| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|
+17Cristina dolion rolia cactus ostrovna Layla yzzy ACCENT Anahoret Karima nicuvar zuum abba zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 31 Mar 2009, 08:20 | |
| - Emil Condor a scris:
- Asa este cum spui tu, Aurora.
Chiar de aceea mănânc seminte să mi-o probez! Sadic sunt cu mine însumi, nu?
Mâine dimineată iau decizia finală... Pănâ atunci las corpul să lupte singur. Hai,hai.. Emile ,sa ne auzim numai de bine..ca-ti zic eu un secret,de nu-l stie decat armata,politia si tot ministerul apararii nationale ..ca mie mi-e frica de mor de halatele albe,dar ia uiteeee..azi m-am decis si eu,imi bag dintii in renovare...mama lui de dentist..stii,nu? el e vinovat!!! pt ca eu am doi dinti buni dar unul lipsa intre ei...ace si cutite?? las ca le dovedim noi..hai ia-ma de mana | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 31 Mar 2009, 10:03 | |
| @ Emil - servus; in zona voastra exista zeama de varza murata ? "Moare" - de aia cinstita, fara chimicale ? Daca exista, bea si tu o cana (am spus CANA NU ceashca) de varza murata, nu manca si stai cuminte putzin... Daca nici aia nu merge... Ai incercat sarea amara ? _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 31 Mar 2009, 13:26 | |
| - Emil Condor a scris:
- No, fratilor nu e chiar atât de bine cu mine si nici la doctor nu-mi vine să merg!
Eu, cel care îi numesc criminali cu licientă, să apelez la ei? Nu-i usor...
Vineri seară si Sâmbătă m-am simtit groaznic, cu dureri abdominale de-a dreptul sfâsietoare. Nu m-a durut stomacul, ci chiar sub el (dar nu prea jos!!!). Duminică am reusit să beau si o cafelută (trebuia, nu-i asa?) iar azi nu am fost la muncă si nici la doctor! Mâine o să fac acelasi lucru: nu merg la servici iar dacă o să fie cazul, îmi iau si Miercuri liber. Singurul gând ce mă poate împinge spre doctori este o infectie a apendicelui - acela trebuie fixat de ei dacă este în stare de degradare avansată! Încă niciun cutit nu a umblat prin mine dar dacă o să fie cazul, am s-o fac si pe-asta!
Mănânc doar alimente foarte usoare cu mult ceai de tot felul, sucuri naturale, chiar si un pic de brânză de vaci, seminte si pere fierte.
Să vedem cum mă voi simti mâine si atunci voi decide: merg sau nu merg la doctori. Emil iti doresc sanatate,daca nu ai febra nu-i grav dar du-te la medic:) | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 31 Mar 2009, 13:37 | |
| Si eu iti recomand sa te duci la medic, cat mai repede. Si eu am tot amanat, am crezut ca se rezolva de la sine, iar acum imi pare rau ca nu m-am dus mai repede. Multa sanatate si ai grija de tine. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 31 Mar 2009, 13:59 | |
| - Citat :
- Să vedem cum mă voi simti mâine si atunci voi decide: merg sau nu merg la doctori.
Vaai, cum amani?... Nu-l recunosti pe baiatul tau in amanarile tale? Hai, du-te si vezi ce-ti spune, ca doar nu-ti face nimic daca nu vrei! Si sa vii inapoi inaripat! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 31 Mar 2009, 15:06 | |
| Layla, nu mi-e teamă de doctor dar lipsa încrederii în ei mă face să stau cât mai departe de halatele albe.
Cactus, nu am încercat nici varză, nici sare amară dar am să merg la cineva apropiat care îmi poate da un butoi de zeamă si, oricum îmi place, voi consuma cum ai spus tu.
Geta, multumesc si tie precum tuturor celorlati ce ati arătat că sunteti alături de Emil în conditiile cunoscute. În ce priveste febra, a fost doar un început de ridicare a temperaturii, insesizabilă de cei din jur si pe o durată foarte scurtă după care organismul a învins si s-a autoreglat.
Zaraza, mai sunt câtiva pe aici ce uneori îmi amintesc de faptul că împotrivirea băiatului de a avea legături cu doctorii este mostenită!!!
