| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|
+17Cristina dolion rolia cactus ostrovna Layla yzzy ACCENT Anahoret Karima nicuvar zuum abba zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 15 Dec 2008, 09:23 | |
| - Citat :
- S-o modifice după ce nu mai sunt eu cu ei, că după o vreme vor vedea ei ce treabă bună fac.
Intai a trebuit sa modificam bucataria, pentru ca initial a fost programat sa fie acolo garajul, dar n-a fost niciodata. Fiind asa mare, am facut usor la intrare un hol si o camara, iar pe mai mult de jumatate a ramas bucatarie. Deci era logic sa modificam aici. Apoi nu a facut decat doua camere propriu-zise, celelalte fiind cu trei usi plus doua cu geamuri, deci ca balcoane inchise, practic astea doua erau deasupra bucatariei. Jos bucataria e separata de restul casei, dar sus avem acces de la intrarea principala la toate camerele. Bon! Ca urmare ar fi trebuit sa modificam undeva ca sa facem camera pentru nepoata, dar situatia materiala nu ne-a permis. Ironia soartei face ca sa reusim abia acum cand ea termina liceul si va pleca la Cluj, dar tot va veni in vacante, nu? De ce a facut camere care dau dintr-una in alta? In 1970 cand a inceput constructia, comunistii amenintau ca oricine are camere in plus, va inchiria pentru chiriasi acele camere. Socrii, fiind oameni mai putin deschisi, au preferat sa faca astfel casa, ca sa nu le intre straini in casa. In viitor vrem sa modificam si sus, sa mai obtinem o camera separata. Astfel vom putea incalzi si acolo cu calorifer, deoarece am prevazut deja tevile. Acolo vom putea primi musafiri, mai ales ca va fi si usor de incalzit, dar va fi si separata, deoarece acum socrul iese din camera lui prin aia. Acuma noi, parintii, trecem prin camera fetei. Super treaba! | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 15 Dec 2008, 09:24 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 21 Dec 2008, 01:26 | |
| Credeti că este cineva cu statut special pe forumul ăsta? Dacă da, atunci sunt toti. Nu vreau să mi se reproseze (ai auzit ZUUM?) că as sustine anumite persoane când de fapt îmi plac altele si mai mult în diverse feluri. La fiecare apreciez ceva anume fără să-mi fie favoriti. La Religii, eu nu sustin pe nimeni ci sustin ceea ce cred. Dacă aia se confundă cu crezul altcuiva, e bine, mă bucur. Nu înseamnă că avem acelasi drum, aceeasi viată, aceleasi greseli... Toti îmi sunteti dragi în aceeasi măsură din diverse cauze. Dacă avem pe forum mai multe religii, este cu atât mai bine: discutiile vor fi diversificate si spectaculoase, pe alocuri - mi-ar plăcea să văd că intră aici si budisti, hindusi, jehovisti. Vreau toate categoriile de oameni. Încă odată: fratii mei de sânge vă pot spune că nu-i slăbesc nici pe ei dacă vin cu idei "năzdrăvane". Si chiar cei mai în vârstă ca mine! Deci, ceea ce doresc din momentul ăsta, mai departe este să nu mai aud reprosuri că as favoriza pe cineva - nu o fac. Dar si chiar dacă as face-o, e problema mea. Vă multumesc că sunteti exact asa cum sunteti! Zuum, un pic dacă s-ar schimba... I love you, brother! | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 21 Dec 2008, 01:33 | |
| - Citat :
- Dacă avem pe forum mai multe religii, este cu
atât mai bine: discutiile vor fi diversificate si spectaculoase, pe alocuri - mi-ar plăcea să văd că intră aici si budisti, hindusi, jehovisti. Vreau toate categoriile de oameni. Pai in cazul asta lamureste-l si pe gabrillion ca nu este forum doar pentru crestini.In momentul in care el m-a jignit cum i-a venit la indemana dupa care a sugerat si un sut nu am vazut sa-l fi atentionat. Primesti tu in casa lui gabrillion si reprezentanti ai altor religii?vrei sa faca omul infarct? _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 21 Dec 2008, 02:00 | |
| Karima, nu am intervenit în discutiile alea mai tăioase (le-am citit pe toate) cu speranta că aia a fost perioada de acomodare si o să rezolvati problemele singuri, fără interventia Administratorului. Cred că e mai bine când Administratia intervine mai putin - nu vă place libertatea de exprimare??!! Come on! Pe alte forumuri sunt plângeri că nu sunt lăsati să se exprime liber si aici... Bineînteles că voi interveni când au loc jigniri, atacuri repetate la persoană (asa cum face Zuum cu Emil ) dar prefer să vă rezolvati (pasnic) singuri problemele. Gresesc? | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 21 Dec 2008, 09:54 | |
