| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|
+17Cristina dolion rolia cactus ostrovna Layla yzzy ACCENT Anahoret Karima nicuvar zuum abba zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 17 Iul 2009, 11:15 | |
| Emil, concediu placut si sa nu ratezi nimic! Sa vii proaspat si cu multe poze si povestiri frumoase si amuzante.
Desi la inceput cand am citit despre casuta aia, cu ce oferta si confort si distractie, mai apoi cand ai zis ca veti dormi unde vreti si veti face ce vreti, m-am gandit ac mai bine ca s-a intamplat asa... cred ca va fi mai frumos si mai amuzant sa mergeti in mai multe loci\uri, decat sa stati toit concediul intr-un singur loc... devemea pana la urma ca acasa!
Vacanta frumoasa sa aveti!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 17 Iul 2009, 13:40 | |
| Si eu va urez vacanta placuta:) | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 17 Iul 2009, 19:24 | |
| Vacanţă plăcută Emile! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 18 Iul 2009, 01:08 | |
| Cu mult drag, din inimă, multumesc tuturor pentru gândurile frumoase, pentru urările de bine! Tot ce o să trezească interes, voi lua cu mine pe aparatul de fotografiat să împart cu voi la revenirea mea, acasă. Să fiti iubiti! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 18 Iul 2009, 15:30 | |
| Azi am doar circa 30 de minute disponibile pentru Internet. Aseară am închiriat o masină de spălat carpetul si în următoarele 3 - 4 ore voi fi în actiune, după care voi merge la ziua de nastere a unei rude. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 18 Iul 2009, 19:45 | |
| Am terminat curătarea carpetului mai repede de cum am prevăzut, asa că îmi mai permit câteva minute la Popas. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 18 Iul 2009, 20:31 | |
| Cei 500$ urma sa va fie restituiti la terminarea sejurului, daca nu se inregistrau pagube? Daca da, de ce ati refuzat? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 18 Iul 2009, 21:04 | |
| De presupus era să îi avem înapoi dar ei (francezi beliti! - erau din Quebec) ni-i dădeau la 2 săptămâni după iesirea din casa respectivă. Nu se fac asa afacerile! Totodată, la intrarea în casă nu era nimeni să ne dea cheia si să luăm în primire casa în starea care era, la fel si la plecare: nimeni nu era prin preajmă!!! Chiar dacă era vorba de $1, nu acceptam din principiu... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 18 Iul 2009, 23:11 | |
| Emile, la voi e altfel, se aplica legea corect. La noi urli in pustiu, nu te aude nimeni. De cate ori nu am fost inselat pe fata de catre jigodiile puse pe capatuiala si nu am avut ce face decat sa aplic dictonul cu "cel destept cedeaza." Mi-era mie rusine de rusinea lor! Asta e, ma bucur pentru voi cei ce ati avut curajul sa plecati si sa va faceti un rost intr-o lume mai buna! Am inteles ca pleci intr-o vacanta? Iti doresc zile frumoase si distractie deplina! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 19 Iul 2009, 06:47 | |
| - dolion a scris:
- ...la voi e altfel, se aplica legea corect.
Chiar dacă în legile existente mai sunt anumite puncte ce nu convin majoritătii, cele ce sunt (legile) se aplică egal iar dacă esti totusi nedreptătit, apelezi la Justitie si ti se face dreptate. - Citat :
- Am inteles ca pleci intr-o vacanta? Iti doresc zile frumoase si distractie deplina!
Multumesc mult, Dolion! Apreciez! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 20 Iul 2009, 10:13 | |
| Emile, de ce nu esti tu ficior fain si nu faci cumva sa tragi chestia asta ca pps si/sau numai muzica - ca-i SUPER... http://www.theinterviewwithgod.com/popup-frame.htmlsi dupa ce ai facut-o, sa mi-o trimiti si mie pe mail ca si io va trimit... Plz, tu draga... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 22 Iul 2009, 23:37 | |
| Cactus, la rugămintea ta de mai sus nu am putut răspunde pentru că în ultimele zile nu am avut timp deloc. Iertare, dragă! Când voi avea ceva timp, o voi face... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 23 Iul 2009, 06:15 | |
| - Emil Condor a scris:
- Cactus, la rugămintea ta de mai sus nu am putut răspunde pentru că în ultimele zile nu am avut timp deloc. Iertare, dragă! Când voi avea ceva timp, o voi face...
s-a rezolvat... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 24 Iul 2009, 05:04 | |
| Azi merg la "prăshit" si apoi, până în 11 August nu mai vreau să aud de niciun fel de lucru. Între noi, cei ce mergem la Quebec este o întelegere clară: cine pomeneste de muncă (orice), plăteste următoarea iesire la Restaurant. Când voi avea timp (oare când??!! ) voi intra si la Popas pentru că avem Internetul oriunde vom merge. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 24 Iul 2009, 18:17 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 24 Iul 2009, 23:51 | |
| S-o gătat acum! Lungă zi! Mâine trebuie să verific masina, totul să fie okay iar Duminică dimineată plecăm din Berlin spre Quebec cu oprire în Montreal. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 25 Iul 2009, 16:20 | |
| Vorbeam cu ai mei, cei din grupul ce face deplasarea spre Quebec: vreau ca 8 zile să fim vagabonzi în spirit, nu contează cât vom cheltui (fără limită!) dar să ne relaxăm total. Îmi amintesc când am fost patru săptămâni în România, doar eu si sotia am cheltuit $15 000, pe lângă acestia si fiul a adăugat peste $5 000. Dar ne-am simtit extraordinar si unul dintre lucrurile importante: nu am cheltuit de pe cărti de credit, am avut totul in cash. Asa suntem noi, ca să ne simtim bine, nu are importantă cât cheltuim. Fericiti ca tiganii... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 26 Iul 2009, 21:25 | |
| Andrea e cu tine sau în alt grup ? | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 30 Iul 2009, 06:43 | |
| Va pup! Nu am timp sa stau prea mult la Popas. Am un timp super! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 30 Iul 2009, 07:15 | |
| | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 30 Iul 2009, 09:30 | |
| Ce face Emil? sau sau sau sau | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 30 Iul 2009, 09:33 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 30 Iul 2009, 15:33 | |
| In fiecare dimineata ies la plimbare inainte ca restul grupului sa se trezeasca, asa ca am ocazia sa va salut din nou. Azi plecam la Montreal, dupa circa trei ore si vom fi acolo inca trei zile apoi ne mutam sediul in Ontario. Va pup pe toti. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 30 Iul 2009, 19:07 | |
| A venit şi-a dispărut. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
| |
|
| |
| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|