Nicu, în dimineata asta sunt "pain free", nimic nu mă mai supără decât gândul că ceva este în neregulă - nu am putut să-l îndepărtez încă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 05 Apr 2009, 22:41 | |
| La Forumul de SĂNĂTATE se vorbea despre Hoteluri Condor. Am să le prezint aici pe cele trei găsite prin nenea Google: Munchen: _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 05 Apr 2009, 22:42 | |
| Sicilia: _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 05 Apr 2009, 22:45, editata de 1 ori | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 05 Apr 2009, 22:43 | |
| Mamaia: _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 05 Apr 2009, 22:50 | |
| Mie-mi place cel din Sicilia. Cum pot să-mi fac rezervare peste 20 ani? Că-----cam pe-atunci, cred eu că voi avea.....timp! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 05 Apr 2009, 22:55 | |
| Eu vreau la Mamaia... dar nici acolo n-am... timp! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 05 Apr 2009, 22:56 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 05 Apr 2009, 22:57 | |
| Si eu tot la Mamaia vreau chiar dacă-mi place celălalt mai mult. La mine (canadian) se întelege de ce vreau Mamaia, nici nu mai trebuie să explic. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 06 Apr 2009, 10:12 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 07 Apr 2009, 03:07 | |
| - abbilbal a scris:
- zaraza26 a scris:
-
- Citat :
- Să vedem cum mă voi simti mâine si atunci voi decide: merg sau nu merg la doctori.
Vaai, cum amani?... Nu-l recunosti pe baiatul tau in amanarile tale? Hai, du-te si vezi ce-ti spune, ca doar nu-ti face nimic daca nu vrei! Si sa vii inapoi inaripat! Lasă-l tu Zaraza că nu are nimic. În loc de gulu, gulu îi trebuie o scatoarcă după cap. Nu vezi că din tot ce i se spune nu face nimic. Cert este că nu are apendicită ci probleme de digestie sau fiere, că doar ştie că are fierea leneşă şi nu vrea s-o activeze. Deci ...doară-l până s-o sătura şi atunci va lua duşca de oţet de mere stâmpărată cu moare de curechi. Si totusi am făcut ceva: am fost chiar azi la doctor. Eu, eu! Ce vă mirati asa? Se pare că: 1. am un stomac iritat (vindecare rapidă) 2. la grătarul ce l-am mâncat atunci, organismul meu nu a răspuns în niciun fel, pur si simplu s-a blocat. La varianta a II-a m-am gândit si eu si speram chiar asa să fi fost. Doar atât de la doctor. Urmează alte stiri după ce fac analizele sângelui. Da, da! Eu o să fac si aceea! Ce vă mirati asa? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 08 Apr 2009, 17:41 | |
| - Emil Condor a scris:
- ...Se pare că:
1. am un stomac iritat (vindecare rapidă) 2. la grătarul ce l-am mâncat atunci, organismul meu nu a răspuns în niciun fel, pur si simplu s-a blocat.
La varianta a II-a m-am gândit si eu si speram chiar asa să fi fost. Păi bine mă, da' pe tine cine te-a învăţat că grătarul se consumă? Pe la noi se consumă carnea prăjită la grătar şi udată din belşug cu horincă, palinca ori ghinars ca să rămână fragedă să o poată mistui rânza. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 09 Apr 2009, 03:30 | |
| - zaraza26 a scris:
- Eu am avut cam in aceeasi perioada alte probleme, de-alea care se trateaza cu ceai de menta si paine prajita.
Toată viata mea nu am consumat atâta ceai de mentă si pâine prăjită ca în ultimele două săptămâni. Dar si-au făcut datoria cu succes. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 09 Apr 2009, 03:35 | |
| - abbilbal a scris:
- Păi bine mă, da' pe tine cine te-a învăţat că grătarul se consumă?
Asta a fost problema: m-am aruncat la grătar ca un nehalit si am plătit pentru aceea! De atunci încă nu am pus o fărâmitură de carne în gură. E ceva... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 09 Apr 2009, 05:43 | |
| eu n-am pus de o luna jumate si nici nu-i simt lipsa | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 09 Apr 2009, 05:48 | |
| Ai dreptate, nici eu nu-i simt lipsa deloc. Si mă simt parcă mai sprintenel. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 09 Apr 2009, 09:38 | |
| - Emil Condor a scris:
- zaraza26 a scris:
- Eu am avut cam in aceeasi perioada alte probleme, de-alea care se trateaza cu ceai de menta si paine prajita.
Toată viata mea nu am consumat atâta ceai de mentă si pâine prăjită ca în ultimele două săptămâni. Dar si-au făcut datoria cu succes. Eu am renuntat repede la ceai de menta si paine prajita. Nu si-au facut datoria la inceput si si eu ma saturasem de astea. Si si de banane. Am trecut pe mere, branza de vaci, ceai de afine si de urzici si alte alimente, in cantitati moleculare. Acuma mi-am revenit complet, dar evit sa mananc mai mult. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 10 Apr 2009, 14:32 | |
| Menta ajută la digestie - rămâne în meniul meu. Si eu mănânc în cantităti foarte reduse. Încerc să nu fortez nimic. O să fie bine si la vară... grătare din nou! Păi nu? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 10 Apr 2009, 15:45 | |
| Păi da, dacă iei şi o duşcă de oţet de mere.
Măi Milu nost, FELICITĂRI MĂ ! Ai trecut de plafonul 5000. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 10 Apr 2009, 15:47 | |
| Nici nu am observat! Multumesc, Abby! Asa multe postări am făcut? Nu se vede! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
| |
|
| |
| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|