| NU! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 21 Dec 2008, 15:56 | |
| Nu.Ai dreptate _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 21 Dec 2008, 16:13 | |
| Multumesc Abba si Karima pentru votul vostru de încredere. | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 21 Dec 2008, 17:30 | |
| - Emil Condor a scris:
- atacuri repetate la persoană (asa cum face Zuum cu Emil
Ei, las' ca-ti si place! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 21 Dec 2008, 17:34 | |
| Sadiculeeee! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 24 Dec 2008, 06:07 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 24 Dec 2008, 06:20 | |
| - Karima a scris:
- Nu.Ai dreptate
Lasă Karima, nu-ţi fă probleme că am eu grijă de Grăbitul Ion. Deocamdată văd că şi-a luat liber. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 26 Dec 2008, 05:48 | |
| Am consumat o zi relaxantă în mijlocul familiei (11 membri au fost prezenti) si am făcut multe poze pentru voi dar cu aparatele foto ale celorlalti - pe al meu l-am uitat acasă. Asa că astept Emails cu pozele de la ei si apoi le voi afisa aici, pentru voi. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 26 Dec 2008, 08:58 | |
| - Emil Condor a scris:
- Am consumat o zi relaxantă în mijlocul familiei (11 membri au fost prezenti) si am făcut multe poze pentru voi dar cu aparatele foto ale celorlalti - pe al meu l-am uitat acasă. Asa că astept Emails cu pozele de la ei si apoi le voi afisa aici, pentru voi.
Am sa fac si eu asa cu aparatul cel nou! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 26 Dec 2008, 08:59 | |
| Ai învătat să-l manevrezi, deja? Vreau să spun: te-ai jucat un pic cu el? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 26 Dec 2008, 09:01 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ai învătat să-l manevrezi, deja? Vreau să spun: te-ai jucat un pic cu el?
Nu mi-am prins decat musteata...acum urmeaza urechile! Ma duc la nani :bedtime: Multumesc de companie si iartati-ma daca v-am suparat cu ceva in seara asta! :surrender: | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 26 Dec 2008, 09:04 | |
| Somn usor, Zuum! Totul e fain! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 27 Dec 2008, 10:11 | |
| La mine emoticonul de sleeping e inversat cu cel de hug, asa ca ce ati pus voi le vad...inversate. Asa e si la voi? | |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 27 Dec 2008, 14:43 | |
| - abbilbal a scris:
- Karima a scris:
- Nu.Ai dreptate
Lasă Karima, nu-ţi fă probleme că am eu grijă de Grăbitul Ion. Deocamdată văd că şi-a luat liber. Multam Abby ce m-as face eu fara tine pe forumul asta? _____________________ | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 27 Dec 2008, 15:19 | |
| - Karima a scris:
- abbilbal a scris:
- Karima a scris:
- Nu.Ai dreptate
Lasă Karima, nu-ţi fă probleme că am eu grijă de Grăbitul Ion. Deocamdată văd că şi-a luat liber. Multam Abby ce m-as face eu fara tine pe forumul asta? Cu plăcere Karima. Aşa ne-a fost dat, să se întâlnească două pseudonime pe acest forum. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 27 Dec 2008, 19:19 | |
| - Karima a scris:
- abbilbal a scris:
- Karima a scris:
- Nu.Ai dreptate
Lasă Karima, nu-ţi fă probleme că am eu grijă de Grăbitul Ion. Deocamdată văd că şi-a luat liber. Multam Abby ce m-as face eu fara tine pe forumul asta? Uite câtă dragoste în popasul Condor! Îi schimb numele în Popasul Iubirii. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 31 Dec 2008, 21:18 | |
| De ce? Nu le ai cu iubirea?! Doar glumeam, bineînteles! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 31 Dec 2008, 21:22 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 31 Dec 2008, 21:28 | |
| Probabil te duce si pe la San Fra!!! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
| |
|
| |
| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|