Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 14 Ian 2009, 02:26
Am primit prin Mess, o melodie faină de la prietenul meu drag din Năsăud, Triandafil si vreau să o ascult cu voi. E tare faină! Multumesc Crin-Tria!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 24 Ian 2009, 18:55
Azi nu prea voi avea multe sanse de a trece pe la Popas. Si acum am dat vina pe o cească de cafea si o gustare, altfel nu puteam veni aici. E ziua sotiei si... întelegeti voi! Dacă stau prea mult, astept să o văd în usă cu biciul fluturând deasupra capului!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 24 Ian 2009, 19:10
LA MULŢI ANI!
SĂ FIŢI FERICIŢI!
:Happy birthday
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 24 Ian 2009, 19:18
Multumim mult!
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 24 Ian 2009, 19:22
Mă pregăteam să închid calculatorul când am auzit biciul fluierând pe la ureche...
Să aveti un sfârsit de săptămână minunat! Poate mai târziu voi găsi câteva momente să evadez din lumea reală. Eu si asa nu dau importantă la zile, sărbători - toti stiu asta si-mi respectă pozitia. Hai, pa!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 24 Ian 2009, 20:39
Emil Condor a scris:
Azi nu prea voi avea multe sanse de a trece pe la Popas. Si acum am dat vina pe o cească de cafea si o gustare, altfel nu puteam veni aici. E ziua sotiei si... întelegeti voi! Dacă stau prea mult, astept să o văd în usă cu biciul fluturând deasupra capului!
La multi ani!
...pai nu-i mai lua cadou un bici!... :eusa_naughty:
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 24 Ian 2009, 21:23
Să trăiesti, dulce Zaraza!
Biciul este "fabricatie proprie"!
Am reusit să mai scap câteva minute, acum înainte de a veni musafirii! Stai asa! M-a chemat iar...
Am scăpat repede. Pot încheia si expedia mesajul acesta.
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 24 Ian 2009, 21:50
Credeam că am scăpat câteva minute bune: sotia face un dus. :roflmao: Dar mi-a dat în grijă câteva rulade cu carne să nu se ardă în cuptor. Deci trebuie să fiu pe fază mereu...
O verificare... două siii... sotia a terminat dusul.
Acum plec în asteptarea rudelor... Nu am de ales.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 25 Ian 2009, 00:26
Ani multi cu sanatate, o viata linistita sa aveti cat mai multi ani impreuna!
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 25 Ian 2009, 02:48
Dumnezeu s-o binecuvînteze pe soţia ta, Emile, cu viaţă veşnică! Să fiţi fericiţi împreună! Petrecere frumoasă în noaptea aceasta! Sînt şi eu alături de voi cu gînduri bune.
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 25 Ian 2009, 08:24
Multumesc din inimă celor ce au trecut pe aici si au lăsat câteva gânduri pentru sotia mea si condorul ei. Apreciez mult cuvintele voastre, Anahoret, Zaraza, Aurora si ACCENT (în ordinea scrierii mesajelor). Cerul să vă binecuvinteze pe toti!
Aurora, linkul de la tine o să fie urmărit de sotia mea doar mâine căci în seara asta a fost ocupată până peste cap după plecarea musafirilor, după orele 23:30. Acum, obosită doarme alături de Monica Andrea iar eu privesc la ele si-I multumesc lui Dumnezeu că le am. "A trăi, înseamnă a iubi", perfect spus în finalul dedicatiei de la tine.
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 25 Ian 2009, 12:11
La Multi Ani, sanatate, noroc si fericire !
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 25 Ian 2009, 18:22
Să trăiesti, Nicu dragă! Aceleasi minunate binecuvântări doresc si familiei tale.
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 25 Ian 2009, 20:15
La mulţi ani, cu întârziere din păcate! Să aveţi parte în viaţă de tot ce e frumos!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 25 Ian 2009, 20:18
Săru' mâna! Apreciez mult gândurile voastre curate, cuvintele voastre minunate. Cerul să fie si cu tine, Yzzy!
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 25 Ian 2009, 22:03
Emil Condor a scris:
Abia acum am citit ! Sper ca i-ai luat macar flori!
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 25 Ian 2009, 22:07
Păi, vă rog să întrebati chiar sotia... Nevastăăă! Nu cumva să le spui chiar adevărul!
E plină casa de flori, Zuum! Nici nu mai aveam loc pe unde să le pun.
zuum
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 25 Ian 2009, 22:14
Emil Condor a scris:
Păi, vă rog să întrebati chiar sotia... Nevastăăă! Nu cumva să le spui chiar adevărul!
E plină casa de flori, Zuum! Nici nu mai aveam loc pe unde să le pun.
Fain, fain ! Sa-ti traiasca si sa continui sa o iubesti ....!
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 25 Ian 2009, 22:18
Dar ce, ea este scutită?!
Să trăiesti, Zuum!
zuum
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 25 Ian 2009, 22:24
Emil Condor a scris:
Dar ce, ea este scutită?!
Să trăiesti, Zuum!
E bine sa stii ca pleaca de la tine , chiar daca nu e asa!
Emil Condor
As dori, mult as dori să pot răspunde tuturor mesajelor postate pe forum dar nu pot. În cazul în care uneori nu o fac, vă rog mult să mă scuzati! Nu este din nepăsare (nicicând în viata mea nu am fost nepăsător) dar se întâmplă să nici nu citesc unele postări! Cauzele: uneori timpul limitat, alteori starea sufletească ce o am nu-mi ajută inspiratiei deloc sau alte posibile piedici. Deci să stiti: de toti îmi este tare drag si mă bucur să fiu între voi. Cred că asta nici nu mai trebuia să o spun - o simtiti cu totii, nu-i asa? TUTUROR
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
As dori, mult as dori să pot răspunde tuturor mesajelor postate pe forum dar nu pot. În cazul în care uneori nu o fac, vă rog mult să mă scuzati! Nu este din nepăsare (nicicând în viata mea nu am fost nepăsător) dar se întâmplă să nici nu citesc unele postări! Cauzele: uneori timpul limitat, alteori starea sufletească ce o am nu-mi ajută inspiratiei deloc sau alte posibile piedici. Deci să stiti: de toti îmi este tare drag si mă bucur să fiu între voi. Cred că asta nici nu mai trebuia să o spun - o simtiti cu totii, nu-i asa? TUTUROR