| CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR | |
|
+11VOTAN gringo Karima zuum abbilbal zaraza26 bulache aurora Franz Schneider Anahoret Emil Condor 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Dum 04 Ian 2009, 22:12 | |
| Rugăm pe utilizatorii Popasului, dacă sunt amabili să ne povestească despre modul cum au ajuns aici în grupul acesta minunat de la Popasul PRISMA CONDOR. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Dum 04 Ian 2009, 22:36 | |
| Era cu ceva timp înainte de Crăciun şi am primit un mail cu urări de bine de la cineva pentru care am un respect deosebit. Era de la Preacinstitul, cum îi spun eu lui Abbilbal. A fost una dintre cele mai frumoase surprize de Sărbători. Sincer, m-am bucurat mult pentru că-mi lipseau discuţiile cu el şi modul său savuros de a scrie. Ca să nu mai zic că nu ne mai scriseserăm de mai bine de jumătate de an. Şi, uite aşa, am început să ne "butonăm" pe Messenger şi a venit vorba de Popas. Iar cum ştiu că Preacinstitul nu se duce pe oriunde, am dat şi eu, mai întâi, vreo două rotocoale, ca şi condorul. Sincer, nu ştiam dacă o să fac faţă aici, şi nici nu voiam să-i stric firma lui Preacinstitul. Mi-a plăcut mult că domneşte bunul-simţ chiar şi atunci când se discută în contradictoriu. Că acum, Doamne iartă-mă, ar fi plictiseala de pe lume să fim cu toţii de acord. Şi, uite-aşa, încurajat de Abbilul, am aterizat la Schit. Restul se cunoaşte. Oricum am să revin cu drag aici şi, chiar dacă n-o să am timp ca să dau din taste, măcar am să mai trag cu ochiul. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Dum 04 Ian 2009, 22:38 | |
| Am fost "invitat" pentru punerea pietrei de temelie a Popasului de catre intemeietorul locasului. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Dum 04 Ian 2009, 22:43 | |
| De la un user calm şi bine chibzuit în orice situaţie, "OmBun", care sper să se dovedească şi un administrator calm şi bine chibzuit în orice situaţie al acestui forum! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Dum 04 Ian 2009, 23:16 | |
| OmBun îti multumeste pentru tradafirul acela, Aurora. OmBun a rămas acelasi numai că în administratie nu poti să-i multumesti pe toti!!! Si pentru bunul mers al forumului trebuie să mai fii si altcumva decât "OmBun". Nu vreau să lansez un offtopic acum, asteptăm alti utilizatori să ne spună cum au ajuns aici. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Lun 05 Ian 2009, 09:27 | |
| Prietenul Cactus mi-a dat linkul.Si iacatama aici. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Mar 06 Ian 2009, 04:04 | |
| - bulache a scris:
- Prietenul Cactus mi-a dat linkul.Si iacatama aici.
Bine că nu ti-a dat linkul prin Photobucket că nu ne mai găseai! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Mar 06 Ian 2009, 05:06 | |
| După ce io m-am sfădit cu Milu nost pe Telepedia în dispute religioase, am activat intens pe un alt forum. La un moment dat mă pomenesc cu o invitaţie a Condorului pentru a vizita un forum. Am răspuns invitaţiei şi având mâncărici la deşte i-am spus ce nu mi-a plăcut. El a învârtit ce nu mi-a plăcut mie cum i-a plăcut lui şi printre altele a făcut o afirmaţie. Că nu-l pot ajunge cu numărul de mesaje. De atunci mă tot uit în urmă. Poate, poate să-l zăresc pe undeva că înaintea mea doar vântul mai bate. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Mar 06 Ian 2009, 05:16 | |
| Abby, dacă mai mergi încă odată la Bucuresti, o să simti vântul din spate! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Mar 06 Ian 2009, 06:56 | |
| - Emil Condor a scris:
- Abby, dacă mai mergi încă odată la Bucuresti, o să simti vântul din spate!
La vară, când ia Puiu Mic vacanţa şi este Doru acasă. | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Mar 06 Ian 2009, 07:11 | |
| - Emil Condor a scris:
- Rugăm pe utilizatorii Popasului, dacă sunt amabili să ne povestească despre modul cum au ajuns aici în grupul acesta minunat de la Popasul PRISMA CONDOR.
Da, sigur. Emil mi-a scrie un mesaj la mietaredor@yahoo.com si m-a invitat la popasul lui. A spus ca i-ar face placere. Acum nu-i mai face. | |
|
| |
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Mar 06 Ian 2009, 11:17 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Mier 07 Ian 2009, 22:09 | |
| | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| |
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Mier 07 Ian 2009, 22:23 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
gringo
Numarul mesajelor : 316 Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Sam 10 Ian 2009, 10:37 | |
| Am primit o "invitatie" de la stapanul locasului. Ne cunoastem de pe alte forumuri, si cum am fost nevoiti sa ne mutam "ca tiganul cu cortul", mai ales pe forumurile GSP-ului, iata-ma prezent si aici. Sper sa-mi fac timp sa postez mai mult. | |
|
| |
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Sam 10 Ian 2009, 12:03 | |
| asa e Aurora.Are niste mesaje haioase.Fain ficiori pe forumul asta. | |
|
| |
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Mar 30 Noi 2010, 17:04 | |
| alergand de colo ,colo,si neputand sa ma opresc nicaieri din varii motive! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Mar 30 Noi 2010, 23:23 | |
| VOTAN, acum nu te pregătesti să-ti continui alergarea, nu-i asa,? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Mier 01 Dec 2010, 10:11 | |
| nu.cine fuge de locul unde e cald si bine?si mai aude si vorbe frumoase?stiti vorba aceea,cine se aseamana se aduna! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Mier 01 Dec 2010, 10:49 | |
| Pe mine m-a invitat aici prietenul meu, Abby |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Mier 01 Dec 2010, 10:57 | |
| Intamplarea fericita a facut sa dau de forum, pe cand umblam buimac pe net, nestiind nici eu ce caut. Dupa ce v-am gasit pe voi, mi-am dat seama ce! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Dum 26 Dec 2010, 11:21 | |
| Vinovat este Diaporevomenos, dar, partial, si OmBun..mi-au placut amandoi si am sosit. Poate refacem...grupul muschetarilor, in lupta pentru bine . De aici in colo, vina de a ramane imi revine in totalitate. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR Dum 26 Dec 2010, 15:38 | |
| - CRUCIAT a scris:
- ...Poate refacem...grupul muschetarilor, in lupta pentru bine... .
La ce te referi şi cu cine vrei să "te baţi"? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR | |
| |
|
| |
| CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR | |
|