii. In finalul zilei, ca de obicei suntem la piscina hotelului. Maine vom incerca sa mergem pe plaja, poate o sa ne simtim mai bine dupa arsurile alea.
Sa auzim numai de bine! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 07 Aug 2009, 09:01 | |
| - Emil Condor a scris:
- Posibil sa ai dreptate dar orice cald ma ucidea!!! Nu puteam suporta nimic cald...
Acum, dimineata, ma simt mult mai bine.
Hai ca va las acum. Ne revedem mai tarziu. Sa incerci cu iaurt. Eu zic ca e cea mai buna "alifie" inaintea unei nopti "fierbinti". | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 07 Aug 2009, 16:34 | |
| - zaraza26 a scris:
- Sa incerci cu iaurt.
Initial am vrut sa folosesc iaurt dar n-am mai facut-o si acum imi pare rau. Nici azi nu voi avea curaj sa merg la plaja chiar daca restul grupului o sa fie acolo! Va salut cu drag! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 07 Aug 2009, 19:32 | |
| Si noi ! ps: te-am "citit" si urmarit tot timpul, sa stii ...chiar daca ti-am urat toate cele bune doar in gind . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 07 Aug 2009, 19:57 | |
| Milu nost, fă un "duş" cu oţet de mere şi miere de albine. Sau la voi nu este aşa ceva?
Eşti mai rău decât Puiu Mic. Ea a căzut (era cu tati, încălţată cu snadale) şi nu m-a lăsat s-o ung c-o cremă de cătină, dar peste voia ei am uns-o când dormea şi în trei zile s-a vindecat. La tine nu este cazul de cremă. Este bun oţetul de mere. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 08 Aug 2009, 05:44 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 08 Aug 2009, 05:56 | |
| - abbilbal a scris:
- La tine nu este cazul de cremă. Este bun oţetul de mere.
Probabil este bun dar acum m-am facut bine cu extract de Aloe si cateva dusuri foarte fierbinti. Sunt bucuros ca pielea nu mi se duce... Azi am indraznit totusi sa merg in apa dar la iesirea din ea mi-am pus imediat un tricou pe mine. Am inotat pana nu am mai rezistat in apa, circa trei ore. Maine voi fi iar acolo in soare cu un pic mai mult curaj. Va salut! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 08 Aug 2009, 07:14 | |
| Aici la mine ne e dor de soare, iar tu trebuie sa te feresti de el! Zice-se ca de azi se incalzeste; astept! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 08 Aug 2009, 07:19 | |
| Aici se anunta temperaturi de 32 de grade. Cam mult! Oricum, mai bine ca iarna! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
| |
|
| |
| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|